نوشته اصلی توسط
stu24
با سلام .
اینجانب دانشجو ترم سوم دانشگاه آزاد (مهندسی نرم افزار) بوده و بنا بر اهمیت اشتغال فرصت تحصیل در دانشگاه آزاد و شرکت در کلاس های آن را ندارم و وضعیت تحصیلی بسیار بدی را در این دانشگاه سپری کرده ام . (پاس کردن کمتر از 10 واحد طی سه ترم . بنابر این تطبیق واحد اهمیت زیادی ندارد )
ترم جاری (بهمن ماه) دانشگاه آزاد را نیز ثبت نام و پرداخت کرده ام ، ولی امکان شرکت در کلاس ها را در این ترم نیز نخواهم داشت و می بایست طی همین فرصت نسبت به تغییر دانشگاه اقدام کنم .
در غیر این صورت درگیر مسائل مشروطی ، اخراج از دانشگاه و یا انصراف از تحصیل خواهم شد و زمان کمتری خواهم داشت .
بنابر این قصد ادامه تحصیل (و فرصت ادامه چند ساله اشتغال و عدم اعزام به سربازی ) در یکی از مراکز دانشگاه پیام نور (تهران) را دارم .
سوالات بنده :
مهم ترین مسئله قوانین مرتبط با خدمت سربازی و قوانین انتقال بین این دو دانشگاه است . آیا طبق این قوانین این انتقال امکان پذیر است ؟
رویه آن از سمت دانشگاه پیام نور چیست ؟ به چه صورت میتوانم پذیرفته شده و معافیت تحصیلی نیز ادامه پیدا کند .
بنده سال 90 معافیت تحصیلی را پس از قبولی کنکور و ثبت نام دانشگاه آزاد دریافت کرده ام . متولد 1372 نیز هستم .
همچنین امکان تحصیل در فراگیر پیام نور را نیز دارا می باشم .
رشته های مورد نظر : گرایش های مهندسی کامپیوتر / it / مدیریت /
پیشاپیش از همکاری کاربران عزیز در پاسخ به این سوال تشکر میکنم .