-
پیازهایی که اشک تولید نمیکنند.
دانشمندان ژاپنی در هفته نامه انگلیسی "Nature" نوشتهاند، آنچه باعث اشک ریزی هنگم خرد کردن پیاز میشود، آنزیمی به به نام "سینتاز" است. این آنزیم در طعم پیاز نقش ندارد. ماده دیگری به نام "تیوسولفینات" است که به طعم آن طعم میدهد. پژوهشگران با تکیه بر دستاوردها ، محتاطانه پیش بینی میکنند که شاید زمان تولید ابرپیازی فرا رسیده باشد که طعم پیاز را داشته باشد اما چشم زا نسوزاند.
به گفته کارشناسان ، میتوان ژنهای پیاز را بگونهای دست کاری کرد که آنزیم عامل سوزاندن چشم را نداشته باشد. اما میزان تیوسولفینات آن که تعیین کننده ارزش غذایی و طعم پیاز است بیش از پیازهای عادی باشد.
منبع:عفاف
مجوز های ارسال و ویرایش
- شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
- شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
- شما strong>نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
- شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
-
قوانین انجمن