من دانشجوی پروژه شمیرانات هستم، و به دلایلی از درس عقت افتادم، تا آخر سال تحصیلی 92-93 معافیتم تموم میشه، می خواستم ببینم چه بلایی سرم می آد؟
جوابی که به من دادند: معافیتت که تموم شد کمیسیون تشکیل می دن که تصمیم بگیرن !
من دانشجوی پروژه شمیرانات هستم، و به دلایلی از درس عقت افتادم، تا آخر سال تحصیلی 92-93 معافیتم تموم میشه، می خواستم ببینم چه بلایی سرم می آد؟
جوابی که به من دادند: معافیتت که تموم شد کمیسیون تشکیل می دن که تصمیم بگیرن !
خب بسته به کمیسیون هست. ولی طبق قوانین پیام نور شما بعد از اتمام معافیت تحصیلی نمیتونین ادامه تحصیل بدین .. در کل اگر کمیسیون جوابش مثبت باشه بهتون مهلت میدن.
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی
دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور
دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور
دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
سلام.خسته نباشید.
من هم مثل این آقا به خاطر مشکلات پیش آمده نتونستم که درسم رو تموم کنم تو موعد مقرر.
به من دو ترم هم اضافه داده اند اما اگر من درسی رو بیفته ام اونوخت چی میشه؟> در صورتی که معافیت تحصیلیم هم تموم شده.این چند واحد مونده چی میشه؟ اخراج میشم؟
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی
دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور
دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور
دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور