نقل قول نوشته اصلی توسط moongirl نمایش پست ها
خوب فریبا جون
تقابل بین عقل و احساس برای همه وجود داره. من خودم هم توی دوراهیی قرار دارم که تو می گی. اما با یه قسمت هایی از حرفات مخالفم.
اولا اینکه می گی جامعه دوستی رو سرکوب می کنه. گمون می کنم دوستی توی جامعه خیلی جا افتاده. یعنی دیگه لااقل جوونا خودشون اینو می پذیرن. یعنی هیچ جوونی فکر نمی کنه اگر اون دختره با یه پسر دوسته کار بدی می کنه. برای همه پذیرفته شده است. البته اون تقابله هنوز از طرف بزرگترها دیده می شه که به نظر من توی نسل بعدی اون هم از بین می ره
و اینکه می گی یه دوست مثل بقیه دوستات. می دونی روحیه و اخلاقیات پسرها و دخترها از نظر من خیلی با هم متفاوته. نمی شه گفت من اگر با یه پسر صحبت کنم با اینکه با یه دختر حرف بزنم دقیقا همون حالت وجود داره. ضمن اینکه دخترا خیلی سادن و خیلی زود اعتماد می کنن. معمولا پسرها از این حسن نیت دختر خانم ها سوء استفاده می کنن
اما به طور کلی من با دوستی بین دختر و پسرها موافقم و اعتقاد دارم اگر یه دوستی پاک بدون اون حس هوس باشه به هردوتا کمک می کنه

مرسی که اومدی تو بحث .
اونایی رو که قرمز کردم یعنی باهاشون موافق نیستم . ببین تقابل حس و عقل نیست . دوگانگی در عقاید پذیرفته شده ی عقله .
اینکه میگی جوونا پذیرفتن رو مطمئنی؟؟؟ یعنی اگه پسره همسایه یا یه آشنا شما رو با یه مرد غریبه ببینه تصوری نمیکنه ؟
درسته نسل بعد ممنکه راه بیفتن اما پس ما چی ؟ قربانی ؟
کاملا موافقم که روحیات دخترها و پسرها متفاوته اما اگه گفتم که مثه دوستی دخترا با هم .منظورم بدون وارد کردن احساسات عشقولانه بود .
دخترا ساده ان و زود اعتماد میکنن قبول . اما وقتی من میگم دوستی که عشقولانه نباشه واسه همینه . شاید آخرش آدم چوب اعتمادش رو بخوره اما ارزش داشته لابد .نشده که از دوستی با یه دختر پشیمون باشی؟؟؟
دوستی پاک بدون حس هوس یعنی چی؟ میشه توضیح بدی؟