توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طلسم شکست کوئیروش قرارداد بست
O M I D
04-04-2011, 05:43 PM
با عقد قرارداد 3.5 ساله
كوئيروش سرمربي تيم ملي فوتبال ايران شد
کارلوس کوئيروش با امضاي قرارداد 3.5 ساله رسما هدايت تيم ملي فوتبال ايران را برعهده گرفت.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg کارلوس کوئيروش پس از ديدار با علي سعيدلو که پيش از ظهر امروز در دفتر سازمان تربيت بدني انجام شد، با عقد قرارداد 3.5 ساله و توافق کامل با فدراسيون فوتبال هدايت تيم ملي ايران را بر عهده گرفت. قرارداد کوئيروش تا پايان جام جهاني 2014 برزيل است.
سعيدلو در اين ديدار از جايگاه رشته هاي ديگر نظير واليبال و بسکتبال صحبت کرد و در عين حال گفت که براي ما فوتبال چيز ديگري است و مي خواهيم مردم ايران را از طريق فوتبال خوشحال کنيم.
اين مربي پرتغالي بامداد امروز وارد تهران شده بود.
کوئيروش ساعت 15 امروز در آکادمي ملي فوتبال مقابل خبرنگاران قرار مي گيرد. وي در اين نشست قصد دارد از برنامه هاي سه ساله خود بگويد.
O M I D
04-04-2011, 05:46 PM
مبلغ قرارداد فاش نميشود
تاج: كوئيروش از فاتح تريم و گونش هم قويتر است
نايب رئيس فدراسيون فوتبال گفت: کوئيروش از ساير گزينهها مانند فاتح تريم و گونش بهتر و قويتر است.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg مهدي تاج پس از امضاي قرارداد با کارلوس کوئيروش عنوان کرد: با موفقيت قرارداد 3.5 ساله کوئيروش امضا شد و اميدواريم بتواند شرايط خوبي در ايران سپري شد.
وي در پاسخ به اين سؤال که چرا کوئيروش در مرحله اول مذاکرات به توافق نرسيد، گفت: کوئيروش مطالعات بيشتري انجام داد و پس از آن تصميم گرفت هدايت تيم ملي را بر عهده گيرد. در اين مدت ترابيان نيز مذاکرات با وي را دنبال ميکرد و تمام مسئولان فدراسيون يکدل بودند و دست به دست هم داده بودند تا کوئيروش را به ايران بياورند. هيچ مشکلي با حضور کوئيروش در ايران وجود ندارد. تمام مسئولان باحضورش در تيم ملي موافق هستند.
نائب رئيس فدراسيون فوتبال در خصوص شرايط تيم اميد و جوانان يادآور شد: اداره مستقيم تيم ملي اميد بر عهده کوئيروش است. همچنين در ساير ردههاي پايه نيز نظارت خواهد داشت. من از حضور کوئيروش در تهران بسيار خوشحالم و هيچ مشکلي در اين زمينه وجود ندارد.
وي افزود: کوئيروش از ساير گزينهها مانند فاتح تريم و گونش بهتر و قويتر است و ميتواند شرايط خوبي را در ايران فراهم کند.
تاج در مورد حضور دستيار ايراني در کنار کوئيروش تصريح کرد: بايد کوئيروش در اين زمينه تصميم بگيرد. عصر امروز من و ترابيان و کفاشيان جلسهاي را برگزار خواهيم کرد و در خصوص شرايط مختلف تيم تصميم ميگيريم.
وي در پاسخ به اين سؤال که آيا گزينه فدارسيون عليرضا منصوريان است، يادآور شد: منصوريان با فدراسيون قرارداد دارد و تا زماني که اين قرارداد پابرجاست در کنار تيم خواهد ماند اما پس از اتمام اين قرارداد خود کوئيروش درباره دستيارش تصميم خواهد گرفت.
تاج در مورد مبلغ قرارداد کوئيروش گفت: هر دو طرف تصميم گرفتند اين مبلغ فاش نشود.
نائب رئيس فدراسيون فوتبال در پايان در پاسخ به اين سؤال که آيا اين قرارداد متممي هم دارد، گفت: خير اين قرارداد هيچ متممي ندارد.
O M I D
04-04-2011, 05:47 PM
كوئيروش: قرارداد من مانند تمام قراردادهاي ديگر دنيا امضا شد
سرمربي جديد تيم ملي ايران گفت: قرارداد من همانند تمام قراردادهاي جهان با فدراسيون فوتبال ايران امضا شد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg کارلوس کوئيروش پس از امضاي قرارداد با فدراسيون فوتبال ايران عنوان کرد: قراردادم با فدراسيون فوتبال ايران به مدت 3.5 سال امضا شد و مانند تمام قراردادهاي دنيا با شرط و شروطي همراه بود.
وي در پاسخ به سؤال مبني بر اينکه فوتبال ايران را در چه حدي ميبيند اظهار داشت: هماکنون هيچ صحبتي ندارم و تمام مسائل را در کنفرانس مطبوعاتي عصر امروز مطرح ميکنم.
O M I D
04-04-2011, 05:49 PM
مسايل را در نشست خبري بازگو ميکنم
كوئيروش: اميدوارم صعود ايران به جام جهاني 2014 ميسر شود
سرمربي پرتغالي با ورود به فرودگاه امام خميني گفت: اميدوارم هدف ايران که صعود به جام جهاني برزيل است با کمک رسانهها نهايي شود.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg کارلوس کوئيروش ساعت 1:50 بامداد دوشنبه به همراه 2 دستيار خود از فرانکفورت وارد تهران شد و مورد استقبال خبرنگاران و عکاسان ايراني قرار گرفت.
وي در بدو ورود گفت: از همه اصحاب رسانه تشکر مي کنم که در اين شرايط از من خوش آمد گويي کردند. انگيزه و هدف من کمک به فوتبال ايران است و هدف ايران صعود به جام جهاني 2014 است که اميدوارم با کمک رسانه ها اين اتفاق نهايي شود.
کوئيروش ادامه داد: کارهاي زيادي براي انجام دادن در فوتبال ايران دارم و با کمک رسانه ها مي توانم آنها را انجام دهم. امروز در کنفرانس خبري که بعد از مراسم معارفه ام برگزار خواهد شد، همه چيز را بيان خواهم کرد و در آنجا مسايل را بازگو مي کنم.
O M I D
04-04-2011, 05:53 PM
سعيدلو خطاب به كرش: مردم ما به اندازه 50 سال شما را ميشناسند
کارلوس کرش پس از امضاي قرارداد با فدراسيون فوتبال ايران از خبرنگاران خواست که به سوالات آنها در نشست خبري پاسخ دهد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg علي سعيدلو رييس سازمان تربيت بدني پيش از امضاي قرارداد کارلوس کرش خطاب به اين مربي پرتغالي اظهار کرد: فوتبال بين مردم ايران بسيار ارزشمند است و بايد همه با هم کارهايي که ميتوانيم را براي موفقيت فوتبال و شادي مردم انجام دهيم.
وي با بيان اين که بودجه امسال ورزش ايران يک ميليارد دلار است، ادامه داد: مردم ما شما را به اندازه پنجاه سال ميشناسند. شما سابقه خوبي در فوتبال جهان داريد. بازيکنان ما هم در زمين فوتبال مانند يک سرباز ميمانند.
کرش هم پس از امضاي قرارداد در جمع خبرنگاران گفت: قرارداد من همانند همه قراردادهاست و شروع يک همکاري جديد است. همه سوالها را در نشست خبري پاسخ ميدهم.
O M I D
04-04-2011, 05:58 PM
سعيدلو خطاب به كرش: مردم ما به اندازه 50 سال شما را ميشناسند
کارلوس کرش پس از امضاي قرارداد با فدراسيون فوتبال ايران از خبرنگاران خواست که به سوالات آنها در نشست خبري پاسخ دهد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg علي سعيدلو رييس سازمان تربيت بدني پيش از امضاي قرارداد کارلوس کرش خطاب به اين مربي پرتغالي اظهار کرد: فوتبال بين مردم ايران بسيار ارزشمند است و بايد همه با هم کارهايي که ميتوانيم را براي موفقيت فوتبال و شادي مردم انجام دهيم.
وي با بيان اين که بودجه امسال ورزش ايران يک ميليارد دلار است، ادامه داد: مردم ما شما را به اندازه پنجاه سال ميشناسند. شما سابقه خوبي در فوتبال جهان داريد. بازيکنان ما هم در زمين فوتبال مانند يک سرباز ميمانند.
کرش هم پس از امضاي قرارداد در جمع خبرنگاران گفت: قرارداد من همانند همه قراردادهاست و شروع يک همکاري جديد است. همه سوالها را در نشست خبري پاسخ ميدهم.
O M I D
04-04-2011, 05:58 PM
تصميم داريم برزيل را به ايران بياوريم
كفاشيان: بهترين شرايط را فراهم ميكنيم؛ كوئيروش موفق ميشود
رئيس فدراسيون فوتبال پس از عقد قرارداد با کوئيروش گفت: فکر ميکنم با حمايتهايي که دولت و سازمان تربيت بدني انجام ميدهند به موفقيتهاي خوبي برسيم.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg علي کفاشيان پس از امضاي قرارداد با کارلوس کوئيروش سرمربي پرتغالي تيم ملي، اظهار داشت: توافقات نهايي را پيش از اين انجام دادهايم و تنها امضاي قرارداد مانده بود که امروز انجام شد. قرارداد وي تا پايان جام جهاني برزيل و مبلغ آن با توافق طرفين محرمانه خواهد بود.
وي در مورد کوئيروش گفت: زماني که مربي خوب و سطح بالايي براي تيم ملي انتخاب ميشود حتما بايد هزينه زيادي انجام شود و فکر ميکنم با حمايتهايي که دولت و سازمان تربيت بدني انجام ميدهند به موفقيتهاي خوبي برسيم.
کفاشيان در پاسخ به اين سؤال که چرا قرارداد اين مربي در سازمان تربيت بدني امضا شد، گفت: اين يک عرف بوده که سرمربي براي هدايت تيم ملي انتخاب ميشود يک جلسه معارفه در سازمان تربيت بدني برگزار شود. امروز هم اين مربي پرتغالي ديداري با علي سعيدلو داشت و رئيس سازمان تربيت بدني توصيههايي را به کوئيروش داشت که خواستههاي مردم در مورد فوتبال عملي شود.
وي در مورد بندهاي قرارداد کوئيروش گفت: اين مربي در تيمهاي اميد و جوانان و ردههاي پايه نظارت خواهد داشت و انتخاب مربيان اين تيمها با هماهنگي او خواهد بود.
رئيس فدراسيون فوتبال در مورد اينکه چرا او در ابتدا هدايت تيم ملي را قبول نکرد، گفت: مربياني که در سطح بالا قرار دارند پيشنهاد زيادي به آنها ميشود و اين مورد هم طبيعي بود اما يکسري مشکلاتي برايش پيش آمده بود و نتوانست در آن زمان هدايت تيم ملي را برعهده بگيرد. با رايزنيهايي که انجام داديم مشکلات اين مربي برطرف شد و به ايران آمد.
کفاشيان با اشاره به قرارداد دستياران کوئيروش عنوان کرد: دستياران او به طور جداگانه قرارداد خواهند داشت و هيچ ارتباطي با قرارداد اين مربي ندارد.
وي در مورد پرونده مربوط به بحث دوپينگ اين مربي پرتغالي در فيفا گفت: اين مشکل حل شد و ميتواند به کار خود ادامه دهد.
کفاشيان در مورد انتخاب دستياران ايراني گفت: عليرضا منصوريان به عنوان دستيار ايراني به کوئيروش معرفي شده تا اطلاعات لازم را در مورد فوتبال ايران به او بدهد.
وي درباره صحبتهاي انجام شده با کوئيروش عنوان کرد: با وي صحبت و تمام مسائل را مطرح کرديم. به او گفتيم که در بازيهاي آسيايي و در رشتههاي مختلف موفق بوديم و نسبت به فوتبال حساسيتهايي وجود دارد و نتوانستيم خواستهها را برآورده کنيم و به دنبال يک گزينه خوب براي تيم ملي بوديم.
کفاشيان ادامه داد: گزينه اول تمام مسئولان فدراسيون کوئيروش است و همه با حضور وي موافق بودند. اگر گزينههاي ديگري هم مطرح شد، به علت اين بود که احتمال داشت با کوئيروش به توافق نرسيم.
کفاشيان افزود: در خصوص مبلغ قرارداد دو طرف تصميم گرفتند تا اين موضوع مطرح نشود و مطمئن باشيد هيچ مشکلي در بابت قرارداد و پرداخت وجود ندارد.
کفاشيان درباره برآورده کردن خواستههاي کوئيروش تصريح کرد: ما براي مربيان گذشته نيز تمام خواستههاي آنها را برآورده ميکرديم البته طبيعي است که از 10 مورد مسائل مطرح شده اين مربي دو سه مورد با مشکل روبرو شود اما تصميم داريم همانند گذشته بهترين شرايط را براي تيم ملي فراهم کنيم. تصميم داريم با تيمهاي بزرگ همانند برزيل بازي کنيم و آنها را به ايران بياوريم همچنين اردوهاي تدارکاتي در کشورهاي مختلف برگزار کنيم.
وي درباره اينکه کوئيروش قول صعود به جام جهاني و يا صعود به المپيک را داده است، خاطرنشان کرد: هيچ شخصي نميتواند قول بدهد. کوئيروش بر تمام ردههاي سني نظارت دارد و بر تيم اميد نيز نظارت ويژه خواهد داشت. ما تمام تلاش خود را انجام ميدهيم تا بتوانيم بهترين شرايط را براي تيمهاي ملي فراهم کنيم.
O M I D
04-04-2011, 05:59 PM
فوتبال ما مشکلات بزرگتري دارد
قلعهنويي: حضور كوئيروش مثل مسكني براي يك درد است
سرمربي سپاهان گفت: حضور کوئيروش مثل اين است که براي درمان يک درد مسکن بزنيم.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg امير قلعهنويي در نشست خبري امروز قبل از ديدار با الغرافه قطر اظهار داشت: اين سومين بازي ما در ليگ قهرمانان آسيا است. خوشبختانه از بازيهاي قبلي امتياز کامل را گرفتيم. پس براي بازي با الغرافه شرايط مطلوبي داريم.
وي افزود: بازيهاي گذشته الغرافه را با توجه به تغييراتي که در کادر فني انجام شده، آناليز کرديم و در نوع بازي آنها با توجه به حضور متسو تغييراتي ايجاد شده است.
سرمربي سپاهان درباره تفاوت الغرافه و سپاهان گفت: تيم الغرافه در اصفهان سرمايهگذاري کرده و تنها براي 2 بازيکن اين باشگاه 20 ميليون دلار هزينه شده که چندين برابر هزينههاي سپاهان است، اما ما با برنامهريزي که داشتيم اميدوارم آنها را شکست دهيم.
قلعهنويي در مورد رويارويياش با متسو عنوان کرد: زماني که سرمربي ايران بودم او سرمربي امارات بود و ما مقابل هم بازي کرديم. متسو در بازيها به دنبال کار هجومي است. من فکر ميکنم آنها مقابل الهلال بدشانسي آوردند.
سرمربي سپاهان تاکيد کرد: با وجودي که الغرافه تيم خوبي است، اما ما هم سپاهان هستيم. در شرايط خوبي هستيم و بايد با پيروزي در بازي خانگي کار صعودمان را در همين دوره رفت راحت کنيم و در دور برگشت به فکر سرگروهي باشيم.
قلعهنويي خاطرنشان کرد: تيم سپاهان امسال براي پيروزي در هر سه جام بسته شده است. اول فصل مشکلاتي داشتيم و هنوز هم نتوانستهايم ميزان کار تاکتيکي مدنظر را انجام دهيم،اما براي سه جام تمرکز داريم. به همين دليل غيرت و وحدت تيمي در سپاهان ايجاد شده است.
قلعهنويي در پاسخ به اين پرسش که آمار نشان از برتري سپاهان مقابل الغرافه ميدهد، گفت: هم سپاهان و هم الغرافه نسبت به گذشته تفاوت کردهاند، اما اميدوارم آمارها در بازي فردا تکرار شود.
قلعهنويي در ادامه نشست خبري در مورد اخراجش مقابل پيکان اظهار داشت: در شأن و شخصيت من به عنوان يک مربي نيست که اعتراض کنم، اما تعصب تيمي باعث ميشود از کوره در بروم که البته اين کار غلط است و بايد درس بگيرم که ديگر چنين کاري نکنم و بابت اين مسئله عذرخواهي ميکنم.
سرمربي سپاهان در مورد انتخاب کارلوس کوئيروش به عنوان سرمربي تيم ملي عنوان کرد: فوتبال ما نياز به ارتباطات دارد و حضور اين سرمربي بزرگ را به فال نيک ميگيرم، اما حضور کوئيروش مثل اين است که براي درمان يک درد مسکن بزنيم. آمدن مربيان بزرگ به پيشرفت ايران کمک ميکند ولي فوتبال ما مشکلات بزرگتري دارد که نبايد آنها را فراموش کنيم.
وي با اشاره به ضعف سختافزاري تصريح کرد: هنوز ورزشگاههاي ما از امکانات خوبي برخوردار نيستند. ورزشگاههايي مثل نقش جهان هنوز مشکلاتش برطرف نشده است و بايد به فکر حل آنها باشيم. بايد به حضور افراد بزرگ اعتقاد داشته باشيم. به برنامههايشان اعتقاد داشته باشيم و اينگونه نباشد که براي چند باخت تفکرات يک مربي بزرگ را خراب کنيم و برخورد احساسي داشته باشيم.
قلعهنويي در پايان نشست در مورد حضور محرم نويدکيا در بازي با الغرافه گفت: نويدکيا از لحاظ اخلاقي الگوي فوتبال کشور است و از نظر فني رهبري تيمي مثل سپاهان غنيمت است. محرم هر گاه که بازي کرده تاثيرگذار بوده واين را آمار بازيها نشان داده است. او وقتي مصدوم ميشود از باشگاه ميخواهد از قراردادش کم شود که چنين چيزي در فوتبال ايران عجيب است و اين بخاطر خصوصيات منحصر به فرد نويدکيا است.
O M I D
04-04-2011, 06:01 PM
شب گذشته
دستيار كوئيروش از فرودگاه امام خميني(ره) بازگردانده شد
دستيار سرمربي جديد و پرتغالي تيم ملي فوتبال ايران شب گذشته از فرودگاه امام خميني(ره) به کشورش بازگردانده شد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg علي کفاشيان رئيس فدراسيون فوتبال در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در مورد مشکل رواديد دن گسپر دستيار کوئيروش که شب گذشته از فرودگاه امام به کشورش بازگردانده شد تصريح کرد: متاسفانه مشکلي در ويزاي اين مربي وجود داشت که با کمک مسئولان اين مشکل امشب برطرف ميشود و او به ايران بازميگردد.
