يحيوي: عادت داريم اسطورههاي فوتبالمان را نابود كنيم
مربي دروازهبانان پرسپوليس گفت: متأسفانه در ايران هميشه عادت داريم اسطورههاي فوتبالمان را با جبههگيري نابود کنيم.
محمدعلي يحيوي در خصوص خط خوردن عليرضا حقيقي از تيم ملي اظهار داشت: حقيقي لياقت حضور در جام ملتهاي آسيا را داشت. او حتي در بازي قبلي تيم ملي برابر ارتش قطر يک ضربه پنالتي را مهار کرد و جزء بهترينهاي زمين بود اما نميدانم چرا خط خورد.
وي افزود: اميدوارم خط خوردن عليرضا حقيقي از ليست تيم ملي به مسائل پشت پرده ربطي نداشته باشد. من هميشه براي تيم ملي کشورم آرزوي موفقيت ميکنم اما سؤالم اين است که چرا يک جوان آينده دار را در بين سه دروازهبان برترمان در جام ملتهاي آسيا جا نداديم.
وي خاطرنشان کرد: با اين حال بازگشت حقيقي را به فال نيک ميگيرم و اميدوار هستم او بتواند در دو تورنمنت ترکيه و امارات که در سطح بسيار بالايي برگزار خواهد شد به ما کمک کند. خيلي از تيمها آرزو دارند که در اين گونه تورنمنتها شرکت کنند اما ما با رايزني دايي و باشگاه، بسيار محترمانه دعوت شديم.
مربي دروازهبانان پرسپوليس در خصوص اتفاقات رخ داده بين کميته انضباطي و علي دايي گفت: دوست نداشتم درباره اين موضوع حرف بزنم اما حالا که ميبينم متأسفانه علاوه آقاي شريفي، دبير و هر فردي که در کميته انضباطي کار ميکند اظهار نظر ميکند متأسف شدم. حرف من اين است که چرا عادت داريم هميشه عليه اسطورههاي فوتبال کشورمان جبههگيري کنيم تا آنها نابود شوند و اگر بعدا براي آنها اتفاقي بيفتد کاسه چه کنم چه کنم دستمان بگيريم.
يحيوي تصريح کرد: کره جنوبي يک بازيکن بينالمللي مانند پارک جيسونگ دارد و ببينيد برايش چه کار ميکند. ما بخشي از اين کار را براي دايي که فوتبال ما را در اروپا با گلزنيهايش بر سر زبانها انداخت انجام داديم؟ او اگر الان به جايي رسيده به خاطر زجر، تلاش و کوشش شبانهروزياش بوده است. من جزء معدود افرادي بودم که در کنار دايي از اول راه حضور داشتم و هميشه در دل خودم ميگفتم خدايا مزد دايي براي اين زحمات چيست که الان ميبينم دايي سرفراز شده و يک اسطوره است.
يحيوي در پایان گفت: نبايد فراموش کنيم نزديک به 30، 40 بخيه روي سرش بود اما با يک باند مسئله را حل کرد و براي موفقيت کشورمان دوباره وارد زمين شد. او سلامتي خود را به خطر انداخت. اميدوارم شان دايي را در فوتبال حفظ کنند.