نقل قول نوشته اصلی توسط tania نمایش پست ها
  • تو باشگاه از کی بدت میاد؟
  • رابطه ات با خانواده همسرت (بویژه مادر و خواهرش) چطوره؟
  • وقتی عصبانی می شی چیکار میکنی؟
  • اگه یهو 20نفری بیایم خونه ت مهمونی خودت غذا حاضر می کنی یا سریع از رستوران سرخیابون ناهار یا شامو تهیه می کنی؟
  • بخش مورد علاقه ات توی باشگاه کدوم بخشه ؟
  • از کدوم بخش باشگاه بدت میاد؟
  • به نظرت طه شبیه چه میوه ایه ؟!

فعلاً من هم چیز بخاطر ندارم تابعد

_ بد اومدن نداره .من کلا به ندرت از کسی بدم میاد .ولی شاید خوشم نیاد .الهی شکر تو باشگاه زیاد نیستند
_ خوبه .خب ما زیاد سنتی نیستیم . اهل رفت وامد با فامیل اونقدرا نیستیم .خانواده اش هم یه مدت تو شهر دیگه ای بخاطر پدرهمسرم زندگی می کردند برای همین اونقدرا نمی ریم نمی یایم که حرفی توش باشه .خدا رو شکر همشون تحصیل کرده هستند واگه بخواند بد هم باشند بد رو اصول وحساب هستند .کاری به کارمون ندارند
_ تو این سن وسال که خب بهتر میتونم عصبانیتمو کنترل کنم .البته اعصبانی شدن داریم تا عصبانی شدن به ندرت عصبانی می شم واگه موضوع برام خیلی مهم باشه وعصبانیم کنه عین یه شیر می غرم وعین شیر اب سرد هم زود خنک می شم _ سریع کوتاه میام _

_ خب تا بحال مهمونی نداشته ام که بی خبر بیاد اونم این تعداد ! همیشه خودم اهل خبر دادن هستم وهمینجور دعوت کردن .تا جایی که بشه دوس دارم خودم غذا درست کنم ولی چون تعداد بالاست ویهوووی وبی خبر اومدن اصل رو بر پذیرایی واحترام گذاشتن به مهمون قرار میدم واگه نشد حتما غذا از بیرون سفارش میدم .

_ بخش مورد علاقه ام بیشتر قسمتهای باشگاه رو شامل می شه البته بجز یه سری از رشته ها _ اونم نه به خاطر بی علاقگی فقط بخاطر اینکه رشته مورد نظرم نیستند _ وتاپیک های برنامه نویسی اونم بخاطر اینکه به حد کافی خوندم _ طه میدونه _

_ بد اومدن نداره .اگه یه چیزی تو راسته علاقه ودانش ادم نباشه یا فرضا به کار ادم نیاد بازم دلیل بر این نمی شه که ادم از اون قسمتها خوشش نیاد .کلا من با بدم میاد وبد اومدن مخالفم

_ به نظر من بجای اینکه بگی شبیه چه میوه ای هست باید بگی شکل چه گلی هست؟ یا بوی چه گلی رو میده ؟ طه خوب ترین فرد تو باشگاه است حالا نمی دونم اگه از دنیای مجازی بیاد بیرون وبیشتر باهاش آشنا بشم هم همین استدلال رو دارم یا نه ؟_ من منطقی حرف می زنم تو دنیای مجازی فوق العاده است ولی من به این نمیگم شناخت _