دكتر فرشته سعيدي، متخصص تغذيه در گفتگو با ايسنا گفت: اسفناج منبع غني ويتامين C ،A ، ب 3 ، آهن و پتاسيم است و براي كساني كه به كارهاي فكري اشتغال دارند، به دليل داشتن فسفر مفيد است.

گروه سلامت: اسفناج به دليل داشتن آهن و پتاسيم براي افرادي كه مشغله فكري دارند و به كارهاي فكري مشغول هستند، مفيد است.
دكتر فرشته سعيدي، متخصص تغذيه در گفتگو با ايسنا گفت: اسفناج منبع غني ويتامين C ،A ، ب 3 ، آهن و پتاسيم است و براي كساني كه به كارهاي فكري اشتغال دارند، به دليل داشتن فسفر مفيد است.
وي افزود: اسفناج ملين بوده، يبوست را برطرف كرده و يكي از سبزي‌هاي كم‌كالري است. يك فنجان اسفناج 40‌كيلوكالري دارد و براي لاغري و كاهش وزن مفيد است.
دكتر سعيدي تاكيد كرد: اسفناج براي كساني كه مبتلا به كم‌خوني هستند نيز مفيد شناخته شده است زيرا تعداد گلبول‌هاي قرمز خون را افزايش مي‌دهد. اين سبزي از نظر داشتن ويتامين 3 B نيز بسيار غني است و مانع از بروز بيماري پلاگر (بيماري‌اي كه باعث ضعف بدن مي‌شود و با تشنج و اختلال در دستگاه گوارش همراه است) مي‌شود.
اين متخصص تغذيه در پايان گفت: همچنين اسفناج داراي اسيد فوليك فراواني است كه يكي از ويتامين‌هاي گروه B نيز مي‌باشد كه از نقايص عصبي جنين پيشگيري مي‌كند