توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد مرخصی تحصیلی
mahsima19
09-22-2012, 01:17 AM
slm... man y sooale mohem daram torokhoda rah namayim konid. man bozorgsalan dars mikhunaM vali motevalede 71 hastam. konkoor dadam payame noor hoghoghe semnaN ghabull shodam. aya mitonam sabte nam konam bad y nim sall tahsili morakhasi begiram ta pishamo ta dey mah pas konam o bad madrakesho bedam vase danesh ga?:79:komak kooniiid nemitoonam dobare risk konamo 1 sall dige aghab biooftam
Borna66
09-22-2012, 01:23 AM
slm... man y sooale mohem daram torokhoda rah namayim konid. man bozorgsalan dars mikhunaM vali motevalede 71 hastam. konkoor dadam payame noor hoghoghe semnaN ghabull shodam. aya mitonam sabte nam konam bad y nim sall tahsili morakhasi begiram ta pishamo ta dey mah pas konam o bad madrakesho bedam vase danesh ga?:79:komak kooniiid nemitoonam dobare risk konamo 1 sall dige aghab biooftam
با سلام
دوست گرامی ابتداعا طبق قوانین باشگاه خواهشنا از این به بعد فارسی تابپ کنید تا بهتر و سریهتر پاسخگویی شود و همچنین نظم و ترتیب باشگاه برهم نخورد.
اما در مورد سوالتون خدمتون باید بگم در پیام نور باید حداقل یک ترم گذرانده باشید تا بتوانید از مرخصی تحصیلی استفاده کنید.
روزگار خوش
milad235
09-24-2012, 07:28 PM
با سلام
من امروز رفتم به دانشگاه گفتم که میخوام پشت کنکور بمونم واسه همین میخوام که هم ترم اول و هم دوم رو مرخصی بگیرم
گفتند که برو از سایت گلستان بجای انتخاب واحد،مرخصی بگیر!!!!!:169:
میخواستم بپرسم که آیا میشه ترم اول و دوم رو مرخصی بگیرم؟
سوال دیگه ام اینکه برای مرخصی گرفتن در ترم دوم حتما باید ترم اول رو با نمره قبولی پاس کنم؟
منظورم اینه که اگه ترم اول رو مرخصی ندن بهم،میتونم انتخاب واحد کنم و سرکلاس ها نرم و مشروط بشم و ترم دوم رو هم مرخصی بگیرم؟
راستی من متولد 72 هستم و سال پیش هم پشت کنکور بودم با این وجود اگه من مرخصی بگیرم و بخوام پشت کنکور بمونم
از نظر سازمان نظام وظیفه مشکلی واسم پیش نمیاد؟
تورو خدا کمکم کنین
ممنونم:72:
Borna66
09-28-2012, 04:34 PM
با سلام
من امروز رفتم به دانشگاه گفتم که میخوام پشت کنکور بمونم واسه همین میخوام که هم ترم اول و هم دوم رو مرخصی بگیرم
گفتند که برو از سایت گلستان بجای انتخاب واحد،مرخصی بگیر!!!!!:169:
میخواستم بپرسم که آیا میشه ترم اول و دوم رو مرخصی بگیرم؟
سوال دیگه ام اینکه برای مرخصی گرفتن در ترم دوم حتما باید ترم اول رو با نمره قبولی پاس کنم؟
منظورم اینه که اگه ترم اول رو مرخصی ندن بهم،میتونم انتخاب واحد کنم و سرکلاس ها نرم و مشروط بشم و ترم دوم رو هم مرخصی بگیرم؟
راستی من متولد 72 هستم و سال پیش هم پشت کنکور بودم با این وجود اگه من مرخصی بگیرم و بخوام پشت کنکور بمونم
از نظر سازمان نظام وظیفه مشکلی واسم پیش نمیاد؟
تورو خدا کمکم کنین
ممنونم:72:
با سلام
همانظور گفتم برای مرخصی گرفتن در پیام نور حداقل یک ترم باید گذرانده باشید تا بتونید مرخصی بگیرد و از نظر نمرات و معدل ترم هم حداقل باید نمرده قبولی را بگیرید و مشکل معافیت تحصیلی نخواهید نداشت
روزگار خوش