-
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg
کنفدراسيون فوتبال آسيا، اسامي تيم هاي حاضر در فصل آينده ليگ قهرمانان باشگاه هاي آسيا را اعلام کرد.
به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، در فصل آينده ليگ قهرمانان باشگاه هاي آسيا 30 تيم به طور مستقيم در اين رقابت ها حضور خواهند داشت و دو تيم ديگر نيز از مرحله پلي آف (حذفي) راهي اين مسابقه ها مي شوند.
در ديدارهاي منطقه غرب مرحله پلي آف ليگ قهرمانان آسيا، تيم هاي دمپو هند، السد قطر، الاتحاد سوريه و العين امارات حضور دارند. در منطقه شرق تيم هاي سيريويجايا از اندونزي و موانتونگ تايلند مقابل يکديگر قرار مي گيرند.
قرعه کشي مسابقه هاي گروهي روز شانزدهم آذرماه جاري در هتل هيلتون شهر کوالالامپور مالزي برگزار مي شود.
اسامي تيم هاي مرحله گروهي ليگ قهرمانان آسيا به شرح زير است :
ايران
1- پرسپوليس
2- استقلال
3- ذوب آهن
4- سپاهان
ژاپن
5- ناگويا گرامپوس
6- تيم دوم ليگ
7- تيم سوم ليگ
8- قهرمان جام حذفي
کره جنوبي
9- اف سي سئول
10-سوان سامسونگ بلووينگز
11-ججو يونايتد
12- تيم سوم ليگ
چين
13- شاندونگ ليوننگ
14- تيانجين تدا
15- شانگهاي شنهوا
16- هانگژو گرين تاون
عربستان
17- الهلال
18- الاتحاد
19- النصر
20- الشباب
امارات
21- الوحده
22- امارات
23- الجزيره
استراليا
24- سيدني اف سي
25- ملبورن ويکتوري
ازبکستان
26- بنيادکار
27- پاختاکور
اندونزي
28- آرما اندونزي
قطر
29- الغرافه
30- الريان.
-
طی روزهای اخیر کلینیک باشگاه پرسپولیس روزهای شلوغی را پشت سر می گذارد. داریوش سودی در مورد وضعیت مصدومان تیم گزارشی را در این خصوص ارائه داد.
به گزارش سایت رسمی پرسپولیس، سودی در خصوص مصدومان تیم اظهار داشت: سپهر حیدری دچار کشیدگی عضلات چهار سر پا شده که چند روزی است تحت درمان ویژه قرار دارد و با صلاحدید کادر فنی می تواند در دیدار برابر پیکان حضور یابد.
سکوبرت که دچار پارگی همسترینگ شده بود، طی دو روز گذشته کار با توپ را شروع کرده و از فردا می تواند در تمرینات تیمی شرکت کند.
وی افزود: امیر حسین فشنگچی، هم از ناحیه کمر و هم از ناحیه کشاله پا دچار آسیب دیدگی شده و همچنان به فیزوتراپی نیاز دارد.
محمد پروین نیز با توجه به آسیب دیدگی شدید چند روزی است که تحت درمان است که البته پس از دو هفته درمان و رفع ورم پای وی، نظرنهایی را در موردش ارائه خواهیم داد.
سودی درباره آخرین وضعیت هادی نوروزی نیز، گفت: که دچار پیچیدگی مچ پا شده بود، با رفع مصدومیت در اختیار تیم می باشد.
مجتبی زارعی نیز پس از درمان شگستگی پا، دوران سختی را پشت سر گذاشت که طی چند روز آینده به بهبودی کامل رسیده و امروز هم مرحله آخر درمان خود را پشت سر می گذارد.
سامان آقازمانی نیز به علت پیچیدگی مچ پا باید به مدت 3 روز تحت درمان باشد.
-
تیم فوتبال پرسپولیس روز چهارشنبه از ساعت 11 صبح در زمین درفشی فر و زیر نظر کادر فنی به تمرین پرداخت.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سرخپوشان پس از صحبت های علی دایی، زیر نظر محمدرضا مولایی به دویدن دور زمین، انجام حرکات کششی، نرمشی و دوهای کوتاه و بلند پرداختند.
بخش بعدی تمرین، زیر نظر حسین عبدی پیگیری شد که طی آن بازیکنان کار با توپ و پاس های کوتاه و بلند را در دستور کار خود قرار دادند. نکته جالب توجه اینکه، علیرضا محمد و مجتبی شیری در کنار هم قرار گرفته و به خوش و بش پرداختند و به شایعاتی که روز گذشته عنوان شده بود پایان دادند.
پس از آن بازیکنان در سه گروه؛ زرد، بنفش و نارنجی زیر نظر علی دایی و حسین عبدی به سانتر از جناحین و ضربه به سمت دروازه پرداختند که در حین تمرین، دایی نکات لازم فنی را به مهاجمان یادآوری و تمرکز روی تمرینات را تذکر می داد.
بازیکنان اصلی که در دیدار مقابل سپاهان به میدان رفته بودند، 30 دقیقه زودتر به سرد کردن بدنها پرداختند و به رختکن رفتند. بقیه بازیکنان نیز تا ساعت 12:50 به تمرین ادامه دادند.
هادی نوروزی و سکوبرت و بنیامین محمودی نیز زیر نظر مولایی به تمرینات اختصاصی روی آوردند.
حدود 50 هوادار ناظر این تمرین بودند.
گفتنی است؛ جلسه بعدی تمرین پرسپولیس روز پنجشنبه یازدهم آذر ماه از ساعت 14:30 در ورزشگاه درفشی فر پیگیری می شود.
-
بررسی دلایل شکست در برابر سپاهان اصفهان، بازی خداحافظی کریم باقری و مطرح شدن نام دو بازیکن سپاهان اصفهان از سوی کادر فنی برای اضافه شدن به ترکیب سرخپوشان از مهمترین مسائل مطرح شده در جلسه امروز کمیته فنی باشگاه پرسپولیس بود.
محمد رسایی درباره مسائل مطرح شده در جلسه کادر فنی و سرپرست باشگاه پرسپولیس به سایت رسمی باشگاه گفت: «سرپرست باشگاه پرسپولیس در این جلسه، شنونده توضیحات کادر فنی درباره شکست در برابر سپاهان اصفهان بود. پس از بحث و بررسی مفصل در این خصوص، درباره برنامه ها و تدابیر اندیشیده شده برای بازی روز شنبه در برابر پیکان نیز صحبت شد».
مشاور اجرایی باشگاه پرسپولیس همچنین از قطعی شدن برگزاری بازی خداحافظی برای کریم باقری در دی ماه سال جاری خبر داد و افزود: «بازی خداحافظی آقای باقری 24 دی ماه برگزار می شود و برای این بازی از بین تیم های اتلتیکو مادرید، بایرن مونیخ، راپیدوین، الاهلی مصر و یا تیم ملی مونته نگرو که آقای کرانچار سرمربیگری آن را بر عهده دارد، یکی به تهران خواهد آمد».
درخواست کادر فنی از سرپرست باشگاه پرسپولیس برای جذب یکی از بازیکنان تیم سپاهان اصفهان، از دیگر مسائل مطرح شده در این جلسه بود که رسایی درباره آن گفت: «علی دایی از سرپرست باشگاه پرسپولیس خواست برای جذب رضا ناصحی یا مهدی جعفرپور با مسئولان باشگاه سپاهان اصفهان وارد مذاکره شوند و شرایط جذب یکی از این دو بازیکن را بررسی کنند. دایی همچنین تاکید کرد که پرسپولیس بازیکن مازاد ندارد و ایشان به همین بازیکنان اطمینان کامل و به تک تک آنها نیاز دارد. سرمربی پرسپولیس گفت: با همین بازیکنان قول قهرمانی می دهم».
