بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 79 از 117 اولیناولین ... 2969777879808189 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 781 تا 790 از مجموع 1163

موضوع: از گوشه و کنار فوتبال دنیا 2011

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

ردنپ: شانس قهرماني را به منچستريونايتد و چلسي مي‌دهم

سرمربي تيم فوتبال تاتنهام شانس قهرماني ليگ برتر انگليس را به دو تيم مي‌دهد.

هري ردنپ اظهار داشت: با توجه به شناختي که از تيم‌هاي فصل جاري ليگ برتر کسب کردم، معتقدم منچستريونايتد و چلسي، دو مدعي درجه اول و نهايي براي کسب جام در پايان فصل هستند. اين دو تيم قابليت‌هاي زيادي در زمينه کسب جام دارند.
    وي افزود: بيشترين شانس قهرماني را متوجه اين دو مي‌دانم. در عين حال فکر مي‌کنم آرسنال نيز مي‌تواند در اين مسير حرفي براي گفتن داشته باشد. در مورد تاتنهام، تيم خودم نيز بختي را براي کسب جام مي‌بينم ولي در نهايت صداقت مي‌گويم هيچگاه احتمالي که براي منچستر يا چلسي قائل هستم را به تاتنهام نمي‌دهم.
    در شرايطي کنوني که هجده هفته از ليگ برتر سپري شد، منچستريونايتد با بازي کمتر، صاحب 34 امتياز است. در حاليکه چلسي، با 31 امتياز در رده چهارم جدول است. در اين حال تيم تحت رهبري ردنپ نيز با 27 امتياز صاحب رده پنجم است.

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

"اينيستا" مي‌خواهد پا جاي پاي "گوارديولا" بگذارد

آندرس اينيستا ادامه‌ي راه پپ گوارديولا در زمينه‌ي مربيگري را بزرگ‌ترين هدفش پس از بازنشستگي از فوتبال دانست.

آندرس اينيستا سال پرباري را از لحاظ فوتبالي پشت سر گذاشت. هافبک خلاق تيم فوتبال بارسلونا به همراه تيم ملي اسپانيا قهرمان جام جهاني شد و اينيستا در فينال اين رقابت‌ها مقابل هلند حساس ترين گل زندگي‌اش را در بازي‌هاي ملي به ثمر رساند.
    اينيستا در عرصه‌ي باشگاهي هم موفق بود و به همراه بارسلونا به مقام قهرماني رسيد تا يکي از گزينه‌هاي اصلي دريافت توپ طلاي جهان در سال 2010 باشد.
    اينيستا درباره‌ي ادامه‌ي فعاليتش پس از بازنشستگي گفت: «دوست دارم تا پايان در بارسلونا بمانم و پس از بازنشستگي هم به فعاليتم ادامه دهم. حتي اگر به تمرين دادن بازيکنان مشغول شوم و يا در هر قسمت ديگري که به من نياز است، کار کنم برايم اهميتي ندارم. فقط دوست دارم پس از بازنشستگي به حضورم در بارسلونا ادامه دهم. البته اگر بتوانم مانند گوارديولا کار کنم که فوق العاده خواهد بود. جانشيني گوارديولا روي نيمکت بارسلونا فوق العاده است.»
    اينيستا درباره‌ي گلي که در فينال جام جهاني مقابل هلند به ثمر رساند گفت: «در دنياي فوتبال گل‌هايي وجود دارد که زندگي يک بازيکن را به طور کلي عوض مي کند. گل زدن در فينال جام جهاني هم يکي از اين اتفاق‌ها است، اما از لحاظ شخصي تفاوتي برايم ندارد و مي خواهم بدون غرور و تکبر به کارم ادامه دهم.»
    هافبک ملي پوش تيم ملي اسپانيا درپايان گل به چلسي در نيمه‌ي نهايي ليگ قهرمانان اروپا در دقيقه‌ي 93 را بهترين لحظه‌ي زندگي‌اش دانست و گفت: «بهترين خاطره و لحظه‌اي که در ذهن دارم گلي است که در نيمه نهايي ليگ قهرمانان مقابل چلسي به ثمر رساندم و باعث شد بارسلونا به فينال رم در سال 2009 راه پيدا کند.»
    آندرس اينيستا به همراه دو هم تيمي‌اش، ژاوي و مسي در فهرست نهايي نامزدهاي دريافت توپ طلاي جهان در سال 2010 قرار گرفته است. بهترين بازيکن جهان روز 20 دي با راي سرمربيان و کاپيتان‌هاي تيم‌هاي ملي فوتبال انتخاب و معرفي خواهد شد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

ديدار چلسي و منچستريونايتد 1 مارس برگزار مي‌شود

ديدار چلسي و منچستريونايتد در ليگ برتر که قرار بود آخر هفته گذشته برگزار شود به 1 مارس موکول شد.

این بازی به دلیل شرایط بد جوی در کل انگلیس به تعویق افتاده بود، اما از آبی‌ها انتقاد شد که تنها 24 ساعت پیش از بازی خبر لغو آن را اعلام کردند.
    البته در شرایطی که یکی از دو تیم مجبور شود به دلیل تساوی در دیدار دور پنجم جام حذفی بازی خود در این مرحله را تکرار کند، تاریخ برگزاری دیدار دو تیم تغییر خواهد کرد. در عین حال، اگر دو تیم زودتر از جام حذفی کنار بروند ممکن است این بازی زودتر برگزار شود.
    دو باشگاه مشکلی با به تعویق افتادن بازی نداشتند، اما ریو فردیناند، مدافع منچستریونایتد از برگزار نشدن بازی ناراحت بود، به ویژه که دیدار ایپسویچ تاون و لسترسیتی در روز پیش از آن با وجود شرایط بسیار بد برگزار شده بود.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پايان 7 سال همکاري مشترک
    دميكليس به مالاگا پيوست

مدافع مياني آرژانتيني بايرن‌مونيخ راهي تيم مالاگاي اسپانيا شد.

پس از ماه‌ها اختلاف با سران تيم باوارايي‌ها، مارتين دميکليس تيم آينده خود را در لاليگا اسپانيا انتخاب کرد.
    مطابق اخبار رسيده اين بازيکن با مالاگا سومين تيم قعر جدول اسپانيا به توافق کامل رسيد. اين اتفاق در حالي روي داد که مورد توجه چند تيم ديگراز جمله اينترميلان ايتاليا نيز بود.
    دميکليس که در رقابت‌هاي جام‌جهاني 2010 تيم کشورش را همراهي کرد، قرار است در فصل نقل و انتقالات زمستاني در ابتداي ژانويه، راهي جنوب اروپا شود. اين مدافع 30 ساله از سال 2003 تاکنون در خدمت باواريي‌ها بود که براي آن 174 بازي انجام داد و 13 گل نيز زد.
    هنوز رقم انتقال وي مشخص نشده است.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

روي هاجسون: تورس به روزهاي اوج باز مي‌گردد

سرمربي تيم فوتبال ليورپول معتقد است فرناندو تورس مي تواند به شرايطي که از او گلزن ترين مهاجم دنيا را ساخت بازگردد.

فرناندو تورس با بازي‌هاي درخشاني که در سال‌هاي گذشته انجام داده و گل هاي حساسي که براي ليورپول و تيم ملي اسپانيا انجام داده بود يکي از باهوش‌ترين مهاجمان فوتبال در دنيا به شمار مي رفت، اما تورس مدتي است از شرايط آرماني به دور بوده و هنوز نتوانسته درخشش چنداني داشته باشد.
    مهاجم تيم ملي اسپانيا در جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي با وجود درخشش بازيکناني مانند ويا، ژاوي و ويا نتوانست عمکرد خوبي از خود به نمايش بگذارد و بدون گل زده رقابت‌ها را ترک کرد.
    روي هاجسون که تابستان امسال جانشين بنيتس در ليورپول شد، ‌در گفت و گو با سايت فيفا عنوان کرد: امسال در محوطه‌ي جريمه حريفان اصلا خوش شانس نبوده‌ايم و آمار گلهايي که به ثمر رسانده‌ايم به هيچ وجه با تعداد موقعيت‌هايي که در هر بازي خلق مي کنيم همخواني ندارد.
    هاجسون ادامه داد: در بازي‌هاي گذشته فرصت‌هاي زيادي به وجود آورديم، در دقايق بسياري از بازي خطرناک نشان داديم اما نتوانستيم بسياري از موقعيت‌هايمان را به گل تبديل کنيم. بايد روي اين مساله کار کنيم تا بتوانيم در آينده از براي گرفتن نتايج بهتر بهره ببريم.
    سرمربي سرخپوشان با تمجيد از تورس گفت: بازيکنان به خوبي به مشکل گلزني تيم آگاه هستند و تلاش مي کنند تا اين موضوع برطرف شود. تيم ما يکي از بهترين مهاجمان اروپا در اختيار دارد و من اطمينان دارم تورس به زودي به روزهاي اوج باز خواهد گشت.
    هاجسون همچنين عنوان کرد: نيازي نيست به تورس فرصت‌هايي که از دست مي دهد را يادآوري کنم، چراکه او بازيکن بسيار باهوشي است و تک تک موقعيت‌هايي را که نتوانسته به گل تبديل کند، به خوبي در خاطر دارد.
    تورس در پايان حفظ شرايط فعلي را عامل موفقيت در آينده دانست و گفت: نکته مهم اين است که بتوانيم سطح فعلي را حفظ کنيم ، اگر بتوانيم همانند بازي‌هاي گذشته تورس را در محوطه‌ي جريمه صاحب توپ کنيم، مطمئنا گل هاي او از راه خواهند رسيد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

آنچلوتي: آرسنال از دروگبا مي ترسد

کارلو آنچلوتي، مربي چلسي معتقد است که توپچي ها از ديديه دروگبا،مهاجم ساحل عاجي تيمش وحشت دارند.

این ستاره ساحل عاجی رکورد خارق العاده ای در دیدار با آرسنال رقم زده و در سیزده دیداری که مقابل این تیم قرار گرفته، به 13 گل رسیده که از آن جمله می توان به پیروزی دو بر صفر در استمفورد بریج در ابتدای فصل اشاره کرد.
    او اخیرا روندی ضعیف داشته و آنچلوتی تاکید کرده دروگبای متفاوتی را مقابل آرسنال می‌بینیم.
    او همچنین می‌گوید تیم آرسن ونگر به دلیل رکورد عالی دروگبا علیه آنها مواظب او خواهند بود.
    او می‌گوید: «به نظرم آنها کمی از عملکرد دروگبا می‌ترسند، چون او مقابل آنها خیلی عالی کار کرده است.
    اگر دروگبا در بهترین فرم خود باشد ما بخت بیشتری برای برد خواهیم داشت.»
    آنچلوتی که هفته پرمشغله‌ای دارد می‌خواهد تیمش آرسنال را ببرد تا فاصله بین آنها و منچستریونایتد بیشتر نشود: «نمی‌خواهیم این شکاف بزرگ‌تر شود، پس مهم است که در این بازی نتیجه بگیریم.»

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

ونگر به جذب بکام

آرسن ونگر، مربي فرانسوي آرسنال در صحبتهايي اعلام کرد که علاقه زيادي براي به خدمت گرفتن ديويد بکام، ستاره سابق يونايتد در بازار نقل و انتقالات زمستاني دارد.
    آرسن ونگر،مربی فرانسوی باشگاه آرسنال در صحبتهایی اعلام کرده که تمایل زیادی برای به خدمت گرفتن دیوید بکام، ستاره سابق منچستریونایتد در بازار نقل و انتقالات زمستانی دارد.ولی مشکل اینجاست که مربی فرانسوی جای خالی در رختکن تیمش ندارد.
    از سوی دیگر بکام 35 ساله هم می خواهد در زمان تعطیلی لیگ آمریکا به باشگاهی انگلیسی بپیوندد.
    ونگر در صحبتهایی در مورد بکام گفت:«من دوست دارم بکام را به خدمت بگیرم.هرچند که ما والکات،نصری،روسیچکی،آرشاو ین و ابوئه را در اختیار داریم »
    این در حالی است که سرالکس فرگوسن در پاسخ به سوالی در این رابطه که آیا به دنبال جذب بکام هست یا نه، گفت:«با در نظر داشتن سن دیوید این طور فکر نمی کنم.من هیچ وقت بازیکنی با این سن و سال را به خدمت نگرفتم و لارسون فقط برای یک ماه به تیم ما آمد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

چلسي و رئال‌مادريد بكام را مي‌خواهند

يک روزنامه پرتيراژ چاپ انگليس نوشت: احتمال انتقال موقت هافبک 35 ساله لوس‌آنجلس گالاکسي به چلسي وجود دارد.

آبي‌پوشان شهر لندن که اکنون به خاطر آسيب‌ديدگي با کمبود بازيکن مجرب مواجه شده، با مدير برنامه‌هاي ديويد بکام تماس‌هاي را برقرار کرده تا به طور موقت وي را در اختيار بگيرد.
    اين حرکت چند روز پس از ابراز تمايل کاپيتان اسبق تيم ملي انگليس صورت مي‌گيرد که پس از خاتمه فصل باشگاهي در ايالات‌متحده‌ آمريکا عنوان کرد دوست دارد براي مدت 3 تا 4 ماه در زمستان که پيکارهاي فوق تعطيل است، همچون دو سال گذشته که حرکت مشابهي داشت و آ.ث‌ميلان را به صورت يار قرضي همراه کرد، در اروپا بازي کند.
    همچنين از گوشه و کنار شنيده مي شود رئال‌مادريد که در سال 2003 بکام را در اختيار گرفت، نيز نيم نگاهي به وي جهت همکاري کوتاه‌مدت دارد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

آدريانو مي خواهد برود ولي رئيس رم نمي گذارد

آدريانو، مهاجم برزيلي باشگاه رم در حال سپري کردن تعطيلات سال نو در ريودوژانيرو است. او در صحبتهايي اعلام کرد که به رغم آنکه تيمهاي مختلفي خواهان به خدمت گرفتن او در بازار زمستاني هستند ولي در تيم رم خواهد ماند

آدریانو در این رابطه گفت: « به رم بازخواهم گشت.الان نمی توانم از این تیم جدا شوم.به اندازه کافی با رئیس باشگاه صحبت کرده ام. اندکی ناراحتم چون فرصتی برای بازی کردن ندارم ولی رئیس باشگاه از من خواست که صبور باشم و به من گفت که فرصت دراختیار من قرار خواهد گرفت.»
    آدریانو ادامه داد:« راستش را بخواهید من با رونالدو صحبت کردم.او می دانست که من احساس خوشبختی نمی کنم، چون به زمین فرستاده نمی شوم و خودم را بخشی از تیم رم نمی دانم.او به من گفت:" پس باید به اینجا بیایی و در آخرین سال بازی من، در کنارم باشی."»

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

لوکاکو: روياي بازي در رئال مادريد را دارم

روملو لوکاکو، ستاره جوان اندرلشت مي‌خواهد در رئال مادريد، غول اسپانيا و اروپا بازي کند.

این بازیکن 17 ساله مورد توجه چندین باشگاه بزرگ اروپایی از جمله چلسی و آرسنال است، اما گفته بیش از همه دوست دارد در برنابئو به میدان برود.
    لوکاکو گفته است: «البته که رویای من این است که در برنابئو بازی کنم که ورزشگاهی بزرگ است. حضور ژوزه مورینیو، مربی رئال مادرید هم انگیزه من را بیشتر می‌کند. من دوست دارم زیر نظر مربی‌ای مانند مورینیو تا جایی که بتوانم یاد بگیرم.»
    او درباره آینده‌اش گفت: «باید در ژوئن ببینیم چه می‌شود، اما فعلا نمی‌خواهم از آن چیزی بشنوم. در اندرلشت احساس شادی دارم و آماده جهش بزرگ در زمان خودش هستم.
    من بسیار جاه‌طلبم. من هر کاری از دستم برمی‌آید انجام می‌دهم تا مردم را متقاعد سازم که ارزش این همه پول را دارم. من عاشق فوتبال انگلیس، اسپانیا و آلمان هستم. ایتالیا هم لیگ بزرگی است، اما نیاز به تجربه بیشتری دارد. پدر من انتخاب صحیح را برایم انجام خواهد داد.»

برچسب برای این موضوع