-
عناوین روزنامه های ورزشی پنج شنبه 24بهمن
استقلال جوان
- استقلال اهواز 4 ، راه آهن 5 و حالا ... پشت رقيبانشو يكي يكي شكسته
- پس از عربستان و امارات
« يك – يك » سزاي تيم ترسو
- تمرين شادي گل دربي
-پرنده كوچك خوشبختي روي شانه ماركوس مرك ايراني
تركي : نگران دربي نيستم
-دايي : با كره مساوي كرديم نتيجه بدي نيست
-آقاي شريفي ! مصاحبه اش را خواندي ؟
وقتي علي كريمي استقلالي ها را تحريك مي كند
-با احتساب مبلغ قرارداد وينگادا و دستيارانش
2/2 ميليارد تومان خرج نيمكت پرسپوليس
- از وقتي آمدم ايران
ايندوي : دربي هميشه مساوي شده است
- گزارش تمرين ديروز پرسپوليس
تنبيه حقيقي و ناراحتي كريمي
- اولين ايراد وينگادا از پرسپوليس
چمن زمين تمرين مناسب نيست
نود
- قلعه نويي : آماده ايم پرسپوليس را ببريم
- وينگادا و پيرواني : برنده دربي ما هستيم
-آخرين توصيه به سرخابي ها : فكر كنيد تركي داور خارجي است
- تمام ايران حامي تيم ملي بودند جز يك نفر
- دايي 2 امتياز به ايران بدهكار شد
- بدترين خاطره ام درگيري با اميربود
محرمي : داربي را مي بريم
- دايي : با تيم كوچكي مساوي نكرديم
- هاشميان : مي توانيم به جام جهاني صعود كنيم
-
عناوین روزنامه های پنج شنبه 24بهمن
فرار بزرگ كره از جهنم آزادي
دايي : قطعاً به جام جهاني صعود مي كنيم
غيرت سرخ ، غرور آبي ها را مي شكند
آبي رنگ پريده در گرد باد پرسپوليس
اين بازي مال ماست
وينگادا : در دربي هجومي بازي مي كنيم
دومين پيروزي پرگل پرسپوليس در بهمن ماه بود
استقلال 4 – يك را به خاطر دارد
داور ايراني بعد از 13 سال در دربي
تركي : كاري به رنگ ها ندارم
نكونام : گل من اصلاً تصادفي نبود
-
دیدار دوتیم سرخابی های پایتخت عصر روز جمعه در شرایطی برگزار می شود كه طی روزهای اخیر حرف و حدیث های بسیاری بر سر داوری آن وجود داشت.
استقلالی ها پس از كسب آن پیروزی پرگل ۵ بر یك مقابل راه آهن در شرایطی به دیدار پرسپولیس می روند كه همه شرایط دال بر برتری آنها در بازی فردا می دهد اما امیر قلعه نویی سرمربی آبی پوشان خوب می داند كه شرایط بازی سرخابی ها با همه بازیهای لیگ فرق می كند و همیشه تیمها به ظاهر برتر برنده آن نبوده اند.استقلالی ها طی روزهای اخیر بر خلاف چند دوره قبلی، در آستانه بازی با پرسپولیس برای حریف خود بسیار رجزخوانی كردند و این در حالی بود كه سرخپوشان سیاست سكوت را در پیش گرفتند تا بر حساسیت های بازی افزوده نشود.
امیر قلعه نویی در بازی عصر جمعه همه امیدش به زوج آرش برهانی و سیاوش اكبرپور در خط حمله تیمش می باشد، زوجی كه در حال حاضر با بیشترین تعداد گل بهترین خط حمله لیگ بشمار می رود. آبی پوشان در بازی با حریف همیشگی خود با ۵ هافبك به دیدار تیمی می روند كه برای مقابله با بازیكنان این تیم نقشه های بسیاری را در سر می پروراند.
فابیو جان واریو و مجتبی جباری ۲بازیكن میانی استقلالی ها هستند كه قلعه نویی امید زیادی بر آنها بسته است، ضمن اینكه وجود وحید طالب لو هم در درون دروازه به همراه پیروز قربانی در خط دفاع می تواند قدرت این خط را دوچندان كند اما حریف استقلال یعنی پرسپولیس طی چند روز گذشته درگیر مسائل مختلف بسیاری بوده است، مسائلی كه باعث نگرانی طرفداران این تیم شده بود اما با آمدن وینگادای پرتغالی چنین به نظر می رسد كه شوك لازم به سرخپوشان داده شده است. با آمدن وینگادا پرسپولیس ظرف چند روز اخیر با آرامش بیشتری به ادامه تمرینات پرداخت. تا جایی كه طرفداران تیم سرخپوشان پایتخت حالا با امیدواری بیشتری برای تماشا بازی تیم مورد علاقه شان به ورزشگاه آزادی خواهند رفت.
پرسپولیس چنین به نظر می آید كه با وینگادا در نوع بازی خود در همین مدت كوتاه تغییراتی را بوجود آورده است، تغییراتی كه قطعاً برای طرفداران پرسپولیس می تواند جذاب وتماشایی باشد.ابراهیم توره كه بدون هیچ دلیل خاصی بازی با استقلال را از دست داد و باعث حرف و حدیث های بسیاری در این خصوص شد در بازی فردا تنها غایب سرخپوشان است كه قطعاً وینگادا برای غیبت او هم تمهیداتی را اندیشیده است. از ظواهر چنین برمی آمد كه دوتیم در بازی فردا با یك مهاجم بازی خواهند كرد كه اگر این اتفاق در جریان بازی رخ دهد نشان از ترس بی مورد كادر فنی دو تیم در دربی شصت وششم پایتخت خواهد داشت.
یادداشت روزنامه ابرار ورزشی. به نقل از سایت آفتاب
-
علی کریمی در گفت وگو با خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا) عنوان کرد: طی چند روز گذشته تمرینات خوبی انجام داده ام و برای بازی دردربی مشکل خاصی ندارم و حداقل یک نیمه می توانم برای پرسپولیس به میدان بروم.
وی ادامه داد: به پیروزی پرسپولیس دردربی خوشبین هستم و اگر کادر فنی و پزشکی تیم برای بازی کردن من مشکلی نداشته باشند، حتما دراین دیدار تمام تلاشم را برای موفقیت تیم انجام می دهم
-
روز جمعه بازی حساس استقلال و پرسپولیس در دور برگشت برگزار می شود. مجتبی جباری بازیكن میانی استقلال كه قلعه نویی اعتقاد ویژه ای به او دارد، یكی از نفرات ثابت استقلال مقابل پرسپولیس خواهد بود. گفت و گویی با او داشتیم كه در ذیل می خوانید:
• شرایط استقلال چطور است؟
- خدا را شكر، شرایط خیلی خوبی داریم و تمرینات منظمی را پشت سر می گذاریم. با بردی كه مقابل راه آهن كسب كردیم، از لحاظ روحی وضعیت خوبی پیدا كرده ایم و از هر لحاظ آماده ایم تا دربی را برگزار كنیم.
• این بازی را چطور می بینی؟
- نباید پرسپولیس را دست كم بگیریم. آنها انگیزه زیادی برای این بازی خواهند داشت و من با توجه به اینكه چندین بار تجربه حضور در دربی را داشته ام، با فضای این بازی آشنایی دارم.
• پرسپولیس این روزها شرایط خوبی ندارد. فكر نمی كنی كه بازی راحتی را پیش رو دارید؟
- من هم این حرف را كه استقلال می تواند با گل های بسیار پرسپولیس را شكست دهد شنیده ام اما بی تردید بازیكنان هیچگاه در این بازی حریف را دست كم نمی گیرند.
• به هر حال وضعیت حال حاضر پرسپولیس روی بازی تأثیرگذار خواهد بود!
- در هر صورت هر ۲ تیم برای این بازی انگیزه كافی را خواهند داشت و جایگاه و موقعیت تیم ها نیز تاثیری در برنده این بازی حساس ندارد. هر تیمی كه بهتر از فرصت هایش استفاده كند، پیروز می شود.
• پس با این تفاسیر ممكن است كه پرسپولیس پیروز این میدان باشد؟
- اطمینان داشته باشید كه استقلال در این بازی برای ۳ امتیاز به میدان می رود. پرسپولیس حریف دست و پا بسته ای برای ما نیست اما دلیل نمی شود به آنها امتیاز بدهیم.
به نقل از سایت آفتاب
-
افبك پرسپولیس مطابق همیشه چهره دربی است. علیرضا نیكبخت دوباره دلش هوای گلزنی به استقلال را كرده او دوست دارد با گشودن دروازه تیم سابقش باعث خوشحالی طرفداران پرسپولیس شود.
• پرسپولیس برای بازی مقابل استقلال آماده است؟
- خوشبختانه طی چند روز اخیر تمرینات سخت و فشرده ای را دنبال كرده ایم. شرایط تیم خیلی خوب است تا برای رویارویی با استقلال هیچ مشكلی نداشته باشیم. قطعاً هواداران جمعه یك بازی زیبا را از پرسپولیس شاهد خواهند بود.
• استقلال در این چند هفته خیلی خوب نتیجه گرفته است. فكر می كنی بتوانید این تیم را شكست دهید؟
- استقلال تیم خوبی است. آنها در این فصل نتایج بسیار خوبی را كسب كرده اند اما پرسپولیس هم برای شكست دادن استقلال آماده است. استقلالی ها روز بسیار دشواری را مقابل پرسپولیس در پیش دارند.
• نتیجه را چطور پیش بینی می كنی؟
- هیچ وقت نمی توان نتیجه را پیش بینی كرد اما من مطمئنم كه پرسپولیس یكی از بهترین بازی هایش را به نمایش می گذارد. به پیروزی در این بازی اطمینان دارم.
• خودت چقدر برای این بازی انگیزه داری؟
- من همیشه برای بازی مقابل استقلال انگیزه دارم. طی چند روز اخیر هم خیلی سخت تمرین كرده ام تا برای دربی آماده آماده باشم.
• می توانی باز هم دروازه استقلال را باز كنی؟
- انگیزه بالایی برای گلزنی به استقلال دارم. دوست دارم با گلزنی ام در دربی هواداران پرسپولیس یك روز شیرین را دنبال كنند.
• احتمال غیبت كریمی در دیدار جمعه وجود دارد. عدم حضور این بازیكن برای پرسپولیس سخت نمی شود؟
- هنوز غیبت علی قطعی نشده است اما امیدوارم كه كریمی خود را به بازی دربی برساند تا پرسپولیس با حضور این بازیكن با آمادگی بیشتر به مصاف استقلال برود.
• نظرت در خصوص مربیگری وینگادا در پرسپولیس چیست؟
- در این خصوص حرفی نمی زنم. امیدوارم هر كسی كه به پرسپولیس می آید این تیم را به موفقیت برساند. من تمام تلاشم را می كنم تا فرد مؤثری باشم.
• دوست داری داور دربی ایرانی باشد یا خارجی؟
- مسئولان فدراسیون در این خصوص تصمیم می گیرند و من امیدوارم تصمیمی كه گرفته می شود واقعاً به نفع فوتبال ایران باشد. از سویی داوران ایرانی باید به حقشان برسند اما اگر آنها دچار اشتباهی كوچك شوند با مشكلات حاشیه ای بعدی مواجه می گردند. از طرفی دیگر داور خارجی با اشتباهی كه در بازی می كند خیلی راحت می رود و همه چیز به فراموشی سپرده می شود. با این حال من امیدوارم این دربی بدون اشتباه و مشكلات حاشیه ای سپری شود
به نقل از سایت آفتاب
-
ربی ۶۶ تهران به نظر می رسد قرار است مثل بازیهای گذشته انجام شود كه در آن هیجانی قبل از بازی وجود نداشته باشد و همگان دل به اتفاقات یا هیجانی كه تماشاگران هنگام انجام بازی به آن تزریق می كنند، ببندند. هنوز روزهای زیادی به دربی مانده كه باشگاه پرسپولیس تمامی بازیكنان خود را تا بعد از بازی با استقلال ممنوع المصاحبه كرده است.
همین مسأله باعث می شود تا نصف هیجان دربی از بین برود چون وقتی كه پرسپولیسی ها حرفی نزنند، كری خوانی استقلالی ها هم به هیچ وجه نمی تواند لطفی داشته باشد و به مذاق كسی خوش نخواهد آمد. مسأله دیگر میهمانی مشترك ۲ تیم است كه قرار شده طبق سنت سالهای گذشته برگزار شود تا در این نشست مشترك طرفین دعوا بر سر یك میز بنشینند و گل بگویند و گل بشنوند تا قبل از بازی كسی «ٍجری» نشود و ۲ تیم در نهایت صلح وصفا و در آرامش كامل به مصاف هم بروند. البته خبری شنیدیم مبنی بر اینكه این نشست برگزار نمی شود كه امیدواریم این خبر درست باشد.
اگر قرار است طرفین بازی قبل از دربی حرفی نزنند یا نشستی برگزار شود تا عوامل ۲ تیم به آرامش دعوت شوند اصلاً چه لزومی دارد كه این همه وقت و انرژی صرف شود و این همه هزینه شود تا این بازی برگزار شود؟ نفس دربی یعنی شور و هیجان و وقتی كه این هیجان در نطفه خفه می شود، دیگر لزومی ندارد كه ۲ تیم را مقابل هم به زمین بفرستیم تا شاهد یك بازی سرد و بی روح از ۲ تیم پرطرفدار پایتخت باشیم. اگر قرار است همه چیز در یك فضای گل وبلبلی باشد و طرفین دعوا مثل بچه های خوب وارد زمین شوند وكاری به كار هم نداشته باشند و در نهایت امتیازات را تقسیم كنند، دیگر چه لزومی دارد كه سالی ۲ بار این همه انرژی و سرمایه صرف شود.
همان اول فصل نتیجه این ۲ بازی را یك بر یك یا ۲ بر ۲ مساوی اعلام كنید تا خیال همه راحت باشد و دیگر كسی حرص بی خودی نخورد. ذات دربی با این كارهایی كه آقایان انجام می دهند همخوانی ندارد. البته ۲ تیم و طرفداران آنها باید رعایت ادب و احترام را كرده و در یك چهارچوب كاملاً انسانی و اجتماعی برای یكدیگر رجز بخوانند اما اینكه بخواهیم هیجان دربی را بگیریم یك عمل كاملاً غیرحرفه ای و باطل است. دوست داریم دربی ۶۶ مثل سالهای دهه ۶۰ و۷۰ یك بازی كاملاً داغ و پرهیاهو باشد و علاقه مندان به ۲ تیم مثل همیشه شور وهیجان خاصی ایجاد كنند تا شاهد یك دربی مهیج و پرهیجان باشیم. اگر هم قرار است هیجان را از این بازی بگیریم بهتر است كه اصلاً دربی را برگزار نكنیم
به نقل از سایت آفتاب
-
"ادواردو مانوئل مارتینیو وینگادا "سرمربی پرتغالی جدید تیم فوتبال پرسپولیس در نخستین اظهار نظرش پس از ورود به تهران ابراز امیدواری کرد هواداران پرشمار این تیم وی را به عنوان عضوی از خانواده خود بپذیرند.
به گزارش مهر، وینگادا بامداد امروز از طریق فرودگاه امام خمینی (ره) وارد کشورمان شد. وی در نخستین اظهار نظر پس از ورود به تهران گفت: با توجه به فعالیت هایی که در قاره آسیا داشته ام شناخت نسبی از فوتبال ایران دارم و امیدوارم این شناخت به من کمک کند.
سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس با بیان اینکه دیدار این تیم برابر داماش گیلان را تماشا کرده است خاطرنشان کرد: امیدوارم بتوانم به کمک سایر همکارانم در کادر فنی و همت بازیکنان، پرسپولیس را به جایگاه شایسته ای برسانیم.
