توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جنجال بخاطر کلیپ کتک زدن یک دختر 10ماهه ! + عکس
O M I D
05-12-2012, 09:22 PM
http://pnu-club.com/imported/2012/05/460.jpg
مدتی است که از انتشار یک کلیپ از بدرفتاری مادری با فرزندش می گذرد اما این کلیپ جنجال زیادی به پا کرده است...
مدتی است که از انتشار یک کلیپ از بدرفتاری مادری با فرزندش می گذرد اما این کلیپ جنجال زیادی به پا کرده است.
در این کلیپ مادری درحال کتک زدن کودک 10 ماهه اش می باشد که در کشور مالزی اتفاق افتاده است.
http://pnu-club.com/imported/2012/05/461.jpg
http://pnu-club.com/imported/2012/05/462.jpg
http://pnu-club.com/imported/2012/05/463.jpg
پلیس مالزی دست بکار شده و توانست این مادر سنگدل را دستگیر کند. این مادر در زمان وقوع این حادثه 18سال سن داشته و دختر 10 ماهه اش را در مقابل یکی از دوستان کتک میزده که دوستش از این ماجرا فیلم برداری کرده و در اختیار پلیس قرار می دهد.
پس از دستگیری این مادر، کودک وی به بستگانش سپرده شده و خودش به 18 ماه زندان محکوم شده است.
roya 90
05-12-2012, 10:35 PM
:47:
لیاقت مادر شدن رو نداره :47:
alamatesoall
05-12-2012, 11:22 PM
کارش درست نبوده ولی این درست نیست که راحت در مورد مادر قضاوت کنیم و بگیم عجب آدمیه شاید در شرایط خیلی بدی باشه اونم در این سن کم ممکنه مسائل و مشکلاتی زجرش میدن و قدرت صبر و تحمل رو ازش گرفتن که تبدیل به همچین آدمی شده:169:
roya 90
05-13-2012, 02:40 PM
شاید در شرایط خیلی بدی باشه اونم در این سن کم ممکنه مسائل و مشکلاتی زجرش میدن و قدرت صبر و تحمل رو ازش گرفتن که تبدیل به همچین آدمی شده:169:
بدترین شرایط هم توجیه کننده ی کار این خانوم نیست. 18 سال اصلا سن کمی نیست . اگه دچار یک نوع اختلال روانی شده باشه که براش آرزوی سلامتی میکنم ولی در غیر این صورت امیدوارم خداوند اونو به راه راست هدایت کنه!
بچه ی از همه جا بی خبرش چه گناهی داره! خودت از همه بهتر میدونی که فردا این بچه میشه یک عقده ای بیمار . که وبال گردن جامعه میشه و پیامد های اون حتما دامن جامعه رو میگیره. اگه به قول فروید نگیم که کل شخصیت انسان در کودکی شکل میگیره ولی به تاثیر دوران کودکی در شکل گیری شخصیت ایمان داریم.
امیدوارم خدا همه ی مارو به راه راست هدایت کنه تا دیگه شاهد کودک آزاری در دنیا نباشیم :79:
همیشه سعی میکنم که تاپیکهایی که با این عناوین هست رو نخونم چون بدجور تو روحیه ام تاثیر منفی میذاره و چند روز فکرمو درگیر خودش میکنه. ولی نمیدونم چرا باز میخونمشون .... :47:
alamatesoall
05-13-2012, 03:29 PM
بدترین شرایط هم توجیه کننده ی کار این خانوم نیست. 18 سال اصلا سن کمی نیست . اگه دچار یک نوع اختلال روانی شده باشه که براش آرزوی سلامتی میکنم ولی در غیر این صورت امیدوارم خداوند اونو به راه راست هدایت کنه!
بچه ی از همه جا بی خبرش چه گناهی داره! خودت از همه بهتر میدونی که فردا این بچه میشه یک عقده ای بیمار . که وبال گردن جامعه میشه و پیامد های اون حتما دامن جامعه رو میگیره. اگه به قول فروید نگیم که کل شخصیت انسان در کودکی شکل میگیره ولی به تاثیر دوران کودکی در شکل گیری شخصیت ایمان داریم.
امیدوارم خدا همه ی مارو به راه راست هدایت کنه تا دیگه شاهد کودک آزاری در دنیا نباشیم :79:
همیشه سعی میکنم که تاپیکهایی که با این عناوین هست رو نخونم چون بدجور تو روحیه ام تاثیر منفی میذاره و چند روز فکرمو درگیر خودش میکنه. ولی نمیدونم چرا باز میخونمشون .... :47:
رویا جان من قبول دارم که کارش اشتباه بوده کاری هم به مسائل روانشناسی نداریم بحث ما سر یه موضوع دیگه ست من میگم چرا در مورد آدما راحت قضاوت میکنیم و لعنت و نفرینشون میکنیم در صورتی که اگر خودمون در شرایطی مثل شرایط همون آدما قرار بگیریم شاید بدتر از اینا رو مرتکب شیم آدمی که از کودکی در رفاه بوده و توسط پدر و مادر دموکراتیک تربیت شده و با این شیوه رشد کرده هیچ وقت نمیتونه جای آدمی باشه که توسط آدمای سلطه گر و زورگو بزرگ شده و الان همین شیوه رو میخواد سر بچه ی خودش پیاده کنه
دولت بجای اینکه بیاد این ادم رو مجازات کنه باید مهارت های زندگی درست رو به مردم کشورش یاد بده (کاری که همینجا توی ایران در این چن سال اخیر داره اجرا میشه و کلاسای مهارت زندگی توسط اساتید مجرب واسه عموم مردم برگزار میشه و خیلی هم نتیجه بخش بوده) حالا بگذریم از این حرفا میخوام فقط واسه یه لحظه خودت رو جای اون مادر بذاری و بعد راجع بهش قضاوت کنی باور کن همین جامعه ست که از این زن یه همچین موجودی ساخته اون زن هر چی باشه از من و تو که حالا نشستیم و راحت داریم از کاری که کرده انتقاد میکنیم و سرزنشش میکنیم نسبت به بچه ش دل رحم تره و صلاح بچشو بیشتر میخواد
در ضمن 18 سال سنی نیست که یه زن بتونه عهده دار مسئولیت مادر بودن و فرزندپروری باشه و به نظر من فوق العاده سن کمی هستش :190: