مواد لازم
• 340 گرم سینه مرغ بی استخوان، خلالی
• دو قاشق چایخوری روغن سرخ کردنی
• یک عدد فلفل دلمه قرمز شیرین، خلالی
• نصف یک عدد پیاز قرمز متوسط، خلالی
• روغن
• 280 گرم خمیر پیتزا
• نصف پیمانه سس تاکو
• نصف پیمانه پنیر چدار، رنده شده



طرز تهیه

1. در یک تابه بزرگ، نوارهای باریک مرغ را در روغن داغ به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شود. از تابه خارج کنید. فلفل دلمه ای و پیاز را اضافه کنید. 5 دقیقه تفت دهید تا پیاز سبک شود. شعله را خاموش کنید.
2. سینی فر را چرب کنید. خمیر را باز کنید و داخل سینی بگذارید.
3. سس تاکو یا پیکانته روی خمیر بریزید. روی آن نیز مرغ و سبزیجات را بریزید. در آخر پنیر چدار بپاشید و به مدت 13 تا 18 دقیقه در فر با دمای 400 درجه فارنهایت قرار دهید تا خمیر طلایی و پنیر آب شود.