دانلود برنامه امتحانات ترم تابستان ۹۲ مقطع کارشناسی دانشگاه پیام نور بصورت کاملا اختصاصی از سوی باشگاه دانشجویان دانشگاه پیام نور منتشر شد. برای دانلود به ادرس زیر مراجعه فرمایید.
دانلود برنامه امتحانات ترم تابستان ۹۲ مقطع کارشناسی دانشگاه پیام نور بصورت کاملا اختصاصی از سوی باشگاه دانشجویان دانشگاه پیام نور منتشر شد. برای دانلود به ادرس زیر مراجعه فرمایید.
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی
دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور
دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور
دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
دروس عنوان شده توی لیست همه ارائه می شن؟ یا مثل هرسال فقط دروس سه ترم آخر ؟
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی
دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور
دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور
دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
سلامو 100 سلام ب شما آخه زدین 22تیر ثبت نام ترم تابستونی شرو میشه پس کو من ک هیچی ندیدم هر قدر از سایت میرم ثبت نام کنم خبری نیس
سلام
برنامه ی امتحانات پیام نور تغییر نکرده؟
من تاریخ امتحاناتم ور ندارم وهنوز سر برگام باز نشده
دوستان دیکه این برنامه معتبره و با تاریخ امتحاناتون میخونه یانه؟
زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن
.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن