Printable View
سفید عکس اینم روش:45: برا عید مانتو چه رنگی خریدی؟؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط paksersht سفید عکس اینم روش:45: برا عید مانتو چه رنگی خریدی؟؟ هنوز نخریدم:168: مدل گوشیت چیه؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط Isooda هنوز نخریدم:168: مدل گوشیت چیه؟ آخی منم هنوز نخریدم سامسونگ گالکسی ac3 بخوای مانتو بخری چه رنگی میخری؟؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط paksersht آخی منم هنوز نخریدم سامسونگ گالکسی ac3 بخوای مانتو بخری چه رنگی میخری؟؟ رنگ سال بنفش چون عاشق این رنگم:170: تو چه رنگی میگیری؟
من از بنفش خیللی خوشم نمیاد چن روز پیش بازار بودم همش صورتی بنفش بود من صورتی دارم بنفش هم دارم:164: به نظرت چه رنگی بخرم؟؟؟:164:
نقل قول: نوشته اصلی توسط paksersht من از بنفش خیللی خوشم نمیاد چن روز پیش بازار بودم همش صورتی بنفش بود من صورتی دارم بنفش هم دارم:164: به نظرت چه رنگی بخرم؟؟؟:164: مشکی عشق رو تعریف کن :39:
نقل قول: نوشته اصلی توسط y a l d a مشکی عشق رو تعریف کن :39: عشق همانند کشک میماند هرچی بیشتر آنرا بسابی بیشتر میفهمی که سزکار گذاشتنت:55: اولین کاری که بعد سال تحویل انجام میدی چیه؟؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط paksersht عشق همانند کشک میماند هرچی بیشتر آنرا بسابی بیشتر میفهمی که سزکار گذاشتنت:55: اولین کاری که بعد سال تحویل انجام میدی چیه؟؟ شکلاتای جلو دستمو میخورم :39: عیدی میدی یا میگیری؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط y a l d a شکلاتای جلو دستمو میخورم :39: عیدی میدی یا میگیری؟ هیچکدوم:168:میگن تو دیگه بزرگ شدی به نظرت من بزرگ شدم؟؟؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط paksersht هیچکدوم:168:میگن تو دیگه بزرگ شدی به نظرت من بزرگ شدم؟؟؟ نه کی گفته تو دخمل کوچولوی خودمی :46: آتیش بازی دوست داری؟؟