نقل قول نوشته اصلی توسط مژگان نمایش پست ها
من اینجوری دوس دارم خب اصلا هر کسی یه جور تریپ ورفتار داره دیگه سوالی هست ؟
با سلام
مژگان خانوم عزيز و گرامي درسته هركسي سليقه ي خاص و شخصي خود را داره اما درهرجايي هم قوانين و مقررات خاص خودش را داره و بايد آنرا در حد امكان رعايت كند تا نظم و ترتيب در ان برقرار شويد.

نكته ي كه من عرض كردم طبق قوانين درج شده در بخش صندلي داغ بوده كه در ادرس زير ميباشد

قوانین و مقررات مهم بخش صندلی داغ باشگاه (لطفا و حتما مطالعه کنید)

بخش اول : قوانین مربوط به ارسال سوالات و پاسخ آنها

تدکر: هرگونه تخلف از این قوانین میتواند سبب تذکر و یا برخورد مسئولان بخش گرددو فرد پاسخ دهنده نیز محق است به سوالاتی که درآنها موارد زیر رعایت نشده باشد پاسخی ندهد.

1-1- ارسال سوالات باید با رنگ مشكي بوده و فونت مورد استفاده بین 2 تا 4 میباشد. سوالاتی که با رنگ دیگری پرسیده شوند یا درارسال آنها از قونت غیرمعمول استفاده شده باشد توسط مدیران بخش حذف خواهند شد.

2-1-
ارسال پاسخها باید با رنگ قرمز بوده و درپايين هر سوال مطرح شده باشد تا سوال و جواب مشخص باشد و هم چنين سایز فونت مورد استفاده بین 2 تا 4 میباشد.

3-1- حداکثر تعداد سوال در هرپست تعداد 10-5 سوال میباشد.

4-1-هر کاربر میتواندهرچند سوال ازمیهمان صندلی داغ پرسش نموده وبرای پرسشهای بعدی اش باید تامل نماید تا توسط سایر اعضای باشگاه پرسشهای دیگری مطرح شود اگر هم پرسشي از طرف اساير اعضاي باشگاه مطرح نشد، مجازخواهد بودکه به سوالاتش ادامه دهد.

5-1- تاپیک صندلی داغ تنها برای ارسال سوالات شما از میهمان برنامه است. لطفا" از ارسال هرگونه پست دیگری در این تاپیک خووداری فرمایید. گفتگوی سایر افراد با یکدیگر در این تاپیک و سوال و جواب از کسان دیگر ( به غیر از میهمان برنامه ) در این تاپیک ممنوع ااست.

6-1- از باز کردن هر گونه تاپیک در بخش صندلی داغ بپرهیزید ( این بخش فقط مربوط بمسائل صندلی داغ میباشد) و اگر پیشنهاد یا انتقادی داشتید لطفا در تاپیک انتقادات و یشنهادات بخش صندلی داغ مطرح فرمایید.

7-1 - برای نشستن بر روی صندلی داغ فقط و فقط لطفا در تاپيك خاص آن ثبت نام و جهت نوبت داوطلبان نشستن روی صندلي داغ ،اعلام آمادگی فرمایید

در هر حال من عرايضم را بطور منطقي و واضح گفتم
.

روزگار خوش