تحقیقات نشان می دهد که جویدن آدامس در بعضی افراد حساس و مستعد موجب تحریک دستگاه گوارش شده و همچنین بالا رفتن احتمال خطر سرطان زبان در کسانی که آدامسهای با طعم دارچین را زیاد مصرف می‌کنند، بیشتر است.
دکتر وهاب شیعه‌ زاده با بیان این مطلب گفت: استفاده از برخی خمیر دندانها وآدامسها بیش از خرابی دندانها، موجب انتقال و حفظ باکتریهایی می‌شوند که موجب بیماریهای قلبی است.وی در ادامه گفت: جویدن برخی آدامسها موجب افت فشارخون مینیمم و افزایش ضربان قلب در بیماران قلبی می‌شود.شیعه‌زاده گفت: گاهاً جویدن آدامسهای شیرین شده با برخی شیرین‌کننده‌ها موجب بروز واکنش‌های حساسیتی در برخی افراد می‌شود.وی گفت: مصرف آدامسهای حاوی کافئین (ماده تسکین دهنده موجود در قهوه) ممکن است به قدری بر خواب افراد اثر کند که موجب بی‌خوابی آنان شود.


منبع:صفحه نخست | مرکز اطلاعات فنی ایران