به گزارش خبرگزاری مهر، آنخل دی ماریا تابستان با انعقاد قراردای به ارزش ۴۴/۳ میلیون پوند از من یونایتد به پاریسن ژرمن پیوست. این در حالی است که این بازیکن سال قبل از آن با با انتقالی به ارزش ۵۹/۷ میلیون پوند از رئال مادرید به یونایتد پیوسته بود.
دی ماریا فصل گذشته در مجموع ۲۰ بار برای یونایتد به میدان رفت و در در ۱۰ بازی آخر فصل فقط یک بار فرصت حضور در زمین را پیدا کرد. ملی پوش آرژانتینی فقط چهار گل برای من یونایتد به ثمر رساند و چون با روش فن خال سازگاری نداشت از این تیم جدا شد.
دی ماریا گفت: در منچستریونایتد خیلی خوب بازی می کردم که مصدوم شدم. اوضاع برایم خوب پیش نرفت و پستم عوض شد. این مربی بود که تصمیم می گرفت و بیشتر روی نیمکت بودم تا در تیم. تطبیق یافتن با فلسفه فن خال برایم دشوار بود.
وی افزود: ابتدا خیلی اوضوع خوب بود اما زمانی فرا رسید که با فن خال درگیری پیدا کردم. زمانی رسید که من با این مربی روابط خوبی نداشتم و این روی ذهن بازیکن تاثیر منفی می گذارد.  
دی ماریا ادامه داد: نکته مثبت این بود که من دوستان زیادی داشتم و این در فوتبال بهترین چیز است. من بعد با لورن بلان صحبت کردم و او گفت می‎توانم در پاریسن ژرمن در همان پستی بازی کنم که در رئال مادرید بازی می‌کردم.