سلام
کیان جان غذاهای گیاهی هم آموزش بده داداش . من 20 سال هست که گیاه خوارم و لب به گوشت نزدم .
سلام
کیان جان غذاهای گیاهی هم آموزش بده داداش . من 20 سال هست که گیاه خوارم و لب به گوشت نزدم .
به افتخار arak جون چندا غذای فیلیپینی گیاهی آموزش میدم:
دلمه برنج با توفو:
مواد لازم برای دو نفر
برنج دو پیمانه
لوبیای سویا(خام نه بو داده+همه جا پیدا میشه)
سویا سس (در تمام مغازه ها هست شیشه ای 1000 تومان +سعی کنید عربی نگیرید؛مال چین،ژاپن،تایلند خوبه)
توفو(پنیر سویا) که تو ایران نیست؛میتونید از پنیر فتا استفاده کنید)
برگ خیزران اونم اگه پیدا نکردین از برگ مو استفاده کنید
شیر نارگیل (که بعدا توضیح میدم چطور درست کنید،چون تو ایران نیست)
قارچ
-----------------------
لوبیا هارو آب پز کنید تا خوب نرم بشه. برنج و آبکش کرده و پبزید،البته نیم پز؛چون دوباره میخواد بپزه.
حالا تو یه ماهیتابه قارچ هارو تفت بدید(نزارید سیاه شه زیاد هم نزنید) و بریزید تو یه کاسه.تو همون ماهیتابه توفو یا پنیر فتا که مکعبی خورد شده رو تفت بدید(اگه توفو ندارید و از مزه پنیر خوشتون نمیاد نریزید) تا طلایی شه و اونم بریزید تو یه کاسه دیگه.
حالا شیر نارگیل و تو یه شیر جوش بجوشونید تا گرم شه و بزارید کنار.
حالا برنج که پخته رو از روی اجاق بردارید و همش بزنید. اگه ته دیگ گرفته بود بریزید تو یه ظرف دیگه،اگه نه و همون خوبه. حالا شیر نارگیل و بریزید روش.زیاد شیر نریزید چون برنج خمیر میشه. حالا قارچارو اضافه کنید و همین طور لوبیای پخته سویا، و هم بزنید؛ سویا سس به اندازه دو قاشق چایخوری سویا سس بریزید و هم بزنید و در آخر توفو رو اضافه کنید و زیاد هم نزینید تا توفو له نشه و فقط بره لای برنج.
حالا برگ خیزران یا برگ مو رو باز کنید و مواد و روش بریزید و سرش و مثل شکلات بپیچید ،چون میخوایم با نخ سرش و گره بزنیم. حالا با یه نخ محکم و بلند سرش و گره بزنید و همه دلمه هارم به اون نخ گره بزنید و مثل چرخ و فلک دلمه هارو به هم زنجیر کنید تا وقتی سر یکی از نخارو برداشتیم بقیه بیان پایین.حالا یه قابلمه با ارتفاع زیاد طوری که همه ی دلمه هارو آب بپوشونه آماده کنید و دلمه هارو قرار بدید و روش آب بریزید و بزارید سر شعله کم تا آروم بپزه وقتی اماده شد بخورید نوش جان.
پیام سرآشپز کیان: این یکی از غذا های مقدس معابد بودایی فیلیپینه.
طرز تهیه شیر نارگیل که خبلی سادست:
مواد لازم:
1 عدد نارگیل
1 عدد مخلوط کن
برق شهری
1 عدد آشپز خونه اپن که روی اپن مخلوط کن و قرار بدید
1 نفر پسر یا دختر ناز باشگاه
--------------------------------------
نارگیل و رنده کنید؛
بریزید تو مخلوط کن؛
آب خود نارگیل یا آب به اندازه یک لیوان بریزید روش؛
مخلوط کن و روشن کنید؛
حالا مخلوط و از صافی رد کنید تا یه شیر سفید به عمل بیاد؛
حالا شیر آمادست![]()
آبجی مگه میشه یه غذایی رو تست نکرد بعد دستورشو گفت!
خیالتون راحت من تو دستوراتم از مواد شیمیایی استفاده نمی کنم که منجر به صدمات جسمی بشه،اگه بخونی میبینی!!
این به خودتون بستگی داره که از چه مواد اولیه ای استفاده کنید؛که یه وقت فاسد نباشه
شما غذایی رو که میخواید بگید تا دستورشو بزارم
تا بعد![]()