بالا
 تعرفه تبلیغات




 دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

 دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 2 از 2 اولیناولین 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 15 از مجموع 15

موضوع: لذت آشپزی با دستورات *سرآشپز کیان*

  1. #11
    Arak_fx آواتار ها
    • 80

    عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    تاریخ عضویت
    Jan 2010
    محل تحصیل
    اراک
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    سلام

    کیان جان غذاهای گیاهی هم آموزش بده داداش . من 20 سال هست که گیاه خوارم و لب به گوشت نزدم .

  2. #12
    KIAN~~~~ آواتار ها
    • 536

    عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    تاریخ عضویت
    May 2010
    محل تحصیل
    کرج
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    مهندسی ماشینهای کشاورزی و مکانیزاسیون
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    به افتخار arak جون چندا غذای فیلیپینی گیاهی آموزش میدم:
    دلمه برنج با توفو:
    مواد لازم برای دو نفر
    برنج دو پیمانه
    لوبیای سویا(خام نه بو داده+همه جا پیدا میشه)
    سویا سس (در تمام مغازه ها هست شیشه ای 1000 تومان +سعی کنید عربی نگیرید؛مال چین،ژاپن،تایلند خوبه)
    توفو(پنیر سویا) که تو ایران نیست؛میتونید از پنیر فتا استفاده کنید)
    برگ خیزران اونم اگه پیدا نکردین از برگ مو استفاده کنید
    شیر نارگیل (که بعدا توضیح میدم چطور درست کنید،چون تو ایران نیست)
    قارچ
    -----------------------
    لوبیا هارو آب پز کنید تا خوب نرم بشه. برنج و آبکش کرده و پبزید،البته نیم پز؛چون دوباره میخواد بپزه.
    حالا تو یه ماهیتابه قارچ هارو تفت بدید(نزارید سیاه شه زیاد هم نزنید) و بریزید تو یه کاسه.تو همون ماهیتابه توفو یا پنیر فتا که مکعبی خورد شده رو تفت بدید(اگه توفو ندارید و از مزه پنیر خوشتون نمیاد نریزید) تا طلایی شه و اونم بریزید تو یه کاسه دیگه.
    حالا شیر نارگیل و تو یه شیر جوش بجوشونید تا گرم شه و بزارید کنار.
    حالا برنج که پخته رو از روی اجاق بردارید و همش بزنید. اگه ته دیگ گرفته بود بریزید تو یه ظرف دیگه،اگه نه و همون خوبه. حالا شیر نارگیل و بریزید روش.زیاد شیر نریزید چون برنج خمیر میشه. حالا قارچارو اضافه کنید و همین طور لوبیای پخته سویا، و هم بزنید؛ سویا سس به اندازه دو قاشق چایخوری سویا سس بریزید و هم بزنید و در آخر توفو رو اضافه کنید و زیاد هم نزینید تا توفو له نشه و فقط بره لای برنج.
    حالا برگ خیزران یا برگ مو رو باز کنید و مواد و روش بریزید و سرش و مثل شکلات بپیچید ،چون میخوایم با نخ سرش و گره بزنیم. حالا با یه نخ محکم و بلند سرش و گره بزنید و همه دلمه هارم به اون نخ گره بزنید و مثل چرخ و فلک دلمه هارو به هم زنجیر کنید تا وقتی سر یکی از نخارو برداشتیم بقیه بیان پایین.حالا یه قابلمه با ارتفاع زیاد طوری که همه ی دلمه هارو آب بپوشونه آماده کنید و دلمه هارو قرار بدید و روش آب بریزید و بزارید سر شعله کم تا آروم بپزه وقتی اماده شد بخورید نوش جان.
    پیام سرآشپز کیان: این یکی از غذا های مقدس معابد بودایی فیلیپینه.

  3. #13
    KIAN~~~~ آواتار ها
    • 536

    عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    تاریخ عضویت
    May 2010
    محل تحصیل
    کرج
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    مهندسی ماشینهای کشاورزی و مکانیزاسیون
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    طرز تهیه شیر نارگیل که خبلی سادست:
    مواد لازم:
    1 عدد نارگیل
    1 عدد مخلوط کن
    برق شهری
    1 عدد آشپز خونه اپن که روی اپن مخلوط کن و قرار بدید
    1 نفر پسر یا دختر ناز باشگاه
    --------------------------------------
    نارگیل و رنده کنید؛
    بریزید تو مخلوط کن؛
    آب خود نارگیل یا آب به اندازه یک لیوان بریزید روش؛
    مخلوط کن و روشن کنید؛
    حالا مخلوط و از صافی رد کنید تا یه شیر سفید به عمل بیاد؛
    حالا شیر آمادست

  4. #14
    آبجی آواتار ها
    • 905

    عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    تاریخ عضویت
    Apr 2010
    محل تحصیل
    اونم همین جا . . .
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط kian~~~~ نمایش پست ها
    تو این تاپیک میخوام دستورات آشپزیم و که مخصوص خودمه براتون قرار بدم تا بفهمید آشپزی چیه
    تخصص من آشپزی بین المللیه و آشپزی به سبک همه نوع کشوری و بلدم و بتون یاد میدم چطوری بتونید با مواد اولیه ای که تو ایران پیدا میشه یه غذای بین المللی رو تهیه کنید.
    در ضمن هر غذایی،از هر کشوری رو بخواید بگید تا دستورشو بزارم،چون غذایی نیست که من از پختش اطلاعی نداشته باشم. و تو دستوراتم هیچ نوع محدودیتی نیست
    از اونا که بعدا باید بریم درمانگاه و بیمارستان یا قبلا تست کردی و مطمئن هستی ؟؟؟

    این خیلی مهمه ها

  5. #15
    KIAN~~~~ آواتار ها
    • 536

    عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    تاریخ عضویت
    May 2010
    محل تحصیل
    کرج
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    مهندسی ماشینهای کشاورزی و مکانیزاسیون
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط آبجی نمایش پست ها
    از اونا که بعدا باید بریم درمانگاه و بیمارستان یا قبلا تست کردی و مطمئن هستی ؟؟؟

    این خیلی مهمه ها
    آبجی مگه میشه یه غذایی رو تست نکرد بعد دستورشو گفت!
    خیالتون راحت من تو دستوراتم از مواد شیمیایی استفاده نمی کنم که منجر به صدمات جسمی بشه،اگه بخونی میبینی!!
    این به خودتون بستگی داره که از چه مواد اولیه ای استفاده کنید؛که یه وقت فاسد نباشه
    شما غذایی رو که میخواید بگید تا دستورشو بزارم
    تا بعد

صفحه 2 از 2 اولیناولین 12

برچسب برای این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •