بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 از مجموع 2

موضوع: واقعیّات زندگی

fr.chemi3t آواتار ها
    • 5,387
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    تهران
    راه های ارتباطی

Icon10 واقعیّات زندگی

یادتونه سر کلاس تخته پاک کن رو خیس می کردیم می کشیدیم رو تخته فکر می کردیم خیلی تمیز شدبعد که تخته خشک می شد می دیدم چه گندی زدیم…!الان همین حس رو نسبت به زندگی دارم
    دوس دارم یه روز اونقدر پولدار بشم که وقتی رانی می خورم؛اون تیکّه آخر آناناس که ته قوطی گیر می کنهواسم مهم نباشه!
    بعضی آدما آن چنان گنج های بی بدیلی هستن که باید حتما دفنشون کنی!

موقع فوتبال نگاه کردن ۸۰ دقیقه می شینی چش تو چش تلویزیون هیچ اتّفاقی نمی افته،یه دقیقه میری دستشویی،میای می بینی بازی دو دو تموم شده!
    موقع درس خوندن پرزهای موکت هم واسه آدم جذّاب می شه،دوست داری ساعت ها بشینیبهشون نگاه کنی.
    دیدن یه سوسک توی اتاق خواب در واقع مسأله خاصّی نیست،مسأله خاص از اون جا شروع می شه که:سوسکه ناپدید می شه!
    نمی دونم چه حکمتیه،اینا که میرن بدنسازی اصرار دارن که اصلا سردشون نمی شه!
    اینقدر که ما لگد به بخت خودمون زدیم بروسلی به حریفاش نزد.
    سر جلسه امتحان نشستی هرچی تو کلته رو برگه خالی می کنی آخرش نصف صفحه هم پر نمی شهبعد یه نفر بلند می شه می گه آقا یه برگه دیگه بدین جا ندارم.اون لحظه می خوای صندلی رواز پهنا بکنی تو حلقش!
    حالا چرا تخم مرغ گندیده بوی گلابی میده؟
    امروز رفتم از دستگاه خودپرداز پول بگیرم مبلغ رو زدم ۵۰۰۰۰ تومانیه ۱۰ هزار تومنی داد!سه تا پنج هزار تومنی داد!پنج تا دو هزار تومنی داد!پونزده تا هزاری!یه لحظه دلم واسه دستگاه سوخت،نزدیک بود پولو برگردونم تو دستگاه!طفلی خودشو کشت ۵۰ تومن منو بده!
    نمونه سؤال های رایج توی همه خونه ها:این تلویزیون بی صّاحاب واسه کی روشنه؟چی از جون این یخچال بدبخت می خوای؟کی لامپ دستشویی رو روشن گذاشته؟کی دمپایی دستشویی رو خیس کرده؟این موقع شب با کی حرف می زنی؟چشمات در نیومد پای این کامپیوتر کوفتی؟کی غذای منو خورده؟
    شش ماه به دوستت مهربونی می کنی،خوبی باهاش،هر کاری میگه می کنی که بفهمونی دوستش داری…دو روز که اعصاب نداری،میگه:حالا شناختمت
    اینقده بدم میاد وقتی دارم روی آهنگ می خونم خواننده اشتباه میخونه!دقّت کردین!؟
    الان شما اگه همین طوری بیکار هم نشسته باشید تو خونه،از نظر پدر و مادرتون،بچّه همسایه یا بچّه فامیلبهتر از شما بیکار می شینه

دقّت کردین اگه انگشتت با تبر قطع شه،دردش کمتره تا اینکه با کاغذ بریده بشه؟!دقّت کردین؟
    دو ساعت پشت تلفن معطّلی که گوشی رو برداره،تا میایی خمیازه بکشی یارو میگه الو!دقّت کردین!؟
    وقتی جوراب پاته،حتمآ دمپایی دستشویی خیسه!
    بابای شما هم جلو تلویزیون خوابش می بره بعد تا تلویزیونو خاموش می کنی بیدار می شه میگه چراخاموشش کردی؟
    اگه لامصـــّب ۳تا یخچال فریزر ساید بای ساید یا ۴ تا تلویزیون و شونصد تا لوازم خونگی دیگه هم تو خونه باشهاز نظر مادرم ۹۰ درصد قبض برق مال لپ تاپ منه!
    *
    رفتم از عابربانک پول بگیریم میگه:وجه نقد موجود نیست.بعد مینویسه درخواست دیگری دارید؟!…آره ۴ تا جوک بگو بخندیم!
    *
    بچّه ها توی کلاس داشتند سر و صدا می کردند که ناظم میاد تو با عصبانیّت می گه:این جا طویله است؟یکی از بچّه ها می گه:نه آقا اشتباهی اومدید!
    *
    شکسپیر میگه:هر وقت زنت گریه میکنه میخواد خرت کنه و هر وقت میخنده مطمئن باش خرت کرده!؟
    *
    به یارو میگن چرا سرت رو خیس نکرده شامپو میزنی؟میگه اگه سواد داشته باشی نوشته مخصوصموهای خشک!
    *
    کلاغه میگه قار قار…ننه ش میگه زهرمار…باباش میگه ولش کن…چادر سیاه سرش کن…از خونه بیرونش کن…(از شاعران گمنام دهه شصت)یادتونه؟
    *
    آقای محترم…به عشقت از سر مهربونی نگو تولّه سگ…!خانم محترم...به عشقت از سر مهربونی نگو کرّه خر…!هم تولّه سگ یه روز بزرگ میشه پاچّه میگیره….!هم کرّه خر بالاخره یه روز خر میشه جفتک میندازه…!
    *
    نمیدونم این چه مَرَضیه که تا ساعت رند نشه آدم نمی تونه درس خوندنو شروع کنه!…
    *
    یه بار عاشق شده بودم و شکست عشقی بدی خورده بودم!واسه همین رفتم تو اتاق و درو رو خودم بستم…بعد از یه ساعت صدام کردن که بیا شام بخور داره سرد میشه!گفتم:من دیگه هیچی نمیخورم ،میخوام بمیــــــــرمگفتن:شام ماکارونیه،ته دیگ سیب زمینی هم داره که دوس دارییعنی اونو بیشتر از ماکارونی دوست داشتی؟!نامردا نقطه ضعفِ منو پیدا کرده بودن..!
    *
    مغز انسان پر کارترین جای بدنه اون همه ۲۴ ساعت روز و همه ۳۶۵ روز سال و کار میکنه!کار اون از لحظه تولد آغاز میشه و فقط وقتی متوقّف میشه........که ما وارد سالن امتحانات میشیم!!
    *
    استاد میگه چرا سمت راست کلاس همیشه شلوغ تر از سمته چپه!؟گفتیم چون وایرلس این ور بهتر آنتن میده!دچار یأس فلسفی شد
    *
    یه عاشق میگه:اگه اتّفاقی واست بیفته؛میمیرم!امّا…یه رفیق میگه:اگه بمیرم هم نمیذارم اتّفاقی برات بیفته…!
    *
    مامانم اومده میگه سرویس بهداشتی رو الان جرم گیری کردم و برقش انداختمببینم یه نفر رفته دستشویی قلم پاشو میشکنم!
    *
    وقتی میرید خرید وقتی میاین خر نیستید!
    *
    اگه تو ایران فیلمی ساخته شد که لیوان شکست و طرف موقع جمع کردنش دستش رو نبریدمن بهش اسکار میدم!
    *
    میدونین چرا مردا عینک آفتابی میزنن ؟۷%:به خاطر نور خورشید۲۳%:به خاطر این که ظاهر باحالی داشته باشن۷۰%:نمیخوان بقیه بدوونن دارن به کجا نگاه میکنن!
    *
    باورم نمیشه فک کنم بابام گنج پیدا کرده.هم نون خریده هم گوشت!

حذر از عشق میسر بود؟آری! آندم...

که جهان را بتوان دید به چشمان عدم!!!

http://www.ayehayeentezar.com/galler...9572229400.gif

fr.chemi3t آواتار ها
    • 5,387
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    تهران
    راه های ارتباطی

يارو ميره سمعک بخره فروشنده ميگه: همه جورشو داريم از هزار تومني تا يک ميليون تومني.
    طرف ميپرسه: هزارتومني اش چطوري کار مي کنه؟ فروشنده ميگه: اين اصلا کار نميکنه فقط مردم با ديدنش بلندتر حرف مي زنن!!!........

يادتونه بچه كه بوديم تا توى يه جمعى ميرفتيم حوصله نداشتيم،خجالت ميكشيديم بابا مامانمون ميگفتن:سلام كردى به عمو؟ ما هم مثل خر تو گل ميمونديم! يهو طرف به دروغ ميگفت: بعععععله،سلامم كرد پسر گل!!!!
    عاشق اين ادما بودم،دمشون گرم.
    چی میشد اگر تو گوگل سرچ می کردی
    "نیمه گم شده ی من "
    عکساشو واست می آورد!
    این دانشمندا چه غلطی میکنن پس؟؟
    دست بجونبونید...
    تا حالا دقت کردین تو کل کل های ایرانی‌ ها،
    همیشه همه برای خودشون متاسفند؟

همونقد که پسرا از دخترای سیبیلو خوششون نمیاد
    همین احساس رو دخترا نسبت به پسرایی که زیر ابرو برمیدارن دارن
    گفتم که در جریان باشید ... :|

در روزهای خوبتان بدانید که همین خاطرات بعدا شمارو دیوانه می کند...!!
    دلـتنــگی یـعـنــی . . .
    دقیقه به دقیقه گوشیتو چک کنی و وانمود کنی داری ساعت گوشیتو میبینی...

اینجا ؛ همه ی نسل ها ؛ نسل سوخته هستند ...
    فقط درصد سوختگی فرق می کند و محــلّ سوختگی ...
    یه پسرخاله دارم به باباش میگه پدر، به مامانشم مادر، میریم خونشون انگار داریم فیلم هندی می بینیم :|

چنگيز خان مغول و هيتلر دو تاشون با هم به اندازه پرايد آدم نكشتن !!!
    یه رفیق داریم اسطوره مشکلاته، بدشانس، بدهکار، تنها، مشروط...! یعنی دیگه مشکلی نمونده که این تجربه نکرده باشه. زنگ زدم بهش، میدونید آهنگ پیشوازش چی بود؟؟ همه چی آرومه... من چقد خوشحالم...!
    جون مادرتون اگه ماشین صفر می خرین رو شیشه بنوسید «ماشین صفره»
    ولی پلاستیک های رو صندلیشو بکنید!

حذر از عشق میسر بود؟آری! آندم...

که جهان را بتوان دید به چشمان عدم!!!

http://www.ayehayeentezar.com/galler...9572229400.gif

برچسب برای این موضوع