بالا
 تعرفه تبلیغات




 دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

 دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 26

موضوع: Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ●•٠·˙ آشپـــــــــزخـــــانه بچه های پیـــآم نوری Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ●•٠·˙

  1. #1
    شهر ساز آواتار ها
    • 896
    مدير بازنشسته

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    مهندسی شهرسازی
    راه های ارتباطی

    Pdf Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ●•٠·˙ آشپـــــــــزخـــــانه بچه های پیـــآم نوری Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ●•٠·˙

    با سلام خدمت همه دوستان دانشجویان و صد البته علاقه مندان به آشپزی

    جای همچین تاپیکی تو باشگاه خالی بود این شد که اقدام به زدن تاپیک آشپزخونه کردیم

    قصد داریم تو این تاپیک از دست رنج خودمون عکس بگیریم و با دوستانمون هنر مون به اشتراک بزاریم و نظرمون در رابطه با عکس ها قرار بدیم

    هرچند اگه یه نیمرو ساده یا یه خوراک سنگین باشه میتونید عکس بندازید در اینجا قرار بدید تا بقیه هم استفاده کنند

    چون تو باشگاه از همه ایران عزیز دوستان خوبی داریم میتونیم در مورد غذا های محلی و خوراکی و خوردنی های بومی شهرمون صحبت کنیم و به هم معرفی کنیم

    من به شخصه عاشق آشپزی هستم هیچ تفریحی مثل آشپزی دوست ندارم من هم کنار شما دوستان عکس غذا ها خوراکی ها شیرینی و کیک و .. براتون میزارم

    امیدوارم لذت ببرید



    به دلیل شهرت از دادن امضا معذوریم

  2. #2
    شهر ساز آواتار ها
    • 896
    مدير بازنشسته

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    مهندسی شهرسازی
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    این امروز درست کردم شیرینی ناپلونی با خمیر های جدید یوفکا 9595 که تازه اومده

    خمیر یوفکا یا فیلو خمیر های خیلی نازکی برای انواع شیرینی و پیراشکی و غذا ها که خیلی کم تو دسترس عموم حالا من که تو شهرمون خیلی کم پیدا میکردم قبلا

    البته من پودر قند نداشتم یخورده ساده شد اما جاتون خالی ظاهرش که خوشمزه است چون هنوز نخوردم ببینم خوشمزه است یا نه





    به دلیل شهرت از دادن امضا معذوریم

  3. #3
    alamatesoall آواتار ها
    • 7,384

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    روانشناسی
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط شهر ساز نمایش پست ها
    این امروز درست کردم شیرینی ناپلونی با خمیر های جدید یوفکا 9595 که تازه اومده

    خمیر یوفکا یا فیلو خمیر های خیلی نازکی برای انواع شیرینی و پیراشکی و غذا ها که خیلی کم تو دسترس عموم حالا من که تو شهرمون خیلی کم پیدا میکردم قبلا

    البته من پودر قند نداشتم یخورده ساده شد اما جاتون خالی ظاهرش که خوشمزه است چون هنوز نخوردم ببینم خوشمزه است یا نه



    نمیخوای دستور این شیرینی خوشمزه رو به ما هم بدی؟؟؟

  4. #4
    شهر ساز آواتار ها
    • 896
    مدير بازنشسته

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    مهندسی شهرسازی
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    درست کردن این شیرینی بسته به خمیر تون داره
    مقدار خمیر تون هر چقدر که باشه باید بسته به همون مقدار خامه درست کنید
    اول باید خمیر ها رو تست کنی برای این کار باید خمیر ها رو باز کنی توی سینی فر تا ترد بشه بعد که ترد شد و سر شد شروع میکنی به درست کردن خامه
    برای خامه فرمی باید از خامه و پودر قند استفاده کنی خامه و پودر قند اینقدر میزنی که یکدست بشه بعد داخل فیریزر قرار میدی تا یخمکی بشه بعد که یخمکی شد در میاری و با همزن میزنی تا دوباره شکل خودشو بگیره این کار چند بار باید تکرار کنی تا خامه حسابی پفکی بشه بعد کمی خامه رو میزاری استراحت کنه
    حدود 3 -4 تا سفیده تخم مرغ با کمی وانیل یا چند قطره گلاب یکی از این دوتا اینقدر میزنی تا سفت بشه اینقدر که ظرف برگزدوندی سفیده ها نریزه
    بعد با لیسک خامه و سفیده رو اروم با حرکت دورانی مخلوط میکنی و میگذاری سرد بشه داخل یخچال
    خمیر ها رو توی ظرفی میچینی که میخوای برش بزنی و سرو کنی بعد هر 2-3 تا لایه رو میگذاری روی هم مخلوط خامه کمی میریزی روش و با لیسک اروم صاف میکنی و لایه بعدی و ادامه کار به همین روش در اخر خامه رو روی شیرینی بریز و صاف کن یه خمیر جدا بردار خرد کن بریز رو خامه بعد این کار پودر قند الک کن روی شیرینی و به اندازه و شکل دلخواهت یا لوزی یا مربع برش بده بعد از این کار کمی پودر پسته روی شیرینی ها بریز و تو ظرف مورد نظر بچین شون


