توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شیث رضایی منشوری و ممنوعالفعالیت میشود/نصرتی در انتظار تصمیم مسئولان
O M I D
10-31-2011, 12:50 PM
شیث رضایی منشوری و ممنوعالفعالیت میشود/نصرتی در انتظار تصمیم مسئولان
http://pnu-club.com/imported/2011/10/36.gif
یکی از دو بازیکن متخلف پرسپولیس منشوری و ممنوع الفعالیت میشود.
فارس: حجت الاسلام علیرضا علیپور دبیر کمیته رسیدگی به تخلفات حرفهای فوتبال در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد تخلفات محمد نصرتی و شیث رضایی دو بازیکن پرسپولیس در دیدار با داماش گیلان و شادی زننده آنها پس از گل گفت: طبق گزارشهای رسیده و مستندات موجود، این دو بازیکن باید روز سهشنبه در ستاد منشور اخلاقی حاضر شوند و توضیحات خود را در این مورد به طور مکتوب ارایه کنند. پس از آن هیئت رسیدگی به تخلفات حرفهای فوتبال در مورد این دو نفر رای خود را صادر میکند.
وی افزود: این مسئله به غیر از بحث احضار از سوی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال است و این کمیته وظایف خود را طبق قانون انجام میدهد. ستاد منشور اخلاقی نیز به طور ویژه به این پرونده رسیدگی خواهد کرد.
علیپور در مورد اینکه درباره این دو بازیکن چه تصمیمی گرفته میشود، گفت: یکی از این دو بازیکن به دلیل اینکه سابقه داشته به شدت با او برخورد میکنیم. شاید در این فصل برای ملاحظه حال باشگاه پرسپولیس فقط این بازیکن تنبیهی که کمیته انضباطی برایش در نظر میگیرد را متحمل شود اما فصل آینده به او اجازه قرارداد بستن با هیچ باشگاهی نمیدهیم و این بازیکن منشوری میشود اما در مورد دیگر بازیکن تصمیم دیگری گرفته میشود زیرا اولین باری است که چنین کاری انجام داده و مورد دیگر اخلاقی نداشته است.
به گزارش فارس علیپور از اعلام نام بردن دو بازیکن متخلف پرسپولیس خودداری کرد اما با توجه به صحبتهای وی میتوان به این نتیجه رسید که شیث رضایی منشوری میشود و محمد نصرتی با جریمه دیگری مواجه خواهد شد.
داروین
11-01-2011, 12:37 AM
بخاطر قرار گیری عکس در سایت از شما پیشاپیش معذرت میخواهیم.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg
داروین
11-01-2011, 12:46 AM
رئیس کمیته انضباطی در پایان گفت: منتظر فیلم ها و عکس های صحنه های مورد نظر هستیم تا حکم لازم را در این باره صادر کنیم و در این باره کوتاه نمی آییم.
رئيس کميته انضباطي فدراسيون فوتبال گفت: کار زشت بازيکنان پرسپوليس در صحنههاي شادي پس از گل شرمآور بود.
اسماعیل حسن زاده در گفت و گو با سایت فدراسیون فوتبال درباره اتفاقات رخ داده در بازی پرسپولیس و داماش گیلان اظهار داشت: متاسفانه در صحنه های شادی گل بازیکنان پرسپولیس در هر سه گل، شاهد کارهای زشتی از سوی بازیکنان بودیم که دیدن تصاویر این صحنه ها شرم آور بود. کمیته انضباطی به شدت به این اتفاقات رسیدگی می کند و با خاطیان به شدت برخورد می شود.
علاوه بر این صحنه های زشت هم درگیری در پایان بازی اتفاق افتاد که به آن هم رسیدگی می کنیم.
رئیس کمیته انضباطی در پایان گفت: منتظر فیلم ها و عکس های صحنه های مورد نظر هستیم تا حکم لازم را در این باره صادر کنیم و در این باره کوتاه نمی آییم.
داروین
11-01-2011, 12:47 AM
عصر ایران ورزشی - در خبرها آمده است که کمیته انضباطی باشگاه پرسپولیس مجازات های سنگینی برای محمد نصرتی و شیث رضایی در نظر گرفته است.
هر چند که تجربه نشان می دهد که این اقدام باشگاه پرسپولیس بیشتر با هدف فرونشاندن هیاهوی بر پا شده در باب رفتار شیث و نصرتی در بوق و کرنا شده است، اما فرض کنیم که کمیته انضباطی پرسپولیس از باب رعایت اخلاقیات، چنین سفت و سخت ایستاده و می خواهد 15 درصد از کل مبلغ قرارداد این دو بازیکن را کم کند.
در این صورت این سئوال جای طرح دارد که آیا باشگاه پرسپولیس برای تهدید به ضرب و شتم نیز مجازاتی قائل است یا خیر؟
آیا چنین تهدیدی مصداقی از کنش غیراخلاقی نیست؟ اگر غیراخلاقی است، بدیهی است که کمیته انضباطی پرسپولیس باید فکری به حال علی پروین هم بکند و او را نه تنها به دلیل تهدید عادل فردوسی پور به ضرب و شتم فیزیکی بلکه به دلیل بیان این چنین سخنی از زبان "مدیر راهبری" باشگاه پرسپولیس مجازات کند.
samane-89
11-01-2011, 06:43 PM
کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال محمد نصرتی و شیث رضایی دو بازیکنی که مرتکب عمل زشت و ناپسندی شده اند را تا اطلاع ثانوی محروم و از حضور در امکان ورزشی ممنوع کرده است.
محمد تقی رهبر رئیس فراکسیون روحانیون مجلس شورای اسلامی از احضار محمد عباسی وزیر ورزش و جوانان خبر داد و گفت: با توجه به رفتار زشت دو بازیکن پرسپولیس کمیسیون فرهنگی مجلس وزیر ورزش را احضار کرده تا در این باره توضیح دهد.
کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال محمد نصرتی و شیث رضایی دو بازیکنی که مرتکب عمل زشت و ناپسندی شده اند را تا اطلاع ثانوی محروم و از حضور در امکان ورزشی ممنوع کرده است.
رضایی و نصرتی پس از گلهای اول و دوم دیدار پرسپولیس و داماش اقدام به حرکات غیراخلاقی کردند.
samane-89
11-01-2011, 06:46 PM
اعتدال: اتفاقات بازی پرسپولیس و داماش جهانی شد.
دو پایگاه خبری معتبر آس و مارکا با انتشار خبر محرومیت نصرتی و شیث از حضور در ورزشگاه را در صدر اخبار خود قرار دادند.
بسیاری از رسانههای دیگر هم با انتشار این خبر از برخورد مقامات فوتبال ایران با حرکت بازیکنان پرسپولیس نوشتند.
آس از تعلیق این دو بازیکن نوشت و فیلم آن صحنه را از شبکه 3 تلویزیون ایران، در اختیار کاربرانش گذاشت تا این لحظه شرمناک را تماشا کنند.
http://pnu-club.com/imported/2011/11/27.jpg (http://www.asriran.com/fa/news/187714/www.asriran.com)
داروین
11-01-2011, 11:28 PM
حمایت قاطعانه ی پروین از شیث رضایی و نصرتی!
باید دست این دوبچه را گرفت و با وجود اینکه آنها را محکوم کرد اما کاری نکرد که به سرنوشت بد کشدیده شوند.
فوتبال 3 - مدیر تیم فوتبال پرسپولیس با نامناسب دانستن رفتار دو بازیکن پرسپولیس گفت:« نباید با رضایی و نصرتی به گونهای برخورد کرد که آنها به سرنوشت علی اکبریان دچار شوند.»
علی پروین پس از چند روز سکوت، درباره اتفاقات رخ داده در باشگاه پرسپولیس حرف زد و گفت:«ابتدا باید پیروزی مقابل داماش را به تمام بازیکنان و کادر فنی پرسپولیس تبریک بگویم. یک نفس راحتی کشیدیم. قرار نیست من همیشه صحبت کنم اما مطمئن باشید هر وقت که لازم بود حرفهای خودم را میزنم. فعلا هم در حال پیگیری برخی امور باشگاه هستم. درباره حرکت شیث رضایی و محمد نصرتی همه چیز را میدانم، اما باید حرف هایی را بزنم و بهتر است همه قشنگ آن را گوش کنند چون به نظر من برخی اتفاقات بد در فوتبال ما در حال رخ دادن است.»
او این را گفت و ادامه داد:«من برمیگردم به چند وقت قبل موقعی که همین آقای نصرتی به بحرین گل زد و به جام جهانی رفتیم. مردم همه خوشحال بودند و به کوچه و خیابان ریختند، جشن گرفتند شادمانی کردند. پرچم ایران را در دستان خود در سراسر دنیا قرار دادند. کار کوچکی بود؟اما آقایان با این بچهها چطور دارند برخورد میکنند؟ یک نفر بود بعد از دو سه ماه بیاید بگوید آقای نصرتی دستت درد نکند که آن گل را به بحرین زدی. هیچکس فکر این بچه دیگر نبود اما حالا که اتفاقی افتاده که هیچکس آن را تأیید نمیکند چه بلایی میخواهیم سر این دو جوان بیاوریم.»
پروین با بیان اینکه به هیچ عنوان از این قضیه حمایت نمی کند حرف هایش را این طور ادامه می دهد:« من همه دنیا این کار را محکوم میکنم. کار خوبی نبود اما چرا این مسئله را ریشهیابی نمیکنید؟ این دو بازیکن جوان هستند و با استرس بالا در این فشاری که الان روی پرسپولیس است مقابل داماش قرار گرفتند. بعد از گل هم ذوق و شوق داشتند و میخواستند شادی کنند و این اتفاق افتاد. باز هم میگویم کار خوبی نبود، نیست و نخواهد بود اما ما دنبال چه کاری هستیم؟ آقایان پس از این اتفاق به جای اینکه دست این دو بچه را بگیرند و با آنها صحبت کنند به آنها اعلام میکنند که تا آخر عمر محروم هستند. قضاوتهای ناعادلانه میکند و به هر طریقی به دنبال حرف زدن و نابود کردن این دو بچه هستند. اصلا بیایید یکدفعه این دو بچه را دار بزنید خیالتان راحت شود. مثل اینکه موضوع علی اکبریان را فراموش کردهایم که چه بلایی سر این بچه آمد. دوست دارید شیث و نصرتی هم الان به سرنوشت اکبریان دچار شوند؟»
وقتی از پروین می پرسیم که چه راهکاری را در این زمینه پیشنهاد می کنید او می گوید:« ول کنید. نباید این بچهها را خراب کنیم. شیث رضایی دو، سه ماه است سرش به کار خودش است و حتی مصاحبه هم نمیکند تا به پرسپولیس خدمت کند اما پس از این اتفاق که باز هم میگویم کار خوبی نبود آقای عزیز محمدی و علیپور و برخی از مسئولان فدراسیون فوتبال هرکسی یک نظری میدهد. میگویند این دو بچه را یک سال محروم کنید یا اصلا از فوتبال کنار بگذارید. صبر کنید. چه خبر است؟ کجا میروید و به دنبال چه هستید؟
من این حرف را میگویم بارک الله به غلامحسین پیروانی. یک نفر بود در برنامه شب گذشته این پسره (فردوسیپور) حرف زیبایی زد. نباید کاری کنیم که شیث رضایی و نصرتی به سرنوشت علی اکبریان دچار شوند. نباید کاری کنیم تا جوانان ما به بیراهه برود.»
پروین حرف هایش را اینطور ادامه می دهد:« این کار را دوباره محکوم میکنم اما وقتی یک قتل به وجود میآید پدر و مادر فردی که به قتل رسیده با خصلت ایرانی خود میآید و رضایت میدهد و همه چیز را به خاطر یک جوان و اعتقاد خود به خدا میبخشد اما ما این دو جوان را دو روز است زیر گیوتین گذاشتیم. این خوب است؟ باشگاه پرسپولیس هنوز ۴۸ ساعت نشده تشکیل جلسه داد و رأی خود را ابلاغ کرد، پس خود مسئولان باشگاه دست به کار شدند و بیکار نبودند اما من این را از شما میپرسم که باید مسئولان دیگر این طور این بچهها را بزنند؟ علی اکبریان فوتبالیست کوچکی نبود اما وقتی بچهاش به دنیا آمد او را ندید. الان خانواده اکبریان در گوشهای از تهران گیر ۱۰۰ تومان پول است؛ در جایی که هیچکس فکرش را نمیکرد که یک روز آنجا منزل اکبریان باشد.
آیا یک نفر معرفت دارد الان برود کف دست این بچه یک چیزی را بگذارد؟ قطعا خیر. پس ما کاری داریم میکنیم که اصلا خوب نیست.به خدا وقتی علی اکبریان از زندان زنگ میزند از خودم بیخود میشوم. وقتی میگوید خانواده من گیر ۵۰ تومان است و نان شب ندارد بخورد نمیدانم چه کاری انجام دهم. پس باید دست این دوبچه را گرفت و با وجود اینکه آنها را محکوم کرد اما کاری نکرد که به سرنوشت بد کشدیده شوند. خیلی از این علیاکبریانها داریم که در گوشههای ایران هستند و ما هیچ کاری برای آنها نکردیم.»
پروین اما مخالف محروم کردن این دو بازیکن است.او می گوید:«الان محروم کنید و بگذارید بروند دنبال کارهای ناپسند؛ این آقایان این اتفاق را دوست دارند. بگذارید مثل علی اکبریان گوشه زندان بروند. اکبریان بازیکنی بود که در استقلال و پرسپولیس همه دوستش داشتند. به زیبایی او حسرت میخوردند اما الان گیر ۵۰تومان پول است. من از شما میپرسم کسی هست دست این بچه را بگیرد؟ حالا میخواهید سر شیث و نصرتی که بزرگترین اشتباه زندگی خود را کردهاند همان بلا را بیاورید؟»
پروین نظرش را هم در مورد رفتن استیلی و آمدن مربی خارجی اعلام می کند:«در این باره فعلا حرفی نمیزنم. یکسری جلسات در حال برگزاری است و هر موقع به نتیجه رسیدیم حرفهایم را میزنم.»
وقتی از پروین می پرسیم میگویند شما باعث شدید خوردبین را اخراج کنند او می گوید:«ولمان کنید بابا، این چه حرفی است؟ ما این کاره نیستیم. من محمود را دوست دارم. باید ببینیم چه اتفاقی پیش میآید. لطفا شما به نوشته های برخی آقایان توجه نکنید. خوردبین یک پرسپولیسی است و من به او علاقه دارم.»
اما حرف های مدیر تیم های پرسپولیس.آنجا که او در مورد عابدزاده و باقری حرف می زند:«قرار است در جلسهای با مسئولان باشگاه شرکت کنند و تکلیف همه چیز مشخص شود اما به شما بگویم حمید استیلی در جریان تمام این اتفاقات است و هیچ چیز دور از چشم او اتفاق نیفتاده است. بالاخره این دو نفر هم از بزرگان باشگاه هستند و اگر قرار است بیایند میخواهند به پرسپولیس کمک کنند.»
داروین
11-01-2011, 11:32 PM
نصرتی و شیث در دادگاه
يكي از وكلاي پايه دادگستري ميگويد: «در مواردي كه يك عملي باعث جريحهداري عفت عمومي شود نيازمند شاكي خصوصي نيست و مسئولاني كه اين صحنه را نظاره ميكنند وظيفه دارندكه طي گزارشي موضوع را به دستگاه قضايي اطلاع دهند تا موضوع از طريق دادستاني مورد رسيدگي قرار بگيرد.
http://pnu-club.com/imported/2011/11/41.jpgبا گذشت دو روز از ماجراي تامل برانگيز ورزشگاه سردار جنگل رشت و حركات ناشايست بازيكنان پرسپوليس در جريان بازي با داماش، اظهارنظرها در مورد اين اتفاق عجيب هنوز در صدر خبرهاي محافل رسانهاي قرار دارد. بازتاب گسترده اين ماجرا البته به ضرر بازيكنان خاطي خواهد بود چرا كه هجمه رسانهاي در صدور حكم نهايي و مدت محروميت آنها تاثير خواهد داشت. اين در حالي است كه كميته انضباطي باشگاه پرسپوليس سعي ميكند با ادلههاي عجيب و اعمال محروميت خفيف براي محمد نصرتي و شيث رضايي روي اين ماجرا سرپوش بگذارد.
اخراج محمود خوردبين، سرپرست پرسپوليس هم از جمله اقدامات عاجل مديريت باشگاه براي تلطيف كردن فضاي فعلي محسوب ميشود. هر چند جمشيد زارع، قائممقام باشگاه، وانمود ميكند كهولت سن و از كارافتادگي دليل بركناري ناگهاني محمود خوردبين است اما ترديدي نيست كه سرپرست پرسپوليس قرباني اتفاقات بازي با داماش شده و مديريت فعلي باشگاه سعي ميكند شدت برخورد با اين ماجرا را نشان بدهد. با اين حال به نظر ميرسد تخلف بازيكنان مذكور به حدي آشكار و محرز است كه مراجع انضباطي فدراسيون فوتبال به آساني از اين موضوع چشمپوشي نخواهند كرد.
صدور حكم غيابي
در حاليكه كميته انضباطي باشگاه پرسپوليس به محروميت دو جلسهاي شيث رضايي و منع كردن نصرتي از حضور در تمرينات بسنده كرده، قاضي حسن زاده، رئيس كميته انضباطي فدراسيون فوتبال از صدور حكم غيابي براي اين دو بازيكن خبر ميدهد: «متاسفانه اخلاق در فوتبال گم شده است و خود من هم متاسفم كه در چنين دورهاي مسئوليت دارم. در جلسهاي كه در كميته انضباطي فدراسيون فوتبال برگزار خواهد شد، ما راي نهايي خود را درباره شيث رضايي و محمد نصرتي صادر ميكنيم و ديگر نيازي به حضور خود بازيكنان در جلسه هم نيست، چرا كه آنها ديگر نميتوانند بگويند كه انگشت من نبوده يا دست من نبوده كه آن كار را انجام داده است!»
درهمين قاب، حجتالاسلام علیپور، دبیر کمیته رسیدگی به تخلفات حرفهای از احضار دو بازيكن متخلف پرسپوليس به ستاد منشور اخلاقي و اعمال محروميت براي آنها خبر ميدهد: «طبق گزارشهای رسیده و مستندات موجود، این دو بازیکن باید امروز در ستاد منشور اخلاقی حاضر شوند و توضیحات خود را به طور مکتوب ارائه کنند. پس از آن هیات رسیدگی به تخلفات حرفهای فوتبال در مورد این دو نفر رای خود را صادر میکند. در كنار كميته انضباطي، منشور اخلاقی هم به طور ویژه این پرونده را بررسي خواهد کرد. برای متضرر نشدن باشگاه پرسپولیس يكي از اين دو بازيكن علاوه بر محروميتي كه کمیته انضباطی برایش در نظر میگیرد از بستن قرارداد در فصل بعد منع خواهد شد.»
نصرتي: عمدي در كار نبود!
به گفته عزيز محمدي، رئيس سازمان ليگ راي پرونده تخلف دو بازيكن پرسپوليس صادر ميشود و قابل پيشبيني است كه يك محروميت سنگين براي اين دو بازيكن در نظر گرفته خواهد شد. در آستانه نشست اضطراري كميته انضباطي، محمد نصرتي يكي از دو بازيكني كه بر اساس فيلمها و عكسهاي اتفاقات بازي پرسپوليس و داماش در مظان اتهام قرار گرفته، مرتكب شدن حركات ناشايست خودش در اين بازي را غير ارادي توصيف ميكند و ميگويد: «تيم ما در شرايطي قرار داشت كه برد خارج از خانه، آن هم در شرايط جوي گيلان ميتوانست روحيه بخش باشد. براي همين وقتي گل سوم را زديم از فرط خوشحالي نميدانستم بايد چكار كنم و به همين خاطر در حلقه شادي بازيكنان پرسپوليس اضافه شدم. اگر به آن صحنه دقت كنيد، صورت من به سمت ديگري بود و به دنبال وحيد هاشميان ميگشتم و متوجه نشدم دستم به كدام سمت ميرود! قسم ميخورم كه عمدي در كار نبود. با اين حال وقتي خودم تصوير تلويزيوني را ديدم به عنوان يك بيننده تلويزيوني استنباط ديگري داشتم. برايم عجيب بود كه چطور شبكههاي تلويزيوني صحنه آهسته آن اتفاق را پخش كردند. هرچند عمدي در كارم نبود اما از همه فوتبالدوستان عذرخواهي ميكنم.»
كي روش: براي فوتبال بد بود
طي دو روز گذشته اهالي فوتبال واكنشهاي متفاوتي نسبت به حاشيههاي بازي پرسپوليس و داماش داشتهاند. حتي پاي كارلوس كي روش، سرمربي تيم ملي هم به اين معركه باز شده و حركت ناشايست بازيكنان پرسپوليس را يك اتفاق نامطلوب براي فوتبال توصيف ميكند: «اين ماجرا براي خبرنگاران بد نبود چون خيلي خبرساز بود و به محافل رسانهاي سوژه داد اما بايد بگويم يك اتفاق نامطلوب براي فوتبال رخ داده است.»
احتمال ورود دادستاني
در اين بين يكي از وكلاي پايه دادگستري احتمال ورود دادستاني با اين ماجرا و تحت تعقيب قرار گرفتن بازيكنان خاطي پرسپوليس را مطرح ميكند. عسگري پيشبيني عمومي بودن جرم بازيكنان مذكور را براي محكوم شدن آنها در دادگاه كافي ميداند و ميگويد: «در مواردي كه يك عملي باعث جريحهداري عفت عمومي شود نيازمند شاكي خصوصي نيست و نيروي انتظامي حاضر در صحنه و مسئولاني كه احتمالا اين صحنه را نظاره ميكنند وظيفه دارندكه طي گزارشي موضوع را به دستگاه قضايي اطلاع دهند تا موضوع از طريق دادستاني مورد رسيدگي قرار بگيرد. اگر عملي را كه در بازي پرسپوليس و داماش گيلان رخ داده است جرم بدانيم، دادستاني ميتواند به موضوع ورود كرده و خاطيان را مورد بازخواست قرار دهد. عمل انجام شده دور از شأن و خلاف عفت و اخلاق است. به هر حال حتما مرجع قضايي در صورتي كه لازم بداند به موضوع ورود خواهد كرد و اگر هم ورودي به اين ماجرا نداشته باشد قطعا به استدلالهاي لازم براي ورود دست نيافته است.»
منبع: تابناک
داروین
11-01-2011, 11:37 PM
چه چیز در انتظار شیث رضایی و نصرتی!
ولیالله حسینی درباره رفتار غیراخلاقی بازیکنان پرسپولیس در میان بازی اظهار داشت: قاعدتا باید علیه آنها کیفرخواست صادر شود.
فارس: یک قاضی دادگاه کیفری استان تهران گفت: قاعدتاً باید علیه بازیکنان متخلف پرسپولیس کیفرخواست صادر شود و بر اساس قانون مجازات اسلامی حبس تا ۲ ماه و ۷۴ ضربه شلاق مجازات رفتار خلاف عفت عمومی است.
ولیالله حسینی درباره رفتار غیراخلاقی بازیکنان پرسپولیس در میان بازی اظهار داشت: قاعدتا باید علیه آنها کیفرخواست صادر شود.
وی با بیان اینکه ماده ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی در دو بخش به این موضوع میپردازد خاطرنشان کرد: در قسمت اول این ماده قانونی آمده است که هرکس که علنا در انظار، اماکن عمومی و معابر به عمل حرامی تظاهر کند مجازات خواهد شد.
حسینی گفت: ذکر عنوان انظار، اماکن و معابر عمومی از جنبه تمثیلی است و در حال حاضر ورزشگاه و دوربینهای تلویزیونی هم شامل این موضوع میشوند.
این قاضی دادگاه کیفری استان تهران گفت: در ادامه این ماده قانونی آمده است اگر عمل این فرد دارای کیفر نباشد اما عفت عمومی را جریحهدار کند حبس از ۱۰ روز تا ۲ ماه یا مجازات ۷۴ ضربه شلاق برای او در نظر گرفته خواهد شد.
