فرمایش عارف سالك و مرجع تقلید بزرگ آیت اللّه العظمى بهجت درباره زیارت عاشورا

به نقل از كتاب:زیارت عاشورا و داستانهاى شگفت آن : ص 21 .


در روز جمعه مصادف با 26 ذى قعده سال 1412 نزد آیت اللّه بهجت رفتم و از ایشان خواستم براى من از زیارت عاشورا بگوید البته قبلاً مى دانستم او همیشه زیارت عاشورا را مى خواند براى ایشان توضیح دادم كه من مى خواهم مجموعه اى از داستهانهاى كسانى كه زیارت عاشورا را خواندند و به صورتى شگفت به حاجت خود دست یافتند را جمع آورى كرده و چاپ نمایم .
ایشان فرمود: مضمون زیارت عاشورا گواه و روشن كننده عظمت آن است ، مخصوصاً وقتى آنچه در سند زیارت از صفوان از امام صادق علیه السلام روایت شده را ملاحظه مى كنیم كه گفته شده : زیارت عاشورا را بخوان و در خواندن آن استمرار داشته باش ، من به خواننده آن چند چیز را تضمین مى كنم :


1 زیارت وى پذیرفته مى شود.
2 تلاش ایشان مورد سپاس قرار مى گیرد.
3 سلام او بدون مانعى به امام علیه السلام مى رسد، و حاجت وى از جانب خداوند متعال بر آورده مى شود و با دست خالى باز نخواهد گشت . اى صفوان ! این را با ضمانتى از پدرم ، و پدرم از امیرالمؤ منین علیه السلام و امیرالمؤ منین از حضرت رسول صلى الله علیه و آله و رسول خدا از جبرئیل و جبرئیل از خداوند عز و جل دریافت نموده ، هر یك از آنها این زیارت را با این ضمانت تضمین نمودند، و به قداست خداوند سوگند، هر كس امام حسین علیه السلام را با این زیارت از نزدیك و یا از دور زیارت كند، حاجتش هر چه باشد بر آورده مى شود.


در سندها آمده زیارت عاشورا از حدیث هاى قدسى است ، براى همین با وجود فراوانى كارهاى علمى موجود نزد علما و اساتیدمان آنها همیشه مراقب خواندن زیارت عاشورا بودند، از جمله آنها:
1 آیت اللّه العظمى شیخ محمد حسین اصفهانى صاحب تأ لیفات متعدد از خداوند متعال مى خواست كلمات پایانى عمرش خواندن زیارت عاشورا باشد، و پس از آن به سوى بارى تعالى بشتابد. و خداوند دعاى وى را اجابت نمود، و پس از اتمام خواندن زیارت عاشورا روحش به ملكوت اعلى شتافت و روحش قرین رحمت و محشور با اولیاى خدا شد.
2 آیت اللّه شیخ صدراى بادكوبه اى با دانش فراوانى كه داشت مقید به خواندن زیارت عاشورا بود.
3 یكى از بزرگان گوید: ... یكى از روزها به وادى السلام و به مقام امام مهدى علیه السلام رفتم ، آنجا مرد پیرى را با چهره اى نورانى دیدم ، مشغول خواندن زیارت عاشورا بود و چنین به نظر مى رسید كه زائر است ، وقتى نزدیك او رفتم ، تصویرى در برابرم نمایان شد گویى پرده حجاب را براى من كنار زدند حرم امام حسین علیه السلام را دیدم كه زائرین مشغول به عبادت و زیارت بودند. از آنچه دیدم تعجب كردم ، اندكى به عقب رفتم ، و به حالت طبیعى باز گشتم ، بار دیگر نزدیك او شدم ، همان حالت اول براى من نمایان شد. این حالت چندین بار برایم تكرار شد.
صبح روز بعد، به مكانى كه زائران براى زیارت در آن سكنى مى كنند رفتم تا از محضرش استفاده كنم و از حال و محل او سؤ ال كردم گفتند: آن شخص براى زیارت آمده بود و امروز اثاثیه و وسایلش را جمع كرد و از اینجا رفت .
از زیارت او ناامید نشدم ، به وادى السلام رفتم تا شاید او را بیابم ، آنجا با شخصى ملاقات كردم كه امور غیبى عجیبى را برایم متذكر مى شد و بعضى از مسایل را روشن مى نمود بدون آنكه سؤ ال كنم ؛ به من گفت : زائرى را كه در پى او هستى رفته است .
4 بزرگ فقها و مجتهدین آیت اللّه شیخ مرتضى انصارى همیشه زیارت عاشورا و صد بار لعن و صد بار سلام آن را حرم مولى الموحدین امیرالمؤ منین علیه السلام مى خواند و با تداوم در خواندن آن زبانش در خواندن بسیار سریع بود زیارت را همراه با لعن و سلام تقریباً نیم ساعت و یا چند دقیقه بیشتر به پایان مى رسانید، و اگر كسى تداوم او را در خواندن زیارت عاشورا مى دید مى گفت : او مشغول مسایل اصولى و فقهى نمى باشد، و با ملاحظه تحقیقاتش در مسایل علمى و نظریات ظریفش در فقه و اصول مى گفت : او اهل خواندن زیارت عاشورا و... نیست .