بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 84 از 117 اولیناولین ... 3474828384858694 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 831 تا 840 از مجموع 1163

موضوع: از گوشه و کنار فوتبال دنیا 2011

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

مدير برنامه هاي ديويد ترزگه: او به ايتاليا بازنمي گردد

آنتونيو کاليندو، مدير برنامه هاي ديويد ترزگه اعلام کرد که اين مهاجم فرانسوي قصد ندارد به سري آ بازگردد و در ارکولس خواهد ماند.

اين مهاجم 33 ساله تابستان گذشته بعد از يک دهه بازي براي يوونتوس به لاليگا رفت. اما درخشش او در تيم ارکولس موجب شد تا چند تيم ايتاليايي براي به خدمت گرفتن اين مهاجم باتجربه ابراز تمايل کنند.
    اما کاليندو تاکيد کرد که ترزگه قصد ندارد در ژانويه به ايتاليا بازگردد. او در مصاحبه با کالچونيوز 24 گفت:" ديويد در ارکولس خواهد ماند. رابطه او با تيم اسپانيايي بسيار خوب است و او کاملا روي هدف باشگاه که بقا در لاليگاست، تمرکز کرده است.
    او تاکنون در اسپانيا بسيار خوب کار کرده و در آنجا احساس راحتي مي کند. بازگشت به ايتاليا؟ ترزگه بازيکن ارکولس است."

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

كارلو آنچلوتي: ميلان قهرمان سري آ مي شود

کارلو آنچلوتي، سرمربي چلسي، مطمئن است که ميلان مي تواند اين فصل قهرمان ايتاليا شود.

سرمربي آبي هاي لندن رقابت هاي سري آ را به دقت دنبال مي کند و معتقد است که تيم سابقش از شانس بيشتري نسبت به بقيه براي قهرماني برخوردار است.
    آنچلوتي گفت:" ميلان بايد از فکرش استفاده کند، در اين صورت قهرمان سري آ خواهند شد. آلگري هم از من بهتر است."
    رونالدينيو در آستانه ترک ميلان قرار دارد اما اين مسئله آنچلوتي را شگفت زده نکرده است.
    " شرايط رونالدينيو موجب تعجب من نشده است. انتظار اين مسئله را داشتم. شرايط بدني دائما در حال افت است."

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

په په: مي خواهم در رئال بمانم

اين ملي پوش پرتغالي از بودن در پايتخت اسپانيا اظهار رضايت کرد و اميدوار است که در روزهاي ابتدايي سال جديد قراردادش را با رئال تمديد کند.
    په په، مدافع رئال مادريد، تاکيد کرد که مي خواهد قراردادش را با اين باشگاه تمديد کند و تا زماني که شرايط براي هر دو طرف مطلوب است، در سانتياگو برنابئو بماند.
    گفته مي شود که باشگاه بارسلونا به دنبال اين است که در صورت به سرانجام نرسيدن مذاکرات په په و رئال براي تمديد قرارداد، اين مدافع بلند قامت را به خدمت بگيرد اما په په گفت:" اميدوارم در رئال مادريد بمانم. اما همه چيز دست خداست.
    مي خواهم در مادريد بمانم اما اين موضوعي است که تنها به من بستگي ندارد. "
    او همچنين به دفاع از کريس رونالدو پرداخت و گفت:" او کامل ترين بازيکن دنياست. همه آنهايي که او را مي شناسند و هر روز با او کار مي کنند، اين را مي دانند. او بازيکني در خدمت تيم است."

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

په‌په: پيشنهاد من‌سيتي وسوسه‌انگيز است

مدافع پرتغالي تيم فوتبال رئال مادريد از منچستر سيتي پيشنهاد 3 ميليون يورويي دريافت کرده است.

به نقل از آس اسپانيا، په‌په که در هر فصل از رئال مبلغ يک ميليون و سيصد هزار يورو دريافت مي‌کند، با پيشنهادي تقريبا دو برابر اين رقم از سوي منچسترسيتي انگليس مواجه شده و آن را وسوسه‌انگيز مي خواند.
    وي در اين‌باره گفت: انتقال از تيم بزرگي مثل رئال به من‌سيتي کار ساده‌اي نيست. نمي‌شود همه چيز را در پول خلاصه کرد. زبان من پرتغالي است و در کل، در فوتبال کشور همسايه يعني اسپانيا راحت تر هستم؛ اما اين دليل توجيه‌کننده‌اي براي رد پيشنهاد ارزشمند منچستر نيست.
    رئال مادريد سرگرم خريد يک مهاجم تمام عيار در حدو اندازه‌هاي ميليتو يا يورنته است. در سياست‌هاي اين تيم هرگز فروش مدافع لحاظ نشده است.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

با کمي تاخير اما تاثيرگذار
    فان‌باستن: نمي‌دانم چرا لئوناردو به اينتر رفت

بازيکن و سرمربي اسبق تيم فوتبال آ.ث ميلان ايتاليا و هلند از قبول مسئوليت لئوناردو در اينترميلان شگفت‌زده شد.

مارکو فان باستن گفت: از اين‌که لئوناردو مربيگري در اينرميلان را پذيرفته به شدت جا خوردم. او نبايد اين کار را قبول مي‌کرد. در جهان فوتبال حرفه‌اي خيانت به رنگ و لباس طبيعي شده اما اين مسئله ديگر براي من قابل هضم نيست.
    وي افزود: من هيچ کينه‌اي از اينترميلان در دل ندارم اما همين قدر مي‌دانم که درست نيست شخصي از خانواده روسورني به نراتزوري برود. نمي‌شود با احساسات هزاران هزار هوادار ميلاني بازي کرد و تنها در يک جمله گفت: بياييد حرفه‌اي فکر کنيم. بدون تعارف يا ملاحظه‌کاري اعتراف مي‌کنم که بي‌صبرانه در انتظار شکست تيم لئوناردو برابر آ.ث ميلان هستم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

ن نتيجه بيانگر کيفيت تيم‌ها بود
    آنجلوتي: مقابل آرسنال خواب بوديم

سرمربي تيم فوتبال چلسي گفت: مقابل آرسنال همچنان در خواب بوديم.

کارلو آنجلوتي اظهار داشت: باخت 3 بر يک برابر آرسنال بيانگر کيفيت‌‌ها بود. حريف همشهري کيفيت بيشتري داشت و بهتر از ما نتيجه گرفت. ما ظاهرا همچنان در خواب بوديم که بايد بيدار شويم. آنها بهتر از ما کار کردند و در مقابل خوب کار نکرديم.
    وي ادامه داد: بايد اذعان کرد در موقعيت دشواري قرار داريم. نياز است که بيشتر کار کنيم و حتما در بازي بعد يعني جدال با بولتون برنده شويم. بايد هرچه سريع‌تر از خواب غفلت برخيزيم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

ته‌وز بازيكن برتر هفته نوزدهم ليگ برتر

مهاجم آرژانتيني تيم فوتبال منچسترسيتي به عنوان بازيکن برتر هفته نوزدهم ليگ برتر برگزيده شد.

کارلوس ته‌وز، در ديدار روز يکشنبه يارانش مقابل نيوکاسل موفق شد گل‌هاي دوم و سوم تيمش را به ثمر برساند و عامل اساسي براي برتري شاگردان روبرتو مانچيني دراين مصاف دشوار شود.
    اين گلزن که اکنون 26 ساله شده، از زماني که اختلافات چندماه اخير با سرمربي ايتاليايي به فراموشي سپرد خصوصيات بارز خويش را نشان داد.
    ته‌وز تابستان سال گذشته از رقيب همشهري به من‌سيتي ملحق شد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

نصري بهترين گلزن دور رفت آرسنال

بازيکن فرانسوي تيم فوتبال آرسنال عنوان بهترين گلزن توپچي‌ها را در پايان دور رفت ليگ برتر به خود اختصاص داد.

سمير نصري که دو سال قبل از المپيک مارسي به تيم شهر لندن پيوست، موفق شد در 19 هفته 8 گل به ثمر رساند. در شرايطي که شمار مجموع گل‌هاي زده تيم تحت رهبري آرسن ونگر در فصل جاري بالغ بر 37 گل است، اين بازيکن تکنيکي در 18 درصد گل‌هاي زده تيمش تاثير مستقيم داشته است.
    پس از نصري، مارون شامخ با 7 گل زده و تئووالکات با 5 گل، دومين و سومين گلزن برتر لندني‌‌ها محسوب مي‌شوند.
    گلزني اين بازيکنان سبب شده اينک آرسنال با کسب 35 امتياز پس از منچستريونايتد 37 امتيازي در رده دوم جدول ليگ جاي گيرد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

مورينيو: رئال مادريد مهاجم مي خواهد

خوزه مورينيو سرمربي رئال مادريد بار ديگر بر نياز اين تيم به جذب مهاجمي جديد در ماه ژانويه در غياب گونزالو هيگواين تاکيد کرد ولي گفت که چندان به تحقق اين امر اميدي ندارد.

مورينيو در حال حاضر ''گونزالو هيگواين''‌مصدوم و ''‌کريم بنزما'' ي فرانسوي را به عنوان مهاجم در اختيار دارد و در صورت لزوم از کريستيانو رونالدو در قلب خط حمله استفاده مي کند.
    با اين حال مربي پرتغالي رئال مادريد گفت که نياز به گزينه هاي بيشتر در خط حمله دارد و از باشگاه خواست که در اين زمينه او را پشتيباني کند.
    وي گفت: ما نياز به مهاجمي داريم که به لحاظ تعداد گل قابل ملاحظه باشد. من هيگواين و بنزما را دوست دارم. هر کدام از آنها خصوصيت و سبک خاص خود را دارند، اما تعداد آنها براي تيمي مانند رئال مادريد کم است.
    سرمربي رئال مادريد افزود:‌ من دوست دارم گزينه هاي بيشتري در خط حمله داشته باشم. هنگامي که يکي بازي مي کند، ترجيح مي دهم دو نفر ديگر روي نيمکت باشند.
    وي گفت: وقتي که دو نفر بازي مي کنند، ترحيج مي دهم يک نفر حاضر آماده به عنوان ذخيره باشد،‌ اما اکنون که يک مهاجم تيم مصدوم شده اوضاع خوبي ندارم.
    مورينيو افزود: ما اين فصل را با دو مهاجم شروع کرديم، اما اکنون فقط يک مهاجم داريم و فکر مي کنم مجبوريم مدتي با اين همين وضعيت ادامه دهيم.
    وي با اشاره به آسيب ديدگي ستون فقرات هيگواين گفت: تجربه نشان داده که چنين مصدوميت هايي به زودي خوب نمي شود و بعيد است به سرعت هيگواين بهبود يابد.
    سرمربي رئال مادريد تقويت تيم را يکي از اولويت هاي خود برشمرد و گفت: اين که ما چه چيزي نياز داريم يک بحث است و اينکه چه مي کنيم بحثي ديگر. اکنون ما نياز به مهاجم داريم ولي ترديد داريم که مهاجم ديگري را استخدام کنيم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

يواخيم لوو: يورگن كلوپ و توماس توچل گزينه هاي خوبي براي هدايت تيم ملي آلمان هستند

يواخيم لوو، سرمربي تيم ملي آلمان، اخيرا از اشتياق زيادش براي موفقيت با تيمش در رقابت هاي يورو 2012 و جام جهاني 2014 گفت با اين وجود در مورد جانشينان احتمالي اش در تيم ملي آلمان نيز صحبت کرد.

مربي موفق ژرمن ها از يورگن کلوپ، سرمربي بورسيا دورتموند و توماس توچل، سرمربي تيم ماينس، به عنوان گزينه هاي مناسب براي هدايت تيم ملي آلمان در آينده نام برد.
    لوو در مصاحبه با سايت فيفا گفت:" کلوپ و توچل با توجه به سبک کاري شان مي توانند سرمربي تيم ملي شوند. با توجه به صحبت هايي که تاکنون با توچل و کلوپ داشته ام، مي توانم بگويم که آنها مي دانند چه مي خواهند.
    فلسفه کاري آنها براي استفاده از بازيکنان جوان با من مشترک است. آنها يک نقشه راه دارند و آن را مانند کتاب مقدس دنبال مي کنند.
    مي توانم شباهت هايي ميان سبک بازي خودمان و تيم هايي مانند فرايبورگ، ماينس و دورتموند ببينم. براي مثال دورتموند در يکي از مسائلي که براي من مهم است، مهارت زيادي دارد: ضدحملات سريع بعد از تصاحب توپ."

برچسب برای این موضوع