سلام:
چه عجب اقا سینا تشریف اوردن و محفل ما را نورانی کردن....
اولا که بهتره در نوع به کار بردن کلمات ادب بیشتری به کار ببرید البته شخصیت منو که میشناسین ولی هر چیزی جایی داره
جواب:میتونید بگید من کجا بی ادبی کردم.؟.؟.من سعی میکنم هیچ وقت کسی را ناراحت نکنم اگه هم چنین اتفاقی بیفته از طرف عذر خواهی میکنم حالا چه مقصر خودم باشم چه طرف...
اگه کسی ناراحت شده از حرفهام من از او معذرت میکنم...
دوما این که وقتی به دنیا میای تو گوشت اذان میگن میشی مسلمان بهش میگن تحمیل حالا چه درست چه غلط چون اگه ازش برگردی اعدامت میکنن.
جواب:نه دوست عزیز این فقط یه سنته نه چیزه دیگری....
بله اعدام میکنن اما این قانون اجرا نمیشه یعنی من تا حالا ندیدم اجرا بشه اگه شما دیدی بگید من بدونم.؟.؟.
شما دوست عزیز میدونید انسان مسلمان یا شیعه به چه کسی میگن؟؟
خدمت mojgan عزیزم عرض کنم همه مشکلات فعلی ما فرهنگیه، یعنی ناشی از بی فرهنگی ماست که این بی فرهنگی به خاطر سیستم کاملا غلطیه که ما الان گرفتارشیم...
جواب:
به نظر من نه اصلا هم این طور نیست ناشی از همون دو علت است که پیامد جهله...
حالا چه yamahdi عزیز خوشش بیاد چه نه سیستم فعلی کشور ما کاملا ایراد داره ما به جای اینکه فرهنگ درست لباس پوشیدنو به بقیه یاد بدیم راه افتادیم تو خیابونا به زور چوب چادر سرشون میکنین.
جواب:
من نمیگم سیستم مشکل نداره مشکل تو همه جامعه ایی هست. جامعه ایی که مشکل نداره یه جامعه آرمانیه که هدف اسلام است...
میشه بگید کجا با زور چادر سر مردم کردن ((البته مردم نه بد حجاب)) ؟؟؟بلکه دارن با بدحجابی مقابله میکنن....
همین امروز جلوی چشمام طوری دختر مردمو پرت میکردن تو ماشین که من تعجب کردم اینا واقعا انسان هستن یا نه.
جواب:
مطمئن هستید ادم ربایی نبوده؟؟؟
دوست عزیز اینا مال قدیم بوده الان اینجور رفتار نمیکنن....
ولی مهمترین چیز اینه که خرابیه سیستم هیچی از مسئولیت ما کم نمیکنه چون آخرش خودمون مسئول کارایی که میکنیم هستیم.
جواب:
اره همین طور هست..
به قول معروف:"هر کسی را تو گور خودش می خوابونن...