توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : زیبایی و خوشتیپی طرف مقابل چقدر واستون مهمه؟؟
اقاقی
05-11-2011, 11:06 PM
سلام دوستان !
اولش امیدورام این تاپیک تکراری نباشه...!!:36:
دوست دارم نظرتونو بدونم ... هم در دوستی هم ....!!:39: حرف دلتونو بزنین به دور از شعار و حاشیه !:281:
amir26arak
05-12-2011, 04:09 AM
خوشگلی خیلی خوبه خوشگلا باید برقصن:39:
زیبایی در استارت رابطه خیلی موثر ولی خوشگلی یه رابطه رو حفظ نمیکنه پول و شعور یه رابطه رو گارانتی میکنه:36:
اقاقی
05-12-2011, 07:57 AM
خوشگلی خیلی خوبه خوشگلا باید برقصن:39:
زیبایی در استارت رابطه خیلی موثر ولی خوشگلی یه رابطه رو حفظ نمیکنه پول و شعور یه رابطه رو گارانتی میکنه:36:
خیلی ممنون ! بخاطر صراحت کلامت ! اخه همه یه جورایی زیبایی براشون مهمه ولی میرن تو فاز شعار:169:
اینو خوب اومدی برای شروع یه رابطه زیبایی مهمه ولی هیش دلیلی برای حفظ وبقا این رابطه نیستش ! یه جورایی میگن زیبارویان بی وفایند!!:39:
Borna66
05-12-2011, 10:40 AM
به سلام
کلا به نظره من زیبا ملاک خیلی مطئمن و درستی برای دوستی و ایجاد ارتباط نیست, چون ظاهر امر رو خیلی راحتی می تونی مصنوعی درست کنی یا ایجاد و بخری اماانچه که بنظره من برای دوستی و رابطه خوب و مدوام مهم هست عقل و شعور و معرفت حقیقی است که براحتی قابل فهمیدن هست و باعث دوام و بقای دوستی می شود,عقل و شعور مثل ظاهر درست کردنی یا خریدینی نیست بلکه یک حس درونی خودآگاه هست که هر کسی نمی تواند از ان درست استفاده کند.
روزگار خوش
R@ha 69
05-12-2011, 11:58 AM
بنظر من خوشکلی مهمه اما به شرطی که هر دو طرف بهم بیان و در یک سطح باشن...
مثل من و شوشوی خودم:39::39:
اقاقی
05-12-2011, 12:02 PM
بنظر من خوشکلی مهمه اما به شرطی که هر دو طرف بهم بیان و در یک سطح باشن...
مثل من و شوشوی خودم:39::39:
البته اون بیشتر معنی به دل نشستن رو میده ... بازم ممنون !!:36:
بابا ایول به تو و شوشوت!!:39:
اقاقی
05-12-2011, 12:07 PM
به سلام
کلا به نظره من زیبا ملاک خیلی مطئمن و درستی برای دوستی و ایجاد ارتباط نیست, چون ظاهر امر رو خیلی راحتی می تونی مصنوعی درست کنی یا ایجاد و بخری اماانچه که بنظره من برای دوستی و رابطه خوب و مدوام مهم هست عقل و شعور و معرفت حقیقی است که براحتی قابل فهمیدن هست و باعث دوام و بقای دوستی می شود,عقل و شعور مثل ظاهر درست کردنی یا خریدینی نیست بلکه یک حس درونی خودآگاه هست که هر کسی نمی تواند از ان درست استفاده کند.
روزگار خوش
منم با نظر شما موافقم بیشتر شعور و اخلاقیات طرف باید مد نظر باشه ... ولی در برخورد ونگاه اول که اینا زیاد به چشم نمیاد البته نه اونجور که باید به چشم بیاد :39:
ولی بازم میگم میشه یه حدسایی زد از برخورد و شعوراتش!!!
