مدتیست خبری در محافل نقل می‌شود که قرار است در رستوران برج میلاد بستنی با روکش طلا به قیمت حدوداً 400 هزار تومان سرو شود. گذشته از جنجال های مرتبط با این قضیه که آیا در نهایت این نوع بستنی به کام پولدارها و آقازاده ها خواهد نشست یا خیر، چگونگی سرو بستنی طلایی نیز خواندنی است. بطوریکه گل رخسار مسئول رستوران گردان برج میلاد گفته 2 گرم 30 سوت طلای خوراکی در این بستنی استفاده می‌شود و با توجه به اینکه قیمت طلا بالا رفته است این بستنی نیز گران تر شده است. البته این طلای خوراکی فقط در کشور آلمان تولید می‌شود و باید وارد کشور کنیم ضمن اینکه باید بخشی از ظروف این بستنی را نیز از خارج کشور وارد کنیم. وی درباره طلای خوراکی می‌گوید این طلا به صورت پودر و برگه است و در کشور از هر دوی آن استفاده خواهیم کرد. مسئول رستوران گردان برج میلاد با بیان اینکه در سایر کشورها از پودر طلا استفاده می‌شده است، گفت اما ایران دومین کشور است که از برگه طلا برای تولید بستنی استفاده می‌کند.