بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 6 از 6 اولیناولین ... 456
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 58 از مجموع 58

موضوع: ال کلاسیکو. حساس ترین بازی فصل

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

سرمربي اسپانيول: از بازي بارسا بسيار لذت بردم

مائوريسيو پوچتينو، سرمربي اسپانيول، در مورد ديدار شب گذشته بارسا- رئال صحبت کرد و آن را يک نمايشگاه فوتبال توصيف کرد.

سرمربي آرژانتيني که تحت تاثير نمايش بارسلونا قرار گرفته بود در گفتگو با خبرنگاران گفت:" با اين بازي، اسپانيا و دنيا از حرکت ايستاد. من اين بازي را در خانه ديدم و حسابي لذت بردم.
    بارسلونا خيلي سرتر از رئال بود. من از بازي بسيار لذت بردم، اين بازي نمايشگاهي از فوتبال بود. اين نمايش تمام دنياي فوتبال را تحت تاثير قرار داد."
    تيم اسپانيول بايد چند هفته ديگر مقابل رقيب همشهري اش قرار بگيرد و پوچتينو در اين مورد گفت:" ما به دنبال راهي براي شکست دادن آنها در زمين مسابقه هستيم اما پس از نمايش ديشب، واضح است که کار آساني نخواهيم داشت."

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

باتيستا: هر مربي اي دوست دارد تيمش مانند بارسلونا بازي كند

سرمربي تيم ملي آرژانتين نمايش بارسا در ديدار شب گذشته مقابل رئال مادريد را مورد ستايش قرار داد
    سرخيو باتيستا، سرمربي تيم ملي آرژانتين، نمايش بارسا در ديدار شب گذشته مقابل رئال مادريد را مورد ستايش قرار داد و گفت که هر مربي اي دوست دارد تيمش چنين بازي اي را به نمايش بگذارد.
    باتيستا که شب گذشته در نوکمپ حضور داشت و بازي مسي و هم تيمي هايش را از نزديک نگاه کرد، در مصاحبه با نشريه اله گفت:" بازي بارسا بسيار هيجان انگيز است. چنين نمايشي شايسته آن است که به احترامش بلند شد. تمام ورزشگاه ايستاده آنها را تشويق کردند البته من نشسته بودم.
    من فوتبالي که اين تيم به نمايش مي گذارد را دوست دارم. آنها مي دانند چگونه به خوبي با هم همکاري کنند. آنها بهترين بازيکنان دنيا را در اختيار دارند. آنها بازيکناني دارند که تنها به بازي کردن فکر مي کنند. آنها بازيکناني با هوش و با استعداد هستند. آنها هنيشه در زمان مناسب در مکان درست قرار دارند.
    آنها ژاوي را دارند که که مانند يک کامپيوتر است. او تعيين مي کند که تيم چگونه بازي کند؛ حمله کنند يا يک بازي جديد را به نمايش بگذارند.
    به عنوان يک مربي مي ديدم که بارسا چگونه حملاتش را طراحي مي کند؛ چگونه هافبک ها و مدافعان استقرار پيدا مي کنند و چرا هميشه توپ هاي سرگردان به آنها مي رسد. فوتبالي که من دوست دارم، فوتبالي است که بارسلونا به نمايش مي گذارد و فکر مي کنم همه بايد تلاش کنند تا چنين بازي اي ارائه دهند. با بازيکناني تکنيکي مي تواند چنين نمايش ارائه داد."

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

روسل:رونالدو را براي نيمکت ذخيره هاي بارسا مي خواهم

سندرو روسل، رئيس باشگاه بارسلونا، پيش از ديدار ال کلاسيکو با فلورنتينو پرس، رئيس باشگاه مادريدي به شوخي پرداخت.
    در حالی که دقایقی به آغاز دیدار حساس ال کلاسیکو که روز دوشنبه در نوکمپ برگزار شد، باقی مانده بود ، سندرو روسل، رئیس باشگاه بارسلونا با لحن طنزی با همتایش در باشگاه مادریدی به شوخی پرداخت. روسل با شوخی به پرس گفت که دوست دارد کریس رونالدو را در رختکن تیمش داشته باشد ولی به عنوان یک بازیکن ذخیره.
    روسل به پرس گفت:« ببین، ما قصد فروش بازیکنانمان را نداریم ولی فکر می کنیم که شاید خوب باشد که کریس رونالدو را خریداری کنیم. ولی حواست باشد؛ او را به عنوان بازیکن ذخیره می خواهیم.چون در ترکیب ثابت تیم ما، فکر نمی کنم که جایی داشته باشد.»
    از سوی دیگر پرس نیز برای آنکه شوخی روسل را پاسخ داده باشد، به او گفت که برای فروش لیونل مسی چقدر می خواهد و روسل نیز پاسخ داد که مسی فروشی نیست.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

آمار و اطلاعات جالب از ديدار ال کلاسيکو دوشنبه

پيش از گل آغازين، بارسا توپ را به مدت 1 دقيقه و 25 ثانيه در اختيار داشت و تنها توپ از دست رفته در اين زمان را نيز بلافاصله به دست آورد. پيش از رسيدن به گل دوم نيز، آنها توپ را به مدت 1 دقيقه و 17 ثانيه در اختيار داشتند که به گل پدرو انجاميد.

*- پیش از گل آغازین، بارسا توپ را به مدت 1 دقیقه و 25 ثانیه در اختیار داشت و تنها توپ از دست رفته در این زمان را نیز بلافاصله به دست آورد. پیش از رسیدن به گل دوم نیز، آنها توپ را به مدت 1 دقیقه و 17 ثانیه در اختیار داشتند که به گل پدرو انجامید.

*بارسا 15 شوت به سمت دروازه داشت، اما این آمار برای مادرید به تنها 5 عدد می رسید.

* - پویول طی آماری فوق العاده، 19 مرتبه توپ را از حریف گرفت.

* - ژاوی با 114 پاس صحیح از مجموع 119 پاس، فعال ترین بازیکن بود؛ پس از وی بوسکتس با 91 پاس از مجموع 102، قرار دارد.

* - مسی به روند گل هایش، پس از 10 بازی پشت هم، پایان داد؛ اما هر دو گل ویا روی پاس های عالی مسی به دست آمد.

* - 16 مرتبه بر روی این بازیکن آرژانتینی خطا شد که 9 تای آنها به اخطار ختم شد.

* - این چهارمین مرتبه است که بارسا در خانه خود، مادرید را 5-0 شکست داده است. اولین بار به تاریخ 8 ژانویه 1994 بازمی گردد که شامل یک هت تریک از سوی روماریو می شد: دفعات دیگر مربوط به سال های 1935 و 45 می شوند.

* - گواردیولا در تمام 5 ال کلاسیکویی که به عنوان مربی بر روی نیمکت بارسا حضور داشته، پیروز بوده است. بارسا طی این دیدار ها 16 گل به ثمر رسانده و تنها 2 گل دریافت کرده است.

* - مورینیو هنوز در نیوکمپ به پیروزی نرسیده و کریستیانو رونالدو هرگز به بارسا گلی نزده است.

* - بارسا پس از گذشت 197 روز از قهرمانی لالیگا - در فصل 2009/2010 - به صدر جدول بازگشته است.

* - با 11 برد، 1 تساوی و 1 باخت، تیم گواردیولا بهترین عملکرد خود در رقابت های لیگ تاکنون را تجربه می کند.

* بیشترین تعداد تماشاچی: با وجود باران، تماشاچیان نیوکمپ به تعداد 98255 نفر می رسید که بهترین استقبال در طول فصل بوده و شامل طراحی بسیار ویژه و رنگارنگی در موازئیک های ورزشگاه می شد

pnugirl
    • n/a

بیسنته دل بوسکه، سرمربی تیم ملی اسپانیا در صحبتهایی به تحلیل دیدار دوشنبه شب ال کلاسیکو پرداخته است و بیش از هر نکته دیگری روی درگیری سرخیو راموس و پویول تمرکز کرده:« آنچه بین سرخیو راموس و پویول اتفاق افتاد، ممکن است در هر جلسه تمرینی ای رخ دهد. این مسائلی است که در زمین مسابقه رخ می دهد و نباید در رویارویی های بعدی به آن پرداخته شود.»

دل بوسکه در ادامه از آنالیز دقیق دیدار ال کلاسیکو سرباز زد و گفت:« هنوز زمان زیادی تا پایان رقابتهای این فصل باقی است. رئال تنها 12 هفته در لالیگا، 5 بازی در لیگ قهرمانان اروپا و 2 دیدار در جام حذفی بازی کرده که عملکردش فوق العاده هم بوده و این دیدار (ال کلاسیکو)تنها 3امتیاز داشت.مطمئنم که هر دو تیم در تمام دیدارهای پیش رویشان به پیروزی نخواهند رسید.»

