لیدی گاگا در سال 2005
توضیح عکس: من همیشه عجیب بوده ام ، این را یکبار لیدی گاگا گفته بود. استفانی گرمانوتا در نیویورک به دنیا آمد، قبل از اینکه به عنوان نویسنده شعر برای بریتنی اسپیرز و نیوکیدز کار کند در مدرسه کاتولیکها تحصیل میکرد.او با مجموعه ای از طراحان مد به نام هاوس آو گاگا کار میکند و به قول خودش تمام پولش را خرج کمد لباس و وسایل نمایشی میکند او خود طراحی میکند با دست می سازد ، قرض میکند و هر کار دیگری ، او همه اینها با هم است. این عکس لیدی گاگا به شکل دختر مدرسه ای در مجمع "قلب ترسان" است که در آن زمان او رویای پیشتازی در مسابقات دوچرخه سواری استقامت در جنگل را داشته است.
توضیح عکس: لیدی گاگا این باز با موهایی به شکل یک دکمه بزرگ همه را غافلگیر کرد.
توضیح عکس: آرایش موی لیدی گاکا به شکل تلفن زرد برای موزیک ویدئوی جدیدش همه را شگفت زده کرد.
توضیح عکس: او در سال 2007 به عنوان آهنگساز و همچنین خواننده نو پا با رنگ کردن موهای بلوندش خود را از شباهت به خواننده دیگری درآورد.او میگوید: برای من مهم نیست که با ایمی واینهاس مقایسه شوم ولی چون دایم با او مرا اشتباه میگرفتند ترجیح دادم با شکل جدیدی ظاهر شوم
لیدی گاگا در سال 2008
توضیح عکس: او در این سال با ارائه آلبوم فیم با لباسی از کاغذهای دکوری هندسی و گلسری با این شکل در موهایش بر روی سن آمد و به مردم گفت من افسون فریبندگی و زوال دهه 70 هستم.