وی خبر حضور دو دستیار خارجی دیگر در کادر فنی پرسپولیس را تایید کرد و گفت: امیدوارم همه خانواده پرسپولیس دست در دست هم دهند تا این تیم را به موفقیت برسانیم.
وینگادا در پاسخ به این پرسش که کارش را از چه زمانی آغاز خواهد کرد و آیا حضورش در پرسپولیس قطعی شده است گفت: من از این لحظه یک پرسپولیسی هستم و از امروز هم کارم را با این تیم شروع خواهم کرد.
سرمربی جدید سرخپوشان نسبت به آینده ابراز امیدواری کرد و گفت: من به آینده خوشبین هستم و امیدوارم هواداران پرسپولیس مرا به عنوان عضوی از خانواده خود بپذیرند تا بتوانیم به کمک یکدیگر این تیم را به جایگاه شایسته ای در لیگ برسانیم.
قرار است وینگادا امروز پس از عقد قرارداد نهایی، تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس را برای دیدار روز جمعه برابر استقلال زیر نظر بگیرد
وینگادا که توافقات نهایی خود را با مسئولان باشگاه پرسپولیس انجام داده است، پیش از این سرمربی تیم ملی فوتبال اردن بود.
او را در امر هدایت تیم فوتبال پرسپولیس، علاوه بر افشین پیروانی به عنوان دستیار اول، دو مربی خارجی نیز همراهی خواهند کرد که هنوز اسامی آنها اعلام نشده است.
قرار است وینگادا امروز پس از امضا قراردادنهایی با عباس انصاریفرد، تمرینات پرسپولیس برای دیدار با استقلال را زیر نظر بگیرد.
تیم فوتبال پرسپولیس در تاریخ چهل ساله زیر نظر ۲۹ مربی هدایت شده است که" نلو وینگادا" پرتغالی یازدهمین مربی خارجی این باشگاه محسوب می شود.
به نقل از سایت آفتاب
-
چه حرف درستی زد «علی پروین» وقتی كه گفت: انصاری فرد به جای مربی خارجی مربی اخراجی آورد.
بله! مثل همیشه كه از دل مذاكره با هیدینك و اسكولاری «امیر قلعه نویی» بیرون می آمد این مرتبه نیز نتیجه رایزنی بیش از ۵۰ مربی بزرگ اروپایی (!) ختم شده است به مربی ۵۵ ساله ای كه همین چند روز پیش از اردن اخراجش كرده اند! البته پرسپولیس گزینه های اخراجی دیگری چون لوكا را نیز مدنظر داشت اما احتمالاً واسطه ای كه وینگادا را معرفی كرده دلایل منطقی تری را برای مسئولان این باشگاه آورده است! با دیدن نلوی ۵۵ ساله این سؤال برایمان پیش می آید كه چرا فوتبال ما ۱۰ سال پیش كه وینگادا جوان تر بود و بیشتر از امروز انگیزه داشت او را به خدمت نگرفت؟ چرا به قول یكی از شخصیت های سینمای كیمیایی «همه عمر دیر می رسیم؟»
آن روزها عربستان وینگادا كابوس فوتبال ایران بود در حالی كه امروز اردن با این مربی در خانه با تایلند مساوی می كند و بعد هم به یكی از ضعیف ترین تیم های آسیا یعنی سنگاپور می بازد. آری امروز كه حتی در دسته دوی فوتبال كویت هم پیشنهادی برای مرد پرتغالی وجود ندارد ما سراغ او رفته ایم! چرا؟ آیا هزینه كردن ۷۰۰ ، ۸۰۰ میلیون تومان دیگر برای جذب این مربی اخراجی می ارزد؟ آیا وینگادا آنقدر به روز هست كه بتواند پرسپولیس را برای هدف آسیایی اش بسازد؟ و آیا اینكه در آستانه دربی به سراغ مرد پرتغالی رفته اند نمی تواند یك شوك منفی بسیار بزرگ برای تیمی باشد كه به خاطر حفظ سرمربیگری، پیروانی یكی از بهترین بازی هایش را در رشت انجام داد؟ مرد پرتغالی حتی اگر بهترین مربی دنیا باشد- كه نیست - هم احتیاج به چند هفته وقت دارد تا فوتبال ما را و قابلیت های شاگردانش را بشناسد.
