سلام
من از اطلاعت اتیلن و اسیدابسزیک در سایت شمااستفاده کردم و نیاز مبرم به منابع این اطلاعات دارم لطف کنید منابع کامل این اطلاعات را در اختیارم قرار دهید چون در حال انجام پروژه ام هستم نیاز به منا بع این اطلاعات دارم
ممنون از زحمات شما
سلام
من از اطلاعت اتیلن و اسیدابسزیک در سایت شمااستفاده کردم و نیاز مبرم به منابع این اطلاعات دارم لطف کنید منابع کامل این اطلاعات را در اختیارم قرار دهید چون در حال انجام پروژه ام هستم نیاز به منا بع این اطلاعات دارم
ممنون از زحمات شما
با سلام
ابتداعا ورود شما رو به باشگاه تبريك مي گم.سعي كنيد مطلب در خواستي خود را در تالار گروه درسي خود(كشاورزي) مطرح كنيد تا سريعتر به جواب برسيد .با اين حال ممنون از نظرتون و اين هم چند مطلب و منبع بدر مورد موضوع درخواستيستون.
هورمون اکسین
اتیلن Ethylene
موفق باشيد
حتما به ما سر بزنيد زررنمي كنيد
تالار كامپيوتر و اينترنت و فناوري
طراحي گــــرافيك و مالتي مديا
تالار برنامه نویسی و طراحی صفحات وب
من دنبال چند تا نمونه سوال مربوط به رشته ام بودم متاسفانه نمونه سوالات ارائه شده مربوط به 100 سال پیش..!
salam va khasteh nabashid . baraye jostejoe afrad dr ghesmate jostejo linki ba onvane joste joe afrad ezafeh nemaid lotfan . movafagh bashid bye
عمو جون
لطفا ترجمه شم زیرش بنویس دیگه
دهنم سرویس شد تا ترجمه کردم
داش محسن راست می گه چرا سایت سرچ ( search ) یا همون جست و جو نداره
حسنت به ازل نظر چو در کارم کرد
بنمود جمال و عاشق زارم کرد
من خفته بدم به ناز در کتم عدم
حسن تو به دست خویش بیدارم کرد
با سلام
دوست عزيز اولا نمونه سوالات مربوطه به 100 سال پيش نيست مربوط به چند سال پيش هست.بعدش هم گرد اوري اين همه مجموعه سوال در يك جا كاري بس دشوار هست و ما هميشه سعي و تلاش مي كنيم تا بانك نمونه سوالات باشگاه بروز باشد و مطئنا در صورت فراهم اوري نمونه سوالات جديد انها رو در باشگاه درج مي كنيد.
پس بي انصافي نكنيد و داريد از نمونه سوالات حالا مربوطه به چند سال پيش بصورت رايگان استفاده مي كنيد اين طور ناعادالانه برداشت ميگيد.
به هر حال شما در استفاده از منابع باشگاه مختاريد و و ماه هميشه سعي كنيم باشگاه رو بروز تر كنيم به اميد خدا.
روزگار خوش
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
با سلام
دوست عزيز ابتداعا طبق قوانين باشگاه فارسي تاپيك كنيد خواهشنا
بعدش هم در بالاي باشگاه گزينه ي به عنوان جستجو يا در ادرس باشگاه دانشجویان پیام نور - جستجوی تالار ها هست كي مي توان درميان تمامي يا بخش خاصي از مطالب باشگاه جستجو كرد.
لطفا اندكي بيشتر دقت كنيد در پيدا كردن امكانات باشگاه يا پاسخگويي به دوستان
روزگار خوش
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
برنا جان سلام.
می خواستم بدونم بخش وبلاگ پیام نور مشکل داره؟چون من یه مطلب جدیدوارد کردم ولی چند ساعته هرچی نگاه می کنم توی وبلاگ نمایش داده نمیشه هر چند که سیستم ثبت اونو تایید کرده.ضمناً ممنون میشم اگه کد آهنگ خوب برای وبلاگ بهم معرفی کنی.![]()
سلام دوست گلم.
در موردي سيستم وبلاگ باشگاه.
مديريت كل باشگاه مسئول هست و به ايشون ميگم حتما پيگيري كنند.
در مورد كد آهنگ هم مي تونيد از آموزش زير استفاده كنيد
نحوه قرار دادن و پخش موزیک در وبلاگ
روزگار خوش
به ادرس زیر مراجعه کنید
رشته مهندسی صنایع که نداره این سایت
درشو تخته کنید بهتره![]()