بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 41 از 117 اولیناولین ... 3139404142435191 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 401 تا 410 از مجموع 1163

موضوع: از گوشه و کنار فوتبال دنیا 2011

pnugirl
    • n/a

روبرتو مانچيني، سرمربي اينتر، تاكيد كرد كه اگر همچنان سرمربي اينتر بود، ماريو بالوتلي را به تيم ديگري واگذار نمي كرد.

مهاجم جوان ايتاليايي پس از اينكه در فصل گذشته مشكلات زيادي به مورينيو و هم تيمي هايش پيدا كرد، در تابستان سن سيرو را به مقصد ايستلند ترك كرد.

مانچيني در مصاحبه با نشريه "مكس" گفت:" من بالوتلي را خيلي دوست دارم. او جوان است و البته مانند همه جوان ها اشتباه مي كند اما من هيچ وقت از دست او ناراحت نمي شوم.

من در دو فصل اخير در اينتر نبودم و نمي دانم چه اتفاقي در اين تيم رخ داد. اما مطمئنا بالوتلي بهترين بازيكن ايتاليايي اين تيم بود و من احتمالا اجازه نمي دادم او از تيم برود."

نتايج چند هفته اخير منچسترسيتي انتقادات زيادي را عليه مانچيني موجب شده است و بعضي ها ادعا كرده اند كه سبك كاري او براي ليگ برتر مناسب نيست. اما او تاكيد كرد كه حداقل تا پايان فصل در منچسترسيتي مي ماند.

" آنها با من مشكل دارند زيرا من ايتاليايي هستم و با خودم يك ذهينيت جديد آورده ام. ما در چند بازي اخير خوب امتياز نگرفتيم اما اين كاملا طبيعي است. پيروزي هاي ما دوباره آغاز خواهد شد."

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

مورينيو: هواداران بارسا هيچ وقت من را نمي بخشند

ژوزه مورينيو، سرمربي رئال مادريد، اعلام کرد که خود را آماده شعارهاي تند هواداران بارسلونا در ديدار هفته آينده در نوکمپ کرده است.

سرمربي پرتغالي در دهه 1990 به عنوان مترجم بابي رابسون در بارسا کار کرد و پيش از اين با اينتر و چلسي نيز به نوکمپ بازگشت. بازگشت او به اين ورزشگاه هميشه با جنجال هايي همراه بوده؛ به ويژه در ديدار نيمه نهايي فصل قبل ليگ قهرمانان که او پس از پيروزي اينتر مقابل بارسا در مجموع دو ديدار، با حرکاتش خشم بازيکنان و هواداران حريف را برانگيخت.
    او در مصاحبه با سايت فيفا گفت:" من با چلسي و اينتر مقابل آنها پيروز شده ام و اکنون سرمربي رقيب و دشمن ديرينه آنها، رئال مادريد، هستم. البته گذشته اهميتي ندارد. اين قانون فوتبال است.
    هواداران بارسا هيچ وقت من را به خاطر حذف شدن از ليگ قهرمانان نمي بخشند. مطمئنم که واکنش آنها منفي خواهد بود."
    آقاي خاص تاکيد کرد که نتيجه اين ديدار تاثير چنداني در سرنوشت قهرماني نخواهد داشت و گفت:" اگر ببريم، روز بعد سه شنبه خواهد بود و اگر ببازيم هم روز بعدش سه شنبه است. با اين وجود ما بايد تمام تلاش مان را بکنيم. ديدار باسلونا- رئال يک ديدار ويژه است و هميشه جذابيت هاي زيادي دارد."

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

زيدان و رونالدو براي زلزله زدگان به ميدان مي روند

زين الدين زيدان و رونالدو، سفيران صلح سازمان ملل متحد، به منظور کمک به زلزله زدگان هاييتي و پاکستان در ديداري دوستانه به مصاف تيم فوتبال المپياکوس يونان مي روند.

