اصول بهداشت فردي كاركنان
-كليه كاركنان بايد داراي كارت بهداشتي معتبر باشند ( حتي مديران و كارشناسان ). درضمن گذراندن دوره هاي اصول بهداشت فردي ( GHP ) براي آنها الزامي است . - كليه كارگران بايد داراي لباس مناسب و تميز به رنگ روشن، فاقد جيب و دكمه بيروني بوده و يك جيب در داخل لباس داشته باشد. - كارگران قبل از ورود به سالن فرآوري مي بايست دستهاي خود را شسته و گندزدايي كنند. همچنين در محيط كار از ساعت، انگشتر و هر وسيله زينتي ديگر استفاده ننمايند. - كليه كاركنان بهداشت و نظافت فردي را كاملا رعايت نمايند. بعد از شستشو و گند زدايي دستها از پاشويي ( حوضچه هاي مربوط ) عبور كنند و در صورت عدم استفاده از حوضچه از كفشهاي مخصوص داخل سالن توليد استفاده نمايند. عمق اين حوضچه ها بايد به نحوي باشد كه كف كفش به طور كامل به محلول ضدعفوني آغشته شود. ابعاد آن بايد طوري درنظر گرفته شود كه كليه كارگران مجبور به عبور ازآن باشند. - شستشوي البسه در داخل محوطه واحد توليدي ممنوع بوده و شستشو فقط در محل‌هاي پيش بيني شده انجام شود.
- كارگراني كه در ارتباط مستقيم با فرآوري محصول مي باشند بايد از پيش بند ، ماسك ، دستكش (ترجيحاً يك بار مصرف ) ، تميز ، بهداشتي و به رنگ روشن استفاده نمايند.
- درصورت مشاهده هر گونه بيماري به پزشك مراجعه نمايند.
- به هنگام جراحت سريعا محل جراحت پانسمان شده و در صورت جزئي بودن آن محل جراحت توسط روكش پلاستيكي مناسب پوشيده شود.
- خوردن و آشاميدن و كشيدن سيگار در كليه محل هايي كه مرتبط با قسمتهاي فرآوري ، بسته بندي ، حمل و نقل و نگهداري مي باشند ممنوع مي باشد.

تبصره : مسئول مربوطه بايد مشخص بوده و براي نظافت ، ضد عفوني گند زدايي برنامه مستند ومدون موجود باشد.
www.sem-ums.ac.ir