ولی من همچنان منتظرم ببینم کسی هس که فقط ملاکش زیبایی باشه .... :57:مچ می گیریم در حد...:39:
ستاره ی سهیل 10
05-12-2011, 02:48 PM
زیبایی در حد طبیعی باید وجود داشته باشه ولی تصویر ذهنیه هر فرد و تعریفش از زیبایی متفاوته. تا الان شده با خودتون بگید فلانی نمی دونم عاشق چیه طرف مقابل شده ، اه چه بی ریخته !!!
ولی در کل من میگم علف باید به دهن بزی شیرین باشه ، حالا خودتون حدس بزنید این بزی کیه این وسط ؟ :39:
هر چند زیبایی باید وجود داشته باشه ولی ملاک اصلی نباید باشه. ولی معمولا ما قیافه ی طرف رو میپسندیم بعد هر جور اخلاق گندی که داشته باشه میگیم ایرادی نداره. تا حالا دیدین برعکس این قضیه هم اتفاق بیفته؟ ما که ندیدیم.
من میگم طرف مقابلم باید چهرش به دلم بشینه حالا بعد اگه اخلاقش خوب بود ok میشه. اگه نه، این مورد رو کنسل میکنم.
اقاقی
05-12-2011, 03:15 PM
ولی در کل من میگم علف باید به دهن بزی شیرین باشه ، حالا خودتون حدس بزنید این بزی کیه این وسط ؟ :39:
من میگم طرف مقابلم باید چهرش به دلم بشینه حالا بعد اگه اخلاقش خوب بود ok میشه. اگه نه، این مورد رو کنسل میکنم.
اره دیگه همینو می خواستیم شفاف سازی کنیم ... اون جنس اون علفه رو ... :39:منظورم اخلاق یا زیبایی و خوشتیپی ؟!!کدوم می تونه ملاک باشه ؟
ممنون از نظرت ... پس کلا همه اون قیافه و خوشتیپی برخورد اول یه جورایی واسشون مهمه اره ؟:36:
اینجاس که باید بگم بقول شاعر گفتنی ...( مرد خوبه خوش تیپ باشه ..... پولدار و خوش اخلاق ):39:
داروین
05-12-2011, 03:34 PM
زیبایی در حد طبیعی باید وجود داشته باشه ولی تصویر ذهنیه هر فرد و تعریفش از زیبایی متفاوته. تا الان شده با خودتون بگید فلانی نمی دونم عاشق چیه طرف مقابل شده ، اه چه بی ریخته !!!
هر چند زیبایی باید وجود داشته باشه ولی ملاک اصلی نباید باشه. ولی معمولا ما قیافه ی طرف رو میپسندیم بعد هر جور اخلاق گندی که داشته باشه میگیم ایرادی نداره. تا حالا دیدین برعکس این قضیه هم اتفاق بیفته؟ ما که ندیدیم.
:275: ما که هرچی خوردیم علفه اولش شیرین بود ، بعدش شد زهر هلاهل :194:
roohallah8
05-12-2011, 05:16 PM
زنها به خاطر زیبا بودنشان دوست داشتنی نمیشوند، بلکه اگر دوست داشتنی باشند، زیبا به نظر میرسند.:72:
اقاقی
05-12-2011, 05:27 PM
زنها به خاطر زیبا بودنشان دوست داشتنی نمیشوند، بلکه اگر دوست داشتنی باشند، زیبا به نظر میرسند.:72:
کم میگی ولی خداییش وقتی گفتی گل میگی ..؟!!:36::72:
ستاره ی سهیل 10
05-12-2011, 05:37 PM
اینم قاب میکنم میزنم به دیفال.
