مصرف تخم گشنیز هضمكننده غذا و مقوی معده است.
متخصص تغذیه گفت: تخم گشنیز هضمكننده غذا، تقویت كننده معده، كاهش دهنده قند خون و برای ترش كردن معده مفید است.
مرتضی صفوی افزود: گشنیز یكی از گیاهانی است كه از میوه و برگ آن استفاده میشود و محرك، مدر، مسكن و خلطآور است.
وی گفت: از دیگر خواص گشنیز میتوان به كاهش دهنده قند خون، بادشكن، تقویت معده، هضم كننده غذا، ضد تشنج، ضد كرم و ضد اسپاسم اشاره كرد.
این متخصص تغذیه اضافه كرد: میتوان برای تهیه جوشانده گشنیز 2 تا 3 گرم تخم گشنیز را دم كرده و سه بار در روز مصرف كرد.
صفوی گفت: تخم گشنیز برای درمان گاستریت و ضد ترش كردن معده استفاده كرد. برای رفع اسهال و جلوگیری از دلپیچه و برطرف كردن تشنگی مفید است.
وی افزود: تخم گشنیز خوابآور است، خارشهای پوستی را از بین میرود و برای سرطان پوست میتواند شفابخش باشد و نشاطآور است.