دل بوسکه در ادامه صحبتهایش گفت:« دیدارهای دوستانه ، به منزله کانون توجهی است که روزهای پیروزی را از یاد نبریم و امیدوارم که در دیدارهای آتی هم اوضاع به همین ترتیب باشد.»

pnugirl
    • n/a

مسعوت اوزیل،ستاره آلمانی باشگاه رئال مادرید در صحبتهایی به روزنامه بیلد گفت که هیچ شکستی در کارنامه ورزشی اش به اندازه شکست مقابل بارسلونا دردناک نبوده است.

اوزیل در صحبتهایی گفت:« هرگز دردیداری به این مهمی تن به شکست نداده بودم.این شکست واقعا دردناک است. آنها خیلی زود به دو گل اولشان رسیدند ولی ما هرگز نتوانستیم مقابل عملکرد خوب بارسا واکنش نشان دهیم.»
    اوزیل در ادامه در مورد تعویضش در ابتدای نیمه دوم گفت:« حالم خوب است.مورینیو قصد داشت تا شیوه دیگری را تست کند.من به مربی تیممان اطیمنان کامل دارم و از اینکه تعویض شدم اصلا ناراحت نشدم.»

pnugirl
    • n/a

خوسه ماریا دل‌نیدو، رییس باشگاه سویا بار دیگر اقدامات بارسلونا و رئال مادرید در قبال حق پخش تلویزیونی را مورد انتقاد قرار داده است.

دل‌نیدو همچنین گفته تقصیر خود رئال مادرید است که مقابل بارسلونا شکست خورد، چون توزیع نامساوی حق پخش تلویزیونی باعث می‌شود دیدار ال‌کلاسیکو سرنوشت قهرمانی هر فصل را مشخص کند.

او گفته است: «مادرید بهای جرمش را پرداخت. آنها می‌خواستند از بقیه لیگ جدا باشند، و حالا سرنوشت لیگ در چند بازی مشخص می‌شود، به ویژه در بازی بارسلونا – رئال مادرید.

با توجه به تفاوت این دو تیم که در نتیجه مشخص شد، این بازی عملا سرنوشت قهرمانی را مشخص کرد. قرار بود حق پخش به طور مساوی تقسیم شود و هیچ تیمی پول تیم‌های دیگر را برندارد.»

دل‌نیدو درباره دو شکست پیاپی خانگی تیمش مقابل مایورکا و ختافه گفت: «ما نباید اوضاع را دراماتیک کنیم، چون سویا هنوز مانند هفت فصل پیش در بالای جدول است. باید اطمینان حاصل کنیم که در پایان فصل در جمع چهار تیم برتر خواهیم ماند.»

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

اشتباهاتي که داور ال کلاسيکو انجام داد

قضاوت جنجالي ايتورالده گونسالس در ديدار ال کلاسيکو! يکي از ضعيف ترين قضاوتهايش را در يکي از سخت ترين بازيهايي که پيش رو داشت به نمايش گذاشت. هرچند که تا پيش از برخوردي که ميان کريس رونالدو و گوارديولا به وجود آمد، کار او چندان بد نبود.

اولین گل داوید ویا باید به دلیل آفساید مردود اعلام می شد. گل مسی به دلیل خطای پدرو برروی په په هم مردود بود و کاروالیو می بایست در نیمه دوم از زمین مسابقه اخراج می شد
    روزنامه مارکا در گزارشی به ارزیابی اشتباهات داوری در دیدار ال کلاسیکو پرداخته است:
    * پنالتی برای رئال و کارت زرد دوم برای والدس
    یکی از صحنه های جنجالی مسابقه حدود دقیقه 40 بازی رقم خورد.زمانی که کریس رونالدو به دنبال توپی بود که والدس هم سعی در مهار آن داشت.کریس پس از برخورد با والدس به زمین خورد. ایتورالده گونسالس هیچ اقدامی انجام نداد و شاید می بایست در این صحنه یک ضربه پنالتی به نفع رئال اعلام می کرد و کارت زرد دوم والدس را به او نشان می داد
    *برخورد بین گواردیولا و کریس
    قضاوت بازی پس از برخوردی که میان گواردیولا و کریس رونالدو ایجاد شد، برای ایتورالده سخت تر شد. مربی بارسا که قصد داشت توپ را دراختیار کریس قرار دهد، آن را به سمت زمین پرتاب کرد و کریس هم گواردیولا را هل داد و به سمت نیمکت تیمش، علامت پیروزی را نشان داد. داور مسابقه این برخورد را با کارت زرد برای کریس و ویکتور والدس خاتمه داد

صفحه 6 از 6 اولیناولین ... 456

برچسب برای این موضوع