وي در مورد اينکه دن گسپر قرار است سرمربي تيم اميد ايران شود گفت: در اين زمينه کوئيروش نظر نهايي را خواهد داد زيرا او مدير تيمهاي ملي ايران است و قرار است ساختار فوتبال ايران را در سطح تيمهاي ملي پايه ريزي کند. بنابراين کوئيروش تصميم ميگيرد که دن گسپر سرمربي تيم اميد ايران باشد يا نه.
O M I D
04-04-2011, 06:06 PM
ترابيان سرپرست تيم ملي فوتبال ايران شد
رئيس فدراسيون فوتبال عباس ترابيان را به عنوان سرپرست تيم ملي منصوب کرد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg علي کفاشيان تصميم گرفت عباس ترابيان را به عنوان سرپرست تيم ملي فوتبال ايران معرفي کند.
ترابيان براي مدتي کوتاه اين سمت را بر عهده خواهد داشت تا شرايط تيم ملي به روال عادي خود برگردد.
ترابيان هماکنون رئيس کميته فوتسال و سرپرست کميته روابط بينالملل فدراسيون فوتبال نيز هست.
O M I D
04-04-2011, 06:07 PM
نشست مطبوعاتي سرمربي جديد تيم ملي-1
سرمربي جديد و پرتغالي تيم ملي فوتبال ايران گفت: فرصتي که ايجاد شده مجالي است براي به اشتراک گذاشتن روياهايمان براي رسيدن به جام جهاني 2014 برزيل.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg کارلوس کوئيروش در نشست مطبوعاتي بعداز ظهر امروز که از ساعت 15 در هتل آکادمي تيمهاي ملي فوتبال ايران با حضور اصحاب رسانه برگزار شد، صحبتهاي زير را مطرح کرد:
* اين فرصت، مجالي است براي اشتراک گذاشتن روياهايمان
بايد از تمام دوستان رسانهاي که در اولين کنفرانس مطبوعاتي شرکت کردند، تشکر کنم. اسم من کارلوس کيروش است. اگر تلفظ اين اسم براي برخي سخت است، ميتوانيد من را کارلوس بناميد و اگر از امروز تا آخر من را کارلوس صدا کنيد، خوشحال ميشوم.
در وهله اول دوست دارم به طور عمومي از مسئولان فدراسيون فوتبال ايران که از من دعوت کردند تا در فوتبال ايران کار کنم و اين فرصت را به وجود آوردند تشکر کنم. در حقيقت فرصتي که ايجاد شده مجالي است براي به اشتراک گذاشتن روياهايمان براي رسيدن به جام جهاني 2014 برزيل.
در زماني که ترابيان براي اولين بار با من ملاقات کرد آرزوها و روياهايش را با من به اشتراک گذاشت متوجه شدم اين آرزوها با روياهايي که من دارم، مطابقت دارد تا بتوانيم تيم ملي را به جام جهاني برسانيم.
* تازه کار آغاز شده است
از حالا به بعد قسمت سخت کار آغاز شده است. چرا که اگر بخواهيم به اين روياها رنگ واقعيت بدهيم متوجه ميشويم کار سختي در پيش داريم. در فوتبال هيچ کاري ساده و راحت نيست.
معتقدم با حمايت فدراسيون، باشگاهها، هواداران و رسانهها اگر تيمي هماهنگ داشته باشيم ميتوانيم به اهدافمان دست پيدا کنيم اما دوست دارم واقعبينانه به مسائل نگاه کنيم چرا که به هيچ وجه کار سادهاي در پيش نداريم.
* در فوتبال هيچ کس نميتواند پيروزي را تضمين کند
با احساسات فراوان و استعدادهاي سرشاري که در فوتبال ايران وجود دارد اگر آمادهسازي خوبي داشته باشيم و مصمم باشيم به آنچه که ميخواهيم دست پيدا ميکنيم. هر چند ممکن است در برخي لحظات فراز و نشيب داشته باشيم و زماني خوشحال باشيم و زماني خوشحال نباشيم اما آنچه که مهم است محصول نهايي که ارائه ميشود.
در فوتبال هيچ کس نميتواند بردن يک نتيجه را تضمين کند و حقيقت آن است که پول موفقيت نميآورد.
* تيم ملي ايران در بهترين شرايط به مصاف حريفان ميرود
در حقيقت آنچه من و دوستانم ميتوانيم تضمين کنيم، اين است که تمام تلاشمان را انجام بدهيم و تمام زمانمان را در اختيار تيم ملي ايران بگذاريم. مهم نيست با چه تيمي و در چه زماني بازي کنيم اما به شما قول ميدهم تيم ايران در مصاف با حريفان در آمادهترين حالت ممکن به ميدان برود. اين تضمين را ميدهم که تيم ملي ايران هميشه آماده باشد تا ما بتوانيم خوشحالي خود را با مردم فوتبالدوست ايران به اشتراک بگذاريم. من قول به سختکوشي و کار زياد ميدهم. ما مربيان تيم ملي ايران هر چه داريم ارائه خواهيم کرد.
* من سه دستيار در تيم ملي ايران دارم
مايلم کادر فني خود را به شما معرفي کنم. آنتوني سيموئز که يکي از بازيکنان پرتغال بوده و پس از دوران بازيگري تيم به عنوان مربي در کنار بزرگاني چون پله و بکن باوئر حضور داشتند و در پرتغال با من کار کردند. دوست دارم يک راز را با شما بگويم. اينکه او قرمز است و طرفدار بنفيکا است. (در اين لحظه در پاسخ به خبرنگاري که گفت پس سيموئز پرسپوليسي است،گفت: او طرفدار بنفيکا است نه پرسپوليس).
* مايکل ديموند مربي بدنساز
ديموند مربي بدنساز است که تجربه زيادي در ايرلند، انگليس و آمريکا داشته است و آخرين کشوري که او کار کرده امارات بوده است. من او را متقاعد کردم که به جمع ما ملحق شود. يک دستيار ديگر خواهم داشت به نام دون گاسپارت که امروز و فردا به ما ملحق ميشود و مربي دروازهباني است و تجربه زيادي در تيم ملي آفريقاي جنوبي، پرتغال، آمريکا و ژاپن داشته و در جام جهاني 2010 دستيار من بوده است. او در تيمهاي اسپورتينگ، بنفيکا و پورتو کار کرده است.
* ترابيان دست راست من است
من ميخواهم اينجا عباس ترابيان را به شما معرفي کنم که نميدانم او را مي شناسيد يا نه. او وظيفه سنگيني دارد و به عنوان سرپرست هماهنگي خارج از زمين را بر عهده خواهد داشت. کار بسيار سختي است.
* بدون حمايت باشگاهها موفق نميشوم
ميخواهم با مسئولان باشگاهها صحبتي داشته باشم و به آنها بگويم بدون حمايت آنها نميتوانيم موفق شويم. همه بايد دست در دست هم بدهيم تا به جام جهاني 2014 برزيل برسيم و همه تلاش کنيم تا به هدفمان برسيم.
* به بازيکنان تيم ملي ايران ميگويم شرايط راحتي براي آنها نخواهد بود
به بازيکنان تيم ايران ميخواهم بگويم که کار من اين نيست که شرايط را براي آنها راحت فراهم کنم. در حقيقت وظيفه و کارم اين است که بهترين استفاده را از نيروهاي فوتبال ايران داشته باشم. وظيفهام اين است که شرايطي را فراهم کنم که بازيکنان با نهايت توانايي بتواننددر زمين موفق شوند. البته اين کار با احساسات زياد انجام ميشود. يعني شور و نشاط بيشتري.
ادامه دارد...
O M I D
04-04-2011, 06:08 PM
نشست مطبوعاتي سرمربي جديد تيم ملي- 2
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: در تمام مراحل مربيگري با بازيکناني از سراسر جهان کار کردهام و هنوز در روياي اين هستم که يک روز در کره ماه کار کنم.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg کوئيروش در ادامه نشست مطبوعاتي صحبتهاي زير را مطرح کرد:
* تضمين نميدهم
براي برد و باخت تضمين نميدهم. تضمين من سختکوشي و تلاش براي رسيدن به هدفمان است.
صحبت ديگر من با اصحاب رسانه داشتن تعاملي کامل است و معتقدم در اين راه هر کس وظيفه خود را دارد و مهم اين است که هر دو به دنبال صعود تيم ملي به جام جهاني هستيم و در اين راه اگر حرفهاي عمل کنيم ميتوانيم به هدف اصلي برسيم. تشکر ميکنم و انشاءالله همگي در جام جهاني 2014 برزيل خواهيم بود.
* رفت و برگشتم مهم نيست، مهم اين است که امروز سرمربي تيم ملي هستم
وي در پاسخ به سوالي مبني بر اينکه دليل رفت و برگشتش به ايران چه بود و آيا اگر در بار اول فضا مناسب نبود چرا در بار دوم به ايران بازگشت و آيا در اين راه قولهاي همکاري بيشتري به وي داده شده است، گفت: دليل اصلي اينجا بودنم اين است که بر سر يک سري از نکات پايهاي با فدراسيون ايران به توافق رسيديم و يکي از اين نکات روياي مشترک و هدف مشترکمان براي صعود به جام جهاني برزيل بود.
دليل دوم اين بود که فدراسيون فوتبال با توجه به اينکه تيم ملي ايران بايد تا 3 ماه ديگر در مسابقات مقدماتي جام جهاني به مصاف مالديو برود بايد هر چه سريعتر يک مربي را معرفي ميکرد. در آن زمان من نتوانستم اين پيشنهاد را بپذيرم اما فضا براي مذاکرات باز بود تا بتوانيم ملاحظات ديگري را در اين فضا لحاظ کنيم.
به عبارت ديگر پس از دور اول مذاکرات، فدراسيون زمان داشت و البته من هم زمان داشتم تا هماهنگيهايي را با خانوادهام انجام دهم و مشکلات و مسائل را بازگو کنم. در حال حاضر به توافق رسيديم و اينجا هستم. چيز خاصي نبود و مهم اين است که من امروز سرمربي تيم ملي فوتبال ايران هستم.
دوست دارم بپرسم پاسخ من واضح بود يا شک و شبهاي باز باقي مانده است که در اين بين اين مربي با پاسخ مثبت خبرنگار مورد نظر آماده پاسخ دادن به خبرنگار بعدي شد.
* آرزو دارم روزي در کره ماه کار کنم
کوئيروش در ادامه اين نشست در پاسخ به سوال خبرنگار ديگري مبني بر اينکه تا چه اندازه خودش را با شرايط فرهنگي ايران وفق داده و خود را ملزم به انجام آن ميداند، گفت: دوست دارم صحبتم را اينگونه شروع کنم که زندگي در دنيا متعلق به افراد قدرتمند نيست و متعلق به کساني است که خود را با شرايط وفق ميدهند. مربيگري يعني نزديک شدن به فرهنگ جايي که قرار است در آنجا کار کنيم.
با تجربهاي که از ژاپن، انگليس، چين، آمريکا، امارات، استراليا و باشگاهي مانند رئال مادريد داشتهام فکر ميکنم اينجا هم با فرهنگ ايران خيلي زود اخت پيدا خواهم کرد. در تمام مراحل مربيگري با بازيکناني از سراسر جهان کار کردهام و هنوز در روياي اين هستم که يک روز در کره ماه کار کنم. وظيفهام ايجاب ميکند که ابتدا اطلاعات کاملي از فوتبال ايران به دست بياورم.
*الان وقت حرف زدن نيست
معتقدم استعدادهاي زيادي در فوتبال ايران وجود دارد اما آنچه که مهم است بايد پرورش اين استعدادها با نظم و انضباط همراه باشد. اين موضوع ميتواند احتمال موفقيت را بيشتر کند. در حال حاضر خيلي زمان صحبت کردن نيست و بايد کار کردن را آغاز کرد. شعار من در مربيگري ايجاد هماهنگي، کار و تلاش است و اگر به آنها دست پيدا کنيم موفقيتمان تضمين شده خواهد بود.
ادامه دارد...