وی اظهار داشت: این نوع حرکات در همه کشورها تحت عنوان جرایم ضدعفت عمومی شناخته میشود.
قاضی دادگاه کیفری استان تهران گفت: ممکن است زن و شوهری با این توجیه که به هم محرم هستند در ملاء عام اقدام به عملی کنند که خلاف عفت عمومی باشد.
حسینی با بیان اینکه انجام رفتارهای ناشایست و خلاف عفت عمومی مقابل چشم هزاران تماشاگر و دوربینهای تلویزیونی بسیار بدتر است گفت: باید با این افراد برخورد قضایی شود.
داروین
11-01-2011, 11:50 PM
از پیامک های رکیک بکهام تا بی اخلاقی در فوتبال ایران
کمیته انضباطی و مراجع قضایی که مسوول حراست از حریم های اخلاقی جامعه هستند ، نه فقط برای تنبیه دو بازیکن متخلف که جهت حفظ اخلاق جامعه و نیز جلوگیری از رفتارهای ناشایست بعدی باید قاطعانه وارد عمل شوند و الا در این فوتبال دیگر جلودار هیچ چیز نمی توان بود.
عصرایران - اقدام زشت و زننده دو بازیکن فوتبال آن هم در برابر چشم هزاران تماشاگر حاضر در ورزشگاه و میلیون ها بیننده تلویزیونی بار دیگر ثابت کرد که فوتبال ایران نه تنها آلوده به انواع مفاسد اقتصادی است بلکه چندش آورترین امور غیراخلاقی را نیز می توان در این فوتبال دید!
واقعیت این است که وقتی چند جوان کم سواد و بی جنبه را فقط به واسطه این که خوب توپ می زنند(که خیلی هایشان هم نمی زنند) به بیت المال وصل کنند و در هر سال صدها میلیون تومان به جیب شان بریزند و رسانه ها نیز مانند شخصیت های برجسته ملی به آنها بها بدهند ، امر بر ایشان مشتبه می شود که لابد واقعاً "مهم" هستند و مجاز به انجام هر کاری.
همین بازیکنی که امروز قضیه اقدام غیراخلاقی اش مطرح است ، چندی پیش نیز در یک سفر هوایی ، میکروفن مهماندار هواپیما را برداشته و برای این که با یکی از هم تیمی هایش که از سقوط می ترسیده شوخی کند ،اعلام کرده بود که هواپیما در حال سقوط است!
این کار او باعث ایجاد رعب و وحشت در میان مسافران و ناخوش احوال شدن تعدادی از آنان شد ولی هیچ برخوردی با او صورت نگرفت و این در حالی است که اگر یک فرد عادی این کار را می کرد به جرم برهم زدن امنیت و ارعاب مردم و نظایر این ها حتماً راهی زندان می شد.
وقتی در چنین موضوعی کوچکترین برخوردی نمی شود ، طبیعی است که این افراد آنقدر پر رو و وقیح شوند که در مقابل چشم میلیون ها بیننده تلویزیون که بسیاری شان نیز زنان و دختران این جامعه هستند ، آن حرکت زشت را انجام دهند.
این اقدام نشان می دهد که که بسیاری از بازیکنان ما نه تنها بسیار بی اخلاق هستند ،بلکه آنقدر درک و فهم ندارند که بدانند ممکن است این کار برای خودشان هم دردسر ساز باشد!
البته سکوت و مماشات مسوولان در قضایای دیگر فوتبالیست ها در شکل گیری چنین وضعی دخیل است و گناه آنها اگر بیشتر از این بازیکنان نباشد ،کمتر هم نیست و البته در جامعه ای که بسیاری از بزرگتر از فوتبالیست هایش اخلاق را به هیچ می انگارند ، این ها هم زمینه را برای هنجارشکنی های بیشر فراهم می بینند.
در بی عرضگی مسوولان در نظارت بر رفتارهای بازیکنانشان همین بس که به یاد بیاوریم چند سال پیش دیوید بکهام ، با یک مانکن مالزیایی ارتباط داشت و پیامک های غیراخلاقی به او می فرستاده است. فدراسیون فوتبال انگلیس به محض اطلاع از این موضوع ، بکهام را احضار کرد و او را به عنوان کسی که باید الگوی جوانان باشد توبیخ کرد.
مقایسه تأمل برانگیزی است:در انگلیسی که حریم خصوصی افراد همواره مورد تأکید است ، حتی پیامک های غیر اخلاقی یک بازیکن نیز مورد توبیخ قرار می گیرد ولی در ایرانی که ادعای اسلام و اخلاق از همه جایش به گوش می رسد ، آنقدر به فوتبالیست ها بها و فضای بیش از حد داده اند که جرأت می کنند مقابل چشم زن و مرد و بزرگ و کودک آن کاری را کنند که نباید!
جالب این که تا بدین جای کار تنها اقدامی که آقایان انجام داده اند چند جلسه محرومیت از بازی است(استراحت اجباری) و کسر 15 درصد از مبلغ قراردادشان است؛قراردادی که حتی با کسر 90 درصدش نیز از حقوق یک ساله بسیاری از استادان و پزشکان و کارمندان افزون تر است.
لابد قرار است همین آقایان چند هفته دیگر با افتخار به میدان برگردند و بگویند ما همان هایی هستیم که... و به ریش همه بخندند و باز هم از جیب ملت حقوق های چند صد میلیونی بگیرند و ته مانده های اخلاق در جامعه امروز ایران را زیر کتانی هایشان له کنند.
کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال و مراجع قضایی که مسوول حراست از حریم های اخلاقی جامعه هستند ، نه فقط برای تنبیه دو بازیکن متخلف که جهت حفظ اخلاق جامعه و نیز جلوگیری از رفتارهای ناشایست بعدی باید قاطعانه وارد عمل شوند و الا در این فوتبال دیگر جلودار هیچ چیز نمی توان بود.
amir26arak
11-02-2011, 02:52 PM
بابا بیخیالشون بشین خودتون تا حالا با هم شوخی نکردین یعنی تنها مشکل مردم ایران الان اینه اینها با هم شوخی کردن تمام اخبار رفته رو این بد بختا
یعنی تا حالا از این شوخی ها ندیده بودید تو خیابون انواع فشح ها رکیک رو دارن به هم میدن ملت
پروین: شیث و نصرتی را دار بزنید تا راحت شوید
داروین
11-02-2011, 03:22 PM
شما از این شوخیا کردی امیرخان؟ :39:
اين مساله فوتباليست ها و غيره رو بزرگ مي كنن تا فكر ما رو از اين فساد اقتصادي و تورم و بي لياقتي مسئولين و ... منحرف كنن.
داروین
11-02-2011, 03:23 PM
علی کریمی بازیکن پرسپولیس درباره اتفاق بازی با داماش اظهار نظر کرده و گفته است که خانواده شيث رضايي و محمد نصرتي نبايد تاوان اشتباه آنها را پس بدهند.
http://pnu-club.com/imported/2011/11/49.jpgعصرایران ورزشی- علي كريمي كاپيتان پرسپوليس از پرداختن بيش از حد به خطاي اخلاقي محمد نصرتي و شيث رضايي انتقاد كرد.
کریمی در مصاحبه با سایت شخصی خود گفت: «رفتار این دو بازیکن را هیچکس تایید نمیکند و همانطور که دیدید کمیته انضباطی باشگاه و فدراسیون فوتبال بلافاصله واکنش نشان دادند و قطعا بهترین تصمیم را هم اتخاذ میکنند.»
وی همچنینی افزوده است: «این دو بازیکن اشتباه کردهاند اما نباید به این فکر کرد که آنها خانواده دارند و حداقل تاوان اشتباه آنها را خانوادههایشان نباید پس بدهند. به هر حال پرداختن بیش از حد به این موضوع نوعی خودزنی است.»
کاپیتان پرسپولیس ضمن انتقاد از برخی مسئولان پرسپولیس در مورد اتفاقات اخیر تیمش گفت: «ما پس از پیروزی با ارزش مقابل داماش به آرامش احتیاج داشتیم و انتظار هم می رفت که این اتفاق بیفتد اما متاسفانه یکی از مسئولان باشگاه با مصاحبههای هر روز خود که با موضع مدیرعامل محترم نیز همسو نیست حاشیه ها را بیشتر کرده است.»
پیش از کریمی، علی پروین نیز اعتراض خود را نسبت به بزرگنمایی رسانه ها ابراز کرده بود.
کریمی که به نظر می رسد زیاد از شرایط موجود در باشگاه پرسپولیس راضی نیست افزوده است: «اگر قرار است تصمیمی گرفته شود باشگاه هیئت مدیره و مدیرعامل دارد و آنها این کار را انجام می دهند. شک نکنید تکرار این مصاحبه ها خیلی زود تاثیر منفیاش را در تیم نشان میدهد و باعث نوعی بیاعتمادی می شود. همین الان برای بازیکنان این سوال به وجود آمده که چرا باید شنونده این همه اخبار ضدونقیض باشند.»
کریمی در انتهای صحبت هایش نیز به انتقاد درباره امکانات باشگاه پرداخت و گفت: «ای کاش به جای این مصاحبه هایی که یکی از مسئولان باشگاه انجام میدهد به فکر بازیکنی باشند که شب ها در اتاق نگهبانی ورزشگاه درفشیفر میخوابد.»
dj karen
11-02-2011, 03:40 PM
اگه نصرتی و شیث بدرد میخوردند مهندس دایی اونا رو نگه میداشت .
تا وقتی یه عده بیسواد تو این فوتبالن توقعی هم بیش ازین نمیره .:272::167:
amir26arak
11-02-2011, 03:55 PM
شما از این شوخیا کردی امیرخان؟ :39:
اين مساله فوتباليست ها و غيره رو بزرگ مي كنن تا فكر ما رو از اين فساد اقتصادي و تورم و بي لياقتي مسئولين و ... منحرف كنن.
من خودم یه زمانی فوتسال باشگاهی بازی می کردم وقتی کسی گل میزد می دویدم دنبالش شوخی باش می کردم جونی کجایی که یادت بخیر
HaMiD_Z
11-02-2011, 03:57 PM
وقتی ممد سوتی با استقلال قرارداد داخلی بست همه میگفتن یکی از 6 سهمیه لیگ برتری سوختش. وقتی استقلال رو دور زد و رفت پرسپولیس همه استقلالیها کاشانی رو دعا کردند.
amir26arak
11-02-2011, 04:01 PM
اگه نصرتی و شیث بدرد میخوردند مهندس دایی اونا رو نگه میداشت .
تا وقتی یه عده بیسواد تو این فوتبالن توقعی هم بیش ازین نمیره .:272::167:
هبچ کس به اندازه دایی فوتبال ایران رو ضایع نکرد
HaMiD_Z
11-02-2011, 04:06 PM
تنها کار مفید دایی اخراج شیث بود.
داروین
11-02-2011, 04:07 PM
تا حالا دیدین که نخبگان و کاشفان رو بیارن باهاشون مصاحبه کنن! ولی این فوتبالیستا رو بیخود و بی دلیل بزرگ میکنن ازشون بت میسازن توهم بهشون دست میده!
وقتی یه فوتبالیست ارزشش از یه استاد دانشگاه یه فیزیکدان یه زیست شناس یه حقوقدان بیشتره تو ایران نتیجش میشه این! :265: خودمون بهشون بهای بیخود دادیم
استاد دانشگاه ما یه پی کی قدیمی داره اینا بنز و بی ام و سوار میشن بدون اینکه سختی بکشن و کتاب بخونن و خودشون رو بسازن یک شبه ره صد ساله رفتن .
نباید به اینا انتقاد کرد انتقاد به سیستم غلط کشورمون باید بشه که هیچ کس سر جای خودش نیست.
HaMiD_Z
11-02-2011, 04:10 PM
تا حالا دیدین که نخبگان و کاشفان رو بیارن باهاشون مصاحبه کنن! ولی این فوتبالیستا رو بیخود و بی دلیل بزرگ میکنن ازشون بت میسازن توهم بهشون دست میده!
وقتی یه فوتبالیست ارزشش از یه استاد دانشگاه یه فیزیکدان یه زیست شناس یه حقوقدان بیشتره تو ایران نتیجش میشه این! :265: خودمون بهشون بهای بیخود دادیم
استاد دانشگاه ما یه پی کی قدیمی داره اینا بنز و بی ام و سوار میشن بدون اینکه سختی بکشن و کتاب بخونن و خودشون رو بسازن یک شبه ره صد ساله رفتن .