ذهنیت او نسبت به این قضیه كال است و پرسپولیس می خواهد چنین آدمی را در آستانه سخت ترین بازی سالش روی نیمكت بنشاند! این طوری افشین هم آن انگیزه ای كه باید داشته باشد را نخواهد داشت، ضمن آنكه چون تكلیف دستیارانش هم مشخص نیست لذا آنها نیز آن گونه كه باید و بایسته و شایسته است دل به كار نخواهند داد.بله ارتش سرخ ابایی از ریسك كردن ندارد اما شكی نیست كه با وینگادای اخراجی و مسن نمی توان نتیجه لازم را از این ریسك گرفت. پیروانی با این تیم بد نتیجه نگرفته بود و بی شك همین نتایج تبدیل به نخستین سنگ محك مردم برای قضاوت پیرامون توان كیفی سرمربی تازه وارد می شود.
به نقل از سایت آفتاب
-
در دیدار رفت با استقلال بنا به دلایلی حاضر نبود اما حالا چنین پیش بینی می شود كه ایوان پترویچ مهره ثابت سرخپوشان در دربی شصت وششم پایتخت باشد. بازیكنی كه طی چند دیدار گذشته بازی های خوبی را توانست برای پرسپولیس به انجام برساند.
• نظرت درباره بازی دربی جمعه چیست؟
- من در طول این مدت متوجه اهمیت این دیدار در نزد ایرانیان علاقه مند به فوتبال شده ام اما برای من دیدار مقابل استقلال با دیدار مقابل داماش هیچ فرقی ندارد و بزرگترین تفاوت آنها نام آنهاست كه آن هم چندان مهم نیست.
• میزان آمادگی تو پیش از بازی دربی چگونه است؟
- خوشبختانه در حال حاضر وضعیت خوبی دارم و با آمادگی كامل و باانگیزه بسیار تمرین می كنم.
• دلیل نیمكت نشینی تو در چند بازی قبلی چه بود؟
- متأسفانه مدتی دچار افت كمی شده بودم كه با انجام تمرینات بیشتر توانستم ضمن برطرف كردن آن نواقص در جایگاه اصلی تیم وضعیت بهتری پیدا كنم.
• تغییر كادرفنی در این برهه زمانی چه مشكلاتی را برای پرسپولیس به وجود آورد؟
- این تغییرات در همه جای دنیا هم انجام می شود و به هیچ وجه باعث آشفتگی در تیم و در نزد بازیكنان ما نشده است. ما این روزها خوب تمرین می كنیم و امیدواریم در بهترین شرایط مقابل استقلال به میدان برویم.
• پیش بینی تو از بازی دربی چیست؟
- من خوب می دانم كه در سال ۲ بار مسابقه دربی بین تیم های استقلال و پرسپولیس برگزار می شود و من به خوبی می دانم این مسابقه برای هواداران ۲ تیم و بازیكنان از اهمیت بسیاری برخوردار است اما باور كنید برای من فرقی نمی كند اما قول می دهم كه بهترین فوتبالم را در بازی مقابل استقلال انجام دهم.
• وینگادا را تا چه اندازه می شناسی؟
- شناخت چندانی از او ندارم و تازه امروز(دیروز) از بازیكنان شنیدم كه او در جام ملت های آسیا كه در سال ۱۹۹۶ با قهرمانی عربستان به پایان رسید، سرمربی آن تیم بوده است كه این بیانگر این واقعیت است كه وینگادا باید مربی خوبی باشد اما باید صبر كرد و دید كه تفكرات فنی اش درباره تیم ما چگونه خواهد بود.
به نقل از سایت آفتاب