بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 58 از 117 اولیناولین ... 848565758596068108 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 571 تا 580 از مجموع 1163

موضوع: از گوشه و کنار فوتبال دنیا 2011

pnugirl
    • n/a

كارلوس تبس: به طور 100 درصد از مانچيني حمايت مي كنم

کارلوس تبس، کاپيتان منچسترسيتي، تاکيد کرد که رابطه خوبي با روبرتو مانچيني دارد و از سرمربي ايتاليايي تيمش کاملا حمايت کرد
    رابطه اين دو در چند وقت اخير فراز و نشيب هاي زيادي داشته و تبس در ديدار اين هفته نيز پس از تعويض در دقايق پاياني به مانچيني اعتراض کرد. اما مانچو وجود اختلاف با ستاره آرژانتيني اش را رد کرد و گفت که اشتياق تبس براي بازي کردن را دوست دارد و رفتار او نشان مي دهد که دوست دارد تا پايان بازي در زمين بماند.
    تبس که کليدي ترين بازيکن سيتي در رقابت هاي اين فصل است و تاکنون توانسته 10 گل براي تيمش به ثمر برساند، نيز از مانچيني حمايت کرد و اعلام کرد به دليل مصدوميت بايد از زمين خارج مي شد.
    او در مصاحبه با مجله باشگاه منچسترسيتي گفت:" بي ترديد من رابطه خوبي با روبرتو دارم و 100 درصد از او حمايت مي کنم. براي مثال من بسيار ناراحت شدم که بعضي از هواداران ما در ديدار مقابل بيرمنگام به خاطر تعويض من او را مورد بي احترامي قرار دادند.
    چيزي که آنها نمي دانند اين است که من در سه بازي گذشته با درد بازي کردم و سرمربي اين را مي دانست. خيلي نزديک بود که دچار يک مصدوميت جدي شوم و همين نگراني او موجب شده که من اکنون شرايط خوبي داشته باشم.
    اعتراضات به سرمربي به خاطر تصميمش بسيار ناعادلانه است زيرا ما بايد صبور باشيم. هنوز هفته هاي زيادي از اين فصل باقي مانده است. ما همه عاشق فوتبال هستيم و هدفمان تنها يک چيز است: موفقيت منچسترسيتي."

pnugirl
    • n/a

دني آلوس: هيچ سقفي براي موفقيت هاي بارسلونا وجود ندارد

دني آلوس، مدافع بارسلونا، تاکيد کرد هيچ محدوديتي براي تيمش براي رسيدن به جام هاي مختلف وجود ندارد.

اين ستاره برزيلي در مورد قدرت تيمش و چيزهايي که موجب تفاوت بارسا از ساير تيم هاي در اسپانيا و اروپا شده، صحبت کرد.
    " مهاجمان ما اولين بازيکناني هستند که حريف را تحت فشار قرار مي دهند و دروازه بان ما اولين بازيکني است که بازي سازي را آغاز مي کند. اين تيم هيچ سقفي ندارد و مي تواند همه رکوردها را بشکند."
    او همچنين در مورد درخشش مسي گفت:" براي من او يک اسطوره زنده است. او مي تواند هر روز ما را شگفت زده کند."
    آلوس در مورد مذاکرات تمديد قراردادش با باشگاه بارسلونا که چند هفته اي به طول انجاميد اما هنوز به سرانجام نرسيد، نيز صحبت کرد.
    " ما هنوز فرصت زيادي براي مذاکره داريم. من هنوز يک سال و نيم ديگر قرارداد دارم من ارزش زيادي براي اين قرارداد قائلم اما اولويت من بي ترديد ماندن در بارسلوناست."

pnugirl
    • n/a

مدير برنامه هاي برباتوف: او در الدترافورد از فوتبال خداحافظي مي كند

مدير برنامه هاي ديميتار برباتوف فاش کرد که اين بازيکن مي خواهد تا پايان دوران بازي اش در منچستريونايتد بماند.

اين مهاجم بلغاري در سال 2008 با انتقالي 30 ميليون يورويي از تاتنهام به منچستريونايتد پيوست اما دو فصل ابتدايي حضور او در الدترافورد نسبت به پولي که براي او پرداخت شد، واقعا نااميدکننده بود.
    اما اين بازيکن 29 ساله در رقابت هاي اين فصل به روزهاي اوجش بازگشت و در 12 بازي که از ابتدا در ترکيب شياطين سرخ قرار گرفت، 11 بار گلزني کرد. و اکنون اميل دانچف، مدير برنامه هاي او، اعلام کرد که موکلش مي خواهد در اين باشگاه به دوران بازي اش پايان دهد.
    دانچف گفت:" من تقريبا مطمئنم که او در الدترافورد به دوران بازي اش پايان خواهد داد. او فرد بسيار متعادلي است و مي داند که چه چيزي برايش بهتر است.
    بازيکناني با شخصيت هاي مختلف در منچستريونايتد حضور دارند و رقابت زيادي نيز در اين تيم وجود دارد. در اين تيم برباتوف يک الگو براي همه است."
    او همچنين احتمال بازگشت برباتوف به تيم ملي بلغارستان را رد کرد و گفت:" او تصميم گرفت راه را براي بازيکنان جوان باز کند."

pnugirl
    • n/a

بايرن مونيخ به دنبال ستاره پالرمو

يوسيپ ايليچيچ، ستاره تيم پالرمو، تنها چهار ماه قبل به اين باشگاه پيوست اما به نظر مي رسد ممکن است خيلي زود اين باشگاه را به مقصد بايرن مونيخ ترک کند.

بازيکن ياب هاي باشگاه آلماني به تازگي به سيسيل رفته بودند تا پيشرفت اين جوان 22 ساله اهل اسلووني را زير نظر بگيرند.
    ايليچيچ در 13 بازي اين فصل، 6 گل براي تيمش به ثمر رساند و مائوريسيو زامپاريني، رئيس باشگاه پالرمو، مي خواهد اين بازيکن ارزشمند را در تيمش حفظ کند.
    به گزارش گاتزتا دلو اسپورت بايرني ها قصد داشتند براي خريد اين بازيکن با پالرمو وارد مذاکره شوند اما زامپاريني از اين کار خودداري کرد.
    او قصد فروش ايليچيچ را ندارد و مي خواهد بندي را در قرارداد اين بازيکن بگنجاند تا مانع از رفتن او به بايرن مونيخ يا تيم هاي ديگر شود.

pnugirl
    • n/a

شوايني قرارداد خود را با بايرن تمديد مي کند

ستاره 26 ساله بايرن که تا سال 2012 با بايرن قرارداد دارد اين روزها در کانون توجهات قرار گرفته است
    به گزارش کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران و به نقل از سایت supersport؛ باستین شواین اشتایگر سوپر استار باواریایی ها به نظر می رسد که قرارداد خود را با بایرن تا چهار سال دیگر تمدید کند.

قرارداد فعلی باستین تا ژوئن سال 2012 اعتبار دارد ولی به نقل از روزنامه بیلد، به نظر میرسد هافبک بین المللی بایرن در قرارداد جدید خود تا سال 2016 با غولهای باواریا به توافق برسد.

منابع نزدیک به شواینی از احتمال ثبت قرارداد جدید او تا پیش از شروع سال جدید میلادی خبر داده اند. نرلینگر مدیر ورزشی بایرن نیز از تمدید قرارداد و حفظ شواینی در آلیانز ابراز امیدواری کرده است.

در نشست سالیانه بایرن نیز رومینیگه رئیس باشگاه هدف و اولویت اصلی بایرن را حفظ شواین اشتایگر در بایرن عنوان کرد.

در حالیکه باشگاههای رئال و منچستر به سختی برای به خدمت گرفتن شواین اشتایگر ابراز علاقه میکنند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

نشست اضطراري در ايتاليا براي جلوگيري از اعتصاب فوتباليست ها

اتحاديه بازيکنان فوتبال ايتاليا و مسئولان مسابقات سري آ اين کشور به يک نشست اضطراري براي جلوگيري از اعتصاب قريب الوقوع فوتباليست ها فراخوانده شدند.

''جيان کارلو آبته'' رييس فدراسيون فوتبال ايتاليا، مذاکرات طرفين را در روز سه شنبه هماهنگ کرده است. هدف او جلوگيري از اعتصاب پايان هفته فوتباليست هاي ايتاليايي است.
    اتحاديه بازيکنان فوتبال ايتاليا، طرح سازمان فوتبال سري آ اين کشور و برخي موارد پيش نويس قراردادهاي جديد از جمله آن بخش که به باشگاه ها اجازه مي دهد بازيکناني را که قصد جذبشان را ندارند از جلسات تمرين دور کنند، نپذيرفته اند.
    دو طرف در ماه سپتامبر توافق کردند اعتصابي که قرار بود 24 و 25 سپتامبر(دوم و سوم مهر) برگزار شود، صورت نگيرد اما اتحاديه بازيکنان فوتبال هشدار داد اگر اصلاحاتي در پيش نويس قراردادها تا سي ام نوامبر صورت نگيرد بار ديگر برنامه اعتصاب را ترتيب خواهد داد.
    روز يکشنبه آينده که احتمالا روز موعود براي اعتصاب فوتباليست هاي ايتاليايي است، قرار است يوونتوس با لاتزيو و آث ميلان با بولونيا مسابقه دهد.

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

سمير نصري، بازيکن ماه آرسنال

طبق گزارش منتشره در وب سايت هواداران آرسنال در ايران (آرسنال دات آي آر)،سمير نصري که با درخشش خود توانسته اين فصل بيش از فصول گذشته به چشم هواداران و کارشناسان بيايد اين ماه نيز بر اساس نظر سنجي به عنوان بهترين بازيکنا ماه آرسنال انتخاب شد .

این بازیکن 23 ساله فرانسوی تا این جای کار توانسته ضمن تاثیر زیادش بر بازی های آرسنال یازده بار دروازه حریفان را باز کند تا یکی از گلزن ترین بازیکانن آرسنال در این فصل لقب بگیرد و حالا در لیگ برتر نیز جزو بهترین ها باشد .
    سمیر نصری با اختصاص دادن نزدیک به 65 درصد آرا قاطعانه نفر اول این نظر سنجی شد .
    مروان شاماخ و فابیانسکی نیز در رده های بعدی این نظر سنجی قرار گرفتند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

مدير برنامه هاي بوريه لو: او رم را ترك نخواهد كرد

تيبريو کاوالري، مدير برنامه هاي مارکو بوريه لو گفت اين بازيکن در رم خواهد ماند و تمام توجهش به بازي در اين تيم معطوف است.

اين مهاجم 28 ساله در حال حاضر به طور قرضي از ميلان به رم پيوسته اما مصدوميت طولاني مدت فيليپو اينزاگي موجب شده تا شايعاتي در مورد بازگشت اين بازيکن به سن سيرو منتشر شود.
    اما مدير برنامه هاي بوريه لو رخ دادن اين اتفاق در ژانويه را غير ممکن دانست.
    کاوالري در مصاحبه با کوريه ره دلو اسپورت گفت:" وضعيت مارکو در رم خوب است و او نمي خواهد اين باشگاه را ترک کند. اما در صورتي که بخواهد در ژانويه به تيم ديگري برود، آن تيم تنها ميلان خواهد بود زيرا يک بازيکن نمي تواند در يک فصل براي سه تيم بازي کند.
    ميلاني ها نيز هيچ درخواستي نداده اند، آنها مي دانند که مارکو براي پنج سال بازيکن رم خواهد بود البته اگر آنها بخواهند او را به طور دائمي به خدمت بگيرند."

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

مارتين يول از مربيگري آژاکس استعفا داد

مارتين يول، مربي هلندي آژاکس تنها پس از يک سال و نيم حضور برروي نيمکت مربي گري اين تيم، از سمت خود کنار رفت.

این اتفاق تنها 3 روز پس از تساوی 1-1 آژاکس مقابل تیم ان.ایی.سی هلند رخ داد. این در حالی است که حذف آژاکس از رقابتهای مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا مسجل شده بود و فشارها برروی این مربی باتجربه درحال افزایش بود.
    مربی سابق تاتنهام عصر روز دوشنبه بیانیه ای را دروب سایت رسمی باشگاه منتشر کرد:« با قلبی سنگین از این باشگاه زیبا خداحافظی می کنم.سال گذشته ما روند خوبی را آغاز کردیم و دوست داشتم که این روند پایان خوبی داشته باشد. در هر صورت من دیدم که در پایان فصل گذشته رقابتها، سطع توقعات خیلی بالا است. ما نمی توانیم توقعات موجود را برآورده کنیم و از این بابت حسرت می خوردم.انتقادات پی در پی، شرایط ناراحتی را ایجاد کرده بود. من این را پیش از بازی با میلان اعلام می کنم، بازیهای هفته های آینده بسیار مهم است و امیدوارم که درمدت زمانی کوتاه در رختکن این تیم تغییراتی اتفاق بیفتد که بار دیگر تیم را به سمت موفقیت پیش ببرد.»

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

يوفا محروميت رئال مادريد را كاهش داد

مقامات يوفا در نشست روز گذشته خود ميزان محروميت مورينيو را به يک جلسه و جريمه نقدي بازيکنان خاطي را هر يک تا مرز 1000 يورو کاهش دادند.

باشگاه رئال مادريد پس از بازي برابر آژاکس آمستردام در مرحله گروهي ليگ قهرمانان اروپا به دليل تخلف سرمربي و چهار بازيکن اين تيم در امر فريب داور و دريافت عمدي کارت زرد دوم جهت پاک شدن جريمه‌ها در مرحله حذفي جريمه و محکوم شد.
    اين محکوميت در بدو امر از ديد کارشناسان حقوقي يوفا تا حدود زيادي تند و بي سابقه توصيف شد و اين مقامات در نشست روز گذشته خود ميزان محروميت باشگاه رئال مادريد را کاهش دادند.
    به اين ترتيب مورينيو به جاي دو بازي تنها در يک بازي از نشستن روي نيمکت محروم است و دودوک 5 هزار يورو، کاسياس 10 هزار يورو، سرخيو راموس 20 هزار يورو و ژابي آلونسو نيز 20 هزار يورو جريمه نقدي شدند که هر يک به نسبت جريمه قبلي تا مرز 1000 يورو تخفيف گرفتند.
    خوزه مورينيو نيز بايد شخصا 30 هزار يورو به حساب يوفا واريز کند.

برچسب برای این موضوع