زیدان و رونالدو در تاریخ 15 دسامبر (24 آذر) با جمعی از ستارگان فوتبال جهان در ورزشگاه "کارایسکاکیس" پیرائو، به مصاف المپیاکوس خواهند رفت.
    بر پایه گزارش جئو تی وی، این دیدار با هدف کمک به زلزله زدگان هاییتی و پاکستان برگزار خواهد شد. زیدان در این خصوص گفت: امیدوارم هشتمین دیدار مبارزه با فقر بتواند این ضرورت را ایجاد کند که به جامعه جهانی مبارزه با فقر بپیوندیم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

شايعات فوتبال جزيره

باشگاه منچستر سيتي اعلام کرده که براي قرض دادن، امانوئل آدبايور، به باشگاه يوونتوس صحبتي انجام نشده. اما در همين حال، آدبايور، گفته پيشتر دو باشگاه بر سر فرستادن او به اين باشگاه ايتاليايي توافق کرده اند

* مدیر برنامه های "دیمیتار برباتوف" بازیکن منچستر یونایتد به رسانه ها گفته این بازیکن فعلا قصد ندارد اولدترافورد را ترک کند. در همین حال باشگاه یوونتوس اعلام کرده که به دنبال خرید این بازیکن از یونایتدی هاست. بازیکنی که بعد از شروع خوب اول فصل به نظر کمی افت کرده
    راه راه پوشان یووه، همچنین به دنبال خرید "فدریکو ماکدا" از یونایتد هم هستند
    * تاتنهام و سرمربی این باشگاه، هری در-نپ اعلام کردند که "کریم بنزما" در نیم فصل از رئال مادرید به عنوان بازیکن قرضی به این تیم لندنی می پیوندد
    * منچستر سیتی در حالی که همچنان به دنبال دانی آلوس برزیلی از بارسلونا است، گوشه چشمی هم به خرید "کریستیان زاپاتا" بازیکن اودینزه ایتالیا دارد
    * اندرسون، بازیکن منچستر یونایتد با پیشنهادی از طرف "پاناتینایکوس" قهرمان لیگ فوتبال یونان روبرو شده
    * ماسیمو موراتی، رئیس باشگاه اینتر اعلام کرده که حاضر است 43 میلیون پوند برای خرید سسک فابرگاس به آرسنال پول بدهد
    * ژرارد اوولیه، سرمربی استون ویلا برای خرید "جونینیو" بازیکن 35 ساله برزیلی لیون وارد مذاکرده شده. اوولیه همچنین در پی خرید هافبک نفوذی "میدلزبورو" است که قراردادش با این تیم دو ماه دیگر تمام می شود
    * بولتون صحبتهای جدیدی را برای تمدید قرارداد "جان الماندر" بازیکن سوئدی خود آغاز می کند
    * فولام هم همچنان در پی خرید "دمبا گیسه" بازیکن 25 ساله سنگالی تیم فرایبورگ آلمان است
    * جی امانوئل توماس، بازیکن آرسنال از نیم فصل به بعد به عنوان بازیکن قرضی در پورتسموث بازی می کند
    * از باشگاه اینتر به گوش می رسد که قهرمان باشگاههای اروپا قصد دارد رافائل بنیتس، سرمربی خود را برکنار کند و فابیو کاپلو سرمربی تیم ملی انگلستان را جایگزین کند
    * رائول میرلس، معتقد است که او می تواند جای "استیون جرارد" را در لیورپول به خوبی پر کند. میرلس در برد سه - هیچ لیورپول مقابل وستهم به جای جرارد مصدوم به میدان رفت
    * وستهم قصد دارد "زلیکو پترویچ" دستیار "آورام گرانت" سرمربی خود را برکنار کند. این در حالی است که قرار بود در صورت تکرار نتیجه بد از سوی این تیم سرمربی اخراج شود.به احتمال زیاد چکشها، استیو لاموس، کاپیتان سابق خود را جایگزین پترویچ خواهند کرد
    * برین فلاین، سرمربی تیم ملی ولز، اعلام کرده: گرث بیل، بازیکن تاتنهام انگلستان به خوبی لیونل مسی است. او معتقد است بیل در تیم ملی ولز می تواند به خوبی ستاره ای چون مسی بدرخشد

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

يوونتوس به دنبال کريم بنزما

يوونتوسي‌ها قصد دارند مهاجم رئال مادريد را بخرند. آنها فدريکو ماکدا را هم زير نظر دارند.

یوونتوس دور دنیا به دنبال مهاجم می‌گردد تا نیروهای تهاجمی‌اش را تقویت کند. آنها به دنبال کریم بنزما از رئال مادرید هستند.
    آمائوری به دلیل مصدومیت از ناحیه رباط زانو دو ماه دور از میادین است و یووه نیاز به جانشینی برای او دارد. آنها بنزما را مردی می‌بینند که می‌تواند کمک آنها در روزهای سخت باشد.
    اما خرید او نیاز به قدرت و پول دارد تا آنها بتوانند رئال مادرید را متقاعد به فروشش کنند. فلورنتینو پرس، رییس باشگاه رئال مادرید بنزما را آینده تیم می‌داند و قصد فروش او را ندارد.
    البته روزنامه کوریره الو اسپورت ادعا کرده که یووه با 22 میلیون یورو می‌تواند این بازیکن فرانسوی را به ایتالیا بیاورد.
    گفته می‌شد در صورتی که یوونتوس نتواند بنزما را بخرد به دنبال فدریکو ماکدا خواهد بود، هرچند که مدیر برنامه‌هایش این حرف‌ها را تکذیب کرده و گفته خبری از علاقه یوونتوس ندارد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

فرگوسن: تا 3 هفته ديگر با آندرس ليندگارد قرارداد مي بنديم

نمايندگان باشگاه نروژي که ليندگارد در آن بازي مي کند، هفته گذشته در منچستريونايتد بودند وبا مديران اين باشگاه مذاکره کردند و شانس حضور اين دروازه بان 26 ساله در الدترافورد را مثبت ارزيابي کردند

سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، امیدوار است که بتوانند در دو یا سه هفته آینده بتوانند با آندرس لیندگارد، دروازه بان جوان دانمارکی قرارداد امضا کنند.
    فرگوسن در مصاحبه با خبرنگاران گفت:" هنوز انتقال او کامل نشده است اما چیزی به انجام آن نمانده است. این اتفاق در دو یا سه هفته آینده رخ خواهد داد اما برای اعلام رسمی کمی زود است."
    نمایندگان باشگاه نروژی که لیندگارد در آن بازی می کند، هفته گذشته در منچستریونایتد بودند وبا مدیران این باشگاه مذاکره کردند و شانس حضور این دروازه بان 26 ساله در الدترافورد را مثبت ارزیابی کردند.
    این در حالی است که پیتر اشمایکل، دروازه بان سابق شیاطین سرخ هفته گذشته اعلام کرد که لیندگارد برای تبدیل شدن به دروازه بان شماره 1 منچستریونایتد به اندازه کافی خوب نیست.

pnugirl
    • n/a

بیسنته دل‌بوسکه، مربی اسپانیا گفته رأی خود برای توپ طلا را به لیونل مسی از بارسلونا، کریستیانو رونالدو از رئال مادرید و باستین شواین‌اشتایگر از بایرن مونیخ داده است.

مارکا گزارش داد که این مربی قهرمان جام جهانی انتخاب‌هایش را انجام داده و چون نمی‌توانست از تیم اسپانیا کسی را انتخاب کند، رأی خود را به این سه نفر داده است.

دل‌بوسکه درباره ال‌کلاسیکو هم گفته است: «مطلقا بی‌طرف خواهم بود و طرفدار هیچ کدام از دو تیم نیستم. این بازی نباید برای مربی تیم ملی تفاوتی ایجاد کند.»

مربی سابق رئال مادرید که برای آغاز ماراتن مالاگا به این شهر سفر کرده بود درباره اوضاع این تیم گفته است: «فرناندو سانس، رییس قبلی باشگاه سیاست‌های بسیار سختی داشت چون پول چندانی نداشت. اما مانوئل پلگرینی مربی بزرگی است. او مسئولیت رئال مادرید را به عهده گرفت که اصلا کار آسانی نیست.»

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

والتر زنگا: اينتري ها هيچ تماسي با من نگرفتند

هر روز گزينه جديدي براي جانشيني سرمربي اسپانيايي معرفي مي شود.

والتر زنگا، دروازه بان سابق اینتر و تیم ملی ایتالیا، اعلام کرد که باشگاه اینتر برای جانشینی رافا بنیتش هیچ تماسی با او نداشته است.
    نتایج ضعیف اینتری ها در هفته های اخیر موجب شده تا 9 امتیاز از صدرجدول فاصله بگیرند و این مسئله شایعه اخراج بنیتس را قوت بخشیده است. به همین دلیل هر روز گزینه جدیدی برای جانشینی سرمربی اسپانیایی معرفی می شود. در چنین شرایطی زنگا معتقد است که بنیتس می تواند اینتر را از این شرایط خارج کند.
    او در مصاحبه با اسکای اسپورت ایتالیا گفت:" بنیتس خیلی زود مشکلات اینتر را حل می کند. اینتر تیم قدرتمندی است و بازیکنان می دانند که چگونه خود را از این شرایط خارج کنند.
    آیا کسی با من تماس گرفته؟ نه، کسی با من تماس نگرفته است و اگر همه تماس بگیرند، نمی دانم چه جوابی باید بدهم."

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

دروگبا قهرمان چلسي است، به او ترديد نکنيد

فلوران مالودا گفته ديديه دروگبا قهرمان بزرگ چلسي است و با وجود گل‌نزني‌هايش نبايد به او ترديد داشت.

مهاجم ساحل عاجی که با وجود داشتن مالاریا به بازی ادامه می‌دهد، در هشت دیدار گذشته چلسی در جریان بازی گل نزده است.
    با این حال، همین دروگبای ضعیف هم سانتری برای مالودا فرستاد تا گل برتری را بزند و با یک ضربه ایستگاهی هم تیر دروازه ژیلینا را به لرزه درآورد.
    مالودا می‌گوید: «هرگز نباید به بازیکنان بزرگ تردید کرد. او مشکلی ندارد. او برای ما موقعیت می‌سازد چون مدافعان همیشه دور و بر او هستند. او قهرمانی بزرگ است. هشت بازی است گل نزده ولی هر زمانی می‌تواند گل بزند.
    او بازیکن بسیار مهمی است. همان طور که می‌بینید او آن گل را به من داد. ما باید به یاد داشته باشیم که او سه هفته پیش از مالاریا رنج می‌برد که واقعا بیماری سختی است. او می‌خواهد بازی کند و هنوز هم تهدیدی برای حریفان است. او مقابل ژیلینا بداقبال بود.»

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

برباتف: از منچستر نخواهم رفت

مهاجم بلغاري تيم فوتبال منچستر يونايتد شايعه انتقالش را يوونتوس ايتاليا تکذيب کرد.

به نقل از ديلي‌ميل، ديميتار برباتف اعلام کرد، مذاکره‌اي با تيم حاضر در سري A کالچو نداشته است. وي اين موضوع را از طريق مدير برنامه‌اش به اطلاع رساند.
    اميل دانچف اظهار داشت: در اين زمينه چيزي براي گفتن وجود ندارد. اساسا اقدامي دال بر مذاکره وجود نداشته است. ديميتار هيچ‌جا نخواهد رفت زيرا از حضور در منچستر راضي است. تمام گزارش‌هاي منتشره مبني بر خروج او و انتقالش به يوونتوس صحت ندارند.
    مهاجم 29 ساله پيشين لفسکي بلغارستان، بايرلورکوزن آلمان و تاتنهام انگليس که از دو فصل قبل در خدمت شياطين سرخ است، در مدت همکاري‌اش با سرخ‌پوشان موفق شده 76 بازي انجام دهد و 27 گل به ثمر رساند.

برچسب برای این موضوع