بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 2 از 11 اولیناولین 1234 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 از مجموع 110

موضوع: جديدين اخبار انتخاب واحد نیمسال اول 90-89 دانشگاه پیام نور+پرسش و پاسخ و رفع مشكلات مربوط به آن

Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    طراح و تحلیل گر حرفه ای وب
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

Icon140

نقل قول نوشته اصلی توسط ataei nia نمایش پست ها
    با سلام میخواستم بئونم برنامه امتحانی رو از کجا میشه پیدا کرد؟
    با سلام
    دوست عزيز هنوز تا اين زمان پيام نور مركزي برنامه امتحاني پايان ترم مشخصي ارايه نداده . ولي به محض ارايه اين چنين برنامه ي ما در باشگاه و در همين جا اعلام مي كنيم.

نگران نباشيد باشگاه پيام نور در اين زمينه پيگير هست و هميشه كاربران و كلا دانشجويان پيام نور كه در واقع با اين بي نظمي ها بهشون ظلم ميشه هواشون را دارد و حامي اونها هست

موفق و سربلند باشيد

روزگار خوش

فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی

دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور

http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
    برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

نمونه سوالات رایگان پیام نور

• 19

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    mashhad
    راه های ارتباطی

سلام من موقع ثبت نام با يه پيغام خطا مواجه مي شم كه بايد مشخصاتم را كامل كنم فعال نيست كه من مشخصاتم را كامل كنم درحالي كه قبلا اونارو پر كردم و صفحه ثبت نام هم باز نميشه
    لطفا جوابتونو به ايميلم بفرستين
    باتشكر فراوان

Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

Icon140

نقل قول نوشته اصلی توسط tayebehkh نمایش پست ها
    سلام من موقع ثبت نام با يه پيغام خطا مواجه مي شم كه بايد مشخصاتم را كامل كنم فعال نيست كه من مشخصاتم را كامل كنم درحالي كه قبلا اونارو پر كردم و صفحه ثبت نام هم باز نميشه
    باتشكر فراوان
    با سلام
    اين تكميل كردن مشخصات براي بيشتر دانشجويان بوده و جهت كاملتر شده و بروزرساني مشخصات دانشجو مي باشد و بعد از تكميل ان اندكي صبر كنيد و چند ساعت بعد مجداد به سيستم گلستان مراجعه كنيد و نسبت به ثبت نام اقدام كنيد.

درصورت عدم باز شدن صفحه ي ثبت نام در گلستان حتما به ببخش آموزش مركز پيام نور خود مراجعه كنيد.

موفق باشيد

روزگار خوش

برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

samaneh2000 آواتار ها
    • 55

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط tayebehkh نمایش پست ها
    باتشكر فراوان
    به نقل از صفحه اول سیستم گلستان
    دانشجویان گرامی لازم است پیش از انتخاب واحد ،اطلاعات شخصی (فقط اطلاعات تاریخ تولد،آدرس ، شماره تلفن و پست الکترونیکی ) را از طریق مسیر زیر تکمیل و تایید نمایند.

منوی کاربر ==> آموزش ==> دانشجو ==> مشخصات دانشجو ==> تکمیل و تایید اطلاعات شخصی دانشجو

بنابر این اگر شما آدرستون یا کدپستی تون تو سیستم نباشه با این پیام مواجه می شید من امتحان کرد فقط با کدپستی و شماره تلفن و آدرس سیتم همان لحظه بعد از تکمیل مشخصات باز شد .

اقاقی آواتار ها
    • 1,257

عنوان کاربری
    مدیر بازنشسته
    محل تحصیل
    یادش بخیر ...!
    راه های ارتباطی

اي بابا من كه صبح زود رفتم نصف شب رفتم اصلا برام سيستمو باز نمي كنه

نه چرا الان باز شد ولي من قبلا بدهي داشتم پنجشنبه اي كه گذشت پرداخت كردم مي گن كه بعد72 ساعت سيستم باز ميشه ولي هنوز نشده اي خددددددددددددددددا من نمي دونم چرا هر چي پول مي ريزم تو جيب اين داشگاه باز م بدهكار ميشم
    ♥در ﺑﮯ کراﻧﮧ زندﮔﮯ،جاﮰ ﮐﮧمن هستم ، ﮬﻤﮧ چیز کامل، ﺑﮯ نقص و عاﻟﮯ است و با این ﮬﻤﮧ، زند ﮔﮯ همواره در تغییر است ♥

• 18

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

من دیشب چندتا درس انتخاب کردم امروز صبح که داخل سایت میشم فقط بخش پرداخت وجه و ارزشیابی اساتید تو منوم هست .اخه من بدبخت چه میدونستم سیستمبسته میشه حتی اطلاعات جامع دانشجوم نیست که ببینم دیشب چی انتخاب کردم.هیچ بدهی هم ندارم.توروخدا یکی کمک کنه

Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

Icon140

نقل قول نوشته اصلی توسط amirmahdi22 نمایش پست ها
    من دیشب چندتا درس انتخاب کردم امروز صبح که داخل سایت میشم فقط بخش پرداخت وجه و ارزشیابی اساتید تو منوم هست .اخه من بدبخت چه میدونستم سیستمبسته میشه حتی اطلاعات جامع دانشجوم نیست که ببینم دیشب چی انتخاب کردم.هیچ بدهی هم ندارم.توروخدا یکی کمک کنه
    دوست عزيز.شما راهي جز رفتن حضوري به مركز آموزشي پيام نور محل تحصيل خود نداريد/حتما سريعا اقدام كنيد.

موفق باشيد

روزگار خوش

به ادرس زیر مراجعه کنید

• 10

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    تبريز
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    كشاورزي
    راه های ارتباطی

سلام
    ثبت نام را براي من به خاطر پرداخت نكردن شهريه باز نمي كرد ديروزفيش از سايت در اوردم مقدارش692080 ريال بود پرداخت كردم امروز نگاه مي كنم مي بينم 702380 ريال مقدار شهريه رو زده مي ترسم بازم ثبت نام رو برام باز نكنه(بعد از 72 ساعت) در ضمن دوستام هم كه شهريرو پرداخت كردن مقدار 10030 ريال هم براي اوا زده ولي ثبت نام براشون بازه مي كنه اگه به دانشگاه مراجعه كنم مي تونن ثبت نام برام باز كنن

اقاقی آواتار ها
    • 1,257

عنوان کاربری
    مدیر بازنشسته
    محل تحصیل
    یادش بخیر ...!
    راه های ارتباطی

يه مشكل ديگه خطاي رعايت نكردن حداقل واحد اخذ شده براي ترم چيه ديگه من كه هنوز چيزي رو انتخاب نكردم تا گزينه ثبت نامو مي زنم اين خطا رو مي ده راهنمايي لطفاااااااااااااااااااااا اا
    ♥در ﺑﮯ کراﻧﮧ زندﮔﮯ،جاﮰ ﮐﮧمن هستم ، ﮬﻤﮧ چیز کامل، ﺑﮯ نقص و عاﻟﮯ است و با این ﮬﻤﮧ، زند ﮔﮯ همواره در تغییر است ♥

samaneh2000 آواتار ها
    • 55

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط اقاقی نمایش پست ها
    يه مشكل ديگه خطاي رعايت نكردن حداقل واحد اخذ شده براي ترم چيه ديگه من كه هنوز چيزي رو انتخاب نكردم تا گزينه ثبت نامو مي زنم اين خطا رو مي ده راهنمايي لطفاااااااااااااااااااااا اا
    این خطا رو سیستم برای همه بطور معمول می زنه اصلا نگران نباشید و با خیال راحت انتخاب واحد کنید.

صفحه 2 از 11 اولیناولین 1234 ... آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع