این پنیرهای دودی عطر و طعمی بی نظیر دارند اما شناخت آن برای خرید نیاز به دقت و دانستن نکاتی خاص دارد.


طیف گسترده‌ای از پنیرها را می‌توان با تراشه‌های چوب دودی کرد و یک عطر و طعم اضافی به آن داد، اگر چه در اصل، این روند به عنوان راهی برای حفظ و ماندگاری پنیر بوده است. دود سرد رایج‌ترین روش برای انجام این کار است، اما پنیرهای دود گرم، که به‌خاطر سفت بودن تهیه می‌شوند نیز گاهی اوقات یافت می‌شوند. انواع پنیرهایی که معمولا دودی هستند عبارتند از چدار، چشایر، گرویر و حتی برخی پنیرهای نرم‌تر مانند پنیر بری.

راهنمای خریدار


پنیرهای دودی (Smoked cheese) به طور کلی یک پوست قهوه‌ای طلایی دارند. توجه داشته باشید که یک راه ارزان‌تر برای تولید، اضافه کردن یک عطر و طعم دودی به پنیر و استفاده از یک مایع طعم دهنده مصنوعی دود است. به‌جای طعم دهنده‌های مصنوعی، به دنبال پنیرهایی باشید که واقعا دودی شده‌اند.

نگهداری


پنیر دودی سرد واقعی، کمی بیشتر از پنیر غیر دودی از همان نوع، ماندگاری دارد.