    به دلیل شهرت از دادن امضا معذوریم

  5. #5
    شهر ساز آواتار ها
    • 896
    مدير بازنشسته

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    مهندسی شهرسازی
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    ساندویج چیپس و پنیر فوق العاده راحت خوشمزه و همه پسند برای همه سنین

    ترکیب نون تست . ژامپون. چیپس.پپنیر موزرلا.جعفری و گشنیز خرد شده





    به دلیل شهرت از دادن امضا معذوریم

  6. #6
    alamatesoall آواتار ها
    • 7,384

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    روانشناسی
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط شهر ساز نمایش پست ها
    ساندویج چیپس و پنیر فوق العاده راحت خوشمزه و همه پسند برای همه سنین

    ترکیب نون تست . ژامپون. چیپس.پپنیر موزرلا.جعفری و گشنیز خرد شده




    البته بعلاوه دستگاه اسنک ساز چون اگه اون نباشه اینم نمیشه




  7. #7
    negar92 آواتار ها
    • 2,576

    عنوان کاربری
    باز نشسته بخش زبان و ادبیات انگلیسی
    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    شغل , تخصص
    دانشجو مترجمی زبان انگلیسی
    رشته تحصیلی
    مترجمی زبان انگلیسی
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    دستگاه اسنک و سانودیچ ساز هم همیشه لازم نیست من با فر یا مایکرویو هم درست کردم


    طــــروات زندگـــی در جریان یادگیری است
    ذهن های بسته بوی مـــــرگ میدهند...

    http://up.pnu-club.com/images/vce8ofsvkn51mo3s63t.jpg

  8. #8
    شهر ساز آواتار ها
    • 896
    مدير بازنشسته

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    مهندسی شهرسازی
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط negar92 نمایش پست ها
    دستگاه اسنک و سانودیچ ساز هم همیشه لازم نیست من با فر یا مایکرویو هم درست کردم
    اره درسته اصل اینه که پنیر اب بشه و نون ها به هم بچسبه ولی برای درست کردن تو ماکروویو بهتره کمی نون با اب مرطوب کنیم که نون تو حرارت خشک نشه


    به دلیل شهرت از دادن امضا معذوریم

  9. #9
    alamatesoall آواتار ها
    • 7,384

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    روانشناسی
    راه های ارتباطی

    new12 پان اسپانیا ( غذای کامل برای وعده صبحانه یا سحری)!!!





    گردوی خرد شده
    (هر چی بیشتر بهتر)

    دو عدد تخم مرغ تلاونگ (پول گرفتم واسشون تبلیغ کنم)

    دو قاشق سوپ خوری نشاسته

    1/2 پیمانه آرد

    1/2 قاشق چایخوری وانیل

    کاکائو 3 قاشق سوپخوری

    یه لیوان شکر

    یه لیتر شیر

    کره 50 g

    خامه 150 g

    و 1 تا 2 بسته بیسکویت پتی بور

    موز یکی دو عدد (البته سلیقه ای هستش شما هر نوع میوه ای دوست داشتین میتونید بذارید)


    اینا مواد لازم بود در ادامه طرز تهیه رو میگم


    - نشاسته رو با کمی شیر حل کنید بعد اونو به شیری که از قبل داخل قابلمه ریختین اضافه کنید و بعد از اون که خوب هم زدیم آرد الک شده رو به شیر اضافه کنید.

    -مخلوط تخم مرغ و شکر (که از قبل با هم زن برقی خوب هم زدین) رو به شیر اضافه کنید. حالا همینطور که این مواد رو به هم اضافه کردین اونو روی شعله ملایم بذارید و هم بزنید تا جایی که غلیظ بشه. آخر سر وانیل و کره رو به مواد روی شعله اضافه کنید و کمی بعد زیرشو خاموش کنید بعد از اینکه شعله رو خاموش کردین خامه رو به مواد اضافه کنید.

    -مواد رو دو نصف کنید و داخل دوتا قابلمه بریزید به یکیشون کاکائو اضافه کنید دومی رو دس نخورده سفید باقی بذارید.

    -داخل یه ظرف (پیرکس اگه باشه که چه بهتر) بیسکویت رو میچینید حلقه های موز رو هم بالای بیسکوییت میچینید گردو بپاشید بعد مایه قهوه ای یا سفید رو میریزید.
    دومرتبه بیسکوییت و موز و گردو و مایه سفید یا قهوه ای رو بریزید آخر سر هم میتونید خیلی قشنگ روش رو با هر چی دلتون خواست تزیین کنید. بعدش بذارید داخل یخچال تا خوب خنک بشه.


    به همین راحتی به همین خوشمزگی


    البته من عکسش رو از اینترنت گرفتم

    بسیار بسیار غذای خوشمزه ای هستش (البته به عنوان دسر هم میشه ازش استفاده کرد) و مطمئنم حتما خوشتون میاد.

  10. #10
    شهر ساز آواتار ها
    • 896
    مدير بازنشسته

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    مهندسی شهرسازی
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    بامیه امروز عصر
    قیفم سوراخ شد نشد با قیف کار کنم با قاشق درست کردم ولی انصافا خوشمزه شده بود چون با گلاب خالص کاشان و لیموی تازه درست کرده بودم





    به دلیل شهرت از دادن امضا معذوریم

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •