بالا
لامپ رشد گیاه

 دانلود نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور با پاسخنامه

 دانلود نمونه سوالات فراگیر پیام نور

 فروشگاه پایان نامه و مقاله


 تایپ متن و مقاله و پایان نامه





 دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

 دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 از مجموع 2

موضوع: نامه نگاری های آلبرت انیشتن با آیت الله العظمی بروجردی

  1. #1
    sara.it69 آواتار ها
    • 1,920

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Dec 2009
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    IT
    راه های ارتباطی

    Icon5 نامه نگاری های آلبرت انیشتن با آیت الله العظمی بروجردی

    وب سایت موسسه اطلاع رسانی آیت الله بروجردی (ره) ، مطالب جالبی در مورد نامه نگاری های آلبرت انیشتن با آیت الله العظمی بروجردی ، از مراجع بزرگ تقلید را بر روی این سایت ارائه كرده است.
    انتشار رسمي این واقعه بزرگ علمي با استقبال گسترده و عجيب علاقمندان مواجه شد .
    در وب سایت موسسه اطلاع رسانی آیت الله بروجردی (ره) درباره نامه نگاری دو عالم برجسته آمده است :
    آلبرت اینشتین در رساله­ی پایانی عمر خود با عنوان : دی ارکلرونگ " ، یعنی : بیانیه" ، که در سال 1954 ( =1333ش ) آن را در آمریکا و به آلمانی نوشته است اسلام را بر تمامی ادیان جهان ترجیح می­دهد و آن را کامل­ترین و معقول­ترین دین می­داند. این رساله در حقیقت همان نامه نگاری محرمانه­ی اینشتین با آیت­الله العظمی بروجردی (فوت 1340 ش = 1961 م) است که توسط مترجمین برگزیده­ی شاه ایران و به صورت محرمانه صورت پذیرفته است.
    اینشتین در این رساله "نظریه نسبیت" خو درا با آیاتی از قرآن کریم و احادیثی از نهج­البلاغه و بیش از همه بحارالانوار علامه­ی مجلسی (که از عربی به انگلیسی و ... توسط حمیدرضا پهلوی (فوت 1371 ش) و ... ترجمه و تحت نظر آیت الله بروجردی شرح می­شده تطبیق داده و نوشته که هیچ جا در هیچ مذهبی چنین احادیث پر مغزی یافت نمی­شود و تنها این مذهب شیعه است که احادیث پیشوایان آن نظریه پیچیده "نسبیت" را ارائه داده ولی اکثر دانشمندان نفهمیده­اند. از آن جمله حدیثی است که علامه مجلسی در مورد معراج جسمانی رسول اکرم (ص) نقل می­کند که : هنگام برخاستن از زمین دامن یا پای مبارک پیامبر به ظرف آبی می­خورد و آن ظرف واژگون می­شود. اما بعد از این که پیامبر اکرم (ص) از معراج جسمانی باز می­گردند مشاهده می­کنند که پس از گذشت این همه زمان هنوز آب آن ظرف در حال ریختن روی زمین است ... اینشتین این حدیث را از گرانبهاترین بیانات علمی پیشوایان شیعه در زمینه­ی "انبساط و نسبیت زمان" دانسته و شرح فیزیکی مفصلی بر آن می­نویسد....
    همچنین اینشتین در این رساله "معاد جمسانی" را از راه فیزیکی اثبات می­کند (علاوه بر قانون سوم نیوتون = عمل و عکس العمل .) او فرمول ریاضی "معاد جسمانی " را عکس فرمول معروف "نسبیت ماده و انرژی" می­داند: E=M.C2>>M=E:C2 یعنی اگر حتی بدن ما تبدیل به انرژی شده باشد دوباره عینا" به ماده تبدیل شده و زنده خواهد شد.
    اینیشتین در این کتاب همواره از آیت­الله بروجردی با احترام و بارها به لفظ "بروجردی بزرگ" یاد کرده و از شادروان پروفسور حسابی نیز بارها با لفظ "حسابی عزیز"...
    000/000/3 دلار بهای خرید این رساله توسط پروفسور ابراهیم مهدوی (مقیم لندن) با کمک برخی از اعضاء شرکت­های اتومبیل بنز و فورد و .. از یک عتیقه­دار یهودی بوده و دستخط اینشتین در تمامی صفحات این کتابچه توسط خط شناسی رایانه­ای چک شده و تأیید گشته که او این رساله را به دست خود نوشته است. هم اکنون این کتاب ارزشمند در حال ترجمه از آلمانی به پارسی – توسط دکتر عیسی مهدوی (برادر دکتر ابراهیم مهدوی) و توأم با تحقیق و ارائه منابع مذکور در متن (توسط اینجانب) می­باشد و بسیاری از متن آن ترجمه و تحقیق فنی شده است . اصل نسخه این رساله اکنون جهت مسائل امنیتی به صندوق امانات سری لندن – بخش امانات پروفسور ابراهیم مهدوی – سپرده شده و نگهداری می­شود.
    انتشار این مطالب ارزنده در سایت های رسمی مراجع ، می تواند در صورتی که با توضیحات تکمیلی همراه شود ، سایت های متخصصان و کارشناسان علمی و فرهنگی کشور در اینترنت را به عنوان پایگاه های پرمخاطب در وب برای جامعه اطلاعاتی ایران تبدیل کند که در فرهنگ وقت گذاری کاربران ایرانی در استفاده از شبکه وب ، بسیار موثر خواهد بود.

    لازم به يادآوري است عالم برجسته ايراني دكتر حسابي نيز بارها با آلبرت انیشتن دانشمند قرن بیستم در ارتباط بوده اند كه اين خود از افتخارات ديگري است در جامعه علمي.
    برای کسب اطلاعات بیش تر به سایت موسسه آیت الله بروجردی به نشانی : www.broujerdi.ir مراجعه کنید.

    ما و مجنون درس عشق را از یک ادیب آموختیم
    او به ظاهر گشت عاشق،ما به معنی سوختیم...

  2. #2
    amir26arak آواتار ها
    • 650

    عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    شغل , تخصص
    ازاد
    رشته تحصیلی
    Phalsaphy
    راه های ارتباطی
    پست های وبلاگ
    1

    پیش فرض

    وي در مقاله اي چاپ شده در مجله معتبر Nature نگر خود را به روشني در مورد دين بيان کرد.
    اينشتاين سخني در مورد اسلام و شيعه نگفت
    منبع:
    Einstein, A. (1940). "Science and religion". Nature 146: 605–607
    از قول اينشتاين:
    "a person who is religiously enlightened appears to me to be one who has, to the best of his ability, liberated himself from the fetters of his selfish desires and is preoccupied with thoughts, feelings and aspirations to which he clings because of their super-personal value ... regardless of whether any attempt is made to unite this content with a Divine Being, for otherwise it would not be possible to count Buddha and Spinoza as religious personalities. Accordingly a religious person is devout in the sense that he has no doubt of the significance of those super-personal objects and goals which neither require nor are capable of rational foundation ... In this sense religion is the age-old endeavour of mankind to become clearly and completely conscious of these values and goals, and constantly to strengthen their effects

برچسب برای این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •