طرز تهیه بره تودلی به روش سرآشپز کیان

مواد لازم
بره تو دلی 1 عدد
پیاز 2 عدد متوسط
------------------
بره رو میتونید قطعه قطعه کرده و در دیگ بریزید و تا جایی که روش و بپوشونه آب میریزیم حالا 1 عدد پیاز میندازیم توش و اگه دوست داشتید یک قطعه کوچیک دارچین بندازید و بزارید روی اجاق . بعد از 2 ساعت یا هر وقت گوشتش نرم شد از اجاق در اورده و بزارید تو آب کش تا آبش گرفته شه. حالا یه ماهیتابه نسوز بزارید رو اجاق و توش روغن بریزید و قطعات بره رو توش سرخ کنید.وقتی آماده شد قطعات بره رو تو یه ظرف قرار بدید و تو همون ماهیتابه 1 عدد پیاز خرد شده رو توش سرخ کنید و روی ظرفی که قطعات بره رو گذاشتین بریزید.ومیتونید با سیب زمینی سرخ کرده،قطعات گوجه فرنگی تزئین کنید و روی میز غذا سرو کنید.
درضمن اون آبی که باش بره رو پختیم، دقت کنید که آبش خوشمزست ولی خیلی سنگینه اگه بعضیا معدشون ضعیفه توصیه میشه از آبش استفاده نکنن!!!