7دلیل برای کنار گذاشتن هله هوله
همه می دانیم که خوردن هله هوله برای سلامت مضر است.شکر، چربی های مضر، کربوهیدرات های به عمل آمده بخشی از مواد تشکیل دهنده هله هوله هاست.
مواد غذایی مانند کربوهیدرات های سفید، کلوچه های آماده، چیپس، نوشیدنی های گازدار،همبرگرهای پرچرب و سیب زمینی سرخ شده نه تنها باعث افزایش وزن می شود بلکه بیماری های مختلفی را نیز به همراه دارد. شاید با خواندن این ۷ عارضه جانبی ناشی ازمصرف هله هوله ها به نقل از سایت «Readers Digest» به طور کلی از خوردن غذاهای فاقد ارزش غذایی دست بردارید.
آن چه باعث افزایش دور کمر می شود، برای صورت نیز مضر است. شکر، چربی های ترانز( برای طولانی کردن عمر ماندگاری برخی غذاهای بسته بندی شده) و نشاسته باعث بالا رفتن انسولین و ایجاد واکنش التهابی می شود. در نتیجه با غیر فعال شدن آنتی اکسیدان های بدن که با پیری مقابله می کند، فرد نسبت به آسیب دیدگی نور خورشید و پیری زودرس مستعدتر می شود.