نباید به اینا انتقاد کرد انتقاد به سیستم غلط کشورمون باید بشه که هیچ کس سر جای خودش نیست.
کل حرفات درست ولی فوتبالیست داریم تا فوتبالیست. اینکه میگی سختی نمیکشن هم باهات موافق نیستم.
dj karen
11-02-2011, 04:14 PM
اقای گل جهان بودن یعنی ضایع کردن ؟:228:
منظورتون اگه مقدماتی جام جهانیه که موضوع چیز دیگه ای هست . که تو اون زمان هم خائن یکی دوتا نبود و اصلا جاش هم اینجا نیست .:281:
HaMiD_Z
11-02-2011, 04:17 PM
منظورتون اگه مقدماتی جام جهانیه که موضوع چیز دیگه ای هست . که تو اون زمان هم خائن یکی دوتا نبود و اصلا جاش هم اینجا نیست .:281:
منم اگه با مالدیو و اندونزی و اینا بازی میکردم تو هر بازی 10 تا میزدم الان آقای گل جهان بودم. تو جام جهانی چند تا زده ؟ مهم اینه.
amir26arak
11-02-2011, 04:26 PM
به مالدیو گل زدن هنر داره کلی بازی ملی کرده بود
یادتون رفته میزد تو گوش فوتبالیستهای تیم ملی قدرت مافیایی درست کرده بود برا خودش
roya 90
11-02-2011, 05:23 PM
ایش از شیث بدم اومد ! :77:
ستاره ی سهیل 10
11-02-2011, 08:50 PM
ایش از شیث بدم اومد ! :77:
بی خیال رویا جون
یه لحظه هواسش نبود.. :39:
samane-89
11-02-2011, 11:55 PM
من خودم یه زمانی فوتسال باشگاهی بازی می کردم وقتی کسی گل میزد می دویدم دنبالش شوخی باش می کردم
وا پسرا عجب کارایی میکننا! :26:
یه سوژه ی داغ پیدا کردم ، با این وجود کسی گل هم میزد؟ http://pnu-club.com/up/images/v3ru461zh24vtjuhh4t.gif
چهرشو شطرنجی کنین خواهشاً
roya 90
11-03-2011, 10:47 AM
شیث رضایی: نورمحمدی را قلقلک دادم
شکل آن صحنه به گونهاي است که بعضيها قصد دارند منظور بدي از اتفاق افتاده برسانند، اما من فقط در حال قلقلک دادن نورمحمدي هستم.
اوج نیوز: شیث رضایی در اولین مصاحبه مفصل خود پس از بازی پرسپولیس مقابل داماش گفت"هر کس در خیابان مرا میبیند میگوید مگر تو چکار کردی؟" وی افزود: "هیچکس نفهمید چه اتفاقی افتاد اما بازتاب منفی و گسترده آن زایده تفکرات منفی برخی بود که با من مشکل شخصی داشتند. سالهاست در سطح اول فوتبال بازی میکنم. میفهمم در بازی پخش مستقیم آن هم در این مقطع همه زیر ذرهبین هستند. من شیطنت دارم ولی بی ادب نیستم."
او ادامه داد: "دلم میخواهد تلویزیون دقیقا آن صحنه را پخش کند. هیچ مشکلی ندارم، باز هم تاکید میکنم کار خلافی انجام ندادم. من رضا نورمحمدی را قلقلک میدادم اما بعضیها قصد دارند از شکل صحنه چیز دیگری جلوه بدهند."
شیث با اشاره به داستان مربوط به هواپیمای پرسپولیس در مسیر تهران-شیراز یادآور شد: "من آن اشتباه را مرتکب و بخاطر آن مجازات شدم اما این بحث چه ارتباطی به امروز دارد؟ خودم از کمیته انضباطی و منشور اخلاقی خواستم به صورت محرمانه از پلیس امنیت، دادگاهها و تمام مراجع قضایی استعلام کند و اگر من فقط یک بار سابقه ارتکاب به عمل خلاف داشته یا دستگیر شدهام تا آخر عمر محرومم کنند."
بازیکن با سابقه پرسپولیس تاکید کرد: "شکل آن صحنه به گونهای است که بعضیها قصد دارند منظور بدی از اتفاق افتاده برسانند، اما من فقط در حال قلقلک دادن نورمحمدی هستم.
رضایی با حمایت از محمد نصرتی اظهار داشت: "محمد سابقه هیچگونه عملی ندارد. نباید با او چنین رفتاری کنیم. یک لحظه اشتباهی صورت گرفت. اگر من جای محمد بودم احتمالا اعدامم میکردند."
او با اشاره به برنامه ۹۰ و فردوسیپور گفت: "بعد از دیدن برنامه متوجه شدم چقدر دشمن دارم. فردوسیپور را به خدا واگذار میکنم."
وی درباره اظهار نظر علی دایی که گفته بود من قبلا درباره این بازیکن هشدارهایی داده بودم گفت: "ایرادی ندارد. من هم خدایی دارم و این عزیزان را به آن خدای بزرگم میسپارم. از آن روز به بعد اکثرا در خانه بودم و اصلا حال و روز خوبی ندارم. به خدا قسم ما هم خانواده داریم. مادرم که عزیزترین چیز زندگی من است، از این هجمه شوکه شده است.
باید از حاج آقا مایلی کهن یک تشکر ویژه کنم. ایشان کسی بود که زنگ زد و به من دلداری داد. همچنین حاج آقا عرشیانفر مدیر سابق فرهنگی باشگاه پرسپولیس که زنگ زد و مرا دلداری داد تا دلگرمی پیدا کنم که در این روزگار هنوز هم مرد وجود دارد."
roya 90
11-03-2011, 10:49 AM
قصه ی رضایی و نصرتی به لالیگا هم رسید
طرفداران باشگاه بارسلونا در کامنتی به تمسخر از کریستین رونالدو مهاجم پرتغالی رئال مادرید خواسته اند به لیگ ایران برود و گل بزند!
خبر ورزشي - در پی بازتاب خبری وسیع حرکت ناپسند چند بازیکن پرسپولیس در فوتبال کشورمان در جهان، این ماجرا در اسپانیا نیز منتشر شد، به طوری که رسانه های معتبری چون آ.ای و مارکا هم این خبر را تحت پوشش قراردادند.
جالب اینکه این خبر که با تصاویر حرکات ناشایست فوتبالیست های پرسپولیس در سایت های اسپانیایی همراه بوده، با واکنش فوتبالدوستان اسپانیایی نیز همراه شده، به طوری که طرفداران باشگاه بارسلونا در کامنتی به تمسخر از کریستین رونالدو مهاجم پرتغالی رئال مادرید خواسته اند به لیگ ایران برود و گل بزند!
با توجه به بازتاب این خبر هیچ بعید نیست این ماجرا به زودی سوژه فوتبالیست های جهان پس از گل زنی در لیگ های مختلف نیز تبدیل شود
amir26arak
11-03-2011, 03:40 PM
قصه ی رضایی و نصرتی به لالیگا هم رسید
طرفداران باشگاه بارسلونا در کامنتی به تمسخر از کریستین رونالدو مهاجم پرتغالی رئال مادرید خواسته اند به لیگ ایران برود و گل بزند!
خبر ورزشي - در پی بازتاب خبری وسیع حرکت ناپسند چند بازیکن پرسپولیس در فوتبال کشورمان در جهان، این ماجرا در اسپانیا نیز منتشر شد، به طوری که رسانه های معتبری چون آ.ای و مارکا هم این خبر را تحت پوشش قراردادند.
جالب اینکه این خبر که با تصاویر حرکات ناشایست فوتبالیست های پرسپولیس در سایت های اسپانیایی همراه بوده، با واکنش فوتبالدوستان اسپانیایی نیز همراه شده، به طوری که طرفداران باشگاه بارسلونا در کامنتی به تمسخر از کریستین رونالدو مهاجم پرتغالی رئال مادرید خواسته اند به لیگ ایران برود و گل بزند!
با توجه به بازتاب این خبر هیچ بعید نیست این ماجرا به زودی سوژه فوتبالیست های جهان پس از گل زنی در لیگ های مختلف نیز تبدیل شود
خب ایرانی ها خودشون رو این خبر مانور میدن و کارو زندگی ندارن منتظر این چیزا هستن تا سر گرم باشن تو لیگا خارجی هزارتا شوخی با هم میکنن ملت شاید همون موقع بخندن فرداش فراموش میکنن تو کشورا جهان سومی محور زندگی مردم کمر به پایین حالا این تماشاگرایی که این صحنه رو دیدن خیلی چشم و گوش بسته هستن؟ تو هر بازی فش های ناموسی به داورا و بازیکنا میدن این عکسا رو ببینید
مثل ایرانی ها انقدر بی جنبه بازی در نیاوردن ملتشون
http://pnu-club.com/up/images/zrf1bxupddrz7bh4qtw4.jpg (http://pnu-club.com/up/)
http://pnu-club.com/up/images/cgypnktno9yqfbiwfd5p.jpg (http://pnu-club.com/up/)
http://pnu-club.com/up/images/zagbrbiatxa5zy42ed3.jpg (http://pnu-club.com/up/)
http://pnu-club.com/up/images/etpqhwhbaumfkkc02lcr.jpg (http://pnu-club.com/up/)
http://pnu-club.com/up/images/2umih7psxd4u64gp9k.jpg (http://pnu-club.com/up/)
http://pnu-club.com/up/images/ccchjwqf3i1r6u9aa5.jpg (http://pnu-club.com/up/)
http://pnu-club.com/up/images/hiri0u3lrqm2ippf0x.jpg (http://pnu-club.com/up/)
shahla65
11-03-2011, 05:18 PM
عجب چیزی میگی امیر خان چون اونا این کار رو میکنن ما هم بکنیم !
تو فرهنگ ایرانی ما اینچیزا منفوره ... چرا جهان سومی؟ چه ربطی به جهان سومی بودن داره! اینکه مطبوعات نباید روش زیاد مانور بدن درست، ولی این چیزی از حرکت زشت اونا کم نمیکنه.
کار بد همیشه بده
همین آقای شیث رضایی چند وقت پیش تو هواپیما نخوندی چی کار کرد؟ به خاطر شوخی با دوستش رعایت حال مسافرین هواپیما رو نکرد و مسافرین بدبخت رو روبه قبله کرد!:265:
شخصیت استثنایی داره!
روشن فکری که به اینچیزا نیست...
این مطلب رو درمورد بکهام نخوندی
( چند سال پیش دیوید بکهام ، با یک مانکن مالزیایی ارتباط داشت و پیامک های غیراخلاقی به او می فرستاده است. فدراسیون فوتبال انگلیس به محض اطلاع از این موضوع ، بکهام را احضار کرد و او را به عنوان کسی که باید الگوی جوانان باشد توبیخ کرد.)
یادت رفته زیدان بعد از برخورد بدش با بازیکن ایتالیا تو آخرین بازی جام جهانی ، کم خارجیا روش مانور دادند و برای یه مدتی سوژه روز مطبوعات و سایت ها شده بود
amir26arak
11-03-2011, 05:35 PM
عجب چیزی میگی امیر خان چون اونا این کار رو میکنن ما هم بکنیم !
تو فرهنگ ایرانی ما اینچیزا منفوره ... چرا جهان سومی؟ چه ربطی به جهان سومی بودن داره! اینکه مطبوعات نباید روش زیاد مانور بدن درست، ولی این چیزی از حرکت زشت اونا کم نمیکنه.
کار بد همیشه بده
همین آقای شیث رضایی چند وقت پیش تو هواپیما نخوندی چی کار کرد؟ به خاطر شوخی با دوستش رعایت حال مسافرین هواپیما رو نکرد و مسافرین بدبخت رو روبه قبله کرد!:265:
شخصیت استثنایی داره!
روشن فکری که به اینچیزا نیست...
این مطلب رو درمورد بکهام نخوندی
( چند سال پیش دیوید بکهام ، با یک مانکن مالزیایی ارتباط داشت و پیامک های غیراخلاقی به او می فرستاده است. فدراسیون فوتبال انگلیس به محض اطلاع از این موضوع ، بکهام را احضار کرد و او را به عنوان کسی که باید الگوی جوانان باشد توبیخ کرد.)