O M I D
04-04-2011, 06:10 PM
نشست مطبوعاتي سرمربي جديد تيم ملي-3
سرمربي تيم ملي ايران گفت: الکس فرگوسن يکي از بهترين دوستان من است اما براي حضور در ايران با وي مشورت نکردم.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg کارلوس کوئيروش در ادامه نشست خبري صحبتهاي زير را بر زبان آورد:
* به اندازه تلاشمان بايد توقع داشت
انتظارات هميشه از يک سرمربي بالاست. من فقط يک چيز را به شما بگويم. در کشورهاي زيادي کار کردم و در 4 تيم ملي بودم. همواره توقع مردم و جامعه فوتبال از تيم ملي کشورشان براي حضور در جام جهاني يکسان است.
همه ميخواهند قهرمان شوند ولي بايد واقعبين بود. تاکنون چند کشور توانستهاند قهرمان جام جهاني شوند؟ چند تيم توانستهاند اين موفقيت برايشان تداوم داشته باشد؟ پرتغال، نيجريه و کراوسي تيمهايي هستند که در جام جهاني نوسان داشتند.
حقيقت اين است که ما در زندگي از خود توقعاتي داريم. شايد يکي بخواهد رئيس جمهور، سردبير يک روزنامه يا مالک شود. آيا هر شخصي براي رسيدن به هدفش آن تلاش لازم را انجام داده يا خير؟ پاسخ منفي است. مردم بيشتر اوقات پشت يک درخت مينشينند و به روياهايشان فکر ميکنند.
وظيفه من در ايران با کمک ترابيان اين است که تلاش کنيم به آنچه که لياقت آن را داريم دست پيدا کنيم. براي رسيدن به هدفمان بايد برنامهريزي کوتاه مدت و بلند مدت داشته باشيم. توجه به آمادهسازي تيم ملي يکي از اين برنامههاست. دقت روز تيم المپيک و جوانان داشته باشيم. اين دقيقا همان جايي است که کارمان آغاز ميشود.
* از فرگوسن مشورت نگرفتم
الکس فرگوسن يکي از بهترين دوستان من است. با او دوستي نزديکي دارم اما براي حضور در ايران با وي مشورت نکردم. اين يک مسئله خصوصي است و من با دوستاني که هميشه مشاوره ميکنم، صحبت کردم.
* درباره دستيارم تصميم نگرفتهام
وي درباره اين که فدراسيون از منصوريان به عنوان دستيار او نام برده گفت: همانطور که پيش از اين تاکيد کردم اکنون زمان بيش از حد حرف زدن و وعده دادن نيست، زمان کار کردن است. در جلساتي که با مسئولان فدراسيون داشتهام بنابر اين شد که ابتدا نيازها را مشخص کنيم و سپس بر اساس نيازها به دنبال اشخاص و امکانات برويم. اصول کار من اين نيست که ابتدا اشخاص را پيدا کنم و سپس به دنبال نيازها بروم. من بر اساس نيازها از اشخاص کمک ميگيرم. در اين راه هم از مربيان مختلف ايراني استفاده ميکنم اما اينکه از چه کسي استفاده کنم هنوز تصميمي نگرفتم.
ادامه دارد...
O M I D
04-04-2011, 06:11 PM
نشست مطبوعاتي سرمربي جديد تيم ملي-كامل
سرمربي جديد و پرتغالي تيم ملي فوتبال ايران گفت: وظيفه اصلي من اين است که ايران به جام جهاني 2014 برسانم.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg کارلوس کوئيروش در نشست مطبوعاتي بعداز ظهر امروز که از ساعت 15 در هتل آکادمي تيمهاي ملي فوتبال ايران با حضور اصحاب رسانه برگزار شد، صحبتهاي زير را مطرح کرد:
* اين فرصت، مجالي است براي اشتراک گذاشتن روياهايمان
بايد از تمام دوستان رسانهاي که در اولين کنفرانس مطبوعاتي شرکت کردند، تشکر کنم. اسم من کارلوس کيروش است. اگر تلفظ اين اسم براي برخي سخت است، ميتوانيد من را کارلوس بناميد و اگر از امروز تا آخر من را کارلوس صدا کنيد، خوشحال ميشوم.
در وهله اول دوست دارم به طور عمومي از مسئولان فدراسيون فوتبال ايران که از من دعوت کردند تا در فوتبال ايران کار کنم و اين فرصت را به وجود آوردند تشکر کنم. در حقيقت فرصتي که ايجاد شده مجالي است براي به اشتراک گذاشتن روياهايمان براي رسيدن به جام جهاني 2014 برزيل.
در زماني که ترابيان براي اولين بار با من ملاقات کرد آرزوها و روياهايش را با من به اشتراک گذاشت متوجه شدم اين آرزوها با روياهايي که من دارم، مطابقت دارد تا بتوانيم تيم ملي را به جام جهاني برسانيم.
* تازه کار آغاز شده است
از حالا به بعد قسمت سخت کار آغاز شده است. چرا که اگر بخواهيم به اين روياها رنگ واقعيت بدهيم متوجه ميشويم کار سختي در پيش داريم. در فوتبال هيچ کاري ساده و راحت نيست.
معتقدم با حمايت فدراسيون، باشگاهها، هواداران و رسانهها اگر تيمي هماهنگ داشته باشيم ميتوانيم به اهدافمان دست پيدا کنيم اما دوست دارم واقعبينانه به مسائل نگاه کنيم چرا که به هيچ وجه کار سادهاي در پيش نداريم.
* در فوتبال هيچ کس نميتواند پيروزي را تضمين کند
با احساسات فراوان و استعدادهاي سرشاري که در فوتبال ايران وجود دارد اگر آمادهسازي خوبي داشته باشيم و مصمم باشيم به آنچه که ميخواهيم دست پيدا ميکنيم. هر چند ممکن است در برخي لحظات فراز و نشيب داشته باشيم و زماني خوشحال باشيم و زماني خوشحال نباشيم اما آنچه که مهم است محصول نهايي که ارائه ميشود.
در فوتبال هيچ کس نميتواند بردن يک نتيجه را تضمين کند و حقيقت آن است که پول موفقيت نميآورد.
* تيم ملي ايران در بهترين شرايط به مصاف حريفان ميرود
در حقيقت آنچه من و دوستانم ميتوانيم تضمين کنيم، اين است که تمام تلاشمان را انجام بدهيم و تمام زمانمان را در اختيار تيم ملي ايران بگذاريم. مهم نيست با چه تيمي و در چه زماني بازي کنيم اما به شما قول ميدهم تيم ايران در مصاف با حريفان در آمادهترين حالت ممکن به ميدان برود. اين تضمين را ميدهم که تيم ملي ايران هميشه آماده باشد تا ما بتوانيم خوشحالي خود را با مردم فوتبالدوست ايران به اشتراک بگذاريم. من قول به سختکوشي و کار زياد ميدهم. ما مربيان تيم ملي ايران هر چه داريم ارائه خواهيم کرد.
* من سه دستيار در تيم ملي ايران دارم
مايلم کادر فني خود را به شما معرفي کنم. آنتوني سيموئز که يکي از بازيکنان پرتغال بوده و پس از دوران بازيگري تيم به عنوان مربي در کنار بزرگاني چون پله و بکن باوئر حضور داشتند و در پرتغال با من کار کردند. دوست دارم يک راز را با شما بگويم. اينکه او قرمز است و طرفدار بنفيکا است. (در اين لحظه در پاسخ به خبرنگاري که گفت پس سيموئز پرسپوليسي است،گفت: او طرفدار بنفيکا است نه پرسپوليس).
* مايکل ديموند مربي بدنساز
ديموند مربي بدنساز است که تجربه زيادي در ايرلند، انگليس و آمريکا داشته است و آخرين کشوري که او کار کرده امارات بوده است. من او را متقاعد کردم که به جمع ما ملحق شود. يک دستيار ديگر خواهم داشت به نام دون گاسپارت که امروز و فردا به ما ملحق ميشود و مربي دروازهباني است و تجربه زيادي در تيم ملي آفريقاي جنوبي، پرتغال، آمريکا و ژاپن داشته و در جام جهاني 2010 دستيار من بوده است. او در تيمهاي اسپورتينگ، بنفيکا و پورتو کار کرده است.
* ترابيان دست راست من است
من ميخواهم اينجا عباس ترابيان را به شما معرفي کنم که نميدانم او را مي شناسيد يا نه. او وظيفه سنگيني دارد و به عنوان سرپرست هماهنگي خارج از زمين را بر عهده خواهد داشت. کار بسيار سختي است.
* بدون حمايت باشگاهها موفق نميشوم
ميخواهم با مسئولان باشگاهها صحبتي داشته باشم و به آنها بگويم بدون حمايت آنها نميتوانيم موفق شويم. همه بايد دست در دست هم بدهيم تا به جام جهاني 2014 برزيل برسيم و همه تلاش کنيم تا به هدفمان برسيم.
* به بازيکنان تيم ملي ايران ميگويم شرايط راحتي براي آنها نخواهد بود
به بازيکنان تيم ايران ميخواهم بگويم که کار من اين نيست که شرايط را براي آنها راحت فراهم کنم. در حقيقت وظيفه و کارم اين است که بهترين استفاده را از نيروهاي فوتبال ايران داشته باشم. وظيفهام اين است که شرايطي را فراهم کنم که بازيکنان با نهايت توانايي بتواننددر زمين موفق شوند. البته اين کار با احساسات زياد انجام ميشود. يعني شور و نشاط بيشتري.
* تضمين نميدهم
براي برد و باخت تضمين نميدهم. تضمين من سختکوشي و تلاش براي رسيدن به هدفمان است.
صحبت ديگر من با اصحاب رسانه داشتن تعاملي کامل است و معتقدم در اين راه هر کس وظيفه خود را دارد و مهم اين است که هر دو به دنبال صعود تيم ملي به جام جهاني هستيم و در اين راه اگر حرفهاي عمل کنيم ميتوانيم به هدف اصلي برسيم. تشکر ميکنم و انشاءالله همگي در جام جهاني 2014 برزيل خواهيم بود.
* رفت و برگشتم مهم نيست، مهم اين است که امروز سرمربي تيم ملي هستم
وي در پاسخ به سوالي مبني بر اينکه دليل رفت و برگشتش به ايران چه بود و آيا اگر در بار اول فضا مناسب نبود چرا در بار دوم به ايران بازگشت و آيا در اين راه قولهاي همکاري بيشتري به وي داده شده است، گفت: دليل اصلي اينجا بودنم اين است که بر سر يک سري از نکات پايهاي با فدراسيون ايران به توافق رسيديم و يکي از اين نکات روياي مشترک و هدف مشترکمان براي صعود به جام جهاني برزيل بود.
دليل دوم اين بود که فدراسيون فوتبال با توجه به اينکه تيم ملي ايران بايد تا 3 ماه ديگر در مسابقات مقدماتي جام جهاني به مصاف مالديو برود بايد هر چه سريعتر يک مربي را معرفي ميکرد. در آن زمان من نتوانستم اين پيشنهاد را بپذيرم اما فضا براي مذاکرات باز بود تا بتوانيم ملاحظات ديگري را در اين فضا لحاظ کنيم.
به عبارت ديگر پس از دور اول مذاکرات، فدراسيون زمان داشت و البته من هم زمان داشتم تا هماهنگيهايي را با خانوادهام انجام دهم و مشکلات و مسائل را بازگو کنم. در حال حاضر به توافق رسيديم و اينجا هستم. چيز خاصي نبود و مهم اين است که من امروز سرمربي تيم ملي فوتبال ايران هستم.
دوست دارم بپرسم پاسخ من واضح بود يا شک و شبهاي باز باقي مانده است که در اين بين اين مربي با پاسخ مثبت خبرنگار مورد نظر آماده پاسخ دادن به خبرنگار بعدي شد.
* آرزو دارم روزي در کره ماه کار کنم
کوئيروش در ادامه اين نشست در پاسخ به سوال خبرنگار ديگري مبني بر اينکه تا چه اندازه خودش را با شرايط فرهنگي ايران وفق داده و خود را ملزم به انجام آن ميداند، گفت: دوست دارم صحبتم را اينگونه شروع کنم که زندگي در دنيا متعلق به افراد قدرتمند نيست و متعلق به کساني است که خود را با شرايط وفق ميدهند. مربيگري يعني نزديک شدن به فرهنگ جايي که قرار است در آنجا کار کنيم.
با تجربهاي که از ژاپن، انگليس، چين، آمريکا، امارات، استراليا و باشگاهي مانند رئال مادريد داشتهام فکر ميکنم اينجا هم با فرهنگ ايران خيلي زود اخت پيدا خواهم کرد. در تمام مراحل مربيگري با بازيکناني از سراسر جهان کار کردهام و هنوز در روياي اين هستم که يک روز در کره ماه کار کنم. وظيفهام ايجاب ميکند که ابتدا اطلاعات کاملي از فوتبال ايران به دست بياورم.
*الان وقت حرف زدن نيست
معتقدم استعدادهاي زيادي در فوتبال ايران وجود دارد اما آنچه که مهم است بايد پرورش اين استعدادها با نظم و انضباط همراه باشد. اين موضوع ميتواند احتمال موفقيت را بيشتر کند. در حال حاضر خيلي زمان صحبت کردن نيست و بايد کار کردن را آغاز کرد. شعار من در مربيگري ايجاد هماهنگي، کار و تلاش است و اگر به آنها دست پيدا کنيم موفقيتمان تضمين شده خواهد بود.
* به اندازه تلاشمان بايد توقع داشت
انتظارات هميشه از يک سرمربي بالاست. من فقط يک چيز را به شما بگويم. در کشورهاي زيادي کار کردم و در 4 تيم ملي بودم. همواره توقع مردم و جامعه فوتبال از تيم ملي کشورشان براي حضور در جام جهاني يکسان است.
همه ميخواهند قهرمان شوند ولي بايد واقعبين بود. تاکنون چند کشور توانستهاند قهرمان جام جهاني شوند؟ چند تيم توانستهاند اين موفقيت برايشان تداوم داشته باشد؟ پرتغال، نيجريه و کراوسي تيمهايي هستند که در جام جهاني نوسان داشتند.
حقيقت اين است که ما در زندگي از خود توقعاتي داريم. شايد يکي بخواهد رئيس جمهور، سردبير يک روزنامه يا مالک شود. آيا هر شخصي براي رسيدن به هدفش آن تلاش لازم را انجام داده يا خير؟ پاسخ منفي است. مردم بيشتر اوقات پشت يک درخت مينشينند و به روياهايشان فکر ميکنند.
وظيفه من در ايران با کمک ترابيان اين است که تلاش کنيم به آنچه که لياقت آن را داريم دست پيدا کنيم. براي رسيدن به هدفمان بايد برنامهريزي کوتاه مدت و بلند مدت داشته باشيم. توجه به آمادهسازي تيم ملي يکي از اين برنامههاست. دقت روز تيم المپيک و جوانان داشته باشيم. اين دقيقا همان جايي است که کارمان آغاز ميشود.
* از فرگوسن مشورت نگرفتم
الکس فرگوسن يکي از بهترين دوستان من است. با او دوستي نزديکي دارم اما براي حضور در ايران با وي مشورت نکردم. اين يک مسئله خصوصي است و من با دوستاني که هميشه مشاوره ميکنم، صحبت کردم.
* درباره دستيارم تصميم نگرفتهام
وي درباره اين که فدراسيون از منصوريان به عنوان دستيار او نام برده گفت: همانطور که پيش از اين تاکيد کردم اکنون زمان بيش از حد حرف زدن و وعده دادن نيست، زمان کار کردن است. در جلساتي که با مسئولان فدراسيون داشتهام بنابر اين شد که ابتدا نيازها را مشخص کنيم و سپس بر اساس نيازها به دنبال اشخاص و امکانات برويم. اصول کار من اين نيست که ابتدا اشخاص را پيدا کنم و سپس به دنبال نيازها بروم. من بر اساس نيازها از اشخاص کمک ميگيرم. در اين راه هم از مربيان مختلف ايراني استفاده ميکنم اما اينکه از چه کسي استفاده کنم هنوز تصميمي نگرفتم.
* بايد بازيکنان تيم ملي را مانند دستانم بشناسم
بازيکنان ايران را در بازيهاي آسيايي مختلف نظاره کردم. بازي ايران و روسيه را نيز از نزديک تماشا کردم. من بايد بازيکنانم را مانند دستانم بشناسم. اينکه بازيکن در زمين تمرين چگونه عمل ميکند در باشگاه خود چه عملکردي دارد و در مسابقات ليگ چگونه ظاهر مي شود. بايد تصوير شفافي از بازيکنان داشته باشم. اين تنها راهي است که ميتوانم تصميمي صادقانه براي انتخاب بازيکنان تيم ملي ايران بگيرم.
*وظيفه اصلي من صعود تيم ملي ايران به 2014 است
وظيفه اصلي من اين است که تيم ملي ايران به جام جهاني 2014 برسانم. در کنار آن فدراسيون از من خواسته با توجه به دانش و تجربهاي که دارم و سالها در پرتغال و آفريقاي جنوبي کار کردم برنامه آماده سازي تيمها و بازيکنان و ساير تيمهاي ملي را نيز تدارک ببينم. اين سيستم کارلوس کوئيروش و يا سيستم پرتغالي نيست. اين سيستم بر اساس واقعيت هاي فوتبال ايران برنامه ريزي خواهد شد.
براي انجام اين کار به حمايت همه نياز داريم. فوتبال کار يک نفره نيست و يک کار تيمي است. دوست دارم يادآوري کنم که اولويت اصلي من آماده سازي تيم ملي ايران براي حضور در جام جهاني است. کار من براي جام جهاني از همين فردا آغاز ميشود. مسابقات مقدماتي جام جهاني در ماه جولاي است و براي تيم اميد نيز از همين فردا بايد کارمان را شروع کنيم. اين تيم نيز در ماه جولاي مسابقه دارد بنابراين بايد برنامه ريزي کوتاه مدتي براي تيمهاي ملي ايران و تيم اميد داشته باشيم و پس از آن قدم به قدم اين برنامه ها را اجرايي کنيم.
* هر بازيکن ايراني در هر جاي ايران لياقت ملي پوش شدن را دارد شناسايي مي کنيم
در مورد لژيونرها بايد بگويم برنامه ريزي دقيق و منسجمي انجام خواهيم داد تا به طور منصفانه و عادلانه يک سيستم هماهنگي داشته باشيم و اين سيستم هماهنگي به گونهاي باشد که در هر جاي جهان هر ايراني که لياقت پوشيدن تيم ملي ايران را داشته باشد جذب کند. من نميدانم چه زماني ايران را ترک خواهم کرد اما ميخواهم هر زماني که اين اتفاق افتاد سيستمي از خود بر جاي بگذاريم و مسيري را ايجاد کنم که آن مسير به موفقيت ايران ختم شود.