مشاور اجرایی باشگاه پرسپولیس، تصریح کرد: «در این جلسه اعلام شد؛ بازیکنان، کادر فنی و سرپرستی در مصاحبه های خود از اظهارنظر درباره داوری، فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ، خودداری کنند».
رسایی از تغییر تاریخ اردوی ترکیه خبر داد و گفت: «اردوی ترکیه و تاریخ بازی های پرسپولیس در این اردو تغییر کرده است و بر این اساس تیم فوتبال پرسپولیس اردوی یک هفته ای خود را از سیزدهم تا بیستم دی ماه در این کشور برگزار می کند و طی روزهای ششم و هشتم ژانویه در یک تورنمنت چهار جانبه به میدان می رود.
در پایان جلسه کمیته فنی باشگاه پرسپولیس، حسین عبدی مدیر تیم های پایه گزارش مبسوطی را از وضعیت تیم های پایه به اطلاع حاضرین رساند.
-
در پایان تمرین امروز صبح پرسپولیس؛ مازیار زارع هافبک پر قدرت سرخپوشان در گفت گویی با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس این چنین به سوالات متعدد درباره شرایط بازی برابر سپاهان و آینده محبوترین تیم ایران و آسیا پاسخ داد.
چه شد که پس از کسب چند نتیجه خوب، این هفته چنین نتیجه ای رقم خورد؟
فوتبال همین است که برد و شکست جزء لاینفک این رشته جذاب و پرطرفدار است. خوب باشید به برتری می رسید و بد کار کنید، ناکام می شوید. ما در نیمه دوم از لحاظ تیمی خوب کار نکردیم و به همین خاطر بازی را واگذار کردیم.
دو روز از بازی گذشته، حالا چه شرایطی دارید؟
لیگ هنوز تمام نشده، نباید در فکر این بازی بمانیم و باید بتوانیم این شکست را با پیروزی های آینده جبران کنیم.
به عنوان کسی که وسط گود بودی، علت این که پرسپولیس نتوانست نیمه دوم را مانند نیمه اول سپری کند را در چه مسائلی می دانی؟
فکر می کنم یک سری اتفاقات باعث شد تمرکز تیمی مان بر هم بریزد و به همین خاطر نتوانستیم نتیجه لازم را بگیریم.
دکتر شریفی هم که از چین آمد!
آمده است؟
بله، نیمه دوم بازی را هم از جایگاه خبرنگاران تماشا کرد و اتفاقا درباره فحاشی هواداران داماش نسبت به تو با او صحبت کردیم...
نمی توانم حرفی بزنم. وقتی هیچ تصمیمی درباره چنین مواردی نمی گیرند، نمی دانیم چه بگوییم! چون هر چه بگوییم، خودمان محروم می شویم. بنابر این ناچاریم ناسزا بشنویم و هیچ واکنشی نشان ندهیم.
به عنوان بازیکن پرسپولیس بگو؛ آیا فاصله فنی شما با سپاهان نتیجه ای بود که رقم خورد؟
من فکر نمی کنم اینچنین باشد. ما یکسری اشتباهات فردی در این بازی داشتیم. اگر تمرکزمان بر هم نمی ریخت می توانستیم عملکرد بهتری داشته باشیم. حالا نتیجه ای است که رقم خورده و اگر بخواهیم خودمان را سرزنش کنیم چیزی تغییر نمی کند. ما باید تمرکز کنیم تا برای دیدارهای آینده به لطف خدا بتوانیم همه چیز را جبران کنیم.
راجع به داوری چه نظری دارید؟
من فکر می کنم این مسئله ادامه داشته باشد. همان طور که پیش از این هم گفته ام؛ ما باید طوری بازی کنیم که تصمیمات درست یا غلط داور نتواند در نتیجه نهایی بازی تاثیرگذار باشد.
پس از این بازی تلاش هایی در جهت حاشیه سازی برای پرسپولیس صورت گرفت و با شیطنت هایی هدفمند، اخبار غیرواقع منتشر شد؟
وقتی نتیجه نمی گیریم این مسائل دور و بر تیم شکل می گیرد و همیشه اطراف پرسپولیس وجود دارد، اما وقتی نتیجه بگیریم این فرصت را از حاشیه سازان می گیریم.
از این به بعد چه باید کرد که پرسپولیس موفق عمل کند؟
با برد در بازی های آینده همه چیز به فراموشی سپرده می شود.
در این سال ها پس از یک شکست بد، پرسپولیس به خود آمده و نتایج ایده آلی رقم زده است، حالا این شکست تا چه حد به بازگشت تیم به شرایط خوب کمک خواهد کرد؟
صددرصد ما باید در فکر جبران باشیم. به خاطر این شکست همگی سرمان پائین بود و حالا باید با برد در دیدارهای آینده و همین بازی برابر پیکان ناکامی آن دیدار را از اذهان پاک کنیم.
بعد از بازی، زمان زیادی را در رختکن ماندید، درباه چه موضوعی صحبت می کردید؟
ابتدا همه نشسته بودیم و بچه ها همه شوک زده بودند. بعد از آن هم منتظر ماندیم علی آقا دایی از کنفرانس مطبوعاتی بیایند و پس از آن هم آقای کاشانی صحبت کردند.
این پتانسیل در پرسپولیس دیده می شود که از این شرایط خارج شوید...
خیالتان راحت باشد همه چیز درست خواهد شد. ما اگر بخواهیم گروه موفقی باشیم باید همه با هم یک دل و متحد باشیم و به این شکل است که می توانیم موفق عمل کنیم.
هواداران در این بازی علیرغم نتیجه به دست آمده، دست از تشویق پرسپولیس بر نداشتند...
جا دارد از هواداران عزیزمان تشکر کنم. آنها درک بالای خود را از فوتبال ثابت کردند که فوتبال خوب را می فهمند و می دانند کسی اهل کم کاری نیست. حالا وظیفه ما این است که با بردهای پیاپی در دیدارهای آینده محبت و زحمات این عزیزان را جبران کنیم.
-
سرپرست باشگاه استیل آذین بعدازظهر امروز (چهارشنبه) با حضور در باشگاه پرسپولیس در خصوص انتقال شیث رضایی به این باشگاه، با حبیب کاشانی و علی دایی دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش سایت رسمی پرسپولیس، صادق درودگر، سرپرست تیم استیل آذین جهت انتقال و جایگزینی شیث رضایی مدافع تیم سرخپوشان با یکی از بازیکنان تیم استیل آذین عصر امروز به باشگاه پرسپولیس آمد که پس از مذاکره با سرپرست باشگاه و سرمربی قرمزپوشان توافق لازم انجام نشد.
در این جلسه، در کنار مذاکرات درودگر با کاشانی و دایی، نوید مجد قوانلو مدیر برنامه های شیث در تماسی تلفنی نظر این بازیکن را نیز جویا شد که رضایی عدم تمایل خود برای حضور در تیم فوتبال استیل آذین را اعلام کرد.
شیث رضایی مدافع پرسپولیس در گفتگوی تلفنی متذکر شد که حاضر است در تمرینات تیم های پایه پرسپولیس حضور یابد اما از این باشگاه جدا نشود.
-
سرپرست باشگاه پرسپولیس در نامه ای به رئیس سازمان لیگ، خواستار رعایت عدالت و اعمال رویه مشابه در برنامه ریزی برای بازی های لیگ برتر فوتبال شد.
باشگاه پرسپولیس در این نامه خواستار تغییر تاریخ بازی در برابر تراکتورسازی شده است که براساس برنامه ریزی سازمان لیگ، تنها 4 روز پس از بازی با پیکان برگزار می شود.