یادت رفته زیدان بعد از برخورد بدش با بازیکن ایتالیا تو آخرین بازی جام جهانی ، کم خارجیا روش مانور دادند و برای یه مدتی سوژه روز مطبوعات و سایت ها شده بود
شهلا خانوم این بازیکنا در زمین فوتبال این کارو کردن طبق مقرارات فوتبال هم باید توبیخ بشن فوتبال قوانین خودش رو داره و در همه دنیا مشترک
ایران و خارج نداره مگه بکهام رو شلاق زدن ؟؟ محروم شد؟؟ و.......
اگه فکر ابرو ایران در عرصه جهانی هستین انقدر گیرندین و بزرگ نکنین قضیه رو مطمئن باشین شلاق خوردن یه موجود زنده هزار برابر یه شوخی سوژه خبری میشه تو جهان
شما همتون تو زندگی بدون اشتباه بودید؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مشگل این بد بختا اینه از شما معروفتر هستن؟ و حالا که افتادن زمین هر کی رسید بزنه تو سرشون
بزرگترین مشگل مردم این انگشت کردن بوده که این همه فضا رسانه شده این قضیه ؟؟؟
سلمانی
11-03-2011, 06:11 PM
دیگه دهکده ی جهانیه آقا امیر کوچیکترین خبر الآن پخش وسیع و گسترده ی جهانی داره
بازتاب جهانیه این خبر رو داشته باشین:
عصر ايران – (http://www.asriran.com/) حركت ناشايست و به دور از اخلاق دو بازيكن پرسپوليس ( شيث رضايي و محمد نصرتي) بازتاب بسيار گسترده اي در رسانه هاي ورزشي و غير ورزشي جهان داشت .
در زير تنها به نمونه اي از اين بازتاب ها كه متاسفانه چهره اي ناشايست از ورزش كشورمان در جهان ترسيم كرده است اشاره مي شود :
زوددويچه سايتونگ آلمان : اين روزنامه يک روز پس از ديدار تيمهاي داماش گيلان و پرسپوليس تهران نوشت محمد نصرتي و شيث رضايي، پس از گلزني تيمشان در جدال با اين تيم شهررشت مرتکب رفتارهاي غيراخلاقي شدند که باعث محروميت آنها شد.ضمن آنکه 15 درصد از حقوقشان نيز توسط پرسپوليس کسر خواهد شد.اين روزنامه از قول سخنگوي پرسپوليس نوشت که نصرتي 11 سال در تيم ملي حضور داشته اما اين موضوع بخاطر شکست حرمتها، تاثيري ندارد.اين نشريه پرتيراژ در گزارش خود عنوان کرد که ميليونها بيننده اين بازي که در آن پرسپوليس برنده شد، را به صورت زنده تماشا کردند و دو بازيکن داراي سابقه در تيم ملي ايران چنين حرکات زنندهاي مرتکب شدند.
فرانسپرس: خبرگزاري فرانس پرس يک روز پس از بازي تيمهاي پرسپوليس و داماش گيلان به حواشي ناراحت کننده اين بازي که توسط محمد نصرتي و شيث رضايي بوجود آمد، پرداخت.اين رسانه نوشت فدراسيون فوتبال ايران براي اين دو مدافع به خاطر رفتار غير اخلاقي درحين بازي با حريف شمالي محروميت تا اطلاع ثانوي در نظر گرفته است.
اين منبع فرانسوي سپس به ذکر علت اين محروميت پرداخت و عنوان کرد ماجرا ازبازي روز شنبه در ليگ برتر ايران آغاز شد که پس از شادي ناشي از گل، اين دوبازيکن رفتارهاي زننده داشتند.حرکاتي که از چشم ميليونها ايراني به خاطر پخش تلويزيوني دور نماند.اين خبرگزاري سپس به ذکر اظهارات اسماعيل حسن زاده از فدراسيون فوتبال ايران پرداخت که در مصاحبهاي تلويزيوني از محروميت اين دو بازيکن خبر داد.باشگاه پرسپوليس نيز به عنوان يک تيم پرطرفدار و تحت حمايت دولت بايد بابت هر يک 40 هزار دلار جريمه پرداخت کند.
آس اسپانيا : سايت رسمي وابسته به روزنامه آس اسپانيا گزارشي از بازي پرسپوليس و داماش گيلان را در صفحه اصلي خود منعکس و خبر مربوط به حرکت زشت دو بازيکن پرسپوليس را در يکي از مهمترين بخشهاي سايت خود حک کرده است.در اين گزارش و با توجه به ادبيات منحصر به فرد روزنامههاي اسپانيايي، نويسنده بدون هيچ اغماضي به تشريح وقايع ديدار پرسپوليس و داماش پرداخته است.
اصل اين گزارش در سايت آس اسپانيا به نقل از خبرگزاري ملي اسپانيا(افه)منعکس و در اين گزارش منبع اصلي نويسنده تصاويري ضبط شده از شبکه بين المللي جام جم ذکر شده است.نام نصرتي و رضايي در اين گزارش ذکر شده و نويسنده اسپانيايي اين متن نيز درباره حرکت زشت دو بازيکن اظهار تاسف کرده است.در پايان اين گزارش آمده است:با توجه به شرايطي که در کشورهاي مسلمان و به خصوص شيعه، وجود دارد اين حرکت ناشايست وجهه به مراتب بدتري خواهد داشت.
خبرگزاری نیوز اتریش : اين خبرگزاري حرکت بازیکنان پرسپولیس در بازی مقابل داماش گیلان را حماقت توصیف کرد. محمد نصرتی و شیث رضایی به زنندهترین شکل ممکن پس از گلزنی تیم خود در دیدار روز شنبه با داماش گیلان، رفتار کردند. حماقت این دو باعث رنجش ایرانیان شد.
این سایت افزود: حرکات زشت این دو بازیکن با سابقه تیم ملی به زعم خود، تنها شوخی عنوان شد اما این امر منجر به محرومیتهای مثل عدم حضور در اماکن ورزشی تا اطلاع ثانوی، کسر ۱۵ درصدی قرارداد و ... شد. سایت نیوز از این رفتار به عنوان رسوایی در نظر ایرانیان یاده کرده است.
روزنامه ABC اسپانیا: اين روزنامه در گزارشی از بازی دو تیم پرسپولیس تهران و داماش گیلان نوشت: دو بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس تهران به خاطر شادی غیر طبیعی خود پس از گلزنی تا اطلاع ثانوی از سوی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ایران محروم شدند. محمد نصرتی و شیث رضایی پس از به گل رسیدن تیمشان در گیلان شادی غیرطبیعی و جنجالی داشتند که باعث شد فدراسیون فوتبال ایران و رسانههای ورزشی این کشور به شدت با این مسئله برخورد کنند. این روزنامه از نصرتی به عنوان ملیپوش کلیدی ایران در جام جهانی 2006 آلمان یاد کرده و نوشته است: او به خاطر حرکتی که زشت و غیراخلاقی توصیف شده تا اطلاع ثانوی محروم شده است. در ادامه این گزارش آمده است: این دو بازیکن عضو تیمی هستند که یکی از پرطرفدارترین تیمهای باشگاهی ایران و از پر طرفدارترین تیمهای آسیا است.
شیکاگو تریبون: روزنامه شیکاگو تریبون آمريكا نيز عنوان کرد که محمد نصرتی و شیث رضایی دو بازیکن تیم سرخپوشان پایتخت که سابقه حضور در تیم ملی ایران را دارند، در بازی روز شنبه با داماش گیلان به خاطر شادی غیراخلاقی پس از به ثمر رسیدن گل دچار محرومیت شدند. این روزنامه با قرار دادن فیلم این بازی در پایگاه اینترنتی خود افزود در دیداری که به صورت زنده از تلویزیون پخش شد، این دو بازیکن حرکاتی زشت مرتکب شدند که به زعم خویش عمدی در آن نبوده و جنبه شوخی داشته است. رفتاری که باعث ناراحتی و خشم فوتبالدوستان ایرانی شده است. روزنامه آمریکایی از کسر ۱۵ درصدی حقوق این دو بازیکن محروم و اخراج محمود خوردبین، سرپرست قدیمی سرخپوشان به عنوان عواقب این رفتار یاد کرد.
ای اس پی ان : اين سايت در گزارشي به طور دقیق حرکات نصرتی و شیث رضایی را تشریح کرده است. بر اساس گزارش اين سايت نصرتی و رضایی می گویند که قصد چنین کاری را نداشته اند. تلویزیون ایران اعلام کرد که این دو تا اطلاع ثانوی از ورود به اماکن ورزشی محروم شده اند. اي اس پي ان در ادامه مي نويسد : بازی پرسپولیس با تیم داماش به صورت زنده در تلویزیون ایران برای میلیون ها بیننده در حال پخش بود.
سایت گدر نوشت: اقدامات خلاف در فوتبال بار دیگر خبر ساز شد. اما این بار مسئولین به سرعت به آن واکنش نشان دادند. محمد نصرتی مدافع تیم پرسپولیس به دلیل اقدام به شدت زشت خود، به صورت موقت محروم شده است. گدر می نویسد: در آمریکا، چک زدن به پشت یک دیگر توسط ورزشکاران مرسوم است، اما دیگر نه اینطور جنسی!جالب تر اینکه شیث رضایی پس از گل دوم پرسپولیس، اقدام نصرتی را اینبار روی خود او تکرار کرد! این دو به دلیل خوشحالی و جشن غیر اخلاقی تنبیه شده اند. این سایت در پایان نوشت: باز حداقل خوب است که دولت به تعهداتش برای پایان دادن به این نوع رفتارها در زمین بازی متعهد است.
یاهو اسپرت: دو فوتبالیست ایرانی پس از اقدام غیراخلاقی خود در بازی با داماش گیلان، از ورود به اماکن ورزشی محروم شدند. یاهو می افزاید: با مشاهده تصاویر گل اول بازی، می توان فهمید که شیث رضایی خواستار اقدام زشت نصرتی نبوده است.به نظر می اید که این فرد خواستار "نیشگون" گرفتن بوده است که به اشتباه کاری دیگر را کرده است.
مارکا: روزنامه مارکا چاپ مادرید حرکت ناشایست دو بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس تهران را بازتاب داد. روزنامه پرخواننده مارکا چاپ پایتخت اسپانیا با انعکاس تصاویر مربوط به خوشحالی ناپسند بازیکنان پرسپولیس تهران مقابل داماش و انتشار فیلم این لحظات تاسف برانگیز که بازتاب آن در رسانه های اروپایی اتفاق تلخی برای فوتبال ایران محسوب میشود، نوشت: دو بازیکن پرسپولیس تا اطلاع ثانوی محروم شدند. روزنامه مارکا برخلاف آس اسپانیا به تحلیل شخصی نپرداخته و به نقل از گوینده صدا و سیما شبکه بین المللی جام جم و گزارش منتشر شده در خبرگزاری افه اسپانیا آورده است: دو بازیکن ایرانی تیم پرسپولیس به خاطر حرکتی که گوینده صدا و سیمای ایران آن را نامناسب و بیادبانه و غیر اخلاقی توصیف کرده، تا اطلاع ثانوی محروم هستند.
فاکسنیوز: سايت اين شبكه خبري آمريكايي نوشت كه دو بازیکن خاطی تیم فوتبال پرسپولیس حق ورود به هیچ محیط ورزشی را ندارند. شبکه فاکس نیوز یک روز پس از بازی تیمهای داماش گیلان و پرسپولیس تهران به ذکر اتفاقات و حواشی این بازی پرداخت. این منبع در گزارش مکتوب خود عنوان کرد محمد نصرتی و شیث رضایی، دو بازیکن پرسابقه و ملی پوش سرخپوشان تهرانی حق ورود به هیچ محیط ورزشی را ندارند. علت این امر به خاطر رفتار زشت و زننده در حین بازی روز شنبه توسط این دو گزارش شده است. فاکس نیوز افزود: این دو بازیکن در شرایطی که بازیکنان پرسپولیس در جریان بازی و پس از به ثمر رسیدن هر گل در برد ۳ بر ۲ خوشحالی میکردند، رفتارهای زشتی را مرتکب شدند که از دید دوربینهای تلویزیونی دور نماند.
amir26arak
11-03-2011, 06:21 PM
دیگه دهکده ی جهانیه آقا امیر کوچیکترین خبر الآن پخش وسیع و گسترده ی جهانی داره
بازتاب جهانیه این خبر رو داشته باشین:
اقای سلمانی رسانه های جهان به فضای رسانه هر کشری و صدر اون اخبار اول نگاه می کنن اخبار هر کشور رو میگن وقتی ما ایرانی ها صبح تا شب فضای رسانه ما این باشه اونا هم بازتاب میدن
از قدیم گفتن از ماست که بر ماست
اگه ما خودمون انقدر یه شوخی رو بزرگ نکرده بودیم هیچ رسانه خارجی حتی یک مطلب هم نمی نوشت
وقتی یه خبر برا من ایرانی ارزش نداشته باشه دلیلی نداره اونا این قضیه رو منتشر کنن
ابرو کشورمون رو مردی برد که سه تا دخترشو کشت
http://www.asriran.com/fa/news/187670
اونی که
30000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000000000000000000 0
پول من و تو رو دزدید
shahla65
11-04-2011, 02:08 PM
شهلا خانوم این بازیکنا در زمین فوتبال این کارو کردن طبق مقرارات فوتبال هم باید توبیخ بشن فوتبال قوانین خودش رو داره و در همه دنیا مشترک
ایران و خارج نداره مگه بکهام رو شلاق زدن ؟؟ محروم شد؟؟ و.......
اگه فکر ابرو ایران در عرصه جهانی هستین انقدر گیرندین و بزرگ نکنین قضیه رو مطمئن باشین شلاق خوردن یه موجود زنده هزار برابر یه شوخی سوژه خبری میشه تو جهان
شما همتون تو زندگی بدون اشتباه بودید؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مشگل این بد بختا اینه از شما معروفتر هستن؟ و حالا که افتادن زمین هر کی رسید بزنه تو سرشون
بزرگترین مشگل مردم این انگشت کردن بوده که این همه فضا رسانه شده این قضیه ؟؟؟
مگه اونا رو شلاق زدن؟! :169:
amir26arak
11-04-2011, 02:27 PM
مگه اونا رو شلاق زدن؟! :169:
دیروز یکی از نمایندگان مجلس در مصاحبهیی با خبرگزاریها اعلام کرد که کمیسیون فرهنگی، وزیر ورزش را خواسته است تا درباره حرکت ناشایست دو بازیکن پرسپولیس توضیح دهد. اما ماجرا به همین جا ختم نمیشود چرا که دیروز یک قاضی دادگاه کیفری استان تهران در مصاحبه با خبرگزاری فارس اعلام کرد که احتمال دارد شیث رضایی و محمد نصرتی به زندان بروند و حتی با 74 ضربه شلاق مجازات شوند.
این قاضی گفته است: «قاعدتاً باید علیه بازیکنان متخلف پرسپولیس کیفرخواست صادر شود و بر اساس قانون مجازات اسلامی حبس تا دو ماه و 74 ضربه شلاق مجازات رفتار خلاف عفت عمومی آنهاست.» او با بیان اینکه ماده 638 قانون مجازات اسلامی در دو بخش به این موضوع میپردازد، افزود: در قسمت اول این ماده قانونی آمده است که هرکس که علنا در انظار، اماکن عمومی و معابر به عمل حرامی تظاهر کند مجازات خواهد شد.
آفتاب - شيث و نصرتی شلاق میخورند؟ (http://www.aftabnews.ir/vdcb0wb8arhbf5p.uiur.html)
shahla65
11-04-2011, 02:30 PM
تو همه کشورا یه عده تند رو هستند که اگه اختیار کشور دستشون باشه کارها میکنن ولی از شکر خدا اختیار که دستشون نیست
حالا یه چیزی گفتن امیرخان ، جدی نگیر
هروقت شلاق زدند اون وقت درموردش حرف میزنیم :36:
amir26arak
11-04-2011, 02:33 PM
تو هیچ جای دنیا خر و حیون هم کسی حق نداره شلاق بزنه گل نصرتی مقابل بحرین رو یادتون رفته ؟؟؟؟ که باعث صعودمون به جام جهانی شد
amir26arak
11-04-2011, 02:35 PM
تو همه کشورا یه عده تند رو هستند که اگه اختیار کشور دستشون باشه کارها میکنن ولی از شکر خدا اختیار که دستشون نیست
حالا یه چیزی گفتن امیرخان ، جدی نگیر
هروقت شلاق زدند اون وقت درموردش حرف میزنیم :36:
وقتی شلاق خورد دیگه چه فایده ای داره مگه اولین بار کسی شلاق خورده؟ وقتی بگن میزنن اینو یه قاضی دادگاه گفته
shahla65
11-04-2011, 02:43 PM
تو هیچ جای دنیا خر و حیون هم کسی حق نداره شلاق بزنه گل نصرتی مقابل بحرین رو یادتون رفته ؟؟؟؟ که باعث صعودمون به جام جهانی شد
نه گلش یادم نرفته ، این کارش هم یادم نمیره! هرچی تو جای خودش
اون کارش خوب بود دستش درد نکنه
این کارش ولی بد بود دستش درد بکنه :39:
بی خیال امیر خان حالا داره آبا از آسیاب میفته. شما اینقد جوش نزن درست میشه عزیزم آب قند بیارم واست :45:
amir26arak
11-04-2011, 04:36 PM
جواد نکونام کاپیتان تیم ملی: با کسانی که حق مردم را خوردند اینقدر قاطع برخورد کردید؟ با کسانی که با اهمال کاری باعث حذف تیم ملی امید، سپاهان و استقلال شدند و آبروی ملی را بردند چه برخوردی کردید که حالا نصرتی را ۲ سال می خواهید محرومشان کنید!...؟ در اسپانیا دو بازیکن اخراجی از دو تیم، در حد تیم ملی
همدیگر را زدند و از خجالت هم در آمدند فقط ۲ جلسه محروم شدند!...؟
http://pnu-club.com/up/images/if021ugl72rblhh4t75.jpg (http://pnu-club.com/up/)
samane-89
11-04-2011, 06:39 PM
شما اینقد جوش نزن درست میشه عزیزم آب قند بیارم واست :45:
قربون دستت شهلا جون یه لیوان آب قند واسه منم بیار :45: :46:
O M I D
11-04-2011, 07:14 PM
http://pnu-club.com/imported/2011/11/111.jpg
مربی نام آشنای فوتبال ایران گفت: «شیث و نصرتی باید تنبیه شوند. ما عادت کردهایم که در چنین مواقعی بگوییم لطفا بزرگنمایی نکنید.»
جام نیوز: حرکت زننده محمد نصرتی و شیث رضایی حالا باعث شده تا اکبر میثاقیان هم نسبت به شادی غیراخلاقی این بازیکنان واکنش نشان دهد. اکبر میثاقیان که یکی از مربیان رسانهای فوتبال ایران محسوب میشود در واکنش به شادی غیر ورزشی نصرتی و رضایی گفت: «واقعا متاسفم، موهایم را در فوتبال سفید کردهام اما تا به حال ندیدهام که اینطوری خوشحالی کنند!»
میثاقیان ادامه داد: «این بازیکنان باید تنبیه شوند. ما عادت کردهایم که در چنین مواقعی بگوییم لطفا بزرگنمایی نکنید. در صورتی که این کار خودش همین اندازه زشت است و من از اینکه فوتبال ما به اینجا رسیده واقعا متاسفم.»
میثاقیان در ادامه به شوکهای خودش اشاره و تاکید کرد: «من چند تا شوک ساده به بازیکنانم وارد کردم آن همه حرف و حدیث درست شد. اگر طبق قانونی که با من رفتار کردند بخواهند این بازیکنان را مجازات کنند حتما باید اینها را اعدام کنند!»
میثاقیان البته از حرف های خود برگشت و با اشاره به فشارهای روانی بازیکنان پرسپولیس گفت: «با همه این حرفها باید بپذیریم که بازیکنان پرسپولیس خیلی تحت فشار بودند. آن قدر تحت فشار قرار گرفتند که مجبور شدند این طوری خوشحالی کنند! کار درستی نبود اما بهتر است این را هم فراموش کنیم و به آنها فرصت بدهیم که خودشان را اصلاح کنند.»
roya 90
11-04-2011, 10:45 PM
عصر ایران ورزشی- مديرعامل باشگاه پرسپوليس از صدور احكام كميته انضباطي باشگاه پرسپوليس درباره شيث رضايي و نصرتي خبر داد.
بر اين اساس رضايي از باشگاه پرسپوليس اخراج و 300 ميليون تومان جريمه شود و نصرتي 250 ميليون تومان جريمه و تا نيم فصل از باشگاه اخراج شد.
به گزارش ايسنا، محمد رويانيان در تماس تلفني با برنامه ورزش و مردم اعلام كرد پس از بررسيهاي انجام شده تصميم گرفته شد شيث رضايي از باشگاه اخراج شود و همچنين اين بازيكن مبلغ 300 ميليون تومان جريمه شود.
رويانيان درباره حكم محمد نصرتي هم عنوان كرد: فعلا تصميم اين است كه نصرتي تا نيم فصل در تيم بازي نكند و البته جريمهي 250 ميليوني هم براي او در نظر گرفته شده است.
رويانيان در اين گفتوگو انتقادهاي تندي را عليه برخي از مسوولان فدراسيون فوتبال و سازمان ليگ مطرح كرد.
roya 90
11-04-2011, 10:47 PM
وضعیت نصرتی بعد از ماجراهای اخیر
به گزارش اوج ، یکی از منابع نزدیک به محمد نصرتی درمورد شرایط وی پس از بازی با داماش توضیحاتی داده که در زیر میخوانید:
محمد شرایط بسیار بدی دارد. در این چند روز ساعتی خواب به چشمش نیامده و دیروز کار به جایی رسید که در درمانگاهی نزدیک منزلش بستری و زیر سرم رفت.
مادر و همسر او نیز شرایط خوبی ندارند.
منبع نزدیک به نصرتی میگفت، شب بعد از بازی مادرش ساعتها زیر باران اشک میریخت. او نگران آینده فرزندش است. اخبار و شایعات گوناگون مبنی بر فرار از کشور، خداحافظی از فوتبال و ... برای کسی که تازه یک ماه است نامزد کرده وضعیت وحشتناکی را پیرامونش ایجاد کرده است.
نامزد وی که دانشجوست ایمیلهای متعددی از دوستانش پیرامون ماجرای نصرتی دریافت میکند و همین مسئله شرایط روحی-روانی دشواری را برای او به وجود آورده است.
محمد نصرتی بعد از آن بازی تا کنون دو بار از منزل خارج شده، یک بار برای مراجعه به ستاد منشور اخلاقی و مرتبه دیگر برای رفتن زیر سرم در درمانگاه.
زننده گل صعود به جام جهانی 2006 به دوستان نزدیکش گفته اینکه من چگونه آدمی هستم و چه خصوصیات اخلاقی دارم را دیگران باید بگویند. من همواره اخلاق را سرلوحه کارهای خود قرار دادم اما در این شرایط نمیدانم چه باید بگویم و چکار باید بکنم. اصلا حال روز خوبی ندارم.
با این وجود نصرتی که آماج شایعات گوناگون قرار دارد شایعه خروج از کشور و البته خبر هولناک خودکشی خود را در گفتگویی با اوج نیوز تکذیب کرد و درباره انتشار این مسائل ابراز تاسف نمود: "هیچ جا نمیروم، همین جا کنار خانوادهام میمانم."
او یک جمله دیگر هم میگوید: "یکشنبه شب قرار بود به برنامه پارک ملت بروم. همه چیز آماده بود و لباسم را پوشیده بودم. به سمت آدرس استودیو حرکت کردم که ناگهان متوجه عمق اتفاقات رخ داده در تماسها و اساماس ها شدم. از همانجا به خانه برگشتم."
roya 90
11-04-2011, 10:53 PM
عصرایران ورزشی- (http://www.asriran.com/fa/sport) مجتبی محرمی در دربی سال 69 حرکتی مشابه محمد نصرتی و شیث را در انجام داده بود.
