سلام دوستان !
اولش امیدورام این تاپیک تکراری نباشه...!!:36:
دوست دارم نظرتونو بدونم ... هم در دوستی هم ....!!:39: حرف دلتونو بزنین به دور از شعار و حاشیه !:281:
Printable View
سلام دوستان !
اولش امیدورام این تاپیک تکراری نباشه...!!:36:
دوست دارم نظرتونو بدونم ... هم در دوستی هم ....!!:39: حرف دلتونو بزنین به دور از شعار و حاشیه !:281:
خوشگلی خیلی خوبه خوشگلا باید برقصن:39:
زیبایی در استارت رابطه خیلی موثر ولی خوشگلی یه رابطه رو حفظ نمیکنه پول و شعور یه رابطه رو گارانتی میکنه:36:
به سلام
کلا به نظره من زیبا ملاک خیلی مطئمن و درستی برای دوستی و ایجاد ارتباط نیست, چون ظاهر امر رو خیلی راحتی می تونی مصنوعی درست کنی یا ایجاد و بخری اماانچه که بنظره من برای دوستی و رابطه خوب و مدوام مهم هست عقل و شعور و معرفت حقیقی است که براحتی قابل فهمیدن هست و باعث دوام و بقای دوستی می شود,عقل و شعور مثل ظاهر درست کردنی یا خریدینی نیست بلکه یک حس درونی خودآگاه هست که هر کسی نمی تواند از ان درست استفاده کند.
روزگار خوش
بنظر من خوشکلی مهمه اما به شرطی که هر دو طرف بهم بیان و در یک سطح باشن...
مثل من و شوشوی خودم:39::39:
منم با نظر شما موافقم بیشتر شعور و اخلاقیات طرف باید مد نظر باشه ... ولی در برخورد ونگاه اول که اینا زیاد به چشم نمیاد البته نه اونجور که باید به چشم بیاد :39:
ولی بازم میگم میشه یه حدسایی زد از برخورد و شعوراتش!!!
ولی من همچنان منتظرم ببینم کسی هس که فقط ملاکش زیبایی باشه .... :57:مچ می گیریم در حد...:39:
زیبایی در حد طبیعی باید وجود داشته باشه ولی تصویر ذهنیه هر فرد و تعریفش از زیبایی متفاوته. تا الان شده با خودتون بگید فلانی نمی دونم عاشق چیه طرف مقابل شده ، اه چه بی ریخته !!!
ولی در کل من میگم علف باید به دهن بزی شیرین باشه ، حالا خودتون حدس بزنید این بزی کیه این وسط ؟ :39:
هر چند زیبایی باید وجود داشته باشه ولی ملاک اصلی نباید باشه. ولی معمولا ما قیافه ی طرف رو میپسندیم بعد هر جور اخلاق گندی که داشته باشه میگیم ایرادی نداره. تا حالا دیدین برعکس این قضیه هم اتفاق بیفته؟ ما که ندیدیم.
من میگم طرف مقابلم باید چهرش به دلم بشینه حالا بعد اگه اخلاقش خوب بود ok میشه. اگه نه، این مورد رو کنسل میکنم.
اره دیگه همینو می خواستیم شفاف سازی کنیم ... اون جنس اون علفه رو ... :39:منظورم اخلاق یا زیبایی و خوشتیپی ؟!!کدوم می تونه ملاک باشه ؟
ممنون از نظرت ... پس کلا همه اون قیافه و خوشتیپی برخورد اول یه جورایی واسشون مهمه اره ؟:36:
اینجاس که باید بگم بقول شاعر گفتنی ...( مرد خوبه خوش تیپ باشه ..... پولدار و خوش اخلاق ):39: