پيگريني: نمي خواهم مرا با مورينيو مقايسه کنند
مربي شيليايي بار ديگر به اسپانيا بازگشت ولي اين بار قصد او اثبات توانايي هايش ، به ويژه به فلورنتينو پرس است
مانوئل پیگرینی، مربی سابق باشگاه های ویارئال و رئال مادرید اکنون برروی نیمکت مربیگری مالاگا تکیه زده است. این مربی شیلیایی روز گذشته در کنفرانسی خبری در جمع خبرنگاران اسپانیایی، شیلیایی و سایر ملیتها حاضر شد تا از حضورش برروی نیمکت مربیگری مالاگا بگوید
پیگرینی اکنون ماجراجویی جدیدی را آغاز کرده و این برای او به منزله چالش هیجان انگیزی است؛ چون این مربی شیلیایی که از سختی های راه مطلع است، می خواهد به فلورنتینو پرس توانایی های واقعی اش را ثابت کرده و نشان دهد که در کنار گذاشتن او تصمیم اشتباهی گرفته است.
پیگرینی با انگیزه های مضاعفی به اسپانیا آمده و در اولین کنفرانس خبری اش به عنوان مربی مالاگا گفت:« خیلی خوشحالم که به اسپانیا بازگشته ام. در حال شناسایی تجهیزات باشگاه و واقعیتهای تیم هستم. خیلی مهم است که پروژه ای را که در حال پیشروی روز به روز است به دست بگیری.این تیم می تواند بهتر شوم. آنچه که در مورد مالاگا، برایم جالب بود، پروژه بلند مدت مسئولان تیم به هدف رشد باشگاه و افزایش پتانسیل ورزشی باشگاهشان است. این پروژه ای آینده دار است و اینکه جزئی از این پروژه باشی، خیلی جذاب خواهد بود.»
پیگرینی با امضای قراردادی 3 ساله به مالاگا پیوسته و البته قرارداد او می تواند 5ساله باشد. هر چند که مربی شیلیایی ترجیح می دهد تا شانس حضور برروی نیمکت مالاگا در دو سال پایانی را با تلاش و کسب نتایج مطلوب به دست آورد. او کار آسانی برای تغییر شرایط تیمی که در منطقه سقوط قراردارد، پیش رو ندارد. پیگرینی در این رابطه ادامه داد:« با هدف به نمایش گذاشتن توانایی هایم به اینجا آمدم.همیشه با رئال مادرید و ویارئال در بخش بالایی جدول بودم و این یک چالش خوب برای من است. باید از صفر شروع کرد. باید از نظر بعد ورزشی رشد کنیم.»
پیگرینی در بخش دیگری از صحبتهایش به آخرین سال حضورش در اسپانیا شاره کرد و گفت:« توقعات من همیشه شخصی است.فکر نمی کنم که مسئولیت هدایت تیم هایی مثل رئال یا ویارئال بیشتر و سخت تر باشد. هر چند که شاید هدایت چنین تیمهای بازتاب و جنجالهای بیشتری داشته باشد، ولی مسئولیت هدایت این تیمها با مسئولیت هدایت مالاگا برابر است و توقعات موجود یکی است. اصلا خودم را با مربی رئال مقایسه نمی کنم؛ دوست داشتم با این تیم به یک عنوان قهرمانی می رسیدم ولی اصلا حس انتقام نسبت به کسی ندارم. با رضایت زیادی رئال را ترک کردم که اگر با این تیم به یک جام قهرمانی می رسیدم، این رضایت بیشتر هم می شد. نیازی به اثبات چیزی ندارم و نمی خواهم مقایسه ای هم انجام بگیرد. گذشته من رابطه ای با پروژه کاری جدیدم ندارد. توقعات من مثل همان اولین سالی که به اسپانیا رسیدم بالاست.»