در سال 1369 و در جریان بازی استقلال و پرسپولیس فرشاد پیوس موفق شد دروازه احمدرضا عابدزاده که آن زمان در استقلال بازی می کرد را باز کند. پس از به ثمر رسیدن این گل فرشاد پیوس به شادی پرداخت. مجتبی محرمی می خواست به وی بپیوندد، اما در میانه راه پشیمان شد و به سوی دروازه استقلال برگشت و رفتاری مشابه رفتار محمد نصرتی و شیث را در قبال احمدرضا عابدزاده انجام داد. هنگامی که عابدزاده رفت تا توپ را از دروازه خارج کند محرمی آن عمل غیر اخلاقی را بر روی وی انجام داد. عملی که علی رغم شباهتش با اتفاق بازی پرسپولیس و داماش زیاد در رسانه ها به آن پرداخته نشد و خیلی زود به تاریخ پیوست.
عکس زیر همان صحنه ذکر شده را نشان می دهد. مجتبی محرمی پشت سر فرشاد پیوس در حال برگشتن به سوی عابدزاده است که درون دروازه و پشت به تصویر ایستاده است.
http://pnu-club.com/imported/2011/11/113.jpg (http://www.asriran.com/fa/sport)
این عکس نشان می دهد که این اتفاق در فوتبال ایران بی سابقه نیست و مشابه اش را نیز داشته ایم ولی از آنجا که مسوولان با چنین مواردی برخورد قاطع نداشته اند ، متاسفانه بی اخلاقی ها در فوتبال ایران ریشه دوانده است.
roya 90
11-04-2011, 10:56 PM
کاش با تمام قانون شکنی ها و جرم ها همین طور موشکافانه برخورد میشد، بیچاره ها رو به روز سیاه نشوندند درسته کارشون زشت بود ولی
فکر نکنم درمورد این فوتبالیستها عمل با عکس العمل برابری داشته باشه :265:
roya 90
11-05-2011, 07:52 PM
باور کنید من هیچ قصد و غرضی نداشتم. چون یک سر این قضیه شیث است همه فکر میکنند اتفاقی افتاده است.
http://pnu-club.com/imported/2011/11/128.jpg وقتی با نصرتی تماس میگیریم از رای صادر شده باشگاه پرسپولیس مطلع بود. کاملا مشخص است که در این چند روزه فشار زیادی را تحمل کرده است. مطبوعات، رسانهها، رادیو و تلویزیون آنقدر گفته و نوشتهاند که کمتر کسی است نداند نصرتی و شیث رضایی چه کاری انجام دادهاند.
هر جا میروی بلوتوثها روشن است. فقط کافی است در جمع عمومی دهان باز کنی و بگویی صحنه را ندیدهای!
50 نفر به شما پیشنهاد میدهند: «فیلمش را دارم میخواهی؟» هیچکس عملی را که این دو بازیکن انجام دادهاند قبول ندارد و همه هم آن را تحریم کردهاند اما... .
نصرتی که همیشه همه او را در زمره بازیکنان بااخلاق قرار میدادند خواسته یا ناخواسته وارد بازیای شده که اعتبار چند سالهاش را به باد داده است. به قول استیلی، او جرات نمیکند از خانه خارج شود و سرش را بالا بگیرد. جرات نمیکند بگوید من همان نصرتی هستم که گل صعود ایران به جامجهانی را به بحرین زدم و هرگز یک بار هم به کمیته انضباطی نرفتهام.
این گفتوگو را روزنامه وطن امروز دقایقی پس از اعلام رای باشگاه پرسپولیس با نصرتی گرفته شده است. در جواب دادن تردید داشت اما سرانجام سکوتش را شکست و گفت: «چه کار کنم؟ دارم داغون میشوم».
باشگاه پرسپولیس رای خودش درباره شما و شیث را صادر کرد.
خبرش را شنیدم. نمیدانم در این باره باید چه بگویم.
برخی پیشکسوتان ورزشی حتی در رشتههای دیگر در بیانیهای درخواست تخفیف مجازات را برای تو کردهاند.
همه آنها لطف دارند. خدا بزرگ است. فکر میکنم عزت دست خداست.
بازیکنان تیمملی هم توماری امضا کردهاند و از تو حمایت کردهاند.
من با همه آنها همبازی بودهام و همه میدانند که اخلاق من چطوری است. ما هم خدایی داریم. عادل فردوسیپور مرا نابود کرد اما نمیداند از آن طرف خدایی هم وجود دارد.
اما رای نهایی کمیته انضباطی روز یکشنبه صادر میشود. به نظر آنها نرمش باشگاه را نخواهند داشت.
من خدا را دارم. سابقه من مشخص است.
چه نظری درباره رای باشگاه داری. فکر میکنی این رای عادلانه باشد؟
نمیدانم چه چیزی باید بگویم اما یکنفر نیامد از خود من در این زمینه سوال کند. باور کنید من هیچ قصد و غرضی نداشتم. چون یک سر این قضیه شیث است همه فکر میکنند اتفاقی افتاده است.
قضیهای که اتفاق افتاده ذهن همه را به این سمت برده که این حرکت نشأت گرفته از شوخیهای بیجا در تمرینات است.
به والله، به والله من از این شوخیها با کسی ندارم. من مجرد نیستم و یک فرد متاهل هستم. چرا باید از این کارها بکنم. هر کسی به زعم خودش یک چیزی نوشته است. هیچوقت با کسی از این شوخیها نداشته و ندارم.
حالا فکر میکنی انتهای این ماجرا به کجا میرسد؟
نمیدانم، فقط این را میدانم که خدای من هم بزرگ است.
roya 90
11-05-2011, 07:53 PM
نامه ی عذر خواهی شیث رضایی
شما شاهد بودید که در صحنه اول تقصیری نداشتم و شروع کننده نبودم. در مورد دوم نیز هرچند چیزی از شوخیهای من قابل رؤیت نیست اما میپذیرم که به دلیل پخش زنده لازم بود هنجارهای اجتماعی را رعایت میکردیم ولی بیمبالاتی کردیم و حالا پشیمانم.
رضایی در نامهای ضمن عذرخواهی از جامعه فوتبال، مردم و مسئولان خواهان بخشش شده است.
به گزارش فارس، شیث رضایی مدافع اخراجی تیم فوتبال پرسپولیس از حرکتی که پس از گلزنی در دیدار با داماش گیلان انجام داده عذرخواهی کرده و خواهان این شده که مردم و مسئولان او را ببخشند.
متن نامه رضایی به شرح زیر است:
"میخواستم از ملت ایران، مسئولین باشگاه پرسپولیس، فدراسیون فوتبال، کمیته اخلاقی، کمیته انضباطی از رسانههای گروهی و از تمام فوتبال دوستان صمیمانه عذرخواهی میکنم. تقاضای من این است که من را ببخشید.
هرگز نمیخواستیم که افکار عمومی را جریحهدار کنیم. ممکن است شوخیهای ما به دلیل بیمبالاتی در دید افکار عمومی قرار گرفته و باعث آزردگی خاطر مردم شده باشد ولی این سوء رفتار ما به دلیل بیاحترامی به هنجارهای جامعه و بیاحترامی به مردم نبوده است. میپذیرم به دلیل هیجان ناشی از گل رفتاری مرتکب شدیم که خودمان از بازتاب آن بیاطلاع بودیم.
شما شاهد بودید که در صحنه اول تقصیری نداشتم و شروع کننده نبودم. در مورد دوم نیز هرچند چیزی از شوخیهای من قابل رؤیت نیست اما میپذیرم که به دلیل پخش زنده لازم بود هنجارهای اجتماعی را رعایت میکردیم ولی بیمبالاتی کردیم و حالا پشیمانم.
ما فرزند شما هستیم هرحکمی که بدهند میپذیرم. اگر محرومیت من میتواند اسباب التیام گردد آن را میپذیرم اما تکرار میکنم قصد بیاحترامی به کسی را نداشتیم و مردم و مسئولین هر تصمیمی بگیرند میپذیرم. از خداوند میخواهم که ذهن مردم را نسبت به رفتار ما به سمت عطوفت رهنمون نماید."
roya 90
11-05-2011, 07:57 PM
اخلاق برباد رفته!
مبارزه با بی اخلاقی نباید محدود به دو بازیکنی شود که رسانه ها بر روی آنها زوم کرده اند بلکه باید ضمن برخورد قانونی با این دو ، فکری اساسی تر برای اخلاق بر باد رفته در ورزش کشور کرد.
عصر ایران ورزشی - این روزها که تاختن به محمد نصرتی و شیث رضایی آسان ترین کار ممکن است، عاقلی باید از مسئولان فوتبال ایران این سئوال اساسی را بپرسد که جرم شیث و نصرتی بیشتر است یا جرم تماشاگرانی که معمولاً در هر بازی به داور یا مربی و بازیکن حریف فحش های رکیک ناموسی می دهند و در پایان بازی بی کمترین شرمساری ای بابت الفاظ غیراخلاقی شان، راهی منزل می شوند تا هفته بعد مجدداً فضای ورزشگاه را به فحش های آب نکشیده شان عطر آگین کنند؟!
چرا هیچ کس برای اعمال غیراخلاقی هزاران هزار تماشاگر مجازاتی در نظر نمی گیرد و همه این گونه شمشیر را برای شیث و نصرتی از رو بسته اند بابت ارتکاب جرمی ثابت نشده؟
ظاهراً فحش های ناموسی تماشاگران به داوران و بازیکنان و مربیان این تیم و آن تیم، منکری است که به معروف بدل شده است. به بیان دقیق تر، این الفاظ رکیک را دیگر باید جزئی از عرف فوتبال ایران قلمداد کرد.
اما آیا عادلانه است فحش های رکیک هزاران تماشاگر را نادیده بگیریم و چوب همه بی اخلاقی های رایج در فوتبال ایران را یکجا بر سر شیث رضایی و محمد نصرتی بکوبیم؟
سخن بر سر این نیست که شیث و نصرتی مجازات نشوند ؛ بلکه باید مجازات قانونی درباره آنها اعمال گردد بلکه لب مطلب این است که بی اخلاقی در فوتبال ایران فراتر از این اقدام زشت دو بازیکن رفته و به تماشاگران هم رسیده است.
اگر تیم هایی که هوادارانشان در سکوهای ورزشگاه ها ، نوامیس این و آن را با رکیک ترین و شرم آورترین کلمات یاد می کنند ،چند جلسه ای از حضور در مسابقات تیم شان محروم شوند ، شاید فضای سالم ترین در استادیوم ها فراهم شود.
مبارزه با بی اخلاقی نباید محدود به دو بازیکنی شود که رسانه ها بر روی آنها زوم کرده اند بلکه باید ضمن برخورد قانونی با این دو ، فکری اساسی تر برای اخلاق بر باد رفته در ورزش کشور کرد.
ستاره ی سهیل 10
11-05-2011, 11:02 PM
خدا ستارالعیوبه. ولی ما عیب دیگران رو بزرگ میکنیم و زیر ذره بین هم میذاریم.
همه ی ما تو زندگی اشتباه داریم
پس بزرگی و مرامی که مسلمونا ازش دم میزنیم کجا رفته! :47:
O M I D
11-06-2011, 06:32 PM
کاملا موافقم
شنیدم کار مادر محمد نصرتی شده اشک ریختن و نامزدش هم واقعا تحت فشار روحیه وشنیدم ایمیلهای نامربوط دریافت میکنه:169:
O M I D
11-06-2011, 06:52 PM
اختلاف ملی پوشان برای صدور بیانیه در حمایت از شیث
http://pnu-club.com/imported/2011/11/187.jpg
بازیکنان تیم ملی به توافق نهایی برای صدور بیانیه در حمایت از شیث رضایی نرسیدند.
گل: بیانیه حمایت بازیکنان تیم ملی از محمد نصرتی دیروز به هنگام غذا خوردن تنظیم شد و تقریبا همه بازیکنان روی آن اتفاق نظر نداشتند.
این در حالی بود که مازیار زارع هافبک ملیپوش پرسپولیس در خلال بحثها موضوع حمایت از شیث رضایی را پیش کشید که یکی از بازیکنان استقلالی تیم ملی با این مساله مخالفت کرد و گفت با توجه به اینکه شیث بازیکن تیم ملی نیست، آنها دلیلی برای بیانیهنویسی ندارند.
این نکتهای است که مازیار زارع در مصاحبه امروز هم درباره آن صحبت کرد و گفت که آنها مشغول آماده کردن بیانیهای برای حمایت از شیث رضایی هستند، البته به شرط اینکه سایر بازیکنان قبول کنند که امضای خود را پای اسم شیث بیاورند.
ظاهرا بحث روز گذشته بازیکنان تیم ملی در حمایت از شیث رضایی جدی بوده که کارلوس کی روش در آن دخالت کرده و گفته است که خودش در این زمینه تصمیم خواهد گرفت. اما پرسپولیسیهای تیم ملی در حال استفاده از نفوذ علی کریمی برای جلب نظر بقیه بازیکنان هستند. استدلال آنها هم این است که شیث این ماجرا را آغاز نکرده است.
بازیکن خط دفاعی پرسپولیس بعد از چند مصاحبه، امروز در بیانیهای از مردم عذرخواهی کرده است.
O M I D
11-06-2011, 06:57 PM
نصرتی: 20 بار به نود زنگ زدم، اما نگذاشتند از خودم دفاع كنم
http://pnu-club.com/imported/2011/11/188.jpg
در عمر ورزشی ام و زندگی شخصی ام هرگز حاشيه نداشتهام. شما كه مرا می شناسيد بگوييد از 10سال پيش تا الان مدل مو يا تيپ لباس پوشيدنم عوض شده است؟
90: وقتی با او همكلام شدیم صدایش میلرزید و آنقدر مضطرب و آشفته بود كه فقط به حرفهایش گوش دادیم. انگار نه انگار همان نصرتی بود كه با آن ضربه سر تیمملی را به جامجهانی برد و یا با آن بازی زیبایش برابر كرهجنوبی تحسین همه را برانگیخت. یك اشتباه بچگانه حالا یكی از بهترین مدافعان فوتبال ایران در آستانه محرومیت مادامالعمر از فوتبال قرار داده و او در انتظار كمك بزرگان فوتبال است تا این جو را جمعوجور كنند. نصرتی را درحالیكه جوابگوی هیچ خبرنگاری نبود، پیدا كردیم و با او همصحبت شدیم.
*سالهاست كه تو را میشناسیم و فقط میتوانیم بگوییم چرا این اتفاق باید از تو سر بزند.
به خدا نمیدانم چرا این ماجرا را اینقدر بزرگ كردند و تو بوق و كرنا میكنند. به خدا دو شب است خواب ندارم.
*به نظر میرسد بدون دادگاهی میخواهند اعدامت كنند...
دقیقاً. به خدا نمیخواهم مصاحبه كنم. با برنامه نود بیش از 20بار تماس گرفتم تا حداقل بگذارند از خودم دفاع كنم، اما نگذاشتند من حرف بزنم. سالهاست در این فوتبال حضور دارم و به خدا آزارم به كسی نرسیده. هر كس نداند شما بهتر مرا میشناسید.
*به نظر میرسد از تو انجام چنین حركتی را انتظار نداشتند.
قبول دارم، اما من هم برای این مملكت زحمت كشیدهام. همانطور كه مملكت برای رسیدن من به اینجا زحمت كشیده. باور كنید دو روز است كه از خانه بیرون نیامدم. چند روز پیش كه باران میآمد وقتی مادرم را دیدم زیر باران گریه میكند دلم شكست. من فقط از آنهایی كه مرا میشناسند میخواهم بیایند و بگویند نصرتی در این سالها چگونه بوده و از مطبوعات هم میخواهم واقعیتها را بنویسند.
*برنامههای تلویزیونی بیشتر از مطبوعات روی این ماجرا مانور دادند.
متاسفم برای صدا و سیما كه هجمه خبری علیه ما به راه انداخت. آنها اگر مسلمان هستند باید بدانند كه اشاعه گناه از گناه بدتر است، با آنكه گناهی در كار نبوده است. واقعیت را بنویسند. در عمر ورزشیام و زندگی شخصیام هرگز حاشیه نداشتهام. شما كه مرا میشناسید بگویید از 10سال پیش تا الان مدل مو یا تیپ لباس پوشیدنم عوض شده است؟
O M I D
11-06-2011, 06:59 PM
نتیجه بازتاب رسوایی انگشت نماها/هواداران بارسلونا خطاب به رونالدو:برو ایران گل بزن!
http://pnu-club.com/imported/2011/11/189.jpg
در پی بازتاب خبری وسیع حرکت ناپسند چند بازیکن پرسپولیس در فوتبال کشورمان در جهان،این ماجرا در اسپانیا نیز منتشر شد،به
خبرورزشی:در پی بازتاب خبری وسیع حرکت ناپسند چند بازیکن پرسپولیس در فوتبال کشورمان در جهان،این ماجرا در اسپانیا نیز منتشر شد،به طوری که رسانه های معتبری چون آ.ای و مارکا هم این خبر را تحت پوشش قراردادند.جالب اینکه این خبر که با تصاویر حرکات ناشایست فوتبالیست های پرسپولیس در سایت های اسپانیایی همراه بوده،با واکنش فوتبالدوستان اسپانیایی نیز همراه شده،به طوری که طرفداران باشگاه بارسلونا در کامنتی به تمسخر از کریستین رونالدو مهاجم پرتغالی رئال مادرید خواسته اند به لیگ ایران برود و گل بزند!با توجه به بازتاب این خبر هیچ بعید نیست این ماجرا به زودی سوژه فوتبالیست های جهان پس از گل زنی در لیگ های مختلف نیز تبدیل شود.
roya 90
11-08-2011, 02:02 PM
فردوسی پور هموشمندانه تغییر نوضع داد
در تلویزیونی که بخش عمده ای از مردم ایران آن را غیرمردمی می دانند، عادل فردوسی پور " صدای مردم " است.
http://pnu-club.com/imported/2011/11/237.jpgعصر ایران ورزشی، هومان دوراندیش - عادل فردوسی پور که در برنامه نود هفته گذشته شمشیر را علیه محمد نصرتی و شیث رضایی از رو بسته بود، این هفته موضع مجازات طلبانه پیشین خود را تغییر داد و پس از بررسی ریشه های فرهنگی نابهنجاری های موجود در فوتبال ایران، خواستار عدم اعمال مجازات سنگین علیه نصرتی و شیث شد.
فردوسی پور نه تنها برا این نکته تاکید کرد که عمل زشت نصرتی در جریان بازی پرسپولیس – داماش، نخستین خطای اخلاقی وی بوده، بلکه در قبال شیث رضایی نیز موضعی محبت آمیز و رحمت جویانه اتخاذ کرد.
به عبارت دیگر، فردوسی پور حساب شیث و نصرتی را از یکدیگر جدا نکرد و پرهیز از مجازات سنگین شیث را نیز یادآور شد. فردوسی پور در حالی از ضرورت سخت نگرفتن با این دو بازیکن سخن می گفت که هفته گذشته در گفتگو با رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، از موضعی مجازات طلبانه، بر این نکته تاکید کرد که مبادا شما مجازاتی برای این دو بازیکن در نظر بگیرید و بعداً با تماس و سفارش، مجازات وضع شده ملغی شود ( نقل به مضمون ).
بدون تردید نحوه برخورد جدید فردوسی پور با تخلف شیث و نصرتی بسیار عقلانی تر و انسانی تر از مواجهه هفته قبل وی با این مساله بود. فردوسی پور در برنامه نود هفته قبل به نوعی در خدمت اغراض سیاسی برنامه 20:30 قرار گرفته بود و ناآگاهانه پروژه ای را که20:30 کلید زده بود، دنبال می کرد.
احتمالاً او در هفته گذشته، در گفتگو با دوستان و همکاران و مخاطبان خود، از بازتاب های نه چندان مثبت نحوه رویکردش به رفتار شیث و نصرتی باخبر شده و به همین دلیل این هفته خط قرمز پررنگی بر موضع هفته قبل خود کشید.
فردوسی پور نه فقیهی متشرع است که از مشاهده یک " خلاف شرع " در عرصه عمومی، چنان برآشفته شود که بی وقفه و پیاپی بر طبل " ضرورت مجازات " بکوبد و نه مانند سازندگان برنامه 20:30، کارگزار جریان های قدرت است که بخواهد با پررنگ کردن تخلف دو بازیکن فوتبال، مسائل مهمتر جامعه را در به حاشیه افکار عمومی بفرستد.
او در برنامه نود هفته گذشته، برای اولین بار موضعی " رسمی" اتخاذ کرد و همانند " مجری همسو " سخن گفت؛ اما خوشبختانه، فردوسی پور عادل تر از آن بود که زمان زیادی در چنان موضعی باقی بماند و به عنوان " کارگزار ناخواسته و ناآگاه " جریان های قدرت عمل کند.
در تلویزیونی که بخش عمده ای از مردم ایران آن را غیرمردمی می دانند، عادل فردوسی پور " صدای مردم " است. به دیگر سخن، او " نفوذی مردم " در " بنگاه بانگ و رنگ " صاحبان قدرت است. دریغ است که او عدالت و حریتش را، ولو ناخواسته، به پای اغراض سیاسی صاحبان قدرت بریزد.
roya 90
11-08-2011, 02:03 PM
سوال و جواب از آیت ا... مکارم شیرازی درمورد حرکت شیث و نصرتی
خبرگزاری فارس - در پی سؤال مسئولان باشگاه پرسپولیس درباره اتفاقات رخ داده در دیدار با داماش گیلان، آیتالله مکارم شیرازی ضمن تقدیر از رویانیان پاسخ این نامه را دادند.
در پی اتفاقات بازی پرسپولیس و داماش گیلان و اقدام ناشایست محمد نصرتی و شیث رضایی دو بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس، مسئولان این باشگاه در نامهای به آیتالله مکارم شیرازی سؤالاتی را در مورد اشاعه این اقدام انجام دادند.
متن سؤال و جواب ارائه شده به شرح زیر است:
سؤال: همان گونه که استحضار دارید چندی قبل در مسابقه ورزشی دو تن از بازیکنان یک تیم فوتبال مرتکب عملی خلاف و اخلاق گردیدند. حال با توجه به مسائل مانحن فیه سوال از مظهر آن مرجع عالی مقام این است که آیا اقدام به اشاعه و پخش تصاویر این عمل قبیح بعد از بازی و بزرگنمایی آن چه منجر به تولید تصاویری خلاف اخلاق و ردوبدل شدن بلوتوثهای مختلف میان عموم مردم جامعه و استفاده ابزاری رسانههای بیگانه شده است مصداق اشاعه فحشا میباشد یا خیر؟
آیتالله مکارم شیرازی جواب مسئولان باشگاه پرسپولیس را به شرح زیر دادند:
بسمهتعالی
شک نیست آنچه در این جریان واقع شده بسیار زشت و زننده و عفت عمومی را جریحهدار کرده و نه تنها از نظر اسلامی قبیح حتی از جهات انسانی متعارف نیز کار زشت و ناپسندی بوده و عکسالعملی که جناب رویانیان در مقابل آن نشان داده بجا و به موقع بوده و دلیلی بر احساس مسئولیت از ناحیه اوست. ولی بدون تردید نشر و اشاعه این گونه مسائل موافق شریعت اسلامی نیست و همه رسانهها و توده مردم باید در این گونه موارد از نشر و اشاعه بپرهیزند و برای پیشگیری از تکرار این گونه حوادث ناگوار در آینده باید باشگاههای ورزشی به همان اندازه که به مهارتهای ورزشی اهمیت میدهند به مسائل اخلاقی نیز اهمیت دهند تا ورزشکاران عزیز ما مانند ورزشکاران قدیم که هر کدام نمونهای از اخلاق و انسانیت و حافظ عفت عمومی بودند، باشند و به تماشاچیان محترم نیز توصیه میکنیم از هر گونه تعبیرات زشت در مورد تیمهای پیروز یا شکستخورده بپرهیزند و اگر کسانی مرتکب این کار میشوند آنها را به ورزشگاهها راه ندهند تا فضای ورزشگاه ما معطر به اخلاق اسلامی و انسانی گردد.
همیشه موفق باشید
۱۶/۸/۹۰