پاسخ : شما باید به جای www ، عبارت http:// را قبل از reg.pnu.ac.ir تایپ کنید.
سوال: مدارک خود را تحویل داده ام ولی هنوز نمیتوانم وارد سایت گلستان بشوم.
پاسخ : دانشگاه محل قبولی شما میبایست پس از پذیرش شما در سیستم، به شما شماره دانشجوییتان را تحویل دهد. سپس با استفاده از شماره دانشجویی به عنوان نام عبور و شماره شناسنامه به عنوان کلمه عبور میتوانید وارد سیستم شوید.
پاسخ: سایت www.tpnu.ac.ir سایت دانشگاه پیام نور استان تهران است و در خصوص ثبت نام ، میتوانید جهت ارسال مدارک اسکن شده خود به کارشناس و مراحل اول پذیرش از این سایت استفاده کنید اما بعد از دریافت شماره دانشجویی جهت ادامه انتخاب واحد میبایست به سایت کشوری پیام نور http://reg.pnu.ac.ir مراجعه کنید.
سوال: دانشجوی دکتری هستم و نمیتوانم وارد سایت گلستان شوم چون به من پیغام میدهد نام یا کلمه عبورم اشتباه است.
پاسخ: به اطلاعاتی که در صفحه اول سایت گلستان در خصوص نام و کلمه عبور دانشجوی دکتری در پایین صفحه اطلاعیه درج شده است مراجعه کنید.
سوال: بعد از تایپ نام و کلمه عبور هنگامی که کلید "ورود" را میزنم سیستم پیغام میدهد که بیش از تعداد مجاز به سیستم وارد شده ام.
پاسخ : برای گذشتن از این پیغام خطا روی کلمه "تنظیمات" که در سمت راست همان صفحه مشاده میکنید کلیک کنید سپس گزینه " غیر فعال کردن صفحات دیگر" را انتخاب کنید سپس مجدد کلید ورود را بزنید.
سوال: در زمان انتخاب واحد پیغام بنفش رنگ "عدم رعایت حداقل سقف واحد" در زیر صفحه مشاهده میشود.
پاسخ: مشکلی نیست. دلیل آن این است که شما هنوز انتخاب واحدی را ثبت نکرده اید. هنگامی که تعداد واحد شما از 5 واحد بیشتر شود پیغام مذکورحذف میشود .
سوال: شهریه خود را واریز نموده ام اما هنوز سیستم مرا بدهکار نشان میدهد.
پاسخ: اطلاعات واریز شهریه حداقل 48 ساعت بعد از تاریخ واریز شما در سیستم به روز میشود.
سوال: جهت انتخاب واحد به سایت مراجعه کردم ولی دروس من در جدول مربوطه نیست تا آنها را انتخاب کنم.
پاسخ: دو دلیل دارد.1: مرکز درس شما را ارائه نداده است. 2: ظرفیت درس مورد تکمیل شده. در هر دو مورد میبایست با کارشناس رشته خود تماس بگیرید.
سوال: نام و کلمه عبور خود را فراموش کرده ام .
پاسخ: به کاربر ارشد رایانه مرکز خود مراجعه کنید.
سوال: هنگامی که مشخصات شخصی خود را در سیستم گلستان وارد میکردم دچار اشتباه شده و اطلاعات را غلط وارد کردم. حال چگونه آن را اصلاح کنم؟
پاسخ: این اطلاعات پس از 3 مرتبه تایید شما در نهایت در سیستم ثبت شده است وهرگونه اصلاح می بایست پس از طی روال قانونی توسط مرکزصورت پذیرد .
سوال: در حین انتخاب واحد چند دقیقه با سیستم کار نکردم و پس از آن بصورت اتوماتیک از سایت خارج شدم. تغییرات من اعمال خواهد شد؟
پاسخ: خیر. هنگامی که برای چند دقیقه با سیستم کار نکنید سیستم به طور خودکار تمام تغییراتی که بدون فشردن کلید "اعمال تغییرات" انجام داده اید را حذف میکند.
سوال: بعد وارد کردن نام و کلمه عبور و فشردن کلید ورود، سیستم با نمایش پیغام "لطفاً صبر کنید" معطل میماند و وارد نمیشود.
پاسخ: سرعت اینترنت شما بسیار کند است. از اینترنت پرسرعت تری استفاده کنید و اگر در حال استفاده از اینترنت پر سرعت هستید، اشکال از مرورگر شماست.
Internet Explorer خود را مجدد نصب کنید و یا اگر در کافی نت هستید کامپیوتر خود را تغییر دهید.
سوال: انتخاب واحد خود را تکمیل کرده ام. حال چگونه از آن صفحه پرینت بگیرم؟
پاسخ: امکان پرینت از همان صفحه موجود نیست و میبایست جهت پرینت انتخاب واحد گزارش 101 را از مسیر زیر اجرا کنید :
منوی ثبت نام > گزارشهای ثبت نام > ثبت نام > 101 : گزارش نتیجه ثبت نام (ترمیم) دانشجو در طول ثبت نام
سوال: از چه راهی میتوانم فرم واریز شهریه را بگیرم؟
پاسخ: از مسیر مقابل گزارش مورد نظر را پرینت بگیرید : منوی آموزش> گزارشهای آموزش> شهریه> لیستها و آمارها>163 : فرم واریز وجوه شهریه پیام نور
كل متن و راهنماي تصويري را در داخل يك فايل را از لينك زير دانلود كنيد