خدایا شکرت که اینجا هم ختم به خیر شد !![]()
سلااااااااااااااااااااااا ااااام
1)اگه میوه بودی چه میوه ای بودی؟
2)اگه گل بودی چه گلی بودی؟
3)اگه مداد رنگی بودی چه رنگی بودی؟
4)اگه از یه نفر ناراضی باشی چی کار میکنی؟
5)نظرت راجه به من چیه؟
آرزوهایت را روی کاغذ بنویس و یکی یکی از خدا بخواه خدا فراموش نمی کند اما تو یادت می رود آنچه که امروز داری آرزوی دیروز تو بوده است!!!
مثل اینکه راحت شدن از اینجا تمومی نداره !
1)اگه میوه بودی چه میوه ای بودی؟
من عاشق هلو و انارم
2)اگه گل بودی چه گلی بودی؟
گل رز
3)اگه مداد رنگی بودی چه رنگی بودی؟
سبز وتمام رنگهای روشن یه مداد چند رنگ که وقتی ازش استفاده می شد همه چی رو به هفت رنگ رنگین کمون می کشید
4)اگه از یه نفر ناراضی باشی چی کار میکنی؟
بستگی داره کی باشه .اگه آشنا باشه یا دوست حتما حتما بهش می گم ولی اگه کسی باشه که هم بارها خودشو نشون داده وهم ارزش برقراری ارتباط مجدد رو نداشته باشه فقط کات می کنم وخودم وخلاص
5)نظرت راجه به من چیه؟
فکر می کنی تو دنیای مجازی چه جوری می شه شناخت پیدا کرد؟ تو دنیای واقعی که کلی با هم بگو وبخند داریم ومی ریم ومیایم بعضیا چیزا رو خیلی بعد از آشنا شدنمون می فهمیم ...فقط فکر می کنم یه مدت طولانی هست که شما تشریف ندارید![]()
با سلام
بعد از امتحانات و ماه رمضان دوباره ميام با دسته پر و خدمتتون مي رسم
روزگار خوش
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
با سلام
فکر میکنم براي شروع مجدد داغي داغي که باید قشنگ بسوزونیدش که دیگه هوس صندلی به سرش نزنه
بزار شروع کنیم سوالات کلیشه ای را بزارین برا بعد
قسمت اول
اول اینکه از چه وقت مدیر بودی و چه سمتی داشتی ؟
چی شد که گذاشتی كه توي باشگاه مدیریت شدي؟
و چی شد بعد از این همه مدت اين تاپيك توي مگس مي پريد؟
و این مدت چی کار میکردی ؟
یه چند تا اتفاق های جالب باشگاه را از اون موقع بگو ؟
یه سوال هست خیلی وقت میبره جواب دادنتش !!!
5 تاشون مدیر (مدیر و ناظم و سرپرست و ..) باشن هر کدوم را توی یه خط توصیف کن از نظر خودتو از هر کدوم یه انتقاد بکن
قسمت دوم
خب بیاینم سر خودت!
خودت را توصیف کن اول !
از خودت انتقاد کن!
بگو با چه تیپی میری توی خیابون
با چه تیپی میری مهمونی !
یه شعر هم بهمه تقدیم کن !!! !
3 تا ارزوهای دوران بچگیت را بگو ؟
2 تا ارزوهای الانت را بگو ؟
توی باشگاه یه پسر و یه دختر که باهاشون راحت تری را بگو ؟
نظرت را هم در مورد زندگی بگو ؟
اینا را فلا جواب دهتا صندلی داغ بشهههههههه بقیه بیان؟؟
تا بازم من برم ياسي و دكي و نيما و طه و همه رو تحريك كنم اونا هم بيان سوال بپرسن و حالتو بگيرن توي اين روز اخر صندلي داغتتا كاملا بهت بچسبه
روزگار خوش
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
قسمت اول
اول اینکه از چه وقت مدیر بودی و چه سمتی داشتی ؟
من اهل تاریخ اینجوری حفظ کنم نیستم .اول وخیلی سریع شدم کاربر مثبت وبعد هم مدیر آزمایشی وبعد هم مدیر بخش حسابداری ویه مدت جای نیما خان بودم ( سمتش یادم نیست ) الان همک ه سوپور باشگاه ام
چی شد که گذاشتی كه توي باشگاه مدیریت شدي؟
خودت جمله اتو بخون اگه چیزی دستگیرت شد به من هم بگو ...جمله بندیت منو کشته
و چی شد بعد از این همه مدت اين تاپيك توي مگس مي پريد؟
خداییش باید سوسمار می پرید ؟...ها ؟....هر چی سوال تو عالم وآدم بود شما پرسیدید دیگه یعنی نباید یه جا تموم می شد ؟!
و این مدت چی کار میکردی ؟
منظورت از کاریی که اینجا انجام می دادم یا تو خونه وزندگی خودم ؟( سوالهای دو پهلو نپرسید لطفا) تو زندگی وخونه خودم برو تو وبلاگم بخون ....در گیر تعویض خونه فعلیمم وکلی تغییرات ودکور برای خونه جدید که حسابی وقتمو گرفته .برای باشگاه هم که هر دفعه می زنم تو یه شاخه وهمون بخش رو پربار میکنم از مطالب مربوط به رشته خودم حسابداری بگیر تا پزشکی ورژیم وتست شخصیت شناسی وفال و...سعی کردم به تناسب هر کدوم از این بخش هارو که بیشتر باهاشون همخونی دارم پربار وپر مطلب بکنم
یه چند تا اتفاق های جالب باشگاه را از اون موقع بگو ؟
دوسه تا هست که خوشم نمیاد بگم.یکیش هم همین دوروز پیش که شما بر اساس اون نوشته تاریخ تولد نیما خان رو اشتباه کردید .اتفاقا میخوام یه دستی به سروروی اون نوشته ها بکشم واز همه هم بخوام که کمکم کنن ( در اسرع وقت )
یه سوال هست خیلی وقت میبره جواب دادنتش !!!
5 تاشون مدیر (مدیر و ناظم و سرپرست و ..) باشن هر کدوم را توی یه خط توصیف کن از نظر خودتو از هر کدوم یه انتقاد بکن
نفهمیدم منظورت چیه ولی اگه بچه های باشگاه منظورت واقعا بچه های خوبی هستند شاید یه چند تاشون عین خودت یا من سریع پاسخ ندند وهمیشه هم انلاین نباشند ولی رو هم رفته خوب وبا صفا اند
قسمت دوم
خب بیاینم سر خودت!
خودت را توصیف کن اول !
واقعا مهربون وبا گذشت ام .امکان نداره چیزی رو بخوام وکف دستم نباشه با اراده ام وتصمیمی که بگیرم صد برابر تصمیم کبری س.خیلی خیلی هم مثبت اندیشم وهمین شده رمز موفقیتم
از خودت انتقاد کن!
بستگی داره .شاید بشه بگی لجباز وکمی کم طاقت
بگو با چه تیپی میری توی خیابون
نمیدونم با این تیپ های هشل هفت الان باید رو تیپ من اسم چی گذاشت ولی همیشه مرتب وآراسته وتقریبا می شه بگی شیک پوشم .به قول مامانم هم از هر خواننده یه ترانه نیستم ! _ یعنی ست می پوشم ولباس هام با هم همخونی داره _
با چه تیپی میری مهمونی !
آخرش
یه شعر هم بهمه تقدیم کن !!! !
یک میلیون بار گفتم زیاد اهل شعر نیستم وراست وحقیقتش خوشم هم نمیاد
3 تا ارزوهای دوران بچگیت را بگو ؟
واقعا یادم نمیاد .من سعی کردم خاطرات ناخوش رو کلا از دهنم حذف کنم .میدونم نه دوست داشتم دکتر بشم نه معلم
2 تا ارزوهای الانت را بگو ؟
اگه بگم چون نمی تونم توضیح بیشتری بدم یا شما خیلی با من آشنایی ندارید سو برداشت می کنیدپس بهتره نگم .البته ارزو نیست من بهش فکر می کنم وتا به دست نیارم ول کن هم نیستم
توی باشگاه یه پسر و یه دختر که باهاشون راحت تری را بگو ؟
منظورت از راحتی چیه ؟...من کلا با کسی راحت نمی شم.اخه یه عده بی ادبی صحبت کردن وکمی بی احترامی رو می کن راحت بودند .من همیشه سعی میکنم فاصله حفظ بشه تا خدایی نکرده شوخی نابجایی اون وسط مسطا صورت نگیره ولی اگه منظورت راحت حرف زدن وکمی شوخی کردنه فقط با شما راحتم .با خانم ها هم که اکثرشون ولی از همه بیشتر دنیا جونه تانیا وفرناز و....واین دختر گلی که اومده تو باشگاه ، آبجی رو می گم خیلی با ادب ومهربونه
نظرت را هم در مورد زندگی بگو ؟
زندگی در عین گند وبیخود بودنش ، زیباست. بستگی داره چطوری بهش نگاه کنی .باید فکر کنی یکی بهت لطف کردهویه امکاناتی رو برات فراهم اورده
وبهت حیات داده
که تو لذت ببری لذت ببری بدون آسیب رسوندن به همنوع خودت انوقت می بینی زندگی اونقدرا هم که می گن سخت نیست ...برای من در اکثر مواقع رنگارنگه
عجب چقدر تند تنتد سوال جواب ميدي ها
اين قسمت ديگه سوالم
موفق كيه و موفقيت چيه ؟
دوست داري در اينده چه كار مهمي انجام بدي؟
نظرت درباره مهريه 2000 سكه اي ؟
به نظر شما دوست ناباب به كي ميگن ؟
به نظرت یه دختر برخوردش باید چجوری باشه ؟
ساده - سنگین - جلف - بی تفاوت -با حجاب؟
چه فرقي بين زن ومرد هست؟
ذات خوب و بد چيه؟
تلخ ترين حادثه براي جامعه بشريت؟
راستشو بگو چه حسی داری الان رو صندلی داغ!!!!!!!؟
اصلا فکرشو میکردی بری روی صندلی ؟
دیدی من چند مدتي اين اين تاپيگ نیومدم دیگه داشتي ناامیدي شدي؟ !!
الان چند درصد دلت میخواد کله من را بکنی !!
راستی 3 تا انتقاد سازنده از من بکن ! البته اگر باشه
از زیر سوالات هم در نرو !!!!![]()
هنوز برات دارم تا 10 مهر
روزگار خوش
به ادرس زیر مراجعه کنید
موفق كيه و موفقيت چيه ؟
من می گم :احساس آسایش ، خوشبختی ، داشتن آرامش روحی و روانی ، مزاحم دیگران نشدن ومزاحمتی از سوی دیگران ندیدن ، موفقیت واقعی اند، زیرا مقام ، ثروت ، فرزند شایسته ، مدارج تحصیلی وهمسر دلخواه ، همه عواملی اند كه با داشتن آرامش روحی ، خوب بودن با دیگران و داشتن آسودگی خاطر می توان آنها را به دست آورد ، مشروط به این كه با دانش و آگاهی واقعی اهدافی را برای زندگی خود برگزید . چنان كه لویی استونی می گوید: " تنها گنجی كه ارزش جست وجو كردن دارد، هدف است ."دوست داري در اينده چه كار مهمي انجام بدي؟
زندگی نردبانی است بی پایان که هر پلۀ این نردبان نوعی از موفقیت است و هر کدام امتیاز مخصوص خود را دارند.”شاید گاهی امتیاز پلۀ سوم از امتیاز پلۀ هفتم بیشتر باشد و نیز برعکس. هر رویدادی که در زندگی ما باعث پیشروی و جلو رفتن، حتی به اندازۀ یک قدم نیز شود، نوعی موفقیت است. هر حادثه ای که باعث تحول ما، حتی به اندازۀ یک دست شستن شود، موفقیت است. موفقیت چیزی نیست که بتوان برای آن معیار تعیین کرد.این موفقیت ها اگر به صورت زنجیروار به یکدیگر متصل شوند، موفقیتی بزرگ را رقم می زنند. اصلا بگذارید واضح بگویم: از قدیم می گفتند “پول، پول می آورد” اما بهتر است که امروز به جای این عبارت بگوییم “موفقیت، موفقیت می زاید”. زیرا وقتی شما پیشرفت خود را، هرچند کوچک، به عنوان یک موفقیت قلمداد کنید، آنگاه از عملکرد خود راضی شده و بنابر اصول فکری، این موفقیت نوعی تجربۀ مفید را برای شما رقم می زند. این تجربۀ مفید خود بخود باعث می شود که شما بخواهید این تجربه را دوباره تکرار کنید و این چنین زنجیرۀ موفقیت ها رقم می خورد. حالا معلوم می شه موفق کیست
خیلی کارا .شاید کتاب حسابداری نوشتم
نظرت درباره مهريه 2000 سكه اي ؟
من کلا با مهریه مخالفم هر چند که بنا به خواست شوشو نسبتا مهریه بالایی دارم .دلیل هم برای این مخالفتم دارم ولی حیف که تو جامعه ما نمی شه برای همین اصلا نمی گم !
به نظر شما دوست ناباب به كي ميگن ؟
هر دوستی که ادم رو از مسیر زندگیش خواسته یا ناخواسته منحرف کنه ( مسیر درست زندگی منظورم هست )
به نظرت یه دختر برخوردش باید چجوری باشه ؟
ساده - سنگین - جلف - بی تفاوت -با حجاب؟
اخه از این وژه ها هر کسی یه جور برداشت می کنه .من می گم علاوه بر موقر بودنش باید بلد باشه حق خودشو بگیره وتو جامعه رفت وامد داشته باشه
چه فرقي بين زن ومرد هست؟
از زمین تا آسمون ...یه نگاه به من وتمامی خانوم های باشگاه بکن ویه نگاه به خودت واقایون باشگاهدیگه خودت می فهمی وسوال نمی پرسی
ذات خوب و بد چيه؟
چرا سوالهای اینجوری می پرسیمن شخصا به داشتن ذات خوب وبد در اول به دنیا اومدن یه شخص اعتقاد ندارم به نظرم همگیمون پاک به دنیا می ایم .وقتی که انسانسیت ادم بره زیر سوال وکارهای غیر انسانی انجام بدی اونجاس که ذاتت بده .وقتی برای کسی بزنی وبه هیچ کسی رحم نکنی تو مرامت شفقت وبزرگواری نباشه وعین یه حیوان درنده خو رفتار کنی اون موقع است که ذات بدتت سراسر وجودت رو الوده کرده
تلخ ترين حادثه براي جامعه بشريت؟
سوالای بیخودی پرسیدن !!!( فکر کردی من کی ام ؟ فیلسوف یا محقق یا ... )
راستشو بگو چه حسی داری الان رو صندلی داغ!!!!!!!؟
حس خوب که دارم حال یکی رو اساسی می گیرم البته بلانسبت شما
اصلا فکرشو میکردی بری روی صندلی ؟
اره ...مگه من چمه ؟
دیدی من چند مدتي اين اين تاپيگ نیومدم دیگه داشتي ناامیدي شدي؟ !!
نه منم نبودم .اصلا نا امید ی تو وجود مژی نیست
الان چند درصد دلت میخواد کله من را بکنی !!
هیچ در صد ....می ذارم با سوالاتت خوش باشیاین شد همون فرق خانم ها واقایونی که چند تا سوال قبل پرسیده بودی
راستی 3 تا انتقاد سازنده از من بکن ! البته اگر باشه
همین تواضحت منو کشته هااااااا