بازديد هزار جوان نخبه علمي كشور از مراكز علمي و فرهنگي
خبرگزاري فارس: دبير چهارمين همايش ملي نخبگان جوان از بازديد هزار جوان نخبه علمي كشور از مراكز علمي و فرهنگي خبر داد.


به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه خبرگزاري فارس، آريا الستي دبير چهارمين همايش ملي نخبگان جوان در نشست خبري اين همايش كه صبح امروز برگزار شد، با اشاره به حضور بيشاز هزار نفر از نخبگان جوان علمي كشور در اين همايش، به تشريح برنامه‌هاي چهارمين همايش نخبگان جوان پرداخت و اظهار داشت: يكي از مهمترين نكات و تفاوت‌هاي اين همايش با دوره‌هاي قبلي آن در نحوه ثبت نام شركت‌كنندگان است كه طي آن برنامه‌هاي عمومي به استحضار تمام مخاطبان بنياد ملي نخبگان رسيد و در اين زمينه اطلاع رساني كافي انجام شد.

وي افزود: بعد از اين مرحله و بر اساس امتيازاتي كه اعضاي بنياد ملي نخبگان داشته برخي افراد براي ثبت‌نام انتخاب شدند كه در نهايت مراحل مختلف ثبت‌نام به پايان رسيد و طي آن سؤالاتي نظير انتخاب موضوع همايش و نشست‌ها و سخنراني‌هاي آن از ثبت‌نام‌كنندگان پرسيده شد.

دبير چهارمين همايش ملي نخبگان جوان با بيان اينكه موضوع تمام نشست‌ها و سخنراني‌هاي اين همايش با نظر شركت‌كنندگان انتخاب شده است، گفت: تلاش مي‌كنيم كه مسئولين بلندپايه متناسب با موضوع هريك از اين نشست‌ها در اين همايش شركت كنند تا به تحليل مناسبي از نظرات شركت‌كنندگان رسيده و در پايان نيز در موضع اعلام‌نظر، سخناني را مطرح كند.

الستي با اشاره به ديدار نخبگان علمي جوان با رهبر معظم انقلاب و رياست جمهوري در روز دوم اين همايش اضافه كرد: در دوره‌هاي گذشته اين ديدارها در روز نخست برگزار مي‌شد اما امسال برگزاري اين ديدارها به روز دوم همايش موكول شده تا جمع آوري نشست‌ها و سخنراني‌هاي برگزار شده نيز در اين ديدار ارائه شود.

وي همچنين يادآور شد: در كنار اين گزارش تعدادي از نخبگان علمي نيز به عنوان سخنران آزاد نظرات و مطالب خود را در محضر مقام معظم رهبري و رياست محترم جمهوري ارائه خواهند كرد كه اين افراد نيز طي مراحل مختلف توسط خود شركت‌كنندگان انتخاب خواهند شد.

دبير چهارمين همايش ملي نخبگان جوان در ادامه به برنامه‌هاي بعد از برگزاري همايش اشاره كرد و اظهار داشت: بعد از برگزاري اين همايش دو روزه، برنامه بازديد نخبگان علمي از نقاط علمي فرهنگي كشور در دستور كار قرار خواهد گرفت كه طي آن شركت‌كنندگان در چهارمين همايش ملي نخبگان جوان از 35 مركز علمي و فرهنگي كه البته طي نظرسنجي از خود اين افراد برگزيده شده‌اند، بازديد مي‌كنند.

الستي در خصوص مراكز مورد بازديد نخبگان نيز يادآور شد: مراكزي چون هواپيماسازي اصفهان، برخي از پروژه‌هاي صنعتي در تهران، اصفهان و شيراز و همچنين برخي پروژه‌هاي عمراني بزرگ كشور بيشترين درخواست را براي بازديد از سوي نخبگان علمي كشور داشته‌اند.

وي در ادامه با بيان اينكه در 5 نشست موازي 65 مقاله ارائه خواهد شد، خاطرنشان كرد: اين نشست‌ها به صورت گفت‌وگويي برگزار مي‌شود و طي آن 5 مقاله انتخاب شده ارائه مي‌شود تا نخبگان علمي كشور نظرات خود را در خصوص آن ارائه كنند، البته ساير مقالات نيز بعد از برگزاري اين همايش به صورت مجموعه مقالات به چاپ خواهد رسيد.

دبير چهارمين همايش ملي نخبگان جوان در خصوص هزينه ثبت‌نام اين همايش نيز يادآور شد: اين هزينه براي شركت در همايش نبوده است،‌ اين كار با تصميم شوراي سياست‌گذاري همايش انجام شده تا آمار دقيق‌تري از شركت كنندگان در اين همايش وجود داشته باشد.

الستي در پايان اظهار داشت: براي شركت‌كنندگان در اين همايش گواهي صادر نخواهد شد چون همايش ملي نخبگان جوان يك گردهمايي و هم‌انديشي سراسري است كه طي آن نخبگان علمي جوان كشور به گفت‌وگو با يكديگر مي‌پردازند.
انتهاي پيام/ك