فقط جون من دیگه اینقد گل نگو ، دیگه رو دیفال اتاقم جا نیستا. تازه اینم جا کنم هنر کردم...:39:
O M I D
05-12-2011, 06:01 PM
مسلما زیبایی چیزی نیست که تو اولین نگاه به چشم نیاد ولی مهم سیرت شخصه که روحیات اخلاقی فرد رو در خودش جا میده
اقاقی
05-12-2011, 06:16 PM
بابا به به ........ :36:عجب بروبچ گلی جمع شدن تو باشگاه؟!! :281: خدایی همه گفتین خوش تیپی و زیبایی مد نظرتون نیس برخورد اول؟:169:
alamatesoall
05-12-2011, 07:01 PM
اقاقی جون چون گفته بودی شعار ندین منم این دفه نمیخوام شوخی کنم البته قول نمیدم :170:
خوشگلی مال دختراس که البته همینم ملاک نیستش
اما در مورد آقایون باید بگم که مرد هرچه زشتر و سبزه تر باشه تو دل برو تره اگر هم خوشتیپ باشه که دیگه نور علا نور میشه :36: اما از همه مهمتر اخلاق , ایمان و غیرته مرده جذابیتشو دو چندان میکنه
Borna66
05-12-2011, 09:22 PM
اقاقی جون چون گفته بودی شعار ندین منم این دفه نمیخوام شوخی کنم البته قول نمیدم :170:
خوشگلی مال دختراس که البته همینم ملاک نیستش
اما در مورد آقایون باید بگم که مرد هرچه زشتر و سبزه تر باشه تو دل برو تره اگر هم خوشتیپ باشه که دیگه نور علا نور میشه :36: اما از همه مهمتر اخلاق , ایمان و غیرته مرده جذابیتشو دو چندان میکنه
خشکلی ماله همه بندگاه خدا هست نه فقط بنده ی خاصی!!!!!!!!!:265:
واقعا خانوم ها یک لحظه بدون انواع و اقسام افزودنی ها ی امروزی که کم هم نیستند می توانند بیان بیرون:105:و ......
البته متاسفانه جدیدا برای اقایون هم اینطور شده که بیشتر توی شهرهای بزرگ هست:59:
در مورد حرف دومتون رو تاحدی قبول دارم ولی خوشتیب بودن ظاهری هم می تونند گول زنده باشده مخصوصا برای اونا که خوششون میاد از اون تیپ و ظاهر ......:39:
بطور کلی باید ادمی از درون و بطور خالصانه درست کار و معقول و با معرفت باشد نه از بیرون:36: که در این صورت پایداری زیادی ندارد بر عکس قبلی:59:
روزگار خوش
اقاقی
05-12-2011, 11:25 PM
واقعا خانوم ها یک لحظه بدون انواع و اقسام افزودنی ها ی امروزی که کم هم نیستند می توانند بیان بیرون:105:و ......
البته متاسفانه جدیدا برای اقایون هم اینطور شده که بیشتر توی شهرهای بزرگ هست:59:
روزگار خوش
نمونه خارجیش و واقعیش خود من اق طه بدون افزودنی مجاز و غیر مجاز!:36:
مگه مرد با افزودنی هم بهش می گن مرد ؟!:164: عجب!
joojoo21
05-13-2011, 01:24 AM
بابا به منم فضا بدین منم از خوشملی بگم:301:
یه جمله فلسفی از خودم: اول آدم باید سالم باشه بعد 100 % خوشملی هم خیلی مهمه البته تو این درو زمونه الان حالا اگه سالم نباشی و خوشمل خوشملیت به چشم نمیاد من که با نظر خودم موافقم شما چطور؟؟؟:104: چون دیدم که میگما
joojoo21
05-13-2011, 01:28 AM
بدينوسيله من رسماً از بزرگسالی استعفا می دهم و مسئوليتهای يک کودک هشت ساله راقبول می کنم.
می خواهم به يک ساندويچ فروشی بروم و فکر کنم که آنجا يک رستورانپنج ستاره است.
می خواهم فکر کنم شکلات از پول بهتر است، چون می توانم آن رابخورم!
می خواهم زير يک درخت بلوط بزرگ بنشينم و با دوستانم بستنی بخورم .
می خواهم درون يک چاله آب بازی کنم و بادبادک خود را در هوا پرواز دهم.
میخواهم به گذشته برگردم، وقتی همه چيز ساده بود، وقتی داشتم رنگها را، جدول ضرب را وشعرهای کودکانه را ياد می گرفتم، وقتی نمی دانستم که چه چيزهايي نمی دانم و هيچاهميتی هم نمی دادم .
می خواهم فکر کنم که دنيا چقدر زيباست و همه راستگو و خوبهستند.
می خواهم ايمان داشته باشم که هر چيزی ممکن است و می خواهم که ازپيچيدگيهای دنيا بی خبر باشم .
می خواهم دوباره به همان زندگی ساده خود برگردم،نمی خواهم زندگی من پر شود از کوهی از مدارک اداری، خبرهای ناراحت کننده، صورتحساب،جريمه و ...
می خواهم به نيروی لبخند ايمان داشته باشم، به يک کلمه محبت آميز،به عدالت، به صلح، به فرشتگان، به باران، و به . . .
اين دسته چک من، کليدماشين، کارت اعتباری و بقيه مدارک، مال شما.
من رسماً از بزرگسالی استعفا میدهم .
چون پست اقاقی بود یکم خطی خطی کردم اینجارو:59:
اقاقی
05-13-2011, 12:26 PM
بابا به منم فضا بدین منم از خوشملی بگم:301:
یه جمله فلسفی از خودم: اول آدم باید سالم باشه بعد 100 % خوشملی هم خیلی مهمه البته تو این درو زمونه الان حالا اگه سالم نباشی و خوشمل خوشملیت به چشم نمیاد من که با نظر خودم موافقم شما چطور؟؟؟:104: چون دیدم که میگما
ما اصلا کارمونو به جوونترا میدون بدیم تا خودی نشون بدن!! نمونه اش همین تاپیک!:36:
مرسی از نظرت پس تو تقریبا جز اولین کسایی بودی که می گی زیبایی تو اولین برخورد واست مهمه ؟! بابا ایول :72:
اره عزیز اینو که میگی منم خودم دیدم !
Bougie
05-13-2011, 06:43 PM
هندی ها یه مثل دارن که : زن زیبا ماله همست ، زن زشت ماله خودت
قطعا زیبایی واسه همه معیاره نه اینکه حالا طرف پری دریایی باشه ولی خوب معقول باشه دیگه!!
saeidking
05-13-2011, 11:36 PM
البته افزودنی های مجاز:39: خوبه
مثلا دوستم همیشه به صورتش,کمی روغن نارگیل میماله
زیبایی جلوه خداوندی هست
باید معنی واقعی زیبایی رو پیدا کرد
amir26arak
05-14-2011, 02:49 AM
من تو دوستام فقط یه نفر بود که دنبال دختر زشت میگشت فلسفه دوستم این بود کسی بش نگاه نکنه:39:
من شاهد چندین دوستی صمیمی بودم که به خاطر یه دختر خوشگل دشمن هم شدن تو شعار همه مهم براشون اخلاق پا عمل که میرسه همو زیر دستو پا له می کنن:39: سر زیبایی
عکس این قضیه هم تو دخترا دیدم چه حسادتایی با هم میکنن
شنیدید همیشه میگن زیبایی یا اخلاق براتون مهم؟
دلیلش این این دوتا با هم تو یه شخص نیست من تا حالا این دو خصوصیت رو یک جا تو کسی پیدا نکردم زیبایی مغرور میکنه انسان رو بعضی ها فکر میکنن از دماغ فیل افتادن
:39:
petra_na
05-23-2011, 04:33 PM
زیبایی زیاد ملاک نیست ولی خوشتیپی وخوش صحبتی چرا
geuomtel
05-23-2011, 04:45 PM
زیبایی ملاک اول منه
donya88
05-25-2011, 01:08 AM
کسی که قشنگه تو برخورد اول جذب کنندس و اگه اخلاق بدی داشته باشه طول می کشه تا طرف مقابل ازش متنفر بشه . اما شخصی که ظاهر خوبی نداشته باشه اما اخلاق خوب برای برقراری ارتباط شاید مدت زمان زیادی باید وقت صرف کنه . این به نظرم یه میانگین کلی باشه.
در مورد نظر خودم هم شخصا خوشتیپی برام مهم تر بود و بعد اخلاقش که خوشبختانه جون سالم به در بردم .:77: چون اخلاق خیلی دیر تو دستم میومد ( ازین نظر میگم جون سالم به در بردم:36:) اما در کل اگه ادم بتونه روی غریزش پا بذاره و اخلاقو مد نظر قرار بده بهتره
amir26arak
05-25-2011, 01:47 AM
به نظر من تنهایی بهتر نه اخلاق خوب نه قیافه ادم تنها باشه ارامشش بیشتر
من pes2011 رو با رفیقام کل میندازم وقتم میگذره اخر هیجان mk9 هم که جدیدا گل کاشته:39: بقیه وقت ازادم رو یه سریال 200 قسمتی نگاه مینم ماراتون وار مگه زندگی چند روز بقیش هم کتاب فلسفی میخونم وقتی برا خوشگل یا زشت نمی مونه:39:
من وقتی ps4 اومد باش ازدواج می کنم:72:
saeidking
05-25-2011, 12:58 PM
زیبایی خوبه,تاحدی که باطنش هم زیبا باشه,چون انسان ها جوری هستن که از همه چیز بلاخره خسته میشن,الا صداقت و پاکی
به نظر من زیبایی خوبه و موثر
adeleh 2
06-03-2011, 07:45 PM
مثل این که شما خیلی آدم لطیفی هستین به نظر من زن باید از مرد زیباتر باشه مرد خوشگل نگه داشتنش سخته
ستاره ی سهیل 10
06-03-2011, 07:56 PM
مثل این که شما خیلی آدم لطیفی هستین به نظر من زن باید از مرد زیباتر باشه مرد خوشگل نگه داشتنش سخته
نگه داشتن زن خوشکل از اونم سخت تره :39:
یه قیافه ی تو دل برو ، با یه قلب پاک و بی شیله پیله اینقذه خوفه :156:
ستاره ی سهیل 10
06-03-2011, 08:07 PM
از شوخی گذشته ، مگه قراره با هم ازدواج کنیم که به زور همدیگه رو نگه داشته باشیم ؟ اونی که دلش هرزه باشه چه خوشکل باشه چه بی ریخت کاره خودشو میکنه . چه زن چه مرد
sabz2012
06-04-2011, 01:54 AM
بنظر من زيبايي و خوشتيپي طرف مقابل در نگاه اول خيلي تاثيرگذاره و ميتونه خيلي كارها بكنه و حتي ادمهاي زيادي رو عاشقش بكنه ولي براي بلندمدت سيرت زيباه كه مهمه و اگه كسي هم بگه زيبايي ظاهري براش مهم نيست بنظر من داره دروغ ميگه مهمه ولي نه زيبايي صد در صد كه بخواه بگم طرف بايد پري دريايي باشه ولي حدودا بايد بگم كه پنجاه درصد به بالا بايد باشه بايد جوريي باشه كه ادم روش كنه باهاش همه جا بره و در نهايت جمله اي زيبا از چارلي چاپلين كه ميگه هيچ انساني كامل نيست مگر اينكه عاشق شويي
adeleh 2
06-04-2011, 02:59 PM
نگه داشتن زن خوشکل از اونم سخت تره :39:
یه قیافه ی تو دل برو ، با یه قلب پاک و بی شیله پیله اینقذه خوفه :156:
زن ها اگهدلشون از شوهرشون قرص باشه حتی اگه زیباترین هم باشن باز برای شوهرشون میمونناما مردا حتی اگه از محبت و دل پاک زنشون وپاینبدی اونهامطمءن باشن با یه چشم وابرو...........