این در حالی است که فاصله بازی های هفته هفدهم و هجدهم دیگر تیم ها از جمله استقلال، یک هفته پیش بینی شده است.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، در نامه حبیب کاشانی به عزیزا... محمدی که به نکات قابل توجه و مهمی اشاره شده، آمده است:
1- همانگونه که مستحضر می باشید برگزاری بازیها در روز جمعه خصوصا بازیهای دو تیم پرسپولیس و استقلال تاثیر مستقیم و قابل توجهی در تعداد تماشاچیان دارد و این در حالیست که براساس برنامه ریزی های آن سازمان محترم تعداد بازیهای برگزار شده باشگاه استقلال در روزهای جمعه تا پایان هفته بیستم، 9 بازی و این عدد در خصوص تیم پرسپولیس، 4 بوده است.
2- با عنایت به برگزاری دیدار هفته هفدهم تیم پرسپولیس در روز شنبه مورخه 13/9/89 پیش بینی دیدار بعدی این تیم برای روز پنجشنبه 18/9/89 یعنی به فاصله 4 روز از بازی قبل برخلاف رویه معمول آن سازمان در خصوص سایر تیم ها بوده و به عنوان مثال در خصوص تیم استقلال این فاصله زمانی رعایت و دیدارها در دو جمعه متوالی پیش بینی شده است.
لذا از آن مقام محترم تقاضا دارد در راستای اعمال رویه مشابه و تمهید شرایط متعادل برای کلیه تیم ها و با هدف امکان ریکاوری بازیکنان در فاصله زمانی بین دو بازی نسبت به تغییر زمان بازی تیم های پرسپولیس و تراکتورسازی تبریز به تاریخ شنبه 20/9/89 دستور اقدام مقتضی معمول فرمائید.
-
شیث رضایی مدافع جنجالی پرسپولیس همچنان در حالت تعلیق به سر میبرد. این بازیکن که محکوم به تمرین با تیم ب پرسپولیس شده است در مصاحبه ای جالب با مجله رونا کمی صریح تر درباره اتفاقات منجر به محرومیتش و همینطور روابطش با مربیان مختلف صحبت کرده است. شیث که در ابتدای مصاحبه می گوید عاشق اسمش است عقیده دارد اگر نامش چیز دیگری بود پنجاه درصد کمتر از حالا مشهور بود. او همچنین درباره پیراهن شماره سیزده ای که به تن می کند می گوید: شاید خیلی از فوتبالیست ها عقیده داشته باشند شماره 13 برایشان نحسی می آورد اما برای من برکت داشته، چون 13 رجب روز تولد حضرت علی است و من نه تنها دو رقم آخر موبایلم که روز تولدم و دو رقم آخر پلاک ماشینم هم همین شماره است.
او که عقیده بهترین دوران فوتبالش در پرسپولیس مربوط به زمانی است که دنیزلی سرمربی تیم پرسپولیس بوده، درباه حاشیه های دوران سر مربی گری افشین قطبی در پرسپولیس می گوید: در زمان قطبی اشتباه کردم، جوانی کردم و مطمئنا مقصر اتفاقات خودم بودم اما قطبی هم سعی نکرد مرا عوض کند بلکه مسایل کوچک مرا خیلی بزرگ جلوه می داد.
شیث در پاسخ به این سوال که آیا هنوز از قطبی ناراحت است می گوید: نه. اما قطبی از من دلخور است. البته من کار خاصی انجام ندادم ولی چوب شیطنت های درون تیمی را خوردم. در هفت بازی آخر از تیم اخراج شدم و در روزهای خوب پرسپولیس بیرون نشستم. حالا هم مطمئنم اگر قطبی همزمان مربی 100 تیم هم باشد مرا انتخاب نمی کند گرچه از نظر فنی او را قبول دارم و جزو 10 مربی برتر ایران می دانمش.
شیث همچنین درباره اشتباهش در داربی می گوید: فوتبال همین است. وقتی اشتباه می کنی همه بازیهای خوبت زیر سوال می رود. من در داربی وقتی از بازیکنان استقلال توپ می گرفتم یک نگاه تند هم به آنها می انداختم تا بفهمند من بازیکن مختص داربی هستم! اما در صحنه گل به جز من علیرضا حقیقی و رضا نور محمدی هم در گل خوردن نقش داشتند. من هم 30 درصد اشتباه کردم ولی قربانی شدم.
رضایی درباره دلایل اخراجش هم می گوید: وقتی با علی دایی و حبیب کاشانی دور یک میز نشستیم و دایی دلایلش را گفت خشکم زد. او حرف هایی را به زبان آورد که فقط شنیده بود. در آن جلسه مجبور شدم به دایی برای برگشتن به تیم التماس کنم. شاید باور نکنید اما بعد از آن جلسه در ماشین گریه کردم چون این حق من نبود. البته من در زندگی ام فقط به خدا توکل می کنم. همین خدا بود که یک بچه روستایی را به اینجا رساند و به همین دلیل من قضاوت بین خودم و دایی را به خدا واگذار می کنم.
آخرین حرف کاپیتان دوم تیم پرسپولیس هم این است: من از بنده خدا توقع کمک ندارم. اما در روزهای خانه نشینی خیلی ها را شناختم. برای آینده آماده ام و پای همه چیز هم می ایستم.گل
-
اخبار کوتاه پرسپوليس
سرپرست تيم فوتبال استيل آذين بعدازظهر ديروز با حضور در باشگاه پرسپوليس در خصوص انتقال شيث رضايي به اين باشگاه با حبيب کاشاني و علي دايي ديدار و گفتگو کرد.
ابراز تمایل رسمی باشگاه استیل آذین برای عقد قرارداد با شیث رضایی، درخواست باشگاه پرسپولیس برای تغییر زمان دیدار این تیم مقابل تراکتورسازی تبریز در هفته هجدهم لیگ برتر، قول قهرمانی دایی برای قهرمانی پرسپولیس در لیگ برتر از مهمترین اخبار سرخپوشان تهرانی است.
صادق درودگر، سرپرست تیم استیل آذین جهت انتقال و جایگزینی شیث رضایی مدافع تیم سرخپوشان با یکی از بازیکنان تیم استیل آذین عصر چهارشنبه به باشگاه پرسپولیس آمد که پس از مذاکره با سرپرست باشگاه و سرمربی قرمزپوشان توافق لازم انجام نشد.
در این جلسه، در کنار مذاکرات درودگر با کاشانی و دایی، نوید مجد قوانلو مدیر برنامههای شیث در تماسی تلفنی نظر این بازیکن را نیز جویا شد که رضایی عدم تمایل خود برای حضور در تیم فوتبال استیل آذین را اعلام کرد.
شیث رضایی مدافع پرسپولیس در گفتگوی تلفنی متذکر شد که حاضر است در تمرینات تیمهای پایه پرسپولیس حضور یابد اما از این باشگاه جدا نشود.
از باشگاه پرسپولیس همچنین خبر می رسد، سرپرست این باشگاه در نامهای به رئیس سازمان لیگ، خواستار رعایت عدالت و اعمال رویه مشابه در برنامهریزی برای بازیهای لیگ برتر فوتبال شده است.
باشگاه پرسپولیس در این نامه خواستار تغییر تاریخ بازی برابر تراکتورسازی شده است که براساس برنامه ریزی سازمان لیگ، تنها چهار روز پس از بازی با پیکان برگزار میشود. این در حالی است که فاصله دیدارهای هفته هفدهم و هجدهم دیگر تیمها از جمله استقلال، یک هفته پیش بینی شده است.
