یه سوال شاید تکراری و البته همچنان بی جواب ..
بین کسی که دوستش دارین ولی احتمال رسیدنتون به هم خیلی کمه و در ضمن از علاقه ی اون هم مطمئن نیستین و کسی که دوستتون داره و شرایط منطقی تری داره کدوم رو انتخاب میکنین ؟
منتظر دلایل انتخاب خودتون هستم !
یه سوال شاید تکراری و البته همچنان بی جواب ..
بین کسی که دوستش دارین ولی احتمال رسیدنتون به هم خیلی کمه و در ضمن از علاقه ی اون هم مطمئن نیستین و کسی که دوستتون داره و شرایط منطقی تری داره کدوم رو انتخاب میکنین ؟
منتظر دلایل انتخاب خودتون هستم !
غصه نخور دلم ... هر کسی جایگاهی داره که درکش برای همگان دشواره ...
اگه تو رو شکستن ...چون میخواستن کوچیک بشی ...درست به قدر فهم و درک خودشون .
من دومي رو انتخاب ميكنم كسي كه منو دوست داره بي شك بخاطر من هر كاري ميكنه تا خوشبخت بشم!!! در مورد اولي هم بگم!! روي نسيه نميشه حساب كرد!!
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی
دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور
دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور
دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
غصه نخور دلم ... هر کسی جایگاهی داره که درکش برای همگان دشواره ...
اگه تو رو شکستن ...چون میخواستن کوچیک بشی ...درست به قدر فهم و درک خودشون .
اما من اولی را انتخاب کردم
فروش آنلاین و سریع و راحت کلیه ی نمونه سوالات منتشر شده ی برای کلیه رشته های پیام نور در مقاطع مختلف تحصیلی (کارشناسی-ارشد- دکترا) و حتی کنکور های پیام نور و دولتی و دانشگاه آزاد و حتی نمونه سوالات آزمون های استخدامی قابل ارایه خواهدبود در pdfstore.ir
با سلام
من دومي رو انتخاب كردم البته اولي رو هم قبول دارم.
ولي كلا بايد دوست داشتن دو طرفه باشه و حتما خالص و پاك و بي ريا باشد و هر دو طرف بايد دوست داشتن رو البته اگر واقعي و حقيقي هست به هر صورتي شده ابزار كنند چه با عمل چه با رفتار چه با گفتار.
اگر از دوست داشتن روي هوس و عادت بايد پس بهتره اصلا ابراز نشه.توي اين موقعيت ها ميشه با يك سري رفتارسنجي ها فهميد طرف مقابل واقعا خودت رو دوست داره يا جسم تو يا اموال تو رو ....
اگر نياز بود اين سنجش ها رو مطرح كنم
روزگار خوش.
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
من هم دومی رو انتخاب می کنم
چون به قول معروف روی نسیه نمی شه حساب کرد
زندگی یعنی این!! زندگی رو با عقل و منطق طی نکنی و فقط بخاطر رویاها بری جلو آخرش شکست و نابودی هست! رویاها هم مهمن ولی نباید رویاها در درجه اول و قبل از منطق باشند! توی زندگی باید همیشه حقیقت رو قبول کرد! بعضی وقتا لازمه خودخواه باشی یعضی وقتا لازمه خشک باشی! یعضی وقتا لازمه عین یک مسافر گذر کنی! اینا لازمه زندگیه!.. زندگی یعنی این!!....
با احترام
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی
دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور
دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور
دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور
به ادرس زیر مراجعه کنید
یکی از دردناکترین انتخاب های عمر آدم اینه...