پودر گردو ۵۵ گرم
پودر قند ۱۷۰ گرم
سفیده تخم‌مرغ دو عدد
نمک ۸/۱قاشق چایخوری
نشاسته یک و نیم قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
این یک شیرینی خوشمزه و کم شیرین برای روزهای سرد زمستانی است. البته می‌توانید این شیرینی را برای ایام عید خود نیز تهیه کنید.
سفیده تخم‌مرغ را به همراه نمک می‌زنیم تا به صورت کف در آید سپس نشاسته را اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم. پودر قند را با قاشق چایخوری آرام آرام به مواد افزوده تا سفت شود. در پایان از خمیر با قاشق برداشته در دست گرد می‌‌کنیم و روی شیرینی‌ها پودر گردو می‌پاشیم. آنگاه در فر با حرارت ۱۱۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم تا کف آن طلایی شود.