shima_glk
03-02-2015, 11:10 AM
این براونیهای لقمهای و شکلاتی بدون لبنیات به شکل رنگارنگی تزیین میشوند که هم شیرینی خوشمزه و هم هدیه ای مناسب برای رفتن به خانه عزیزانتان هستند.
مناسب برای :8 نفر
زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت
میتوانید به جای شکر رنگی از مواد تزیینی، آبنبات خرد شده یا مغز آجیل نیز برای تزیین براونی ها استفاده کنید.
مواد لازم:
تخم مرغ بزرگ
3 عدد
شکر
½1 پیمانه (300 گرم)
شکلات تلخ و شیرین
280 گرم
آرد همه منظوره
¼1 پیمانه (155 گرم)
روغن کانولا
½ پیمانه (120 میلی لیتر)
شیر سویا
⅓ پیمانه (80 میلی لیتر)
شکلات تلخ 50 درصد
⅓ پیمانه (25 گرم)
وانیل
2 قاشق چایخوری
بکینگ پودر
¾ قاشق چایخوری
نمک
½ قاشق چایخوری
شکر رنگی
حداقل 3 رنگ متفاوت
طرز تهیه:
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتی گراد) از قبل داغ کنید. با یک قاشق چایخوری روغن یک تابه ی مخصوص فر 23 در 33 سانتیمتری را چرب کنید. کف آن کاغذ روغنی بیندازید به شکلی که کمی از لبههای آن آویزان باشد. با 1 قاشق چایخوری دیگر روغن روی کاغذ را هم چرب کنید.
شکلات را به شکل تکههای کوچک بشکنید یا خرد کنید و آن را در یک قابلمه دوجداره یا ماکروویو آب کنید. در ماکروویو 45 ثانیه حرارت دهید سپس هم بزنید سپس 30 ثانیه دیگر حرارت دهید و باز هم بزنید، در صورت لزوم 15 ثانیه دیگر حرارت دهید تا کامل آب شود.
وقتی شکلات آب شد، روغن و شکر را اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس شیر سویا، تخم مرغها و وانیل را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. نمک،بکینگ پودر و کاکائو را اضافه کنید و هم بزنید. در آخر آرد را در چهار نوبت اضافه کنید و بین هر نوبت به خوبی هم بزنید. مخلوط را با ملاقه داخل ظرف بکشید و آن را به صورت یکدست پهن و صاف کنید.
30 دقیقه تا زمانی که رویهی براونی خشک به نظر برسد و به خلال دندانی که در وسط آن فرو میکنید یک مقدار از مواد چسبیده باشد در فر بپزید. بگذارید 30 دقیقه بماند و خنک شود سپس حداقل یک ساعت در فریزر قرار دهید.
مواد تزیینی را در کاسههای کمعمق کوچک بریزید. لبههای کاغذ روغنی را بگیرید تا براونی را از ظرف در بیاورید. لبههای براونی را به اندازهی 1.25 سانتیمتر برش دهید و کنار بگذارید و آن را به شکل نوارهایی به قطر 2 تا 2.5 سانتیمتر برش دهید. هر نوار را به شکل مربعهای کوچک برش دهید.
برای تزیین کردن رویه یا کف هر کدام از براونیها را در مواد تزیینی دلخواه فشار دهید. تا سه روز در دمای اتاق در ظرف محفوظ از هوا و یا تا سه ماه در فریزر نگهداری کنید.
http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif
مناسب برای :8 نفر
زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت
میتوانید به جای شکر رنگی از مواد تزیینی، آبنبات خرد شده یا مغز آجیل نیز برای تزیین براونی ها استفاده کنید.
مواد لازم:
تخم مرغ بزرگ
3 عدد
شکر
½1 پیمانه (300 گرم)
شکلات تلخ و شیرین
280 گرم
آرد همه منظوره
¼1 پیمانه (155 گرم)
روغن کانولا
½ پیمانه (120 میلی لیتر)
شیر سویا
⅓ پیمانه (80 میلی لیتر)
شکلات تلخ 50 درصد
⅓ پیمانه (25 گرم)
وانیل
2 قاشق چایخوری
بکینگ پودر
¾ قاشق چایخوری
نمک
½ قاشق چایخوری
شکر رنگی
حداقل 3 رنگ متفاوت
طرز تهیه:
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتی گراد) از قبل داغ کنید. با یک قاشق چایخوری روغن یک تابه ی مخصوص فر 23 در 33 سانتیمتری را چرب کنید. کف آن کاغذ روغنی بیندازید به شکلی که کمی از لبههای آن آویزان باشد. با 1 قاشق چایخوری دیگر روغن روی کاغذ را هم چرب کنید.
شکلات را به شکل تکههای کوچک بشکنید یا خرد کنید و آن را در یک قابلمه دوجداره یا ماکروویو آب کنید. در ماکروویو 45 ثانیه حرارت دهید سپس هم بزنید سپس 30 ثانیه دیگر حرارت دهید و باز هم بزنید، در صورت لزوم 15 ثانیه دیگر حرارت دهید تا کامل آب شود.
وقتی شکلات آب شد، روغن و شکر را اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس شیر سویا، تخم مرغها و وانیل را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. نمک،بکینگ پودر و کاکائو را اضافه کنید و هم بزنید. در آخر آرد را در چهار نوبت اضافه کنید و بین هر نوبت به خوبی هم بزنید. مخلوط را با ملاقه داخل ظرف بکشید و آن را به صورت یکدست پهن و صاف کنید.
30 دقیقه تا زمانی که رویهی براونی خشک به نظر برسد و به خلال دندانی که در وسط آن فرو میکنید یک مقدار از مواد چسبیده باشد در فر بپزید. بگذارید 30 دقیقه بماند و خنک شود سپس حداقل یک ساعت در فریزر قرار دهید.
مواد تزیینی را در کاسههای کمعمق کوچک بریزید. لبههای کاغذ روغنی را بگیرید تا براونی را از ظرف در بیاورید. لبههای براونی را به اندازهی 1.25 سانتیمتر برش دهید و کنار بگذارید و آن را به شکل نوارهایی به قطر 2 تا 2.5 سانتیمتر برش دهید. هر نوار را به شکل مربعهای کوچک برش دهید.
برای تزیین کردن رویه یا کف هر کدام از براونیها را در مواد تزیینی دلخواه فشار دهید. تا سه روز در دمای اتاق در ظرف محفوظ از هوا و یا تا سه ماه در فریزر نگهداری کنید.
http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif