ههههههههههه 
بازم صد رحمت به ما : ببین چه خوشگل ونازیم !!!! دلت هم بخود !!!! این سفید برفی ها اومده با ما دوست شده !!!!!!
و ما لااقل واس یه عکس گرفتن دندون نشون نمیدیم !!!!! ویا داداشمون رو نمی کشیم !!!! این دخترای که عکسشون رو دید از نژاد آرایییااااااااایییییییی که نیستن .... از مغولان هستن !!!!!!
بازم مردهااا : باهم سنخیت بیشتری دارند و یه شکل ترن !!!! نه مثل دخترای کج و کولههههههه
بنده خدا نگاه فردا : از راه رسیده نرسید !!!!! خوبه که هنوز هوای قدمهایش در تاپیکهای باشگاه تین انداز نشده که هر تاپیک از دختران بوده را به یغما برده !!! وا حسرتا برای این فم !!!! و انگاه که دستم بهتون برسه روز آخرتان خواهد بود !!!!! مگه این که بگید آقایون سرور و آقا هستن !!!!! در این صورت زنده می مونید !!! میزارم باهم یه تاپیک بزنید !!!!
مژگان بنده خدا که در حال توبه ( خدا منو بکش هست ) : و باید زودتر این دعا مستجاب شود والا مژگان خانم خودکشی می کنننژژژژژژ : !!!!!!
مرا خیال دیدن پر طوطی نبود
این عقاب آسمان را دیدن چه سود !!!
گذر از بل بل و نغمه سرایت
امده ای در غلمرو پادشاه سرزمینت
بگیرم پروبالت را با چنگال خویش
پشیمان شوی از به دنیا اومدن خویش
این بلبل که بلبان نامیده اندش (خانم ) مژگان
امده لحظه بگرفتنش در چنگال (نگاه فردا ) آخر زمان
بگیرم و ببندم بالهایت بهم ، منغارت به پا
که دیگر کسی به تو نگوید طوطی شکر زیبا
شده ایدحال برای پسران قند بگرفته به منغار
یکنگاه نگاه فردا کافیست به زندگی بگوید خدا نگهدار ....
خوب حالا کی جرات داره بیاد وسط !!!!! پراش رو بریزیم و بدم جوجه کباب واسه آقایون !!!!!!
نفر بعد ....
این که گندهههه اشون بود و حسابی چاق وچله طوطی خوش خط و خالی هم بود رو نوش جان کنید !!!! پرای رنگیش رو هم یادگاری سر در باشگاه بزنید !!!!!!!!
ای تو طوطی بلبل زبون زندگانی را به یاد داری ؟؟؟؟؟
به مژگان سیه هزارن رخنه کردی در دین را به یاد داری ؟؟؟؟
چنان شد روزگارت که هزارن اشک به مژگان دیده ات ریختی !!!!
حال شده ام قبض روحت به من بگووو وصیت نامه با خود داری ؟
خوب معلوم است که نداری در این حال منغار قند دان هم ندرای
من گویمت بنویس !!!! از این پس هیچ دختری با پسری را نیست کاری
خوب شاهزاده پسرا : هستن !!! دست مرتب و محکم رو بزنن به افتخار هرچی ناز پسره !!!
همه شماها رو دوست دارم وبرام عزیز هستید .