در نامه حبیب کاشانی به عزیزالله محمدی که به نکات قابل توجه و مهمی اشاره شده، آمده است:
1- همانگونه که مستحضر می باشید برگزاری بازیها در روز جمعه خصوصا دیدارهای دو تیم پرسپولیس و استقلال تاثیر مستقیم و قابل توجهی در تعداد تماشاگران دارد و این در حالیست که براساس برنامهریزیهای آن سازمان محترم تعداد بازیهای برگزار شده باشگاه استقلال در روزهای جمعه تا پایان هفته بیستم، 9 بازی و این عدد در خصوص تیم پرسپولیس، چهار بوده است.
2- با عنایت به برگزاری دیدار هفته هفدهم تیم پرسپولیس در روز شنبه مورخه 13/9/89 پیش بینی دیدار بعدی این تیم برای روز پنجشنبه 18/9/89 یعنی به فاصله چهار روز از بازی قبل برخلاف رویه معمول آن سازمان در خصوص سایر تیمها بوده و به عنوان مثال در خصوص تیم استقلال این فاصله زمانی رعایت و دیدارها در دو جمعه متوالی پیش بینی شده است.
لذا از آن مقام محترم تقاضا دارد در راستای اعمال رویه مشابه و تمهید شرایط متعادل برای کلیه تیمها و با هدف امکان ریکاوری بازیکنان در فاصله زمانی بین دو بازی نسبت به تغییر زمان بازی تیمهای پرسپولیس و تراکتورسازی تبریز به تاریخ شنبه 20/9/89 دستور اقدام مقتضی معمول فرمائید.
برگزاری نشست کمیته فنی باشگاه پرسپولیس از دیگر اخبار مربوط به این باشگاه است. بررسی دلایل شکست در دیدار برابر سپاهان اصفهان، بازی خداحافظی کریم باقری و مطرح شدن نام دو بازیکن سپاهان اصفهان از سوی کادر فنی برای اضافه شدن به ترکیب سرخپوشان از مهمترین مسائل مطرح شده در جلسه روز چهارشنبه کمیته فنی باشگاه پرسپولیس بود.
محمد رسایی درباره مسائل مطرح شده در جلسه کادر فنی و سرپرست باشگاه پرسپولیس گفت: سرپرست باشگاه پرسپولیس در این جلسه، شنونده توضیحات کادرفنی درباره شکست در دیدار برابر سپاهان اصفهان بود. پس از بحث و بررسی مفصل در این خصوص، درباره برنامهها و تدابیر اندیشیده شده برای بازی روز شنبه برابر پیکان نیز صحبت شد.
معاون اجرایی باشگاه پرسپولیس همچنین از قطعی شدن برگزاری بازی خداحافظی برای کریم باقری در دیماه سال جاری خبر داد و افزود: بازی خداحافظی آقای باقری 24 دیماه برگزار می شود و برای این بازی از بین تیمهای اتلتیکو مادرید، بایرن مونیخ، راپیدوین، الاهلی مصر و یا تیم ملی مونته نگرو که آقای کرانچار سرمربیگری آن را بر عهده دارد، یکی به تهران خواهد آمد.
درخواست کادر فنی از سرپرست باشگاه پرسپولیس برای جذب یکی از بازیکنان تیم سپاهان اصفهان، از دیگر مسائل مطرح شده در این جلسه بود که رسایی درباره آن گفت: علی دایی از سرپرست باشگاه پرسپولیس خواست برای جذب رضا ناصحی یا مهدی جعفرپور با مسئولان باشگاه سپاهان اصفهان وارد مذاکره شوند و شرایط جذب یکی از این دو بازیکن را بررسی کنند. دایی همچنین تاکید کرد که پرسپولیس بازیکن مازاد ندارد و ایشان به همین بازیکنان اطمینان کامل و به تک تک آنها نیاز دارد. سرمربی پرسپولیس گفت: "با همین بازیکنان قول قهرمانی می دهم".
رسایی از تغییر تاریخ اردوی ترکیه خبر داد و گفت: اردوی ترکیه و تاریخ بازی های پرسپولیس در این اردو تغییر کرده است و بر این اساس تیم فوتبال پرسپولیس اردوی یک هفته ای خود را از سیزدهم تا بیستم دی ماه در این کشور برگزار می کند و طی روزهای ششم و هشتم ژانویه در یک تورنمنت چهار جانبه به میدان می رود.
در پایان جلسه کمیته فنی باشگاه پرسپولیس، حسین عبدی مدیر تیمهای پایه گزارش مبسوطی را از وضعیت تیمهای پایه به اطلاع حاضرین رساند.
-
مدير روستا:استقلال باتجربهتر بود و برد
سرمربي تيم فوتبال پاس همدان کم تجربگي بازيکنانش را عامل شکست سپيدپوشان همداني در ديدار با استقلال تهران عنوان کرد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgعلی اصغر مدیرروستا پس از شکست 3 بر 2 تیمش مقابل استقلال تهران با بیان این مطلب افزود: بازی مقابل تیم خوب و پرمهره استقلال در ورزشگاه آزادی سخت و دشوار است به ویژه برای تیمی چون پاس همدان که بازیکنانش کم تجربه و جوان هستند.
وی در ادامه عدم خودباوری بازیکنان را یکی از عوامل شکست تیم پاس در دیدار برابر استقلال عنوان کرد و گفت: استقلال در نیمه اول مزد زحمات خود را گرفت و به پیروزی رسید اما در نیمه دوم بازیکنان تیم پاس به خودباوری رسیدند و توانستند شانسهای زیادی را روی دروازه استقلال ایجاد کنند، شاید اگر گل سوم را دریافت نمی کردیم، می توانستیم نتیجه مسابقه را تغییر دهیم.
سرمربی تیم فوتبال پاس همدان با تقدیر از شاگردانش که با اختلافی اندک نتیجه دیدار با استقلال را واگذار کردند، گفت: بازی خوبی را مقابل تیم استقلال به نمایش گذاشتیم. در این بازی استقلال با تجربهتر از تیم ما بود و با بهره گیری از این فاکتور به پیروزی رسید.
مدیرروستا در خصوص مشکلات و ضعف گلزنی تیمش گفت: مهاجمان ما زحمات زیادی را متحمل می شوند و با وجود تمرینات زیاد توفیقی در گلزنی ندارند. شاید اگر فرصتهای گلی که در طول فصل نصیب مهاجمان پاس شده است به ثمر می رسید، امروز تیم ما در یکی از رتبههای اول تا چهارم جدول جای داشت.
وی با اشاره به اینکه در فوتبال ایران مهاجمان خونسرد که بتوانند از فرصتهای گلزنی استفاده کنند، کم داریم، گفت: از تماشاگران همدانی تشکر می کنم که با حضور خود در ورزشگاه امروز مایه دلگرمی بودند.
سرمربی تیم فوتبال پاس همدان در خصوص شایعه برکناریش از سمت سرمربیگری تیم فوتبال این باشگاه گفت: من این شایعه را امروز از زبان شما می شنوم. اگر قرار به اخراج بود که مسئولان باشگاه به من عنوان می کردند. متاسفانه از ابتدای فصل تا به امروز عدهای به دنبال اخراج من از تیم پاس هستند. با این حال اگر بدانم در تیم پاس مرا نمی خواهند با کمال میل از این تیم جدا می شوم و می روم. امسال قصد نداشتم در همدان مربیگری کنم اما به خاطر علاقه به استاندار همدان و آقای ملاحی به همکاری خود با باشگاه پاس ادامه دادم.
دیدار تیم های فوتبال استقلال تهران و پاس همدان در هفته هفدهم رقابتهای لیگ برتر عصر امروز جمعه با پیروزی 3 بر 2 استقلال در ورزشگاه آزادی تهران به پایان رسید.