سلام
ببینم اصلا امسال ثبت نام هست یا نه. من می خوام کاردانی به کارشناسی شرکت کنم رشته کامپیوتر
سلام
ببینم اصلا امسال ثبت نام هست یا نه. من می خوام کاردانی به کارشناسی شرکت کنم رشته کامپیوتر
سلام
خیلی ببخشید ولی من درست متوجه نشدم مدیر سایت اعلام کردن لغو قطعی ثبت نام ..ولی شما میگید ثبت نام هست بالاخره کدوم خبر درسته؟ ممنون میشم جواب بدید
سلام.سلام
بله ثبت نام هست ولي تاريخ دقيق آن هنوز مشخص نشده.
سلام.سلام
خیلی ببخشید ولی من درست متوجه نشدم مدیر سایت اعلام کردن لغو قطعی ثبت نام ..ولی شما میگید ثبت نام هست بالاخره کدوم خبر درسته؟ ممنون میشم جواب بدید
اول اينكه اين خبر مربوط مي شود به آزمون سال پيش.
دوم اينكه امسال برگزار مي شود و لي هنوز تاريخ دقيق ثبت نام مشخص نيست
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
http://pnu-club.com/pnu.1239.html
سلام
یه سوال دارم اما نمی دونم جاش اینجا هست یا نه
اگه کسی می دونه لطفاً جواب بده
من می خوام آزمون فراگیر کارشناسی پیوسته شرکت کنم
ما اصلاً از نحوه ی پذیرش فراگیر چیزی نمی دونم
قبلاً به این صورت بود که شما هر مرکزی که می خواستید درس بخونید دفترچه رو از همون دانشگاه تهیه می کردید اما الان ظاهراً فرق کرده
می شه بگید چطوری دانشجو می گیرن ؟ بر اساس نمره ی علمی توی آزمونه آیا ؟؟؟؟
مثلاً من که می خوام کرج ، واحد مرکزی قبول شم چی کار باید کنم؟
سلام دوست عزیزشما در زمان ثبت نام اینترنتی 10 محل رو به ترتیب اولویت انتخاب میکنی بعد از ازمون در صورتیکه نمره مناسب رو کسب کنی میتونی تو دانشگاهی که دوست داری قبول شی.
فقط اینو بدون که برای قبولی تو دانشگاه کرج نمرات بالایی بگیری ولی قبولی تو دانشگاه ماهدشت راحت تره.
موفق باشی
با سلام
دوست گرامي اگر بيشتر دقت كنيد تاريخ خبر را مشاهده كنيد خبر قديمي مي باشد
دانلود رایگان دفترچه راهنماي كنكور مقطع کارشناسی فراگیر نوبت ۲۲ دانشگاه پیام نور
روزگار خوش
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور